17 maj, 2016

EFT novice 16.5.2016, o blazenosti in napovednik za 28.maj

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

če bi se dalo zapakirati včerajšnji občutek, ko smo na Bledu popoldan odtapkali zadnje zaporedje, bi si ga vsi udeleženci spravili največje možne količine – zase in za svoje drage.
Pa se tega zaenkrat v celoti še ne da – to, kar se da, je ponovno in ponovno poskušanje občutiti enako blaženost.
Blaženost, ki priteče od znotraj.
Jaz jo čutim še danes in upam, da bo trajala čimdaljJJJ.
Vsaj do naslednje sobote, ko bomo tapkali ljubezenske vezi – naša ''strta srca'' – temo, ki sem se ji vztrajno izogibala, ker mi je več kot jasno, da še malo ni enostavna.
Enostavna ali ne – letos marca je vzgib dozorel in kot sem takrat najavila, naslednjo soboto bomo naredili en tak korak.
Saj v teoriji nam je vsem (vsaj upam) jasno - naša naloga ni poizvedovati, kaj drugi misli in čuti, ampak občutiti sebe in se odločati, kako se želimo izražati in kateri je naš cilj do sebe (kot tako lepo in nežno piše Alenka Rebula).
Drugi pa je svoboden, kako bo v tem odnosu, kot mu ga ponujamo, sodeloval.
To je seveda videti krasno in enostavno – par vrstic na ekranu - spotaknemo se pa potem v resničnem življenju, v praksi.
Ena od stvari, ki jih jasno vidim, je večna ženska potreba, da smo prijazne.
V situaciji, kot jo opisuje spodaj med pismi tapkalka, bi večina žensk dolgo časa izbirala molk – v smislu – hočem biti prijazna, ne bom tečnarila, nihče ne mara tečnih žensk – in šele po dolgem času mogoče očitanje.
Tako smo bile pač vzgojene – v takem vzdušju smo rastle – in nobenega drugega vzgleda nismo imele za primerjavo.
Ljudje pa se med sabo odzivamo še na marsikaj drugega kot samo na izgovorjene besede – odzivamo se na neizgovorjeno, na poglede, na vzdihe, na počutje drugih članov družine.
Kot da lahko prisiljen nasmeh na obrazu kdaj v resnici skrije bes in zamero, ki vreta pod površjem…
Kaj pa naše avtentično jedro, naša duša, naše bistvo?
Sploh vemo, kaj čutimo v resnici, kaj pa je samo ponavljanje priučenega (in dolgo treniranega) programja in pravil?
En del tega svojega krasnega jedra bomo očistili v soboto, 28.maja v Ljubljani.
Ker – kakorkoli že se čudno sliši – to, kar nas boli, ko nam v ljubezni ne gre po pričakovanjih, ni naše srce – zdravo živo srce nikoli ne boli - to, kar boli, je rana na srcu – moja, družinska, otroška – v vsakem primeru pa rana…
In – vse zgoraj napisano seveda velja tudi za moške…
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 16.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v četrtek, 19.maja od 16.30h do 20.30h v Vitacentru Naklo začetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v soboto in nedeljo, 21. in 22.maja v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
 
-          v ponedeljek, 23.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 28.maja od 10h do 18h v Ljubljani – posebna celodnevna EFT delavnica Sreča v ljubezni. Potrebno je predhodno znanje tapkanja (udeležba na 4-urni praktični EFT delavnici). Cena: 55 EUR za prijave do naslednjega ponedeljka (23.maja), kasnejše prijave 70 EUR.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, hvala za info, denar prinesem v soboto, je spet vesolje poskrbelo, da bo račun poravnal nekdo drug.
JJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, tole pa moram deliti s tabo, ker me je res navdihnilo. Danes je imel sin košarkarsko tekmo in sem se odločila da ostanem doma, pospravim stanovanje, v miru pripravim kosilo, vsi ostali člani družine in moj mož so ga pa šli spodbujati. OK, do nekje 14h moram imeti kosilo pripravljeno, se zorganiziram na to uro, da ja ne bodo lačni, ko se vrnejo in potem ura 14.15, nikjer nikogar, ura 14.30, še vedno nič, kličem moža, se ne oglasi. V meni pa vre, vre, zakaj jih še ni, spet se igrajo na igrišču, klepetajo, moje kosilo pa bo postano, sploh me ne upoštevajo, nič jim ni mar za moj trud,... Že hočem spet poklicati, ko se najprej odločim, da stapkam eno rundo na tole mojo jezo in ni bila samo ena runda,...in je vrelo iz mene, kako jim ni nič mar za moj trud, kako me nič ne upoštevajo, ne bom več kuhala,...moram priznati, da sem uporabljala kar nekaj grdih besed in kletvic, ampak ob tem sem čutila, kako se jeza umirja, kako se sproščam, telo ni več napeto,... In nato pokličem še enkrat moža, se oglasi in kaj izvem, da sem narobe razumela in da je ob 14h bila še druga tekma in ne, da je konec. V šali zaključiva pogovor, se nasmejiva meni, ki sem narobe slišala,...
Naredim še en krog za hvaležnost, ker poznam EFTJJJJ in še en krog, ker me je sram, da sem uporabljala nič kaj lepe besede za moža in otroke,....
Tapkanje je zakonJJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, Pikica,
tvoja današnja pošta mi je polepšala dan. Hvala za tvoje iskrive misli, ki me pobožajo kot lahen, prijetno dišeč vetrič po duši. Pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
O, fajn, spet en mejl od PikeJJJ! Spet bom mal pametnaJJJJJ 
Se nanaša na 10. vrstico tvojega pisanja: » - ne pa v nedogled obupovati nad tem, da je, kot je.«
Eno je neizogibno, če hočeš naprej: s p r e j e t i tako, kot je. Ker dokler se temu upiraš, ni šans da bo bolje. Ko sprejmeš tako, kot je, se prav da maš tazadnje tace trdno na tleh, se lahko od tal fino odrineš na bolje. Juhuuu!!
Je pa zelo neprijetno, če ti ljudje, ki naj bi bili odgovorni za določene zadeve, rečejo »Ja tako to je«, kar pomeni, naj se kar sprijaznimo s situacijo, ker oni ne nameravajo nič v zvezi s tem narediti, čeprav bi morali, ti pa nimaš kompetenc. In se zaletavaj v zidJJJ Ma se ne bom več, se učim letatJJJJJ 
He, he, tista vprašanja na koncu.. Čisto tako so nas učil pri realitetnih terapevtih…
Hvala. Spet.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki. Zaključek sezone 25.maja, počitnice do oktobra.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (18.maja, 15.junija, 20.julija, 17.avgusta, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-       začetek v soboto, 2.aprila ob 17h v Ljubljani – sklop 7 delavnic Z EFT po osmih glavnih energijskih središčih – čakrah, ki delujejo in povezujejo različne ravni našega bivanja. Naslednja srečanja 9., 16., 23. aprila in 4., 7, 14, 21. maja. Vodi Tatjana Kompan. Za dodatne informacije in obvezne prijave - tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Trajanje: 3 ure. Prispevek: posamezno srečanje 33 EUR. Udeležnci vseh 7 srečanj boste brezplačno prejeli enourno individualno srečanje - harmonizacija čaker z DOS DISKI (v vrednosti 44 EUR). Lokacija - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       v ponedeljek, 16.maja ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode (v okviru Tedna vseživljenjskega učenja). Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-      nesrečne ljubezni – majska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 21. in 28.maja, nedelje 22. in 29.maja, četrtek 26.maja. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Ponovitve: četrtek 5.maj – otroštvo do šole, četrtek 12.maj – osnovna šola; četrtek 19.maj – srednja šola/puberteta.
-          v sredo, 1.junija ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode za Društvo diabetikov Murska Sobota. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 4.junija čez cel dan – od 11h do 19h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v ponedeljek, 6.junija ob 17h v Murski Soboti – v okviru prireditve ''Od nas za vas'' v soboškem parku - predstavitev EFT metode in tapkanje v skupini. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki.
-          v petek, 10.junija ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si
-          v soboto, 11.junija ob 9h v Lenartu – (Frizerski in kozmetični studio Stella) - Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.custvena-svoboda.si
-          v soboto, 8. oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Jesensko obilje, praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 12. novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Okrepimo si imunski sistem, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 10. decembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame - Tišina zimske pravljice, praktične tehnike (EFT in vadba) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic