06 junij, 2016

EFT novice 6.6.2016 in osnovno vprasanje

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

ena od nežnih tehnik, ki jih EFT izvajalci ponovno in ponovno poskušamo izvajati ljubeče in z občutkom, je postavljanje vprašanj – tako sebi kot svojim klientom.
Včasih začetniki pri učenju kvalitetnega tapkanja v paru vprašanj sploh ne zmorejo zastaviti – ustavlja jih privzgojeno prepričanje, da to pomeni, da se ''vtikaš'' nekam, kamor ne sodiš.
Da gledaš nekam, kamor se ne gleda, saj ljudje, ki so tam, mislijo, da so na varnem.
Da ti bo klient že sam povedal, kaj misli in čuti in kaj mu hodi na misel.
Da je spraševanje, skratka – neprimerno in nepotrebno.
Kar seveda še zdaleč ni res.
Je pa res, da smo v življenju ogromnokrat v položaju, ko je vprašanje hkrati tudi napad – začenši z zgodnjimi otroškimi leti, jasno.
In pri tem ni najbolj važno, ali je ''napadalno'' vprašanje resničen napad, samo slab način komunikacije ali kaj tretjega – važno je, da smo se naučili, kar smo se.
In da je krasno, da se lahko tudi ''odnaučimo''.
Radoveden način spraševanja, brez obsojanja, nas vse običajno usmeri vase – še sploh, če se to spraševanje zgodi med tapkanjem, v varnem in ljubečem okolju.
Odgovori in namigi za nas so namreč vedno v nas samih, nikoli pri drugih ljudeh – ne glede na to, kako dobro nam hočejo.
Postavljanje vprašanj sebi – najprej sebi – za začetek vedno sebi – in pozorno poslušanje, da ne preslišimo odgovora – to je darilo, ki ga vsak od nas lahko da sebi.
In začetno, vedno enako vprašanje – kaj čutim? Kaj čutim sedajle, v tem trenutku? Kaj je tisto, kar resnično čutim, kaj?
Potem je tudi pogovor z drugimi ljudmi veliko bolj resničen.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 6.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 11.junija v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja
 
 
-          v ponedeljek, 13.junija od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto in nedeljo, 18. in 19.junija v Ljubljani – dvodnevna AAMET 3.stopnja
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, hvala za poslano. To je češnja na torti včerajsnjega dneva. Danes sem začutila kot da sem jaz kot ena celota in ločena od mame in očeta. Kot da bi se osvobodila tega bremena. Jaz sem jaz in ona dva sta ona dva in sem ločena od njiju. Ozaveščam stvari, postajajo mi nekatere stvari jasne.Tako lahka se počutim. Hvala, res hvala. Res pomembna delavnica!!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem pa po najinem tapkanju očitno manj tesnobna jeeeeej. Se sploh ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje v tako dobri koži in brez kepe v grlu in nemirnega srca. Vsak dan pucam kakšen dodaten neugoden spomin. Dela bo še kar nekaj. Hvala. Se vidiva,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
še moj feedback od sobote. Sama sem sicer vedela, da bo poudarek na sprejemanju samega sebe, ampak vseeno so se me določene stvari globoko dotaknile. Saj veš, teorija je nekaj praksa pa drugo! To tapkanje mi je dalo nekakšno piko na i, glede spoznanj, ki sem si jih sama dovolila priznat zadnje dni. Opazila pa sem tudi spremembo v mojem materinstvu. Povezanost med mano in mojim sinom je veliko močnejša in, ko ga pogledam se kar topim od hvaležnosti in ljubezni...
Mi je pa močno ostal v glavi en stavek in sicer, neraziskanega življenja se ne splača živet...
Hvala ti!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tudi jaz ponavljam: to sem rabila. Za mano je neprespana noč in danes zaznavam pri sebi precejšnje spremembe. Nekaterih problemov ni več. Sicer pa me vsakič znova prevzameta tvoja sproščenost in tvoj nalezljiv smeh.
Hvala ti, da si. In hvala za poslano. Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
mudilo se mi je na vlak, zato sem jo kar popihala. Hvala za danes, ker si tako dobro delila svoja (spo)znanja... čez dan sem srkala vsako tvojo besedo, zdaj pa mi počasi kaplja....neverjetna si!
Hvala hvala!
Lep preostanek vikenda želim, pa se priporočam še kdaj
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga, ti si res srce.
Jst sem se imela noro dobro in globoko dojela še bistvenejše stvari, ki jih sicer že poznam. Utrnilo se mi je, da smo zaljubljeni, ko so vsi trije možganski deli prijatelji. To žal ne traja dolgo, ker to kar smo prevzeli od staršev boli. V glavi se procesirajo veliki uvidi, kako sem si zgradila svoj protipotresni sistem, kaj sama prispevam, koliko pa moja okolica. Danes sem spoznala kolk sem jezna na fotra, (še zmer!!!), sem mislila, da sem že velik pospravila in glej ga zlomka, zaradi njegove resnice, sem bila prizadeta jaz.... brrrr.. pa itak da je tukaj tudi mami.... pečati obeh... ampak jst jih dons vidim, kot, da sem spregledala. Vem, da to še ni vse, da bom enkrat drugič našla še več...
Vidim, da sem dobro izkoristila soboto. Hvala 100x.
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tapkam že dve leti, ampak tole včeraj je bilo pa nekaj posebnega. Prišla sem po dozo sreče v ljubezni, nekje vmes zašla s poti, "spoznavala" čudna bitja, da bi na koncu končno spet srečala samo sebe. Kaj je bil že naslov delavnice  JJJJJ
Odlična turbulentna delavnica!!!
Objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
po sobotni delavnici sem bla čist izmučena, res sem imela občutek kot da sem po maratonu. Sej vem, moji možgani so imeli maratonsko procesiranje, najbolj po kosilu. vsaj takrat sem bla tko utrujena kot da skale prekladam, sej sem jih, tiste od nevem kdaj in koga. In pol sem spala kot ubita, v nedeljo zjutraj pa sem se zbudila polna energije, pa tud druga oseba, z drugačno glavo, lažja, bolj radostna, optimistična, ...
Res je blo fajn in tud dons sem fajn, hvala za pomoč pri razbijanu v mojem kamnolomuJJJJ!
Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sicer sem pa še isti dan zvečer razmišljala, kako vedno delam ene scenarije za naprej, vrtim filme v svoji glavi, kaj in kako bi bilo fino, če bi bilo... in vse kar je še tega. Kot da je to tako fajn. Saj res, da sem precej vizualna, ampak a če bi bla pa kinestetik, bi se pa s kladivom po glavi tolkla, al kaj???!!!JJJJ. No in to razmišljam in naredi klik... ja itak, da je to po vsej verjetnosti počela moja mami. Moja sestra, ki je ni bilo več, ati stalno službeno na terenu, tam pa zgolj ona in jaz. Jasno, da si je predstavljala, kako bi bilo... Samo zdaj jo to vprašat bi blo itak "smrtni greh", ker to se pa res ne dela (po njenem). Torej veš, kaj je edino, kar mi preostaneJJJ. Pa imam spet enega materiala za tapkat. In itak, da se bo sproti pojavil še nov, v to sploh ne dvomimJJJ. Ti kaj javim.
Tudi tebi lepo poletje.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev. Počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi Tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (18.maja, 15.junija, 20.julija, 17.avgusta, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-          v ponedeljek, 6.junija ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode (v okviru Tedna vseživljenjskega učenja). Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki.
-          v petek, 10.junija ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 11.junija ob 9h v Lenartu – (Frizerski in kozmetični studio Stella) - Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.custvena-svoboda.si
-          odnos do telesa – junijska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 11. in 18.junija od 9h do 13h, nedelja 19.junija od 17h do 21h, četrtek 16.junija od 17h do 21h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com.
-          v torek, 21.junija in sredo, 22. junija od 19h do 21h v Trstu – začetna delavnica EFT metode (v dveh delih). Vodi Barbara Žetko. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo/
-          v soboto, 8. oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12.novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10.decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic