15 februar, 2016

EFT novice 15.2.1016 in par razlogov za Vseslovenski dan za tapkanje

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
mi piše ena gospa prejšnji teden, da jo zelo mika naš skupni tapkalni dan, ampak da ni ziher, če bo s tem dnevom res odpravila vse svoje težave.
Sem ji brez vsake slabe vesti odpisala, da ji garantiram, da vseh svojih težav z udeležbo na tem dnevu ne bo odpravilaJJJ.
Mi je pa njeno vprašanje dalo misliti – zakaj v bistvu pridemo tapkat, ko pa vendar natančno vemo, da vseh svojih težav v tem enem dnevu ne bomo odpravili?
Zakaj jemo zajtrk, ko natančno vemo, da se ne bomo najedli za celo življenje – še za en dan ne?
Zakaj sejemo paradižnikovo seme, ko natančno vemo, da si avgustovskega pridelka ne moremo zagarantirati, saj je vmes čisto preveč neznank?
Pa jemo zajtrk vseeno in tudi paradižničke posejemo vseeno, ne rečemo – no če to ni za celo življenje, potem pa nič, potem pa ne bom!JJJ.
Zame je naš marčevski dan tapkanja strašen užitek in strašno veselje – kot mi je v užitek sveža skuta z lanenim oljem za zajtrk in vsakoletno pazljivo sejanje paradižnikovih semen enkrat zgodaj spomladi.
Seveda si pri sejanju umažemo prste, pri zajtrku krožnik in pri tapkanju običajno rabimo robčke, pa kaj potem?
Na ta dan pridemo skupaj ljudje, da bi potapkali skupaj – mogoče nam doma ne bi padlo na pamet, da potapkamo kakšno stvar, ki je na programu, ali pa nas je strah, da ne bomo zmogli sami.
Ali pa smo izgubili zanos in motivacijo, čeprav smo tapkanje že preizkusili in točno vemo, da deluje.
Jaz pa imam na ta dan še en posebno velik užitek – v ogromni meri si privoščim odkrito občudovanje vseh, ki stojijo na odru in vodijo tapkanje in vseh vas, ki pridete in ''se vržete'' v svoje še ne do konca razrešene čustvene stiske.
Se vržete kar takoj na licu mestaJJJ - ne enkrat kasneje, ko bo čas – kar takoj.
Mislim, da je tako občudovanje na mestuJJJ.
Tako da – še ta teden imate čas za prijave po nižji ceni (do vključno petka, 19.februarja).
Bo pa cena v vsakem primeru ostala nekje v dosedanjih okvirih (med 30 in 40 eur) – predvsem za pokrivanje stroškov najema in hrane.
Upam, da se vidimo.
Sobota, 12.marec - 5. Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 15.februarja v Ljubljani – skupinsko tapkanje ODPADE – zimske počitnice
 
-          v ponedeljek, 22.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 24.februarja ob 17h na Vrhniki – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. V prostorih knjižnice na Vrhniki. Vse knjige o tapkanju s popustom. Brezplačno.
-          v četrtek, 25.februarja od 16.30h do 20.30h v Vitacentru Naklo začetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
-          v soboto in nedeljo, 27. in 28.februarja v Ljubljani – dvodnevna AAMET 3.stopnja.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Se ena: zadnjic sem prvic potegnila karto, ko sem tapkala. Kera fora!JJJJ vec pa, ko se vidiva!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Najprej te lepo pozdravim,
eft mi je poznan že dolgo, ampak kar malo pozabim nanj, kljub temu, da novice prebiram dokaj redno, sem šele sedaj prebrala knjigo zgob o tapkanju.....in ja, moram priznat, nekaj me je premaknilo.... to poznam.... bila na delavnici...ampak.....lenoba pa zmaguje.
Skratka, prijavljam se na dan tapkanja v želji, da zadeve osvežim in premagam to cono udobja.
srčen pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hehe, Pika,
očitno vsi tapkamo v avtu in opažamo zmedene poglede šoferjev tovornjakov od zgoraj... najbrž se v društvu šoferjev že pogovarjajo, da smo kakšna sekta... Ampak je tako dobro, če stapkaš največje službene probleme in strese do doma, da se potem lahko ukvarjaš s tistimi, ki jih prinese domov mož in otroci ...
….sama še vedno najbolj opažam rezultate "na dolgi rok". Tako, ko nekaj tapkam večkrat, mogoče na obroke, pa potem že malo "dam na stran" in se ukvarjam še s čim drugim, potem pa nenadoma - hokus pokus - in prileti željena sprememba ali ideja ali celo še kaj boljšega, nepričakovanega; nekaj, česar se sama ne bi nikoli spomnila, vesolje se paJJJJJ. Tako da take spremembe niti ne bi povezala s tapkanjem... jaz jih dolgo nisem, ker so bile časovno oddaljene in šele po dolgem času mi je kapnilo, da ne more biti nič drugega, kot odgovor na tapkanje. Fino, ampak včasih pa potrebuješ rešitev ali premik TAKOJ. No, tega se moram pa še naučiti. Mogoče je to povezano s tem, da tudi sicer težko hitro sprejemam odločitve; imam potrebo po tem, da vse pretehtam in prespim... sem pač tipična predstavnica svojega nebesnega znamenjaJJJJJ
Takole na prvi vtis mi je letošnji program tapkalskega dneva bolj všeč, kot lanski - pravzaprav najbrž samo bolj meni pisan na kožo. Sram, pričakovanja, ljubezen do sebe - odlične teme.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moj sociopatski šef je bil večino časa bolan, sedaj pa je na službeni poti tako, da sem prvi teden preživela prav ok. Se je pa nova sodelavka izkazala za eno jamrajočo, najbolj ubogo, z največ dela….in sem jo že tapkala. Kdo pa hoče sedet cel dan zraven koga tako negativnega? Pomaga. Tapkam pa zjutraj v avtu na to meglo in moram rečt, da me šefovi "napadi" ne ganejo več tako globoko. Manjka mi pa neka odzivnost na njegove provokacije - me ne ganejo, samo ne znam se "brant" - ne šeJJJJJ 
Se vidimo kmalu,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
So trenutki, ko imam občutek, da bom kot Ivana Orleanska rešila svet. Vse moje "izgubljene otroke", ki jih učim. Sem se spraševala, zakaj tega občutka ne morem preprosto odstraniti, iztisniti iz telesa. Razumsko sem se že zdavnaj odločila, da ne bom reševala nikogar, da me ne brigajo drugi ljudje in njihove grozne zgodbe, naj se rešijo sami, če hočejo, to je preveč zame ... in nekaj časa mi je to celo uspevalo, se mi zdi ... do notranjega preloma oz. bolj popustitve nečesa, ko si človek reče Ne morem več in začne jokati.
Potem sem v tišini med pospravljanjem stanovanja, kar me mimogrede zelo pomirja, zaslišala besede, ki jih sicer večkrat ponavljamo na mentorskih: Starši bi morali spremeniti svoje vzorce, ne otroci, starši bi morali ... Šele takrat sem svoje občutke povezala s sabo - vse življenje sem na nezavednem nivoju poskušala "rešiti" mamo, ker je bila v mojih očeh vedno tako zelo nesrečna, ker je njena mama ni sprejela, je ni marala, oče pa jo je zapustil in nikoli priznal. Odkar pomnim zase, sem si želela, da bi bila moja mama srečna, ker potem bi mogoče jaz dobila dovoljenje, da sem lahko srečna. Tega občutka, da je potrebno nekoga rešiti ... No, to bo treba še tapkati. Tako čutim….
lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dobro jutro, hvala da mislite name, tudi jaz o Vas in o vsem, sem tudi prebrala telebane, tapkala, se mi zdi da se spremeni npr bolj občutek tesnobe, bolečina v nogah ne, paše pa, ker se sprejemam se mi zdi bolj kot sem se prej….
hvala Vam zaenkrat in se še kaj oglasim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
bejbe, zdej se mi šele odkriva, kaj tapkanje dela. ne vem, kaj bi brez drobnega trkljanja prstnih blazinic, ki mi je postalo zavetišče, kadar gre možgan po svoje….
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… V bistvu bi se rada zahvalila za ponedeljkova skupinska tapkanja v Ljubljani, tisto decembrsko sranje sem res dobro stapkala, saj so bili prazniki letos bolj mirni in brez čudnih izpadov ...
Lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Sobota, 12.marec 2016 – 5 .Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani
 
Dan je namenjen predvsem druženju, ustvarjanju varnega prostora za rast in premike, zato je cena vsako leto simbolična - za pokrivanje stroškov hrane in najema dvorane.
 
Helena Cesar - dih – povezava s seboj in življenjem – uvodno tapkanje za ‘’segrevanje’’.
Renata Čimžar – prenatalnaastrologija – del kompleksnega sistema ''Astrologija življenjske dobe’’ ('’Life Time Astrology’’), kot ga je postavil ameriški arhitekt in astrolog Taylor (Tad) Mann. Pogled v našo natalno karto z dodatkom tapkanja je zmagovalna kombinacija za pomoč samemu sebi.
Barbara Žetko – sram. Presenetljivo največ odzivov prihaja na točno to poglavje iz njene krasne knjige 7 mostov po prstih: (http://www.buca.si/index.php?nav1=knjigarna&nav2=izdelek&id=4608), tako da je bila izbira na dlani. Nas je še česa sram? Nas je sram da nas je sram? Tapkali bomo to najpogubnejše in omejujoče čustvo in s tem odkrivali svoje skrite sposobnosti.
Berta Rebol – pričakujem. S tapkanjem lahko stopimo iz ujetosti v pričakovanja (in pogosto razočaranja) v to kar je. Odgovornost namesto krivde.
Snežana Krageljnimam časa za hitre odločitve. Kako si z EFT-jem pomagamo, kadar se znajdemo v dilemi. Telo nas v naših odločitvah lahko podpre, nam pokaže, ali nam določena izbira ustreza ali ne. Pozornost bomo usmerili nase in opazovali učinke tega vodenega tapkanja.
Tatjana Kompan - moj čustveni transakcijski račun. Ga kaj polnimo? Ali z njega predvsem dvigujemo? Kratko, enostavno tapkanje, ki gradi ljubezen do sebe in je primerno za vsak dan.
Letos vam pišem program samo do zadnje popoldanske pavze – zadnji dve točki bosta ostali za vse vas in tudi za ostale predavatelje - čisto presenečenje.
Tokrat presenečenji ne bosta šokantni kot predlani, pač pa izjemno prijetni in spodbudni.
Enega od teh dveh nastopov poskušam organizirati že par let, pa se datumi nikakor niso poklopili – do letos.
Drugi pa bo – kaj naj rečem – boste videli, slišali in čutili v živo na licu mesta.
 
Torej tako kot vedno dosedaj – prijazen dan za odklop, ogromno tapkanja med iskrenim zaziranjem vase, topla sveže pripravljena ekološka vege hrana za kosilo (kuha nam Maša iz Gurmame http://www.gurmama.com/), pecivo in kava popoldan, žrebanje super nagrad – in še kaj.
Z zbiranjem in registracijo bomo začeli ob 9h, vsak od udeležencev bo za dober začetek dneva dobil na licu mesta sveže zmiksan sok (smoothie) iz ekoloških sestavin (organizira tapkalka Katja Mrzel, Presnica - http://www.presnica.com/).
Množični dnevi za tapkanje so neverjetno blagodejni – deloma zaradi vodenega tapkanja, jasno – še bolj pa zaradi občutka medsebojne podpore ob tem. In objemov v živoJJJ.
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-          vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-          vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-          vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-          vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-          vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-          vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-          vsako tretjo sredo (20.januarja, 17.februarja, 16.marca, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-          vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-          skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-          začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          otroštvo do šole – februarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 13. ali 27.februar od 16h do 20h, nedelje 14. ali 28.februar od 16h do 20h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 aliberta.rebol@gmail.com
-          v četrtek, 18.februarja ob 17h v Ljubljani - uvodno brezplačno predstavitveno SREČAnje sklopa celoletnih mesečnih delavnic (2 x mesečno) pod skupnim naslovom OBJEMI SVOJO ŽENSKO DUŠO IN POSTANI SVOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA. Lokacija - Erbežnikova 2. Vodi Tatjana Kompan. Več informacij na predstavitvi. Obvezne predhodne prijave na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si
-          v petek, 19.februarja ob 16h v Murski Soboti – Začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat - več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v soboto, 27.februarja v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame (prej Mavrična sobota) - Povrnimo si vid in uvid z EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si
-          v petek, 25.marca ob 18.30 v knjižnici v Komnu– Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče
-          v soboto, 2.aprila od 9h do 13h v Trstu– Začetna štiriurna delavnica. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v nedeljo, 3.aprila od 10h do 18.30 na Volčjem gradu – Celodnevna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v soboto, 16.aprila od 14h do 18h v Ljubljani – štiriurna delavnica Kako odpravimo SRAM. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-          v soboto, 23.aprila od 14h do 18h v Ljubljani– štiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ -  poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB  si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic