04 januar, 2016

EFT novice 4.1.2016 in moje voscilo

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
po solsticijskem tapkanju sem čutila, res močno čutila, da rabim odmik in tišino.
Sploh tišino – kakšna redkost je postala!
Smreke sicer niso bile zasnežene, kot bi se za december nekako spodobilo, so pa krasno pomagale in ohranjale čist in tih prostor.
Bilo je prav hranljivo, ne najdem druge besede.
Upam, da ste si tudi vi nahranili telo in dušo s stvarmi, ki so vam bile najbolj potrebne.
Vmes se je seveda dogajalo vse sorte – dodajamo redna tedenska tapkanja v Kranju, mojem ljubem rojstnem mestu, Berta Rebol je zastavila cel projekt skupinskih tapkanj neprijetnih spominov (Pot do osebnega miru), Barbarina najnovejša knjiga o tapkanju je tretja najbolje prodajana knjiga spletne knjigarne Buča - http://www.buca.si/index.php?nav1=lestvica
Sem v dneh odmika razmišljala, kako neskončno enostavneje je definirati in opazovati človeško telesno zorenje – ko opazujem ''mladiče'' iz svoje širše družine, so faze popolnoma jasne.
Kaj pa človeško čustveno zorenje?
Kaj potrebujemo za svoje čustveno dozorevanje?
Se mi zdi, da večina predvideva, da sta obe dozorevanji hkratni – in da je čustveno nekako samo po sebi umevno.
Dokler se ne izkaže, da še malo ni tako…
In kaj naredimo, ko nam ljubo življenje ponudi učne ure čustvenega dozorevanja?
Najprej je seveda fino vedeti, da je samo učna ura in ne konec sveta.
In ker te učne ure nekako vedno pridejo nenajavljene in brez urnika, je super, da imamo svoje prste ves čas s sabo in pripravljene na akcijo.
Kaj naj nam torej vsem želim v letu 2016 – veliko ali malo učnih ur?
 
Pa naj bo takole – naj jih kar bo veliko, saj z njimi rastemo, naj bo samo vmes dovolj prilike za počitek in smeh v dobri družbi! 
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))

 

na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
 • v ponedeljek, 4.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.

 

 • v ponedeljek, 11.januarja od 19h do 20h v Ljubljani  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v petek, 15.januarja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
 • v soboto, 16.januarja v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).

 

malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za knjigo Barbare Žetko, ki sem jo prejela (Miklavžek - brez poštnine). Jo berem...in berem tudi tisto drugo - kako mi je EFT spremenil življenje. In obenem sem skoraj do konca natančno prebrala priročnik, ki sem si ga snela s tvoje strani že tako doooooooolgo nazaj, pa je ostal v predalu. Ven, pa spet not..Bom začela, pa nisem...
Sicer sem rekla: Piki se bom pohvalila, ko bom en mesec redno tapkala. Pa nisem mogla zdržat in sem že kar takoj napisala. Včeraj zvečer in danes zjutraj sem potapkala, in sicer sem si izbrala predvsem eno stvar, ki me teži: prenajedanje. In čisto lepo odtapkala po osnovnem receptu. Potem pa še enkrat v službi, tokrat osredotočenost na delo. Lahko da se prehitro hvalim, ampak imam občutek, da je tokrat pa le tapravi čas in da bo zalaufalo.
Wish me luck! bi rekli.....
Veliko lepega ti želim, en nasmejan december (sem prebrala tvoje zadnje novice...☺☺☺☺), in želim si, da bi te kmalu spet srečala. Morda pa se odločim za kakšno delavnico v Ljubljani.
Eno prijetno morsko sapico ti pošiljam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala Pika za včerajšnjo delavnico. Ti si en tak lep, redek in dragocen zaklad/dar. Sem ti zelo hvaležna za vse, kar delaš za nas.
Vesele praznike ter veliko lepega v prihajajočem letu 2016!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
evo meni je tapkanje že začelo spreminjati moje življenje na bolje. Že parkarat sem s tapkanjem odpravila glavobole, včeraj pa sem doživela skoraj mali "čudež". Imela sem razgovor za službo (trenutno nezaposlena) in sem pred razgovorom tapkala na strah in tremo. Ponavadi sem imela ful tremo, roke so se mi tresle, glas se mi je tresel. Včeraj pa se mi je res zgodil čudež. Kljub temu, da sem imela razgovor v angleščini preko skajpa, sem bila hladna kot špricer in suvereno opravila razgovor. Jeeeee, superrrrrrr sem se počutila. Sama sebe nisem prepoznala☺☺☺.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja, v ponedeljek je bilo res super. Mi je takoj ven padla karta. Ja, sem se kar malo sama pri sebi nasmejala☺☺☺. Grem naprej. Še dobro, da imam sestre, ki me spodbujajo in podpirajo, ko se kaj ustavi.
Hvala še enkrat. Objem in obilo blagoslovov, novih uvidov in spoznanj v prihajajočih prazničnih dneh in še vse naslednje leto ti želim.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
verjetno se bo po današnjem skupinskem večernem tapkanju v vaš e-nabiralnik vsul cel kup sporočil in pohval - ja, srečanje je bilo res zakon! Pa naj vseeno dodam še svojega.
Sama sem bila med vami prvič in priznam, občudovala sem vaš prijazen, preprost, tako topel in vendar zelo profesionalen pristop in vodenje tokratne kar velike skupine. Žal ni bilo časa, da bi se vam predstavila, ste pa stali skoraj tik pred menoj. Kar je bilo zame dodana vrednost, saj imam kar precejšnje težave s sluhom in mi je bila vaša bližina v dodatno slušno pomoč.
Hvala tudi za imenitno darilo! Prva današnja karta, ki sem jo "potegnila" je (saj o tem nisem kaj dosti dvomila) brž zadela "žebljico na glavico".
Prijazen pozdrav in naj vsa pozitivna energija današnjega večera napolni tudi vaše 2016. leto!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako tretjo sredo (21.oktobra, 18.novembra, 16.decembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
 • vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Predhodne prijave na www.samadhi.si ali 041 360 069. Prispevek 5 EUR.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).

 

 • začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v sredo, 6.januarja ob 17h v Murski Soboti - predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. V prostorih Hiše Sadeži družbe.
 • od spočetja do rojstva – januarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru bo vodila skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – četrtek, 7.januarja od 16.30h do 20.30h; nedelja 10.januarja od 16h do 20h, sobota 16.januarja od 16h do 20h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
 • v sredo, 13.januarja ob 17.30h v Ljutomeru - predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/23
 • v petek, 15.januarja ob 16h v Murski Soboti – začetna 4-urna EFT delavnica. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/20
 • ob petkih, 22.1., 29.1., 5.2. in 12.2 ob 16h v Murski Soboti – SUPER MAMICA - SUPER OČKA (sklop štirih srečanj za starše). Vodi Cvetka Horvat -več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/21
 • v nedeljo, 24.januarja v Trstu – začetna štiriurna EFT delavnica. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v nedeljo, 31.januarja v Trstu – celodnevna delavnica Harmonija prostora. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:

 

AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

 

Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

 

Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft

 

 

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja

 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.

 

EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.

 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.

 

Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!

 

Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika

 

Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.

 

POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:

 

aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:

 

v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ -  poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka☺☺☺.

 

v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209

 

V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami☺☺☺☺.

 

November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:

 

Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.

 

V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.

 

V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .

 

Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.

 

Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.

 

Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.

 

Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922

 

Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB  si lahko pogledate na tejle povezavi:

 

Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401

 

Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886

 

Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.

 

Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:

 

Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.

 

in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.

 

- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html

 

- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133

 

- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 

 

 ---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic