03 maj, 2017

EFT novice 3.5.2017 in o ''zagonski'' energiji za premik

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

prekrasni dnevi v gorah, opazovanje macesnov, ki se barvajo v blede obljube kasnejšega zelenila, pogled na dolga prostranstva smrek, toplo sonce v hrbet, mrzel veter s plešočimi kavkami – ena od mojih predstav raja na zemlji.
Ena od stvari, ki sem se jih naučila v gorah – že zdavnaj, jasno, ne tokrat – kako zelo drugačna je videti tebi znana gora z malce drugačne strani.
Ne pomaga, da misliš, da jo dobro poznaš, saj si že mnogokrat (z)lezel nanjo.
Ne pomaga, da je pogled mogoče zamaknjen samo za borih 20 stopinj.
In če to velja za gore, ki stojijo nepremično (vsaj za naše oči), kaj naj potem rečemo za nas, ljudi, ki se premikamo kar naprej?
Koliko let sobivanja z drugo osebo je potrebno, da jo poznamo, vsaj približno?
In ne nazadnje - koliko let sobivanja s seboj je potrebno, da se spoznam, sebe in svoje delujoče mehanizme?
Za nas ljudi velja - ko se premikamo, čutimo globlje, jasneje, vidimo dlje.
Kako je potem možno, da pogosto slišim – kako težko se spravim k … (na pikice si lahko napišete svojo aktivnost), ko pa enkrat začnem, sem res vesela in se na koncu odlično počutim.
Je stvar res v možganskih povezavah, ki premik, kakršenkoli, smatrajo najprej za pretečo nevarnost?
Nimam pojma, po moje nihče v resnici ne ve – pa saj ni važno – važno je, da poznamo enostaven postopek, ki nam pomaga, da zberemo dovolj ''zagonskega'' zaleta za začetek.
Sva v enem od teh dni z meni drago osebo približno tako tapkali – opisovali vse ''preteče nevarnosti'', ki nas čakajo, od skal do ovinkov in korenin in neskončnih korakov in zveri, ki čakajo v zasedi – in se na koncu ob tem med tapkanjem tako zabavali, da sva se smejali do solz.
Toplo priporočamJJJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v sredo, 3.maja v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h).
-          v soboto, 6.maja v Ljubljani – celodnevno AAMET mentorsko srečanje in izpopolnjevanje.
 
 
-          v ponedeljek, 8.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 10.maja ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v soboto in nedeljo, 13. in 14.maja v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
 
 
-          v nedeljo, 21.maja od 10h do 18h v LjubljaniAre you ripe for change? Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na http://www.jacquicrooks.com/are-you-ripe-for-change.php?site=jcrooks
-          od vključno četrtka, 25.maja do vključno nedelje, 28.maja na Bledu –  Filling the ME shaped space in the universe. Tapkanje z Jaqui Crooks. Za prijave, podrobnosti in plačilo kliknete na: http://www.jacquicrooks.com/filling-the-me-shaped-space-in-the-universe.php?site=jcrooks
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja, kaj je skrito v resnici, ki jo anestezija prekrije? Tole včeraj v EFT novicah je bilo pa res žebljica na glavico. Pozdrav in se vidimo,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, živjo!
Na tečaju je bilo super. Seveda sem imela milijon vprašanj v zvezi z EFT in končno sem dobila odgovoreJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Moram ti povedati, da sem po celodnevnem sobotnem tapkanju doma dozivela neverjetno podporo partnerja! Kot bi tapkanje na daljavo osrecilo tudi njega! Bil je popolnoma navdusen in ocitno je, da je tudi iz mene sijala neizmerno pozitivna energija. Meni osebno to res ogromno pomeni, saj sem po naravi (na zalost) precej nesamozavestna oseba, ki da prevec na mnenja drugih. Veliko tapkam na to temo in se mi zdi, da je moj napredek ze sedaj ogromen…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zapisala sem že takojšen odziv na vseslovenski dan tapkanja (takoj naslednji dan), zdaj bi pa rada napisala malo bolj dolgoročni efekt in novo perspektivo na ta isti dan. Sicer sem res neprestano zehala, nisem pa takrat čutila nekih večjih premikov, ampak...
1. Delam v skladu s sabo ali proti sebi?. Nisem veliko tapkala na to temo, sem pa večkrat razmišljala o tem in doživela tudi rezultate. Prvič v življenju sem širši družini rekla ne in se izognila dogodkom, za katere sem vedela, da bi me totalno vrgli iz ravnotežja in bi si še kar nekaj časa lizala rane. Zelo velikokrat se vprašam, kaj si res želim in si to potem tudi dovolim - noro, to mi je res precej novo. Hvala, Urša.
2. Od zavisti do motivacije. Ne morem verjeti, ampak uspelo mi je stapkat problem, ki me je res žrl in mi kradel energijo ter demotiviral. Zavidala sem delo in priznanje sodelavcu, sama pa sem čutila, da nimam prave možnosti, da se dokažem v službi. Ta problem sem tapkala že na dnevu tapkanja, potem pa sem še zaključila doma. Čeprav med tapkanjem nisem čutila nič posebnega, sem rezultate opazila čez nekaj časa. Dejansko ne zavidam več sodelavcu in vem, da si v resnici sploh ne želim njegovega dela. Veliko bolj sem zadovoljna in pomirjena s svojim delom, zato ga dobro opravljam, kar ljudje opazijo. Hkrati se mi odpirajo nove priložnosti, ki so bolj v skladu s tem, kar želim v resnici. Hvala, Katja.
3. Spolnost in Barbara. Takoj na dnevu tapkanja sem razmišljala, da bi moralo biti to tapkanje drugače vodeno. Nekaj mi ni bilo všeč. Prepričana sem bila, da je vzrok v Barbari, ob tapkanju pa nisem čutila nič posebnega. Celo manj kot pri drugih temah. Čez par tednov (ko je samo bruhnilo ven med tapkanjem) pa mi je postalo jasno, da sem imela do te teme blazen odpor, nisem se hotela odpreti niti malo in da imam s spolnostjo in spolom precej težav. Tega verjetno nihče ne bi rekel na prvi pogled, ker mi niti ni težko govoriti o spolnosti in nisem pretirano zadržana. Ampak vrata sem odprla in odločena sem, da ne bom pobegnila stran ampak se bom soočila s spomini in podzavestjo. Hvala, Barbara.
In ne nazadnje, hvala, Pika. Za vse. Tapkanje je zakonJJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…. Vse pa smo na tečaj prišle z enim samim namenom - s pripravljenostjo in odločenostjo, da same nekaj spremenimo in ne čakamo, da to nekdo naredi za nas in namesto nas. Na novo odkrita moč! Uau, jaz lahko in jaz zmorem! To je tisto, kar tudi mene žene naprej. Apatija in odrekanje svoji lastni moči, občutek, da nič ne morem, vse to mi je preveč znano in tega nočem več. Zato si želim iti naprej. Hvala za sobotno izkušnjo, Pika. Bila si super, tokrat sem te zares začutila.
Lep pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Moja Zlata Pika,
"smotana" sem ker se nič več ne oglasim na tele super tapkalske novičke, za katere sem ti zelo hvaležna. Ampak vedno vedno mislim nate. Odlična oseba si od katere sem se res veliko naučila. Ljudje potrebujemo tapkanje, prav zares. Vesela sem, da sem pridobila novo tapkalko. Gospa mi je prisluhnila s srcem in VEM, da bo odtapkala svoje težave. Za dober štart tapkanja sem ji priporočala knjigo EFT ZA TELEBANE.
Objem draga moja z velikim spoštovanjem.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena, Pika,
najprej - super je bilo v soboto! Hvala!! Tako sem zadovoljna, da sem se spet vrnila k tapkanju. Ful pomaga. Poleg tega sem metodo tapkanja z drugo osebo včeraj že preizkusila na svojem 19-letnem sinu. Ker do sedaj sploh tega nisem še nikoli poskusila. Ojoj, kako je bilo to hecno: da se je moj 190 cm visoki, razbacani sin sploh odločil, da bo poskusil. In da se je usedel z mano. Seveda sva najprej 2x odtapkala "ta EFT je po mojem brezveze in nič ne bo pomagal", ampak mu potem je pomagal in zdaj že razmišlja, kaj bo vse stapkal JJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
... ampak se mi je pa zdajle med voznjo nekaj odprlo.... da se jaz sploh nimam pravice postavit zase! da če se postavim zase si zaslužim za povrhu še kazen, v smislu še več vpitja, ker kako se pa jaz obnašam, da si upam postavit se zase!!! LLL
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Objem iz sončne Primorske. A veš, da sem se že včeraj že kopala? V Nabrežini. Morje ima baje 14, 15 stopinj. Ko sem prvič zaplavala, je bilo hudičevo mrzlo...... v tretje je bilo že fajn. Vmes sem še potapkala ....malo s prsti, malo v mislih. In kakšen fajn občutek, ko prideš iz vode. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tudi jaz sem vesela, da je tapkanje našlo pot do mene oz jaz do njega. Sama ga delam, ko zagusti. Itak. Nuca! JJ. S svojima otrokoma prakticiram, ko nam zagusti. Tudi. Pa sej, v tem je fora, da imaš orodje pri roki, ko ga nucaš, to je pa itak vedno! JJJ. In ko sem prvič probala na 7-letnem sinu, je na koncu deja: Aaaa, to je tako, kot da pokličeš več gasilskih enot in reševalcev naenkrat, da se vsi zapodijo na avtocesto in poiščejo kje točno je nesreča, da jo rešijo. Ja!!! Točno tako!  Kok si to mali dobro razložijo! JJ Če bi me kdo vprašal, kdaj je bil najbolj nenavaden moment tapkanja, bi rekla, da pred mašo, ko je rekel, da ga boli trebuh in da naj tapkam!!!JJJJ
Hvalaaa za tole!
objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Te dni sem non stop prebirala Louise Hay (Življenje je tvoje). Me je tako vleklo, da sem jo mogla večkrat prebrati. Te pozitivne afirmacije so super. Ampak nekje v knjigi je napisala, da se je treba soočiti z vsem, kar te obremenjuje in to predelati. Pa sem pomislila – ja, le kaj pa je to? To je EFTJJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Vmes sem, kolikor človek pač ni prelen, tapkal na vse živo za lepše odnose doma ter na toliko in toliko svojih manjših napakic. Mislim da uspešno, saj se z ženkico zadnja leta bolje razumeva. Nekako smo v družini kar srečni, zadovoljni. Žena se s tem bistveno ne ubada (čeprav sem jo spravil k tebi na prvi tečaj, tako da pozna eft, samo lena je za tapkatJJJJ, jaz pa vem koliko malih stvari sem odtapkal da je tako. Zaključek? Tapkanje dela, le delat je treba! Tako kot jogo in vse ostaloJJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Odkar se ukvarjam s tapkanjem, sem:postala bolj občutljiva, ker so me podobni dogodki, ki sem jih včasih le potisnila nekam v sebe in se trudila ne sekirati se, sedaj ob ponovitvah zeeelo prizadeli. Zanimivo. Hkrati pa lažje rečem NE (kar po navadi nisem) in se zato ne sekiram. Zanimivo, kajne, občutljiva in odločna hkrati. Nora kombinacija!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
 
-          v petek, 5.maja ob 17h v Trstu  – - začetna 4-urna delavnica EFT. Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
-          v ponedeljek, 22.maja ob 17h v Murski Soboti  – Vestnik v živo – S tapkanjem do čustvene svobode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          odnos do telesa – majska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v petek, 19.maja od 17h do 21h, v Kopru s v ponedeljek, 8.maja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 13.maja od 9.30h do 13.30h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v sredo, 24.maja ob 19h v Grosuplju – Vem, kaj je moje poslanstvo? - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          življenje kot igra – nekoristni čustvi – krivda in zaskrbljenost. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 29.maja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 13.maja od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v torek, 30.maja ob 16:30 v Tolminu – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2017. Kraj izvedbe: Posoški razvojni center. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com; 051 801 136).
-          v petek, 2.junija ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
 
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datum še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic