21 marec, 2016

EFT novice 21.3.2016 in en droben jutranji utrinek

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

ste opazili, kako hitro gredo dogodki v pozabo?
Za vikend smo delali intenzivno dvodnevno 2.stopnjo, danes zjutraj sem po dolgem mirnem sprehodu po mrzlem zraku prižgala svoj računalnik in našla novice o Prevcu in Planici že čisto na dnu ekrana.
Kot da je minilo že zdavnaj, pa se je zgodilo šele včeraj.
Zase vem, da mi taka hitrost ne ustreza in nisem narejena zanjo.
Še posebej po dveh krasnih mirnih dneh, ko smo udeleženci seminarja izmenično sledili predpisanim vajam, med kosilom in odmori pa zbrano poslušali zgodbe ostalih – še posebej nam je dala misliti gospa, ki se nam je pridružila z druge strani državne meje z Italijo in nas je navduševala za lepšo slovensko govorico.
Gospod, ki se v tistih krajih veliko in redno službeno zadržuje, je bil nad njenim besediščem naravnost navdušen, oba pa sta nam vsem polepšala druženje in učenje.
Jaz sem v bistvu en srečen človek, ki uživa že med tem, ko se mu kaj dogaja, ne šele kasneje, ko o tem razmišljaJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-       v ponedeljek, 21.marca od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 
 
-          v sredo, 30.marca od 9h do 13h v Črnomlju - EFT delavnica za potrebe raziskave EFT magisterija. ZIK Črnomelj. Brezplačno. Info in prijave – ZIK Črnomelj (07 30 61 385).
-          v četrtek, 31.marca od 16.30h do 20.30h v Vitacentru Naklo začetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
-          v soboto, 2.aprila od 15h do 20h v Ljubljani – tapkanje spočetja in rojstva. Za vse, ki imate opravljeno 4-urno praktično EFT delavnico. 45 EUR.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni,
prav moram izraziti izredno hvaležnost za sobotno vseslovensko tapkanje. Vem, da je treba v zadevo, ki se ponavlja, vložiti vedno več truda, da ne postane dolgočasna rutina. In bilo je navdihujoče, polno energije, ki sem jo, vsaj jaz zajemala z veliko žlico. Že v petek sem bila sprejeta v bolnišnico za operacijo stopala, nato so me spustili na sobotno tapkanjeJJJJ, v nedeljo sem se vračala in ponedeljek operacija. Ko so po operaciji spustile tiste zadeve, ki so omrtvile nogo, je pričelo boleti in so mi dodajali protibolečinska zdravila, ki so mi naredile slabost, bolečina pa kar ni popustila, kot, da zdravila ne primejo…In roka je pričela sama tapkati... in je pomagalo, da sem po nekaj urah zaspala... in potem kasneje je bilo bolje.
Sedaj sem že doma, ležečki seveda, ampak polna hvaležnosti, da je vse v redu, da smo pač v procesu, da včasih boli, ampak mine, in prav ti trenutki so tako dragoceni, ko se zavedam, da je življenje in prav to spreminjanje res dragoceno.
Spomnim se, da sem kot otrok opazovala kačo, kako se levi, ni se zdelo enostavno; kako iz bube pride gosenica in nato metulj... take so tudi naše preobrazbe...
Še kako hvaležna za EFT....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Še enkrat hvala za prekrasno soboto. Tudi jaz se pridružujem tapkalki, ki te je pohvalila, da je vsako leto vseboljše vseslovensko tapkanje. Tudi jaz tako mislim, no enega sem izpustila, lansko leto, pa mi je še sedaj žal.
Super predavatelji, super klima, polna pozitivnih ljudi, postrežba, skratka, super. Super si pa tudi ti. Moram ti priznati, da ne poznam takšne osebe, kot si ti, ki vedno posiješ kot sonce, kjerkoli se že pojaviš, vedno nasmejana, pozitivna, vsa imena imaš v tamalem prstu, .... še bi lahko naštevala. Velikokrat slišim, da je človeku nerodno oz. neprijetno, če je pohvaljen, če dobi komplimente, jaz pa vedno trdim, da je še premalo komplimentov. Jaz zelo rada pohvalim ženske, pa se ljudje zelo čudno odzovejo na pohvale, da ženska hvali žensko. No saj bi se dalo tudi na to tapkat, ker je preveč " foušije " med Slovenci. Jaz pravim tako, če ti sam ne poznaš foušije, ljubosumja,... potem ne misliš tako in rad deliš pohvale in komplimente in se pri tem počutiš dobro in mogoče nekomu polepšaš dan, kot si ga ti nam tapkalkam in tapkalcem.
Lep pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo, Pika!
Tale sobota je pa bila "bomba"! Eliksir mladosti, hrana za življenje! Pa ne vsakršno; tako, polno, predihano, brez sramu in pričakovanj. Tako, ko čutiš, kako se pretaka kri po rokah, nogah, tako, ko začutiš, da si srečen, ker si bil spočet in rojen, čeprav mogoče v čudnih okoliščinah, tako, ko začutiš olajšanje, ker imaš priložnost odraščati pod tvojim okriljem.
Vsem tapkalkam (in tapkalcem) želim, da nas tvoja krila še velikokrat ponesejo med oblake čustvene svobode.
Hvala za en res prekrasen dan!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
sobota je bila res krasna! Najbolj žal mi je, da nisem že med vikendom napisala enega mejla, ko so mi misli kar švigaleJJ Zdaj sem nenaspana in z meglo v glavi, pa je to malo težje. V soboto, ko sem prišla domov, me je imelo, da bi tapkala še ene 3 dni skupaj. Stapkala sem za malega in je spal celo noč do jutra. Ha!
Sicer ni trajalo, naslednja noč je bila že bolj zabavna, bo treba ponovit oz. ponavljat tole tapkanje (ja, ja, tudi jaz bi smo s čarobno palčko zamahnila). Bi pa tole po moje lahko celo opisala in ti ga poslala (nadomestno).
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena!
Sem počakala na tvoje ponedeljkove EFT novice, ker sem vedela, da boš itak zasuta z mailiJJJ. Z možem sva odšla po popoldanski pavzi (sinova sta bila 3 tedne doma, ker sta zbolela in sta bila oba pri starših, kar je zanju (a starša) oo treh tednih kar velik zalogaj...) in NISEM bila deležna obljubljenih presenečenj. In ker je moja ženska radovednost neizmerna, te lepo prosim, da mi ju razkriješ. Počila bom od radovednostiJJ
Potem pa imam še eno prošnjico. Popoldanski piškot sva z Luko vsak svojega prinesla fantoma. S tako slastjo, kot sta izginila ta dva piškota, ni izginil še noben piškot doslej. Mi zaupaš, čigavo delo je ta slast? In sploh, hrana je bila fantastična! Glavna jed me je popeljala v Dahab...
Vse lepo ti želim in že vnaprej hvala za vse.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sobota je bila pa enkratna, vsako predavanje se me je dotaknilo in včasih se vprašam, kje vsako leto najdeš spet toliko zanimivih temJJJJ.
Lep teden še naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, moram ti povedati, da že cel dan čutim tako močno hvaležnost, da sem kot blažena 😊 cel svet bi objela 😊
Hvala,
P.s. Sem ti hotela še napisat kaj sem mislila s tem, ampak nimam pravih besed 😊 drugič 😉
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-       vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-       vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 17.30h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako tretjo sredo (20.januarja, 17.februarja, 16.marca, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-       začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it .Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v petek, 25.marca ob 18.30 v knjižnici v Komnu – Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče.
-       v soboto, 2.aprila od 9h do 13h v Trstu – Začetna štiriurna delavnica. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v petek, 1.aprila ob 17h v Celju - Uvodna predstavitev delovanja metode EFT. Lokacija SOCIO – Regijski center medgeneracijskega druženja, Kocenova 8. Več informacij na: http://socio-rcmd.si/index.php. Vodi Alja Inkret Muhek.
-       v nedeljo, 3.aprila od 10h do 18.30 na Volčjem gradu – Celodnevna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v nedeljo, 3.aprila od 10h do 17h v Ehrenhaussen/Avstrija – Sejem zdravja. Dogodki preko celega dne. Uvodna predstavitev delovanja metode EFT ob 14.30h. Vodi Andreja Valcl (andreja.valcl@gmail.com). Lokacija Freizeitzentrum Ehrenhausen, Platscherstraße 280. Več informacij na: http://www.suedsteirischeweinstrasse.at/index.php?id=245&eventid=6628 in http://www.meinbezirk.at/leibnitz/lokales/traditionelle-gesundheitsmesse-im-freizeitzentrum-ehrenhausen-d1278366.html
-       v soboto, 9.aprila od 10h do 19h v Celju. Tapkanje Od spočetja do rojstva in Otroštvo do šole. Vodi Berta Rebol. Cena 40 EUR. Obvezne predhodne prijave na alja.inkret@gmail.com.
-       v soboto, 16.aprila od 14h do 18h v Ljubljani – štiriurna delavnica Kako odpravimo SRAM. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v soboto, 23.aprila od 14h do 18h v Ljubljani– štiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 
 

 Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic