13 marec, 2017

EFT novice 13.3.2017 in seveda (tudi) o minuli soboti

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

sonce je sijalo,  vrabčki so glasno razgrajali zunaj, obotavljivo je dišalo po pomladi – kot čisto vsako leto dosedaj smo imeli v soboto krasen topel sončen dan.
Pa ni bil topel samo od zunaj, topel je bil tudi od znotraj.
Mlad srednješolec, ki zaključuje šolanje na Srednji gostinski šoli in je pomagal pri strežbi kosila, je komentiral – pa kaj so to za eni ljudje, vsi so videti čisto drugače od običajnih skupin ljudi, ki jih srečujem ob takih prilikah – odprti, komunikativni, nič zadržani ali zapeti, nasmejani, sevajo nekaj neobičajnega, neotipljivega, a zelo jasnega.
Se očitno vidi in zazna tudi na zunajJJJ.
Na srečo je bilo kosilo na sporedu pred Aljinim nastopomJJJ, ki je bilo dosedaj najhujša provokacija od vseh, ki smo jih imeli – ma dosedanje provokacije si sploh ne zaslužijo več tega imena.
Nisem niti prepričana, ali bi posnetek sploh dala na spletno stran – bom še razmislila.
Zato pa komaj čakam posnetek zadnjega, zaključnega predavanja/izpovedi/tapkanja ''navznoter'', ki ga je vodil Zvonko Pukšič, čisto poseben poseben človek.
Še dobro, da sem ga določila kot zadnjega na sporedu, ker si res ne predstavljam, da bi po njegovem nastopu še kdorkoli od udeležencev hotel karkoli z odra.
Toliko spontanih veselih solz na enem kupu že dolgo nisem videla, res ne.
Takole je napisala ena od udeleženk:
 
Včerajšnja meditacija/tapkanje z Zvonkotom – WAW!!! Vse nas je zadelo. To si upam trditi. Res je bilo nekaj neverjetnega. A veš, ko prideš prerojen? Tako sem prišla tudi jaz včeraj prerojena domov. Moj mi je rekel, da me je videti, da kar letim. In tako sem se tudi počutila. Lahkotno, eno s seboj in z okolico, svobodna. Prelepo…
 
Nekaj daljših odzivov je tudi spodaj med vašimi pismi.
In kot sem najavila že v soboto z odra – naslednje leto bo to skupno tapkalsko druženje v soboto, 10.marca 2018.
To je dan, ki ga kot prijazno gesto ljudje, ki se s tapkanjem dnevno ukvarjamo, ponudimo vsem vam ostalim – z namenom skupaj začutiti, kako zelo smo v resnici povezani, kljub temu, da v vsakodnevnem hitenju na to hitro pozabimo.
Na tak dan je ta povezanost tako močna, da je skoraj otipljiva – in potem traja bistveno dalj, da spet pozabimoJJJJJ.
Mogoče pa pridete v soboto, 1.aprila letos na posebno celodnevno tapkanje, ki ga bova vodili z Barbaro Žetko v Ljubljani – z naslovom ''Veliko pomladansko čiščenje'' – natančen napovednik še pošljem s posebnim mailom, tole je samo za prvi zaznamek.
Ko boste tole brali, bom jaz uživala na seminarju z učitelji – objeti v živo vas ne morem, ker pa smo vsi povezani, pošiljam vsem to, kar smo delali v soboto, kolikor dobro pač zaenkrat znam.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 13.marca v Ljubljani – izobraževanje učiteljev, prijavljenih v katalog KATIS. Od 9h do 18h.
-          v ponedeljek, 13.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v četrtek, 16.marca ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v soboto in nedeljo, 18. in 19.marca v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
 
-          v ponedeljek, 20.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 22.marca ob 16.30h v Vitacentru Naklo – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h). Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v četrtek, 23.marca v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h).
-          v soboto, 25.marca na Jesenicah – izobraževanje vzgojiteljev, prijavljenih v katalog KATIS. Od 9h do 18h.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
danes sem preživela en prelep dan z vami. HVALA. Tapkam tapkam ... ker me preganjajo roki in datumiJJJ.
Lep večer,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba naša Pika,
hvala za vse uvodnike, ki jih jaz doživljam kot darilo, ki nam ga nameniš od srca.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...a misliš, da nam naši moški privoščijo takšno veselje in to že šestič???????????JJJJJ
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hej Pika,
hvala hvala hvala! Tudi jaz se neznansko veselim sobote in to popolnoma brez slabe vesti kar zadeva gospodinjstvo, druzino in tisoč opravkov. To je nujna investicija, da se mama, gospodinja, poslovna ženska in kar vse sem še, resetira in sfokusira in je potem bolj umirjena kos vsem tem izzivom (in so tako koristi posredno deležni tudi drugi). Lušn bo, to nam pripada in hvala tebi in vsem, ki aktivno sodelujejo pri projektu, da bomo vsi na boljšem. Ker to bomo. Nedvomno.
Objem do sobote,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Imam to nesrečo, da zelo občutim vsaj prva dva dneva mesečnega perila. Bilo je vredno poskusiti tapkati na menstrualno bolečino, saj nisem imela kaj izgubiti. In res nisem nič izgubila. Po dolgem času sem teden preživela brez protibolečinskih tablet in lahko sem spala. Po tapkanju se je bolečina občutno zmanjšala, skoraj je ni bilo več. Štirje polni cikli tapkanja na menstrualno bolečino so pomagali. Ne vem, če je to kaj povezano, ampak tudi samo mesečno perilo je trajalo manj časa. Juhu!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zvečer pridem domov zbita, utrujena, z bolečinam v sinusih. V mislih pa: »koza zmešana, premalo se oblačiš, seveda boš zbolela, zebe te, kmalu bodo počitnice, saj veš, da si za vsake počitnice bolna. Vedno greš domov bolna, kaj bo spet mama rekla, nič se ne paziš!!!« In tapkam. Ne na bolečino, ampak na strah, na to da bom zbolela, da bom še ene počitnice preživela v postelji, kaj bo spet mama rekla. Bila sem ostra sama s seboj. Dala sem si duška, pretiravala sem, da je kaj. Mogoče preveč, ampak pomagalo je, če ne kaj drugega, bolje sem se počutila. Pet ciklov sem šla skozi. Pet polnih ciklov. Potem pa še dva za bolečino v sinusih. Vseeno, če prej ni, mogoče bo pa zdaj pomagalo. Upanje je bilo. In samo upanje. Kajti nič ni pomagalo. Še vedno me je bolelo, zjutraj bom prehlajena. Vsaj tako se je zdelo takrat. Naslednje jutro pa sem se zbudila brez težav. O zamašenem nosu ne duha ne sluha, bolečin v sinusih ni bilo, kakšen prehlad neki?! Bila sem polna energije, polna optimizma, novega zagona. In počitnice sem preživela zdrava kot že dolgo ne! Zdaj pa verjamem, da je pomagalo. Zares je pomagalo! In to smo eno, iskreno tapkanje.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Prepričana sem, da sem našla tudi eft zaradi nje. Do njene smrti je bila zame marsikatera stvar samoumevna, od takrat naprej me pa spremlja ena bistvena lastnost - da se zavedam minljivosti vsega. In s tem ni nič narobe. To je kvečjemu zelo dobro. Da si srečen za vsak dan, za vsako izkušnjo, za vsako stvar, ki se je in ki se še bo zgodila. To pomeni, da si pomirjen sam s seboj. In ko sem spoznala EFT - kako sem lahko šele zdaj pomirjena s seboj. Ko vso prtljago, ki jo nosiš s seboj že od kdo ve kdaj (najbrž še iz prejšnjih življenj), končno izpustiš. Ko ni več tvoj spremljevalec. Ko dihaš svobodno - z 10! JJ Ko so cilji pred teboj jasnejši. Ne samo cilji, ko se pot do ciljev jasno izoblikuje. In ko postane vsaka ovira, ki se je do tedaj zgodila, čisto logična. Vsak kamen, ki sem se vanj brcnila, ima svoj pomen. In še mnogo kamenja bo prišlo, pa tudi kakšna skala. Ampak imam orodje, imam EFT. Imam svojo zavest. Svoja načela. Svojo globino. Svojo družino. Imam vse kar potrebujem, da premaknem tudi tiste najbolj težke skale. Hvala ti, da sem te spoznala (tvoja energija je res neverjetna) in hvala ti za EFT, da deliš znanje o njem.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Včerajšnji dan je bil čudovit! Zelo sem se ga veselila, malo tudi bala, ker nisem vedela kaj pričakovati. Ampak to soboto mi je šlo vse dobro in tudi sama sem čutila v sebi zelo veliko pozitivne energije in miru. Dobila sem ogromno idej za nadaljnje tapkanje in življenje nasploh, veliko dobrih iztočnic za razmišljanje.
Ko sem prvič prebrala napovednik, sem si mislila, Pika, pa kaj bluziš s kar enim Zvonkotom, pa še ne ve, kaj sploh bo delal... (Kot vidiš tisti dan nisem bila najbolj pozitivno naravnanaJJJ). Potem pa me je popolnoma prevzel. Spomnil me je na védenje, ki sem ga že imela, pa sem začela dvomiti vanj oziroma vase. Navdahnil me je, ko sem videla, da je tudi on imel v preteklosti težave - psihološke, fizične, čustvene, pa vendar je s trudom in ljubeznijo spremenil svoje fizično in energijsko telo. Ne morem verjeti, da sem tu znova našla potrditev, da je ljubezen in pozitivna energija odgovor, kar sem pred enim letom začutila z vsem svojim telesom in dušo, pa sta me strah in dvom vase znova potegnila dol. Zelo sem mu hvaležna.
Zelo sem hvaležna tudi tebi, Pika. Za vse kar daješ in da slediš svoji poti (kljub diplomiJJJ).
Vse dobro,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živijo!
Najprej bi rada izrekla tebi in vsem, ki so vodili včeraj tapkanje, ogromne čestitke. Bilo je super. Tako super, da sem pozabila na vse delo, ki je doma čakalo in preprosto uživala. Tista energija, ko tapka toliko ljudi skupaj, ufff... Neverjetno! Komaj čakam naslednje leto! JJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
 
-          v soboto, 19.marca v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – Prebujeni v pomladni čas, predavanje in mini delavnica metode EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 20.marca ob 19h v Grosuplju – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24. marca ob 16h v Murski Soboti – začetna delavnica uporabe EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v petek, 24.marca ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
-          od spočetja do rojstva – marčevska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 27.marca od 16.30h do 20.30h, v Novi Gorici v petek, 17.marca od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 1.aprila od 9.30h do 13.30h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          življenje kot igra – ne potrebujete njihovega odobravanja. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 20.marca od 16.30h do 20.30h, v Ljubljani v soboto, 1.aprila od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          od od 6. do 8. aprila v Gornji Radgoni - EFT - Tapkanje s Cvetko Horvat - na mednarodnem sejmu sodobne medicine Medical. Več na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.siali http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/medical/medical
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datum še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic