30 maj, 2016

EFT novice 30.5.2016 in o smesnem

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

ko sem včeraj med vrtnarjenjem in košnjo trave razmišljala o sobotni delavnici, mi je šlo pomalem ves čas na smeh.
In sem potem razmišljala – kako in kdaj se nam ljudem zazdi, da je nekaj smešno?
Ena od lucidnih razlag, ki jo je leta 60 napisal pisatelj Robert A. Heinlein in jo junak njegovega romana razloži bitju, rojenemu in vzgojenemu na Marsu, ki nikakor ne dojame, kaj je v človeških štosih in šalah smešnega, je ostala z mano od takrat, ko sem knjigo prvič prebrala.
Tudi jaz sem namreč imela s štosi pogosto težave – in bila zaradi svojih večnih zahtev – ''ne štekam!!!??? a mi loh razložite???'' pogosto vir dodatnih salv smeha družbe okrog mene, ki je z lahkoto ''štekala''.
Torej, Marsovcu poskušajo razložiti bistvo človeškega humorja, poskušajo na ta in na drugačen način – ampak – si predstavljate, da ste vi v poziciji, da razložite skupini nezemljanov samo ''mehaniko'' vica?
Kaj je točka preobrata, ko običajen stavek postane smešen?
Reče policaj kolegu – sem si kupil novo ščetko za WC, ampak, veš, še vedno raje uporabim toaletni papir.
Kje je točka, ko postane smešno?
Marsovec končno uspešno ugotovi, da je bistvena točka vedno bolečina – ljudje na Zemlji se smejemo neki bolečini/primanjkljaju drugega.
V soboto pa mislim, da smo se smejali zato, ker nismo bili več tako zlepljeni s svojimi bolečinami, lahko smo se odmaknili in pogledali z malo večje razdalje.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 30.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v petek, 3.junija ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 4.junija v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
 
-          v ponedeljek, 6.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 11.junija v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moram ti odgovoriti, ker si se že zadnjič zelo razpisala. Užitek je brati o tvojih razmišljanjih in spoznanjih; včasih tudi mi mislimo zelo podobno, pa tega ne znamo tako lepo ubesediti. Hvala ti za vse vzpodbude in še naprej navdušuj ljudi s to tehniko sproščanja in reševanja problemov.
Lep pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala Pika, vesela sem vsake tvoje poste, vse preberem, tapkam za sprot😊, lepo mi je, ker imam orodje s katerim se lahko popravim, ce je to potrebnoJJ.
Res je, da je v zivljenju cloveka vsako obdobje stopnica k novi stopnici. Vsako obdobje nekaj prinasa, vcasih se to usidra in se drzi, kot ladja na privezu, zopet drugic se te le dotakne in z vetrom odide…
Hvala, objem, ter vse dobro.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika lepo pozdravljena. Vrnila sem se iz Pariza, vendar nisem uspela priti na eifflov stolp, ker je vnuk imel slab dan. Sem ga pa gledala in mi ni vzbujal straha in se mi sploh ni zdel tok visokJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
ti bom opisala nedeljsko tapkanje.. vstala sem z levo nogo in jezna in nemirna, zato sem se odločila da grem na bližnji hrib in to odtapkam, če ne bodo moji najbljižji bogi z mano in mojim teženjem. in tapkam najprej na to mojo živčnost in nemir, kar par krogov in gamutov, da sem se umirila. in potem me prešine misel: danes praznujeta moja starša pozlačeno obletnico poroke... in tapkam čeprav je od tega že toliko let in me ni bilo tam... in halo, kako me ni bilo tam, saj je bila mama noseča zameJJJJ bila sem tam, niso me videli, ampak jaz sem bila TAM in vse ČUTILA mogoče še bolj kot oni. in preplavi me občutek sramu... kolikokrat sem in smo že to tapkali in sem se nasmehnila sama sebi - a tukaj si se ti prikradel vame in sploh nisi moj , vn z tabo... in sem tapkala ta sram, ker seveda je bilo mamo sram ker se je poročila zato , ker je bila noseča... o moj Bog, kaj je vse zapisano v naših celicah, v vsaki celici in veš koliko jih je… in potem začutim strašno težo na ramah, težo ki bi jo mogla nositi oba, pa je vse padlo na mamo -.in tapkam to strašno težo, ko me je pritiskala k tlom .. in potem pride misel kako je mama vso krivdo prevzela nase (kar seveda tudi jaz to počnem velikokrat), da ne bo obremenjevala drugih, vse zrihtat in uredit in potem me prešine - in potem ji je sodelavec ukradel iz delavske omarice plačo (takrat so plačo dobivali v denarju, na roke ).... groza....in tapkam to grozo, nemoč, nepravičnost... potem sem bila pa že nazaj doma tako, da bom mogla na še en pohod da bom nadaljevala...
pestro a ne ... po 45 letih in ob tem da takrat sploh me ni še bilo....
no pa sem spravila na papir ... tako težko mi je zapisati, to kar tapkam pa še pozabim kaj vmes -ma bistvo je.
se vidimo v soboto - bo pestroJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Težko je pomagati nekomu, ki si očitno ne dovoli pomagati. In za tem skoraj vedno tiči strah, ogromen strah pred spremembo, pred neznanim, najbolj pa strah pred samim seboj. Meni je tapkanje obrnilo življenje na glavo, na bolje. To ne pomeni, da mi ni treba več negovati odnosa s partnerjem, otroci, ker tapkam… Tapkanje ne bo živelo namesto mene. Ne bo objelo mojih najdražjih namesto mene, ne bo se postavilo zame namesto mene, ne bo reševalo problemov namesto mene... Mi je pa v izjemno pomoč, ker sem z njegovo pomočjo postala boljši človek za druge, predvsem pa veliko boljši človek ZASE.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo,
hvala za prijetno, učinkovito in intenzivno podajanje izkušenj in znanja. Bilo mi je lepo. Malo se je že zmanjšal strah pred tem, da nisem dovolj dobra, da bi to lahko počela z drugimi. Ko sem se usedla v avto, me je kar stisnilo v želodcu od strahu pred zahtevno nalogo in prihajajočim tednom. Pa sem začela tapkati, kjer se je med vožnjo pač dalo in kmalu je želodčna bolečina lepo izzvenela. Kot rečeš, tapkanje je zakon.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ker sem tole nalogo pisala oz. oddajala tako dolgo, da sem vmes prišla do Pikinih kart, sem jih uporabila, da sem pretapkala še druge vidike moje težave, ki ji rečem kronična popustljivost na vseh koncih in krajih. Zadeva se je (vsaj do zdaj) premaknila v drugo smer. Kako je bil moj sin presenečen, ko mu  je bila zavrnjena prošnja, da mu dam denar čez dogovorjeno količino. Moj samozavesten nastop je presenetil obaJJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
vem, da imaš cel kup takih in drugačnih zgodb, vendar ti moram napisat. Tapkanje na spočetje se je izkazalo za super. Saj nisem dvomila v to. Dobila sem drugačen pogled na mojega očeta. Očitno je on tu odigral pomembnejšo vlogo, ha ha.... Zavedela sem se, da že ves čas pogrešam občutek varnosti. Malo se je povečalo nelagodje pred moškimi. Na površje prihajajo tudi drugi občutki, spoznanja, uvidi.... Kar je super. Kar čutim, lahko pozdravim.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (18.maja, 15.junija, 20.julija, 17.avgusta, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-          v sredo, 1.junija ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode za Društvo diabetikov Murska Sobota. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 4.junija od 10h do 19h v Celju. Tapkanje Otroštvo do šole. Vodi Berta Rebol. Cena 40 EUR. Obvezne predhodne prijave na alja.inkret@gmail.com.
-          v soboto, 4.junija čez cel dan – od 11h do 19h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v ponedeljek, 6.junija ob 17h v Murski Soboti – v okviru prireditve ''Od nas za vas'' v soboškem parku - predstavitev EFT metode in tapkanje v skupini. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki.
-          v petek, 10.junija ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 11.junija ob 9h v Lenartu – (Frizerski in kozmetični studio Stella) - Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.custvena-svoboda.si
-          v soboto, 8. oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12. novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10. decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic