09 februar, 2016

EFT novice 9.2.2016 in program za 12.marec

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

tole mi je danes res polepšalo dan in verjamem, da ga bo tudi vam.
Pravi pravcati EFT sonet izpod peresa in tapkalskih prstov ene od zagretih tapkalk Ane Petelin Grubišič:
 
"Ko je učenec pripravljen, pride učitelj"
Sem res vesela,
da EFT sem jaz spoznala,
ker drugače bi še vedno kar na mestu stala.
Stala in se spraševala,
kaj hudiča bi jaz dala,
da v življenju in v srcu bi napredovala.
 
Pa ni blo treba dosti dat,
sam sebi kar iskreno si priznat,
da vse kar se splača je začet
in potem dobiš zalet.
 
Zalet za čiščenje stvari,
ki po glavi ti rojijo
in uničujejo življenjsko energijo.
Tisto, ki potrebna je,
da v življenju gladko gre.
 
Zato pa tapkam rada
in jaz tapkanja ne dam!
Poskusi tudi ti
in garantiram, da stvari
bodo lepše, lažje šle,
vsaj do tja, do koder tvoje hrepeni srce.
 
Zadnja kitica je kot naročena, da nas vse toplo povabi na že 5. zaporedni Vseslovenski dan za tapkanje, ki bo letos v soboto, 12.marca.
Ko smo včeraj zvečer končali z izborom najboljših idej za letošnja tapkanja, sem s skupino delila svoje navdušenje nad super tapkanji, ki nas čakajo čez dober mesec.
Res je hecno, da vsako leto na koncu tega dneva čutim, kako dobro je bilo in kako bolje sploh ne more biti.
In je potem vsako naslednje leto – boljeJJJ.
Letos vam pišem program samo do zadnje popoldanske pavze – zadnji dve točki bosta ostali za vse vas in tudi za ostale predavatelje - čisto presenečenje.
Tokrat presenečenji ne bosta šokantni kot predlani, pač pa izjemno prijetni in spodbudni.
Enega od teh dveh nastopov poskušam organizirati že par let, pa se datumi nikakor niso poklopili – do letos.
Drugi pa bo – kaj naj rečem – boste videli, slišali in čutili v živo na licu mesta.
 
Takole bomo torej tapkali letos:
Helena Cesar - dih – povezava s seboj in življenjem – uvodno tapkanje za ‘’segrevanje’’.
Renata Čimžar – prenatalnaastrologija – del kompleksnega sistema ''Astrologija življenjske dobe’’ ('’Life Time Astrology’’), kot ga je postavil ameriški arhitekt in astrolog Taylor (Tad) Mann. Pogled v našo natalno karto z dodatkom tapkanja je zmagovalna kombinacija za pomoč samemu sebi.
Barbara Žetko – sram. Presenetljivo največ odzivov prihaja na točno to poglavje iz njene krasne knjige 7 mostov po prstih: (http://www.buca.si/index.php?nav1=knjigarna&nav2=izdelek&id=4608), tako da je bila izbira na dlani. Nas je še česa sram? Nas je sram da nas je sram? Tapkali bomo to najpogubnejše in omejujoče čustvo in s tem odkrivali svoje skrite sposobnosti.
Berta Rebol – pričakujem. S tapkanjem lahko stopimo iz ujetosti v pričakovanja (in pogosto razočaranja) v to kar je. Odgovornost namesto krivde.
Snežana Krageljnimam časa za hitre odločitve. Kako si z EFT-jem pomagamo, kadar se znajdemo v dilemi. Telo nas v naših odločitvah lahko podpre, nam pokaže, ali nam določena izbira ustreza ali ne. Pozornost bomo usmerili nase in opazovali učinke tega vodenega tapkanja.
Tatjana Kompan - moj čustveni transakcijski račun. Ga kaj polnimo? Ali z njega predvsem dvigujemo? Kratko, enostavno tapkanje, ki gradi ljubezen do sebe in je primerno za vsak dan.
 
Torej tako kot vedno dosedaj – prijazen dan za odklop, ogromno tapkanja med iskrenim zaziranjem vase.
Pa seveda sveža topla vege hrana za kosilo, pecivo in kava popoldan, takoj po kosilu žrebanje knjig, Flašk, individualnega tapkanja z EFT izvajalci – nagrad je vsako leto večJJJ.
Prijave do vključno petka, 19.februarja prinesejo nižjo ceno udeležbe, vsekakor pa bo cena ostala v dosedanjih okvirih – predvsem za pokrivanje stroškov najema in hrane.
Upam, da se vidimo.
Sobota, 12.marec - 5. Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani.
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v četrtek, 11.februarja ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
 
-          v ponedeljek, 22.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 24.februarja ob 17h na Vrhniki – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. V prostorih knjižnice na Vrhniki. Vse knjige o tapkanju s popustom. Brezplačno.
-          v četrtek, 25.februarja od 16.30h do 20.30h v Vitacentru Naklo začetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
-          v soboto in nedeljo, 27. in 28.februarja v Ljubljani – dvodnevna AAMET 3.stopnja.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Se ena: zadnjic sem prvic potegnila karto, ko sem tapkala. Kera fora!JJJJ vec pa, ko se vidiva!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….
Malo sem se prehodila skozi moje občutke in čustva ob prejemanju daril. Ugotovitev: navadno sem ob "pomembnih" dogodkih prejemala darila, ki mi niso pomenila "nič posebnega", darilo pač. Če sem bila vprašana, kaj bi želela za darilo, sem seveda dobila "moj predlog" (no, ne vedno), a je darilo izgubilo naboj presenečenja, zato tudi veselje ni bilo tako "kot se spodobi". Redko sem prejela za darilo tisto, kar sem si želela (ne da bi namignila, kaj to je), darovalci pa so me z njim obdarovali po opazovanju mene skozi daljše obdobje - potrudili so se me spoznati. Za tako darilo, pisano na mojo kožo, pa sem bila neizmerno hvaležna....
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo,
kako hitro čas beži in spet je tukaj marec in vseslovensko tapkanjeJJ) Prijavljam sebe in prijateljico in se veselim ponovnega snidenja.
P.S.: Lansko leto je bil to en čudovit sončen dan, sicer je zelo pihalo. Ko smo imeli prosto, me je vleko ven, na sonce. Veliko smo tapkali in sem si želela, da bi bila sama, sama s sabo in sem se odpravila na sprehod. Nisem se mogla načuditi, da je Ljubljana (ta del Bežigrada) tako lep. Napotila sem se proti Žalam (najprej sem sicer mislila, da je tam otroško igrišče – parkJJJJ). Vedno znova sem pogledovala proti Kamniškim Alpam in bilo je tako lepo, da me je pogled na lepoto in mogočnost gora kar bolel, tiščalo me je v prsih...toliko nakopičenih čustev, ampak sem jih kar nekako zadrževala (ne dam jih še, še ne), kot bi se bala, da če jih spustim, ne bom mogla več doživljati te lepote. Ko pa sem prišla prav do spomenika žrtvam na cesti, pa nisem zmogla več in so se mi ulile solze,...solze nekakšnega olajšanja, ne žalosti, pa kar zmanjkovalo mi je sape...pa sem tapkala občutke, kako je noro lepo, kako je čudovito lepo (čeprav dejansko na pokopališču)... Sveža in radostna sem se vrnila na popoldanski delJJJJ
Le kaj me(nas) čaka letosJJJ?
Prijeten objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pika,
vsekakor se prijavljam na dan vseslovenskega tapkanja, saj ga še nikoli nisem zamudila in se ga že celo leto zelooo veselim. Vsakokrat je malo drugače, a vedno čudovito, izpolnjujoče, občutek pa, ko pridem domov je nepopisna sreča. Že na poti domov, vozim se namreč z LPP, bi najraje kar vse ljudi objemala. Veselim se našega skupinskega tapkanja, pa kjerkoli že bo.
Objem, JJJJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pa moj dragi, večni skeptik, je imel zadnjič en glavobol. Prva zmaga je, da ni prosil za aspirin ali lekadol, ampak me je vprašal, če mu lahko dam kaj od homeopatijeJJJJ. Ampak sem mu rekla, da bova kr lepo stapkala. In se je nekaj pritoževal, ampak se je dal prepričat. Dve rundi in glavobola ni bilo več. Krasen občutekJJJJ. Vsakič, ko sem rekla "sem v redu", "sem OK", mi je začel, da saj on ve, da je OKJJJ. Aja, pa najprej mi je rekel, naj ga jaz tapkam, ampak sem rekla, naj kar ponavlja za mano. Samo še tega mi je treba, jaJJJJJ
In samo še to napišem - tudi jaz dosti tapkam v avtu. Briga me, kako zgleda! Eno roko imam vedno na volanu, z drugo pa čaramJJJ Tapkanje je zakon!
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-          vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-          vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-          vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-          vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-          vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-          vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-          vsako tretjo sredo (20.januarja, 17.februarja, 16.marca, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-          vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-          skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-          začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          otroštvo do šole – februarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 13. ali 27.februar od 16h do 20h, nedelje 14. ali 28.februar od 16h do 20h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 aliberta.rebol@gmail.com
-          v sredo, 10.februarja ob 17h v Murski Soboti – Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v nedeljo, 14.februarja ob 18h v Ljubljani - uvodno brezplačno predstavitveno SREČAnje sklopa celoletnih mesečnih delavnic (2 x mesečno) pod skupnim naslovom OBJEMI SVOJO ŽENSKO DUŠO IN POSTANI SVOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA. Lokacija - Erbežnikova 2. Vodi Tatjana Kompan. Več informacij na predstavitvi. Obvezne predhodne prijave na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si
-          v četrtek, 18.februarja ob 17h v Ljubljani - uvodno brezplačno predstavitveno SREČAnje sklopa celoletnih mesečnih delavnic (2 x mesečno) pod skupnim naslovom OBJEMI SVOJO ŽENSKO DUŠO IN POSTANI SVOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA. Lokacija - Erbežnikova 2. Vodi Tatjana Kompan. Več informacij na predstavitvi. Obvezne predhodne prijave na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si
-          v petek, 19.februarja ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v soboto, 27.februarja v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame (prej Mavrična sobota) - Povrnimo si vid in uvid z EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si
-          v soboto,19.marca od 15h do 19h v Kopru– Štiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v petek, 25.maca ob 18.30 v knjižnici v Komnu– Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče
-          v soboto, 2.aprila od 9h do 13h v Trstu– Začetna štiriurna delavnica. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v nedeljo, 3.aprila od 10h do 18.30 na Volčjem gradu – Celodnevna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v soboto, 16.aprila od 14h do 18h v Ljubljani – štiriurna delavnica Kako odpravimo SRAM. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v soboto, 23.aprila od 14h do 18h v Ljubljaništiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ -  poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB  si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
If you do not want to receive any more newsletters, this link
To update your preferences and to unsubscribe visit this link
Forward a Message to Someone this link

Arhiv EFT Novic