23 maj, 2016

EFT novice 23.5.2016 in o - ljubezni...

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

zadnje dni še posebej intenzivno razmišljam o svojih lastnih ljubezenskih zgodbah.
Ni jih bilo malo, tudi niso bile vse samo srečne in krasne in za v album.
Razmišljam predvsem o tem, kaj sedaj z gotovostjo vem in česa nekoč, ko sem bila mlajša, nisem vedela tako jasno in brez dvoma.
Z gotovostjo vem, da človek brez ljubezni ne more ostati zdrav – ker tak človek od vsega najprej zanemari sebe, svoje lastne potrebe, ne obnavlja virov svojega življenja in svoje moči.
Vem tudi, da namesto mene nihče ne more ljubiti mene, mojega telesa – otroško čakanje, da me bo najprej imel nekdo rad, da bom potem posledično lahko imela jaz rada sebe – tako to (žal) ne gre.
Najbolj presenetljivo pa je vsekakor jasno in enostavno spoznanje – vsakič, ko ljudje namenimo svoj čas in pozornost (in energijo) razmišljanju o nekom, ki nam enakih čustev ne vrača, to pomeni samo to, da sebe res globoko nimamo radi.
Čisto enostavno, nobenih komplikacij.
Seveda pa brez orodja, s katerim se potem izmotamo, včasih spominjamo na muhe, ki se ujamejo v pajkovo mrežo.
Orodje sedaj na srečo imamo, teorije o ljubezni polne glave že od prej, manjka samo še malo dobro usmerjene akcije.
V soboto bo torej superJJJ.
Kajti - ljubezni okrog nas neskončno – ne bo je zmanjkalo, ne bo razprodana, ravno obratno – bolj ko smo jo sposobni dajati, bolj smo jo sposobni tudi prejemati.
In vsi skupaj rasti v nekaj – novega.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 23.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 28.maja od 10h do 18h v Ljubljani – posebna celodnevna EFT delavnica Sreča v ljubezni. Potrebno je predhodno znanje tapkanja (udeležba na 4-urni praktični EFT delavnici). Cena: 55 EUR za prijave do vključno ponedeljka, 23.maja - kasnejše prijave 70 EUR.
 
 
-          v ponedeljek, 30.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v petek, 3.junija ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-          v soboto, 4.junija v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Upam, da se vidimo... nič kaj se ne oglašam v tvojih novicah, jih pa redno prebiram, tapkam po potrebi, neredno, ampak neverjetno deluje vsakič, le potrpljenje potrebujem in voljo.
Pika, želim, ti lepe pomladne dni..
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena, Pika,
tale letošnja pomladna tapkanja so kot ustvarjena zame, zato spet pridem. Se prijavljam in se veselim soboteJJJ.
Lepe dneve,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo,
o, ja, blaženost je res ustrezna beseda za počutje na Bledu…kot nek veter v jadra za naprej…ko čutim, da sem lahko neomajna ter sposobnaJJJJJJJ.
Lep vikend ti želim,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bled je bil čudovit. Res krasen odklop, ki ga absolutno ponovim, če bo le mogoče. Neverjetno, kako zelo meni paše tapkat v angleščini. Moja ljuba angleščinaJJJJ. In kako zelo fino je par dni gledat vase in imeti svoj čas samo zase! Neprecenljivo!
Pristanek v realnost ni bil tako trd, kot sem se bala. Otrokom in dragemu sem poslala dovolj energije, v službo pa očitno premalo. Včeraj sem imela en ne preveč prijeten pogovor s šefom. In ker sem ravno z Bleda, si upam prčkat po tem. Sicer jaz tole počasi procesiram, ampak vseeno. Danes zjutraj sem tapkala na poti v službo, da kaj je meni tega treba….
Za 28. maj se pa tudi prijavim. Ker vem, da bo s tem še en kup sranja za vedno splahnelJJJJ. S tem si zame zadela bistvo:
Kaj pa naše avtentično jedro, naša duša, naše bistvo?
Sploh vemo, kaj čutimo v resnici, kaj pa je samo ponavljanje priučenega (in dolgo treniranega) programja in pravil?
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Naj zaključim s svojo 'molilno jagodo' tega tedna: "Samospoznavanje je edini način za spremembo nekega stanja, ki nam ne ugaja." - Martin Kojc
Dodam še, da je samospozavanje s tapkanjem carska kombinacija.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ti pa še nekaj povem 😊 v zvezi z mojo težav'co. Še tapkam to. Včeraj spet s pomočjo tvojih kart. Zamižim, premešam, potegnem ... TaRaaa ... Težava je podedovana!! Halo? A ni to prbližn tko, kot če sega v čas pred rojstvom? In pol sm tapkala in tapkala, da ne vem kaj nej si mislm, ker je lahko podedovana na tisoc in en način. In kaj ma to veze z mojo službo. In pol se začne ... Po sorodstveni liniji ni blo nič takega, ko pa sem zašla na narod, ozemlje, vojne, hlapčevstvo, jarme, ... se je pa dogajal 😊 v nekem momentu sem zagledala sebe, kako stojim na neki poti. Kot bi nekdo narisal s svinčnikom. Jaz, ogromna, oblecena v neko haljo, podobno frančiškanskim menihom, pot ne navzgor ne navzdol, pač pa lepo ovinkasta, ob poti ničesar. Roke sem imela ob telesu, okrog bokov in čez roke pa sem bila dvakrat zvezana z vrvjo, ki jo je močno, da je bila vsa napeta, držalo neko bitje, ki je bilo manjše od mene. Vlekel me je nazaj, jaz pa se nisem trudila stopiti naprej, ampak sem le pazila, da ne stopim nazaj. Saboterček mu je blo ime. In jaz ga tapkam. Po dveh rundah je popustil vrv, ampak jo je še držal. In pomaknil se je v slabše vidno polje. Tapkam ponovno. Saboterček je sedaj samo še z dvema prstkoma držal za vlakna, ki so na koncu vrvi in pomaknil se je še bolj nazaj. Po naslednji rundi ga nisem več vidla, vedela pa sem, da je za mano. Vrv je spustil na tla, jaz pa se nisem nikamor premaknila, le gledala sem v tisto prazno, brezbarvno pot. ... In potem sem morala v službo 😊 danes pa nadaljujem. Mi je pa ta saboterček dal misliti…
Bodi super!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (18.maja, 15.junija, 20.julija, 17.avgusta, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-      nesrečne ljubezni – majska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 21. in 28.maja, nedelje 22. in 29.maja, četrtek 26.maja. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Ponovitve: četrtek 5.maj – otroštvo do šole, četrtek 12.maj – osnovna šola; četrtek 19.maj – srednja šola/puberteta.
-       v petek, 27.maja ob 17h v Ljubljani – v okviru Tedna vseživljenjskega učenja na VSŠKV (Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes) - predstavitev EFT metode "S tapkanjem do notranje harmonije". Vodi Olga Gorkič. Prostori VSŠKV, Glotta Nova, Poljanska 95. Obvezne prijave na 01/52 00 670 ali 031/742-748 oziroma po mailu info@vskv.si. Brezplačno. Več na http://www.glotanova.si/tvu.
-          v sredo, 1.junija ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode za Društvo diabetikov Murska Sobota. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 4.junija čez cel dan – od 11h do 19h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v ponedeljek, 6.junija ob 17h v Murski Soboti – v okviru prireditve ''Od nas za vas'' v soboškem parku - predstavitev EFT metode in tapkanje v skupini. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki.
-          v petek, 10.junija ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 11.junija ob 9h v Lenartu – (Frizerski in kozmetični studio Stella) - Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.custvena-svoboda.si
-          v soboto, 8. oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12. novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10. decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic