20 marec, 2017

EFT novice 20.3.2017 in se enkrat o Vseslovenskem dnevu za EFT

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

ja, res je – naš skupni Vseslovenski dan za tapkanje je nemogoče jasno določiti – ni (samo) delavnica, ni (samo) proslava, ni (samo) zabava, ni (samo) garanje, ni (samo) dobra in zdrava hrana, ni (samo) druženje enakomislečih – mimogrede, ne poznam nobene druge ''druščine'', ki bi bila tako zelo različna po starosti, karakterju, izobrazbi, temperamentu (in še čem), kot smo udeleženci Vseslovenskega dneva za tapkanje.
(Da ne pozabim - katere so po vašem mnenju tiste lastnosti, ki so potrebne, da bo nekdo tapkal svoje občutke? Me res zanima, kaj vidite in opazite vi, ki vsak teden berete ponedeljkove EFT novice).
Kaj točno torej je ta naš vsakoletni marčevski dan?
Danes, ko so se moji prvi vtisi malce bolj usedli, ga vidim kot poskus zaobjeti celoto tega, kar smo in kar dobimo v nego – svoje telo, svojo pamet, besede, s katerimi se izrazimo, oči, s katerimi gledamo, nekaj lepega, kar nas navdihne.
Vse to.
Prostor, da zmoremo zagledati nekaj novega, spustiti nekaj preživetega in starega, skupaj začutiti, da iskrenost (predvsem in najprej do sebe) ni več prepovedana.
Danes dopoldan smo imeli trenutek pomladnega enakonočja.
Naslednjo soboto, 1.aprila, bomo skupaj tapkali svoje občutke ob pogledu na vsakovrsten nered in kramo, zunaj in znotraj.
In potem bo lahko pomlad ''udarila'' z vso silo, zunaj in znotrajJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 20.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 22.marca ob 16.30h v Vitacentru Naklo – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h). Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v četrtek, 23.marca v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h). Prijave po elektronski pošti na pika@eft-slovenija.si
 
 
-          v ponedeljek, 27.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 1.aprila v Ljubljani – .EFT in veliko spomladansko čiščenje. Tapkanje vsakovrstne krame, ki nam jemlje energijo za kvalitetno življenje. Od 10h do 18h. Vodiva v paru z Barbaro Žetko.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
Prijavljam se na veliko čiščenje in se ga zelo veselim. Danes sem že začela z bistritvijo pogleda (pomila 4 oknaJJJ. Vseslovenski dan za tapkanje mi je bil zelo všeč, vsako leto je boljši. Teme vsaka po svoje čudovita, lepo predstavljena in odlicno odtapkana. Mislila sem, da sem pri presenečenju čisto mirna, pa sem ugotovila, da sem prešvicana do pasu, roke imam pa čisto mrzle, kot pri stresu... Ni me spravil v stres postopek pred sodiščem, ampak zavedanje, kako sami sebe (in predvsem, kako nas drugi), vsak dan sodijo za najbolj običajna vsakodnevna dejanja.. Še dobro, da je bila potem tako krasna tapkalska meditacija, da sem se umirila in spet odprla srceJJJJ.
Hvala in se vidimo.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni!
V soboto sem bila prvič z vami na tapkanju. Spravili sta me prijateljici in vedno jima bom hvaležna. Bil je čudovit dan, poln optimizma in smeha. Čudoviti ljudje, ki ti dajo misliti, da še obstaja bodočnost za Slovenijo. Druženje v takem krogu ljudi je vredno spomina. Želim si samo še več takih druženj, saj lahko potem rečeš ŽIVLJENJE JE ČUDOVITO.
Ko sem prišla domov, sem bila resnično srečna in sreča je prihajala iz srca. Počutila sem se kot Bridget Jones, ko je po pomoti vzela konopljo, v filmu Dnevnik BJJJ.
Veliko uspeha, smeha, dobrih ljudi, uspešnih dogodkov, sreče... vam iz srca želim. Mama vam je dala pravo ime-Pika. Že samo ime pove-smeh, radost, dobrota in iskrenost. Vse čestitke. Ostanite takšniJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo Pika,
hvala za super soboto. Bila sem prvič, a sigurno pridem še... Ko sem gledala in poslušala vas predavatelje, sem ugotavljala, kako sproščeni in polni življenja ste. To je to kar meni manjka....upam da mi bo z bolj rednim tapkanjem to tudi uspelo. Najbolj so mi bile všeč teme in tapkanje od Urše, Katje in Maše. Najboljši tudi zame pa je bil seveda Zvonko...vauuuu, super občutki. Bi želela še....Pika tebi pa seveda hvala za vso organizacijo, motivacijo in humorne vložkeJJJJ
Hvala!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla,
Zvonko je bil zares enkraten, seveda tudi ostale izvajalke. Na pohodu po Krasu sem podoživljala sobotni dan. Globoko se me je dotaknilo Zvonkovo izvajanje in izkušnje. Sem že ponovila njegovo meditacijo v svoji verziji, celo danes na smučišču, se ustavim, nikjer nikogar, bela planka pred mano in za mano, tišina, smreke, ptičje petje. Zaprem oči in zlato bela svetloba me preplavi...
Vsem pošiljam lepe in hvaležne misli,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pikica,
bilo je superJJJJ, tudi ta Aljina provokacija je bila sicer "šokantna", vendar se mi je zdela zelo resnična, tako to je in na sodišču ni heca in, ko si tja pozvan, se gre zares.
Kar tako naprej in še enkrat hvala za čudovito soboto,
Objemček,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja PikaJJJ,
še sedaj sem pod globim vtisom tapkalske sobote, ki je bila zame prvič. Ni besed, s katerimi bi opisala moje občutke in doživljanje tega dneva. Ne morem verjeti, da sem po dolgem času nespečnosti, spala v »enem kosu« do 6.zjutraj!!JJJJ. Pri nedeljskem kosilu, ko je bila zbrana vsa družina, so me čudno gledali kot da sem padla iz Lune, sprememba v mojem obnašanju je bila več kot vidna…
Iskrena hvala tebi, vsem kreatorjem tega dogodka, ki ste na iskren, čustven in humoristično obarvan način z nami delili svoje znanje, občutke in življenjske zgodbe. Zadnji gost g.Pukšič je pa bil resnično poslastica za konec sobotne zgodbe. Ja, to je to, če moški govori ženskam o ljubezniJJJJJJJJJ.
Res bom redno tapkala, danes zjutraj sem že…
Se še vidimo, en velik Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
če nama ne rata med letom spit kave, počvekat, kar koli... imava pa vsakoletni vseslovenski tapkalski dan... V našem avtu (5 žensk) je bila kar lep čas čista tišina - tako smo bile "zadete", da smo zgleda morale vsaka pri sebi prebavit. In malo kasneje smo se strinjale, da je bilo fenomenalno - še posebej Zvonko. Ta je bil res "full treffer". Se že veselim naslednjega in še drugih priložnosti. Mogoče bo prva že 1. aprila. Hvala za prvo obvestiloJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala, ker si in objem od obeh. Otrok se mi vsakič sproti zahvali, ko greva od tebe in to mi neskončno veliko pomeni.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Prijavljam se na EFT veliko spomladansko čiščenje. Tapkam že vrst let in obiskujem tudi Vseslovenska tapkanja. Bila sem tudi na letošnjem in moram reči, da je bilo vsako leto super, letos pa Meeeega!! Sploh zaradi vsebin, na katere smo tapkali (sem se našlaJJ)… in še posebej zaradi Zvonkotove zgodbe in meditacije, ki se nas je vseh  globoko dotaknila.
Hvala za čudovit dan.
Lep pozdrav in se vidimo,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo, Pika,
ja, ravno (z zamudo) odkrivam posnetke preteklih vseslovenskih tapkalnih dnevov na spletni strani. Se mi zdi super, da je vse na razpolago, in da je možno še vse počasi pretapkati v svojem ritmu. Jaz pa sem se lani in letos trudila z zapiski…JJJ.
Se vidiva spet kmalu.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
 
-          v ponedeljek, 20.marca ob 19h v Grosuplju – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24. marca ob 16h v Murski Soboti – začetna delavnica uporabe EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v petek, 24.marca ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
-          od spočetja do rojstva – marčevska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 27.marca od 16.30h do 20.30h, v Ljubljani v soboto, 25.marca od 9.30h do 13.30h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          življenje kot igra – ne potrebujete njihovega odobravanja. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 20.marca od 16.30h do 20.30h, v Ljubljani v soboto, 25.marca od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          od od 6. do 8. aprila v Gornji Radgoni - EFT - Tapkanje s Cvetko Horvat - na mednarodnem sejmu sodobne medicine Medical. Več na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.siali http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/medical/medical
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datum še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic