29 marec, 2016

EFT novice 29.3.2016 in o ''redu''

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

vsako leto tam nekje okrog novega leta sem redno – brez predhodnega planiranja, čisto spontano – začutila željo po ''delanju reda''.
To pri meni pomeni, da odprem čisto vsak predal in čisto vsako omarico, se odločim, kaj je še ''moje'' in kaj ne več in spakirane stvari odnesem na ustrezna mesta.
Občutek po takih akcijah je – zame seveda – super.
Letos pa tega impulza, vabila, momenta v začetku januarja ni bilo.
Sem hotela na silo, po ''planu'', ker kao vsako leto naredim to – in sem se vsakič po parih urah čisto brezvoljna ustavila.
In tapkala.
In sprejela, da letos novo leto očitno ne bo pravi čas za to akcijo.
Zato pa lahko trikrat ugibate, kaj počnem in bom še počela v urah tega tedna.
Hecno je, da tako ''pospravljanje'' ne pusti za sabo pološčenega stanovanja, niti malo – pusti pa za sabo strašno svež močen občutek zagona za nove stvari.
Očitno bom super pripravljena za naša aprilska tapkanja spočetja in rojstva.
Skupina, ki skupaj zavestno tapka nekaj, za kar ni niti besed, še manj pa imamo na to jasen spomin – imamo samo svoje telo, ki hrani jasne zapise teh procesov – ta proces skupnega početja in hkrati zelo individualnega opazovanja odzivov na to početje – to je zgoščen opis skupine, ki tapka.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v sredo, 30.marca od 9h do 13h v Črnomlju - EFT delavnica za potrebe raziskave EFT magisterija. ZIK Črnomelj. Brezplačno. Info in prijave – ZIK Črnomelj ( 07 30 61 385)
-          v četrtek, 31.marca od 16.30h do 20.30h v Vitacentru Naklo začetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
-          v soboto, 2.aprila od 15h do 20h v Ljubljani – tapkanje spočetja in rojstva. Za vse, ki imate opravljeno 4-urno praktično EFT delavnico. 45 EUR.
 
 
-       v ponedeljek, 4.aprila od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-       v petek, 8.aprila ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-       v soboto, 9.aprila v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pika,
neizmerno hvaležna za vseSLO tapkanje, kar opažam že ves teden, koliko imam energije, kar poletela bi😊. Čutim, da se mi smeje vse telo - neverjetno res. HVALA ti, ker si in da nam vsem dovoliš biti ob tebi. Ja tapkanje sedaj pa ziher, to sedaj vem - vem kaj hočem. Naj ti povem, da sem danes doživela prijetno presenečenje moje skupine tapkalk. Toliko hvaležnosti, pozitivne energije, podpore so mi izkazale.😂 Vzpodbuda, da delam naprej, v prvi vrsti zase, če bom imela dovolj volje in energije pa tudi za druge.
Ker so pred vrati zopet velikojajčni prazniki, ti želim vesele, prijetne praznike v objemu tvojih najdražjih,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
po skoraj dveh tednih še vedno ne mine dan, da se ne bi spomnila na čudovito prejšnjo soboto. Res sem hvaležna za vsako minuto tistega dne, bila sem sicer prvič, a zagotovo ne zadnjičJJ. Kljub temu, da sem seveda imela občutek, da se vsi ostali poznate (poznajo) med sabo, mi niti za trenutek ni bilo neprijetno. Najbolj od vsega pa mi je "sedlo" Renatino tapkanje - če sem iskrena, sem to pričakovala in je bila že od začetka to tista tema, ki mi je dejansko povedala, da tokrat pa res moram priti. Tako zelo, da bi prišla na tapkanje spočetja in rojstva 2. aprila in potem seveda tudi 23. Na začetni EFT pa sem bila pred leti v Naklem. Če moram ugotoviti, kdaj je to bilo, bo pa mal večja težavaJJJ
Pika, še enkrat hvala za vse in res lepe lepe sončne dneve. Tako in drugačeJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
draga pika,
čeprav sem redkobesedna, vsak dan mislim nate in se zahvaljujem temu nečemu, ki me je prineslo v tvojo bližino, ko si začela s tapkanjem.
temu se lahko zahvalim, da sem pri sebi. dobesedno pri sebi.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Drugače sem pa že v redu – prišla do vzorca: … jaz ga imam tako rada, on pa kar gre!...
…in ugotovila, da je to posledica mišljenja, da potem pa jaz nimam dovolj ljubezni… pomanjkanje ljubezni, pozornosti, hrepenenje po njej…
…ampak … če je v vesolju dovolj vsega za vse…. je tudi ljubezni, pozornosti zame, tudi če on gre…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moram reči, da te občudujem, da zmoreš zbobnati na kup toliko čudovitih, prelepih ljudi. Res uživam v družbi ljudi, ki si želijo lažjega, boljšega, kakovostnejšega življenja.
Priznam, da sem še vedno pod vtisi, od sobote naprej čutim srčno čakro, ki je na stežaj odprta in napolnjena z vsem lepim. Že delam nove načrte glede EFT-ja, potrebujem le čas, da vse ideje uvrstim v svoj terminski koledar. Se oglasim.
Še enkrat neskončno hvala,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, ne morem da ti ne bi pisala in ti zaželela USPEŠEN DAN V SOBOTO!!! Vem, da imaš polno glavo in polne roke dela, da boš komaj prebrala vse e- maile, ampak nasledni teden jih bo še več in mojega tudi opazile ne boš ha ha !
Planirala sem da bi se končno tudi jaz udeležila Vseslovenskega tapkanja, čeprav ne vem kako bi si organizirala pot in parkiranje v Ljubljani, ko ne vem niti lokacije, pa vinjete nimam na svojem avtu,... no no mogoče samo odlašam iz leta v leto.No na koncu mi je zdravje tokrat zmešalo plane, tako da je vse odpadlo. Ampak včeraj me je razveselilo obvestilo iz našega ZIK-a da prideš v Črnomelj, samo še ne znam kdaj. Čeprav sem se že nekajkrat udeležila tvojih začetnih 4- urnih delavnic, pridem da se vidiva, ker tvoje energije se človek ne naveliča, kar nalezljiva je !!!
Želim ti veliko sončne energije in naj ti v soboto gre vse po planu !!! Komaj čakam tvoje EFT novice, polepšajo mi ponedeljke in energije ostane še za ostale dneve v tednu!
Topel objem iz Črnomlja,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-       vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-       vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako tretjo sredo (20.januarja, 17.februarja, 16.marca, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-       začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it .Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v petek, 25.marca ob 18.30 v knjižnici v Komnu – Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče.
-       v soboto, 2.aprila od 9h do 13h v Trstu – Začetna štiriurna delavnica. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v petek, 1.aprila ob 17h v Celju - Uvodna predstavitev delovanja metode EFT. Lokacija SOCIO – Regijski center medgeneracijskega druženja, Kocenova 8. Več informacij na: http://socio-rcmd.si/index.php. Vodi Alja Inkret Muhek.
-       začetek v soboto, 2.aprila ob 17h v Ljubljani – sklop 7 delavnic Z EFT po osmih glavnih energijskih središčih – čakrah, ki delujejo in povezujejo različne ravni našega bivanja. Naslednja srečanja 9. ,16. , 23. aprila in 4., 7, 14, 21. maja. Vodi Tatjana Kompan. Odprta skupina za vse, ki želite odkriti, odpreti in pozdraviti vaše prikrite podobe, vzorce, prepričanja in spomine, ki vam preprečujejo, da bi zaživeli mirno, svobodno in zadovoljno življenje. Vsako srečanje bo podprto tudi z vodeno meditacijo. Za vse dodatne informacije in obvezne prijave pišite na tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Trajanje: 3 ure. Prispevek: posamezno srečanje 33 EUR. Udeležnci vseh 7 srečanj boste brezplačno prejeli enourno individualno srečanje - harmonizacija čaker z DOS DISKI (v vrednosti 44 EUR). Lokacija - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       v nedeljo, 3.aprila od 10h do 18.30 na Volčjem gradu – Celodnevna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v nedeljo, 3.aprila od 10h do 17h v Ehrenhaussen/Avstrija – Sejem zdravja. Dogodki preko celega dne. Uvodna predstavitev delovanja metode EFT ob 14.30h. Vodi Andreja Valcl (andreja.valcl@gmail.com). Lokacija Freizeitzentrum Ehrenhausen, Platscherstraße 280. Več informacij na: http://www.suedsteirischeweinstrasse.at/index.php?id=245&eventid=6628 in http://www.meinbezirk.at/leibnitz/lokales/traditionelle-gesundheitsmesse-im-freizeitzentrum-ehrenhausen-d1278366.html
-       v petek, 8. aprila ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki/20
-       v soboto, 9.aprila od 10h do 19h v Celju. Tapkanje Od spočetja do rojstva in Otroštvo do šole. Vodi Berta Rebol. Cena 40 EUR. Obvezne predhodne prijave na alja.inkret@gmail.com.
-       v soboto, 16.aprila od 14h do 18h v Ljubljani – štiriurna delavnica Kako odpravimo SRAM. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v xxxxxxxx od 14h do 18h v Ljubljani– štiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-        
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic