10 april, 2017

EFT novice 10.4.2017 in napovednik za tapkanja z Jaqui Crooks meseca maja

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

sem res vesela, da se zadnje leto v vsakdanjem tisku pojavljajo besede kot ''energija'', ''možgani'', ''človeški občutki'' v velikih količinah in kot nekaj najbolj običajnega, vsem razumljivega, samoumevnega, brez posebnih uvodov ali napovednikov, ampak kar vmes med sestavki o čemerkoli.
Kot da s(m)o vsi skupaj naredili en pomemben korak naprej.
Sedaj nas čaka še, da se z vsem tem, česar se kar naenkrat bolj zavedamo kot kdajkoli prej, naučimo še malo bolj upravljati – dojamemo doseg in pomen in – ne nazadnje – pravilno uporabo.
Kaj ''vedo'' možgani in česa ''ne vedo''?
Kako so sestavljeni?
Le od kod se sproži človeška samouničevalna želja, ko je vendar naš glavni program preživeti?
In tako naprej.
En tak drugačen pogled in na življenje in na tapkanje vsako leto lahko izkusimo med tapkanjem, ki ga vodi ena od mojih učiteljic, angležinja Jaqui Crooks.
Letos bomo v Ljubljani v nedeljo, 21.maja – tapkali bomo vse, kar je zrelo, da odteče – pod naslovom Are you ripe for change? - http://www.jacquicrooks.com/are-you-ripe-for-change.php?site=jcrooks
Na Bledu pa smo naslov vsakoletnega večdnevnega tapkanja spontano določili že lansko leto, pokazal se je sam, najbolj ustrezen od vseh dosedanjih, že naslov sam me spravi v dobro voljo, neverjetno - od četrtka, 25.maja, do nedelje, 28.majaFilling the ’ME shaped space in the universehttp://www.jacquicrooks.com/filling-the-me-shaped-space-in-the-universe.php?site=jcrooks
Tapkanja pod njenim vodenjem vedno potekajo v angleščini brez prevoda, prijavite se neposredno njej - in še to - skupina na Bledu je omejena na 8 udeležencev, zaenkrat so prosta še 4 mesta.
V soboto, 10.junija pa bomo imeli še eno celodnevno tapkanje kar v slovenščini - napovednik še pošljem.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 10.aprila od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
 
-          v soboto, 22.aprila v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
..
Najprej moram rečt, da se mi zdi, da mi je seansa zelo dobro dela, kot bi se mi neka skala al neki odvalil....sem ful boljše volje oziroma ful bolj mirna. Se mi zdi, da čutim boljši connection z vesoljem, sem manj zaskrbljena in mam feeling, da pač BO.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
sem zvesta bralka Eft novic ob ponedeljkih. Pred tremi leti sem prav čutila, kako me tapkanje tudi telesno sprošča. Sedaj pa se kdaj sredi noči lotim tapkati in potem me kar zmanjka. Hvaležna sem, da sem se udeležila obeh delavnic na UTŽO Trebnje. Knjigo sem podarila prijateljici. To so čudoviti pripomočki za veselo gledanje na življenje. Hvala, hvala, hvala.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Se pridružujem razmišljanju v uvodu.
Čeprav sem ga začutila šele, ko sem ga prebrala. Da, to se tudi meni dogaja. Priznati si vse, kar si moral vedno tajiti. Dovoli si biti ti!
Hvala za napisano.
Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mimogrede (in malo za šalo): tapkanje je res zakon in o njem so pisali že v Bibliji, ko Jezus pravi: "Trkajte in odprlo se vam bo", le da takrat še niso poznali izraza EFT... 😉😆😎
Lp in vse dobro,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dragi moji,
še enkrat iz srca hvala za vse, kar smo ''sčarali'' v soboto! Včeraj ni bilo priložnosti za večje čistke, ker je bilo sprotnega čiščenja ravno prav za 24 urJJJJ. Danes pa sem šla še enkrat čez sobotne zapiske, pomislila sem "dream big, but start small" in še preden sem vedela, kaj počnem, počistila prvi predal - svojo denarnico! In naredila okvirni načrt za vse ostale prostore. Logično se mi zdi nemogoče, da bi lahko jaz iz vsega tega sranja, ki mi/nam ne služi, bila sposobna izbrat in obdržat samo tisto, kar nas dviguje. Ampak se pustim presenetit!JJ. Bom poročala.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Globino in kvaliteto vdiha tapkam skoraj vsaki dan. Glede na to, da nisem športni tip, da ne tekam ali se kakorkoli ukvarjam s športom, pa tudi kadilka sem, se s tapkanjem vdiha rešujem iz stresnih situacij, katere obenem prinesejo tudi težko dihanje. Ko so taki dnevi, se po navadi sama oz. v družbi kužka odpravim v bližnji gozd, se usedem na »štor« in tapkam. Vse štiri korake ponovim vsaj dvakrat. To je hkrati tudi čas, ki je samo moj in vesela sem, da končno najdem nekaj miru.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
hvala tebi in Barbari za sobotno spomladansko čiščenje. Rada imam ta večurna ali celodnevna tapkanja, ker se potem v meni, v mojem telesu vedno kaj dogaja. In prihajam do takih in drugačnih uvidov. Danes zjutraj se me je po včerajšnjem božanskem počutju, po dolgem času polotila tesnoba, ki se kaže kot tiščanje v prsih. Za sedaj ji ne vidim razloga. Pa je razlog, vem to iz izkušenj. Sem se pa po prvoaprilski soboti odločila za post od napletanja negativnih zgodbic v moji glavi, ki se vedno končajo tako, da sem prizadeta. To mi je tak fajn in domač občutek. Biti prizadeta! Pa se mi zdi, da je čas, da ta predal enkrat za vselej pospravim. In veš, kako zelo razumem to gospo, o kateri pišeš v svojih današnjih novicah! A veš, da imam jaz včasih občutek, da ko si dovolim biti prizadeta od sedanjega partnerja, v bistvu niti ne vem, al se dejansko od njega počutim prizadeta, al je to še dota mojega očeta. Al se včasih jezim, jočem, besnim na partnerja ali na očeta?! A čutim ta preostanek zamere in prezira do svoje mame ali do sebe?
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ahh, solze - osnovna potreba in neodtuljiva pravica...brez njih sploh ne preživimJJJ.
Pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Na to obdobje me veže še polno jeznih spominov in vem, da se bo vsak še potrojil preden jih bom spucala, zato me čaka še kup dela. Občutek pa je super, ker vem, da deluje.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hej Pika,
eno vprašanje imam zate. Sobotni čistilni dan je meni (kot se mi zdi) čistil čisto druge stvari, kot smo jih tapkali. Je res, da kakšnih blaznih zalog nereda in stvari, ki jih ne želim spustiti (v smislu predmetov), nimam ... So se mi pa odprle druge, čustvene stvari, od otroštva dalje. In sem v teh dneh totalna "jokica", ampak globoko hvaležna, ker se čutim pretočno in ta občutek je neverjetno osvobojajoč. Aja, vprašanje je bilo pa mišljeno v tej smeri - ali je možno, da taka doza tapkanja vpliva na povsem druga področja kot je bilo primarno mišljeno (nered)?:)JJJJ
Imej se lepo in objemček k tebi,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
take delavnice že dolgo ni blo… Svaka čast.... globinsko, pa vendar varno.... vse to v enem samem dnevu... včasih se mi je toliko premikov zgodilo po nekaj dneh tapkanja na Bledu... Včeri sem cel ljubi dan pospravljala, tapkala in občasno tudi jokala.... me je mama spet pičla s svojo nepredvidljivostjo.... in je blo pol vse bp... sem čistla na zuni in na znotri.... in to vse po vrsti... mojo hišo, babičino hišo... je blo res super.... Tut sine me je včeri presenetu, ker je bil sposoben sam od sebe vržt v smeti par svojih stvari (on je drugač bl hrčkaste narave). Tektonski premiki po enem samem dnevu.... Wuauuuuuuu! Bravo!!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          v sredo, 12.aprila ob 19h v Grosuplju – Odtapkajmo jezo, kajti jezna sem - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 14.aprila ob 16h v Murski Soboti  – začetna praktična EFT delavnica.  Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v ponedeljek, 22.maja ob 17h v Murski Soboti  – Vestnik v živo – S tapkanjem do čustvene svobode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v sredo, 24.maja ob 19h v Grosuplju – Vem, kaj je moje poslanstvo? - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v torek, 30.maja ob 16:30 v Tolminu – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2017. Kraj izvedbe: Posoški razvojni center. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com; 051 801 136).
-          v petek, 2.junija ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datum še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic