24 april, 2017

EFT novice 24.4.2017 in o anesteziji

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

ko že ravno mislim, da smo ubesedili čisto vse kratke odgovore na vprašanje – in kaj točno je ta EFT? – mi ena od udeleženk sobotne 1.stopnje napiše – tapkanje je način, da se zbudim iz anestezije.
Jaz bi dodala – nežno zbudim.
V anesteziji pa smo, jasno, čisto vsi – vsem se nam je kdaj zgodila (ali se dogajala) čustvena bolečina, dovolj močna, da nam je vklopila anestezijo.
Ki pa, žal, čustvene bolečine ne samo ne ozdravi, pač pa zoži dojemanje vsega, kar se nam kasneje (sedaj) v življenju dogaja.
Se pravi – nam celo prepreči, da se zbudimo in ozdravimo to, kar sedaj lahko, saj nismo več majhni in nemočni kot nekoč.
Strašno mogočna zaščita!
Iz človeške anestezije se ne moremo zbuditi na silo, ne morejo nas zbuditi drugi, še najmanj na način, da nam jasno povejo, kaj oni vidijo in kaj bi (po njihovo) morali narediti.
Iz te anestezije se lahko zbudimo samo sami, super pa je, če je zraven kdo, ki ve, kaj se dogaja, saj je sam že kdaj prej prehodil podobno pot.
In ne, prebujanje iz anestezije ni blažena pot, polna globokih uvidov, ki jih potem napišemo v knjigi, pogosto je polna solz, smrkljev, grobih besed, ki jih govorimo predvsem sebi – ampak telo nam je z vsako solzo, ki med tapkanjem steče, neskončno hvaležno, saj je olajšanje, ki potem nastopi, nepredstavljivo.
In naši možgani, zaklenjeni v fiksne misli o tem, kakšno življenje je (grozno, težko, mučeniško, žalostno, nepravično, …), kar naenkrat spontano pomislijo – kaj pa če v resnici sploh ni tako?
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 24.aprila od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
 
 
-          v sredo, 3.maja v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h).
-          v soboto, 6.maja v Ljubljani – celodnevno AAMET mentorsko srečanje in izpopolnjevanje.
 
 
 
-          v nedeljo, 21.maja od 10h do 18h v LjubljaniAre you ripe for change? Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na http://www.jacquicrooks.com/are-you-ripe-for-change.php?site=jcrooks
-          od vključno četrtka, 25.maja do vključno nedelje, 28.maja na Bledu –  Filling the ME shaped space in the universe. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/filling-the-me-shaped-space-in-the-universe.php?site=jcrooks
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. Imam kar nekaj dela s seboj, zelo očiščujoče je, je pa tudi posledica vseslovenskega dneva za tapkanje in še marsičesa, ko staro odpada in se poraja novo.
Skratka delam najnujnejše in tudi nič ne delam, tapkam in se sprejemam….JJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla, Pika,
hvala za povratno informacijo, ampak v soboto pa se je kljub vsemu zgodil še "materializiran" del in sem cel dan pospravljala kot noraJJJJJJ.
Bodi najlepše,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Drugače pa me je moja hčerka včeraj zelo presenetila. Kot sem že rekla, večino časa ne želi tapkati in je tudi ne silim. Včeraj pa je šla sama zvečer spat (običajno gre s sestrico in staršem) in začela zelo jokati, da se boji. Česa pa? Pošasti! Kakšne? S šestimi glavami, tremi očmi, petdesetimi rokami, sto nogami, špicami na glavi! Ok, bi mogoče tapkala? JAAA. Začele smo s tem, da se boji pošasti s šestimi glavami in tremi očmi. Ko sem se prvič dotaknila vrha njene glave, je začela stokati, da jo boli - desni kolk in desni gleženj. Ker imam jaz velikokrat podobne reakcije, se nisem ustrašila, ampak sem ji rekla, to je čisto ok, to pomeni, da deluje. Ko sem tapkala po njej, je ponavljala moje besede in si predstavljala pred očmi pošast. Videla sem, da jo boli. Ko sem prišla do prstov na roki, se je že umirila, zato sem po enem krogu prekinila in vprašala kako je zdaj. Dobro. Se še bojiš pošasti? Ne. Jo lahko vidiš pred očmi? Ne. Kaj pa vidiš? Medvedka, reče sladko in zaspano. Te še kaj boli? Ne, nič. NORO!!! Res sem hvaležna temu čudežu, ki pač ni čudež ampak naraven proces, ki ga znaš, ali pa ne. Res je tudi to, kar si napisala prejšnjič in kar sem že sama večkrat izkusila. Po tapkanju se naredi prostor za lepe občutke in misli. V primeru moje hčerke medvedekJJJJ.
Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla, Pika
ponovno se ti oglašam. K temu me je tudi vzpodbudil pogovor z eno udeleženko sobotnega tapkanja. Ker sem tudi sama zelo redna tapkalka in imam nekaj malega izkušenj tapkanja z drugimi ljudmi, bi rada bi napisala še nekaj besed o soboti. Občudujem čisto vse, ki so stopili na oder in si upali podati svoje vedenje in znanje in govoriti celo o svojih osebnih izkušnjah, zgodbah. Vprašam se, ali je pri taki stvari, kot je skupinsko tapkanje (saj ni nujno, da je ravno vseslovenski dan za EFT) sploh možna kritika? Jaz mislim ali razmišljam tako, da mi mogoče nekaj "ni sedlo", mogoče ni bilo vse "moje" ali pa se nečesa bojim dotikat. In, a sploh obstaja tema, ki se res nikogar ne bi vsaj malo dotaknila? Če si hočeš to priznat, seveda. Vsak "nastopajoči" ima svoj način predstavitve in če to sprejmeš (jaz to lahko...vsaj mislim).....lahko ti leži, lahko malo manj..... Meni na primer tudi ni čisto odgovarjal vsak način, ampak sprejmem, da se vsak potrudi na svoj način. Tvoje tapkanje, ker Adila ni bilo, bi skenslala... najbrž zato, ker rada preidem takoj k stvari. Ampak verjetno je imelo svoj namen, ki ga v tem trenutku ne razumem..
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, moja tamala je včeraj dobila v šoli dvojko. In je bila neznansko žalostna. ko sva tapkali, sem jo spraševala za koliko je žalostna. In je rekla, če je deset največ, sem žalostna veliko več. In potem je našla pravo primerjavo - žalostna je za Triglav. Po prvi rundi je bila za Grintovec, potem za Jošta, potem samo še za Lovrenca. Ha! Kako inovativno!
lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Jp, mene tudi še drži!JJJ. Dovolim si pospravljat po svoje (!!!), kar mi je bilo kot otroku prepovedano, češ da za to ni dovolj časa. Tako zdaj znova berem Marie Kondo in Karen Kingston, pilim svoj občutek za to, kaj je moje, kaj me osrečuje, kaj podpira ... Pospravljam in načrtujem, vsega po malem. Včasih se mi zdi, da sem kot na avtopilotu (na najboljši možni način), ker kar nekako najdem še nekaj časa za pospravljanje. In zdaj, ko si dovolim to delat na svoj način, mi je prav v užitek! Vsa mirna oz. pomirjena počasi in zbrano zlagam nogavice in se čudim sama sebiJJJ):. To je zame res nekaj čisto novega! Tapkanje je čisto zares zakon! JJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nisem ti se nic napisala po prvoaprilskem tapkanju, ki pa ni bil šalaJJJJ in obenem izpeljam v tako prijetnem vzdušju, da je tudi predelovanje "šare" postalo zabavno. Med samo delavnico sem premisljevala o tem, kako je mogoče , da so / smo bili tako sproščeni. Da je med delavnico vsem dovoljeno povedat mnenje, in občutke, in zraven furat še humor, in se obenem smejat. Na ves glas. od srca. ne posmehljivo ali poniževalno do občutkov, ampak z nekim inteligentnim humorjem pospremit in pospravit vse kar nam je prineslo iz naših telesc. Joj, kako lepo. Manjkalo mi je to. In istočasno, sem pa v sebi predelovala misli in občutke in stara doživetja, da je čiščenje ena res!! resna stvar. In da je treba bit smrtno resen, ko se dela/ čisti ..... karkoli že. Za smeh pa res ni prostora. In potem sta z ga. Barbaro prisli se do tega, da si je fino nardit čiščenje zabavno, zraven poslušat glasbo ... joj, smrtni greh!!!! ... in da je fino, da se človek zraven počuti dobro... madona, sem mislna, da me bo res kar kap. Ker pri nas ni bilo prostora med čimerkoli za delat ipd..... ni bilo nikoli prostora za imet oz. počutit se zraven lepo. Life is f.... hard!!!!  in bog ne daj se zabavat!!!! in po tem sem se zalotla, doma, večkrat, skoraj vsak dan, da ko nekaj delam, kuham ... sem ista kot sem se kot mali Janezek naučila.... smrtno resno o ... čemerkoli. in brez vsakega veselja do življenja. ja. Upam, da mi bo uspelo 200% zamenjat to, za kar smo se "naučili" na delavnici!
In potem še to olajšanje, da pa res ni treba vsega naenkrat. Da si lahko razdelimo delo na manjse enote... take , ki se nam bodo zdele obvladljive.... WAU... in da je vseeno kje zaćnemo????? in tud če ne začnemo, da je vse ok!!! ??? da ni treba bit perfect. I love you for that!!! resno. in v naslednjem tednu sem v službi nardila več, kot prej ... verjetno v celem letu! no, pretiravam, karikiram... samo , da prikažem kakšen osvobajajoč učinek ima vseskupaj name. neverjetno mi je blo tudi to, da ko sem v sebi ugotovila, da imam doma v bistvu lepo pospravljeno, vsaj večino stvari.... ampak da imam kaos dejansko v službi, ker je preveč vsega, da bi obvladala "spucat" in nardit vse sprot al pa vsaj približno sproti.... si ti začela kar naenkart tapkat tematiko služba.... wau, kako pa ve, kaj premišljujem in kje mam js problem? JJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še to....tvoja ponedeljkova razmišljanja so zelo dobra, včasih se mi zdi, da pridejo ravno pravi čas, kot da so namenjena meni. Bom napisala tudi kakšno svoje razmišljanje.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
razmišljam o sobotnem "pomladanskem čiščenju". EFT me vleče kot magnet, želja po tem, da akumuliram čim več znanja je vedno bolj močna. Postajam vedno bolj radovedna. Tapkam v vsakem možnem intervalu, ki se mi ponudi tekom dneva. Možgani pa mi tako veliko sporočajo, da hodim naokoli s pisalom in blokcem, da si sproti beležim vsa sporočila, ki prihajajo. Moj seznam dogodkov iz preteklosti je izredno dolg. Tako, da mi materiala še zlepa ne bo zmanjkaloJJJJ.
Hvala iz srca za tvoje odgovore! 
Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živijo!
Danes z‎jutraj je sine narisal še en načrt, ki ga je nesel v vrtec. Čisto navdušen, da bo pokazal kako se zoprneže odžene stranJJJ. Na veliki risbici pa je narisal jeznega fantka, ki začne tapkat po točkah in potem postane pravi sonček. Sem bila presenečena nad preprosto razlago, ki je dejansko zajela bistvo.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ob premlevanju vsega slišanega se mi je že v avtu začel rušit svet. Doma se mi je zrušil dokončno. Tapkala sem najprej pol ure, da sem prišla toliko k sebi, da sem novico sporočila možu, nato pa še eno uro, da sem vsaj malo zadihala. Iz mene so lile solze, besede so prihajale kar same na dan. Sama sebi nisem mogla verjeti, kaj vse tiči v meni, kakšni občutki me vse spremljajo. Kar vrelo je iz mene – od občutka krivde, strahov, obtoževanj… Vedela sem, da se pred hčerko ne smem sesuti, zato sem naredila vse, da se spravim k sebi. Trajalo je skoraj dve uri, ampak po tem pa je prišlo za mano olajšanje, optimizem, volja za naprej. Še vedno nimam odgovorov in verjetno bo tudi še kar nekaj časa trajalo, da jih dobim. Živim pa precej lažje. TAPKANJE JE ZAKON!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          v petek, 5.maja ob 17h v Trstu  – - začetna 4-urna delavnica EFT. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
-          v ponedeljek, 22.maja ob 17h v Murski Soboti  – Vestnik v živo – S tapkanjem do čustvene svobode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          odnos do telesa – majska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v petek, 19.maja od 17h do 21h, v Kopru s v ponedeljek, 8.maja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 13.maja od 9.30h do 13.30h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v sredo, 24.maja ob 19h v Grosuplju – Vem, kaj je moje poslanstvo? - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v torek, 30.maja ob 16:30 v Tolminu – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2017. Kraj izvedbe: Posoški razvojni center. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com; 051 801 136).
-          v petek, 2.junija ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
-          življenje kot igra – nekoristni čustvi – krivda in zaskrbljenost. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 29.maja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 13.maja od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
 
 
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datum še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic