16 marec, 2017

Posebne EFT novice - EFT in veliko spomladansko ciscenje

Kot sem obljubila v ponedeljek, pošiljam napovednik celodnevnega tapkanja, ki bo v soboto, 1.aprila 2017.
 
Seveda ni za vse enako res, ampak pomladni čas nekako že sam po sebi vabi k pospravljanju in čiščenju – kot da je zgodnja pomlad pravi čas za to. In z Barbaro se že par let pogovarjava, da bi enkrat skupaj vodili celodnevni tapkalski dogodek – in evo, letos ga res bova.
 
Tokratno tapkanje bo malce drugačno – vsak od prijavljenih bo namreč Barbari (barbara.ztk@gmail.com) poslal fotografijo nečesa, s čimer bo prispeval v ''lonec'' skupnih neprijetnih občutkov, ki jih bomo pretapkavali ta dan.
 
Fotografija je lahko s spleta, od prijateljev, znancev, stara, nova, poskenirana, izrezana – pač karkoli, za kar čutite, da je zrelo, res zrelo in pripravljeno, da se začne spreminjati, dopolnjevati, preobražati – skratka – čistiti. Najbolj od vsega pa se vam splača, da prav doma, v svojem lastnem domu, fotografirate kakšen resničen nered ali predmete (oblačila, knjige, električne aparate, fotografije, okrasne predmete, itd.), ki bi jih radi uredili ali se jih znebili, pa zaenkrat tega še ne morete. Avtor fotografije bo itak ostal anonimen, tako da se vam ni treba bati, da bomo vsem pokazali, kje živite in kaj zbirate. Če imate namen počistiti nered v glavi, pa bo prav prišla kakršnakoli podoba, ki se vam zdi ustrezen približek. Enako velja za nered v odnosih, kakršnihkoli že.
 
Saj ljudje, ki tapkamo, vemo, da je vse z vsem povezano – in tapkanje nas potem pripelje tja, kamor je treba – fotke nereda, ki ga vzdržujemo okrog sebe, nas slej ko prej poveže z nekim občutkom nereda, kot ga čutimo (in hranimo) v svoji notranjosti.
 
Poslane fotke in vsakršne podobe bo Barbara lepo uredila v smiselno celoto, še kaj dodala (kot se ji bo zdelo primerno) in v soboto bomo res intenzivno tapkali vse, kar bo pred nami in na ta način dosegali marsikaj, kar je v nas. 

Kaj: Veliko spomladansko čiščenje – tapkanje z Barbaro Žetko in Piko Rajnar
Kdaj: sobota, 1.april od 10h do 19h, z daljšim odmorom za kosilo
Kje: v Ljubljani, lokacija bo izbrana in prilagojena številu prijavljenih
Predpogoj za udeležbo: predhodno znanje tapkanja, se pravi enkrat v preteklosti opravljena 4-urna praktična EFT delavnica - ta dan namreč ne bo primeren za začetnike v tapkanju.
Cena: 65 EUR za vse udeležence letošnjega Vseslovenskega tapkanja, 70 EUR za za hitre prijave do vključno naslednjega četrtka (23.marca), vse kasnejše prijave 80 EUR.
 
Vsa tapkanja bodo potekala v varni skupini, pod mojim osebnim vodstvom.
 
Prijavite se tako, da mi napišete mail. Po preteku predprijav pošljem vsem prijavljenim mail z vsemi podrobnostmi (lokacijo, potrebščinami, načinom plačila, …).
 
In ja, seveda, čisto za konec se bomo povezali s svojim neuničljivim prekrasnim bistvom, po protokolu, kot sva ga ustvarili z Jaqui Crooks in ga prav gotovo že poznate, prav poseben učinek pa ima, ko po njem tapka skupina po celem dnevu tapkanjaJJ.
 
LP, se vidimo,
 
Pika

 

 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic