14 december, 2015

EFT novice 14.12.2015 in o smehu

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
vsakič, ko se v zgodnjem sobotnem jutru v mislih pripravljam na dvodnevni tečaj 2.stopnje, grem po zapiskih vseh dosedanjih že izvedenih, preberem vse opombe, ki si jih pišem ob nedeljah zvečer ko tečajniki odidejo – in se spominjam vsake skupine posebej.
Včasih so ubrane na isto noto, včasih sploh ne – včasih mi udeleženci berejo misli, včasih imam občutek da govorim njim še neznan, a zanimiv jezik in moram potem tapkati svoj občutek da nisem dobra predavateljica.
So bile skupine, kjer so ćisto vsi udeleženci, vsi do zadnjega že v prve pol ure, ko se šele spoznavamo in začenjamo, takoj jokali kot dež – brez da bi jaz karkoli spraševala.
In seveda tudi obratno – skupine, kjer se nekako nehote ogromno smejimo.
Ta vikend je bila ena takih ''smejalnih'' skupin.
V nedeljo popoldan pred zadnjo vajo sem celo jaz, ki naj bi resno vodila in poskrbela, da se vsi naučijo predpisane snovi, padla v tak smeh, da ga nisem mogla ustaviti.
In smo se samo smejali, ma kaj smejali – krohotali.
Ne vicu, sploh ne – niti najmanj – pač pa nečemu kar se je nabiralo in bi lahko seveda odteklo tudi s solzami, pa je enkrat za spremembo izbralo odhod s smehom.
Na solze smo nekako bolj navajeni, se nam zdi da sodijo k tem procesom, pri smehu se pa hitro počutimo krive da samo uživamo, izgubljamo dragoceni čas in ničesar ne delamo.
Pa seveda še zdaleč ni tako.
Za ponedeljek, 21.decembra, ko bomo skupaj tapkali zimski solsticij, bi si veliko raje izbrala ta drugi način – bomo pa itak na licu mesta videli, kateri način si bo izbral nas.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
 • v ponedeljek, 14.decembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v petek, 18.decembra ob 19h v Kamniku – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v okviru Dneva odprtih vrat OŠ 27.julij Kamnik. Brezplačno.
 
 • v ponedeljek, 21.decembra ob 19h v Ljubljani posebno tapkanje ob zimskem solsticiju, ki bo letos nastopil v noči med 21. in 22.decembrom. To bo tudi zadnje skupinsko tapkanje v letu 2015. Lokacija bo javljena prijavljenim. V ceni 15 eur je vključeno tapkanje in komplet EFT kart z namigi za tapkanje.
 
 • v nedeljo, 20.decembra popoldan od 15.30h do 21h v Radovljici - Vila Milena prav posebno tapkanje in koncert virtuoza na harmoniki Marka Hatlaka za malo skupino tapkalcev. V ceni 30 eur je vključeno 1,5 urno tapkanje za dvig pozornosti ob poslušanju glasbe (nekakšna prepriprava), vrhunski koncert in pogostitev ob koncu. Prijave na tapkanje in koncert Nataša Kelhar natasa.kelhar@siol.net
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Najprej bi se ti želela iz srca zahvaliti za čudovito predavanje v soboto. Ponovno si me navdušila, prav tako mojo hči in njeno prijateljico.
V želji, da se čim prej zopet srečamo, Te lepo pozdravljam in želim čaroben december, poln svetlobe,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena!
Hvala ti za knjigo. Tako dobra je in odprla je veliko novih rešitev pri tapkanju. Včasih res potrebujemo samo malo pogleda z druge strani in se zadeve kar odpro.
Prebral oziroma bolje rečeno kar pogoltnil sem jo v enem samem večeru, ki se je potegnil v jutranje ure. Avtorici vse čestitke!
Vse lepo in sončne dneve želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za sporočilo in še velik HVALA, ker si se odzvala vabilu in nam obogatila druženje. V neizmerno zadovoljstvo mi je, da sva se povezali in uresničili naš prvi namen. Krog se širi z veliko hitrostjo. Ljudje so navdušeni, mnogi so priznali (tudi ravnateljice), da tudi sami tapkajo. Kolegica je včeraj v zaodrju naredila neverjeten tapkalni show z našimi učenci in potem še z dijaki - vsi so veličastno nastopili in naredili najboljšo reklamo za našo šolo.
Naj bodo vedno bolj odprte poti pri uresničevanju tvojega poslanstva - vse dobro želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala za toliko topline in obveščanja, hvala za tvojo pripravljenost deliti z nami, povsem neznanimi (in nepomembnimi) svoje izkušnje, znanje in seveda svoje srce. Vsak teden pisati o zadevi, vmes predavati, ozaveščati, informirati in se ukvarjati s posamezniki terja res veliko - potrpežljivosti, veliko dobre volje in močne živce. Občudovanja vredno.
Prijavljam se na ta skupinski dogodek, ki bi ga res enkrat želela doživeti. Pred letom ali več sem se srečala s tvojim informativnim predavanjem o EFT, prebrala kup literature na netu in v knjižni obliki, kopala in kopala po fiziologiji delovanja in prijemališčih, ker sem bila trdno prepričana, da gre samoooo za avtosugestijo, veliko tapkala sama doma in ugotovila, da zadeve več kot delujejo... Mislim, da sem zrela preizkusiti delo še v skupini. Da vidim vso to euforijo, ki je sicer ne prenašam najbolje, ker se večinoma zdi bolj podobna histeriji, kot pravemu delovanju, a izkušnja mora biti, predno si ustvarim mnenje.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 Živjo, Pika!
Sem dobila mail za tapkanje ob zimskem solsticiju in pridem! Nujno pridem! . Zdej imam obdobje, ki me v službi zasuva, vedno neke nove stvari in napake, tako da tapkam kot zmešana. Vse me že boli.
Tako da-se vidimo v ponedeljek ob 19h.
Objeemm,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prijavljam se na tapkanje ob solsticiju 21.12.- lani je bilo to meni najljubše tapkanje.
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ne vem kako naj napišem, … opišem. Še ne najdem pravih besed, zaenkrat samo čutim, da sem svobodnejša, da mi je lepše, ni več tiste hude teže nad mano…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
....Zato ste mi včeraj, ko sem vas gledala , kako ponosno smo hodile k Barbari, kot da smo velike protagonistke tega dogodka in časa skupaj z Barbaro in ostalimi somišljeniki . V mislih sem imela fotografijo filma "The Untouchables" ..... smo protagonistke. Čas je za žensko moč. Naše strojnice so drugačnega stila, (ne take kot spodaj na fotografiji), naše so znamke EFT. Občutek pa je tak... borben, občutek, da je potrebno hitreje ukrepati in ne ždeti in zreti. Pravila igre so: klic po svobodi, akcija (EFT) in končni cilj: svoboda za skupno dobro. Me smo tam, ko moramo že krepko predajati drugim to zavest ....
Velik objem vsem in hvala za čudovit vikend!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Med zadnjimi tapkanji se mi je prikotalila zanimiva ideja: zakaj se moram spremeniti jaz in ne drugi?? Saj sem tako dober do drugih, tega pa oni sploh ne opazijo, gredo mimo mene, kot da sem drek na cesti. Zakaj moram JAZ postati samostojen in sprejeti vse kar se mi dogaja: ''to je krivica'' je rekel Kalimero. Zakaj moram JAZ začeti delati na svojo pest? Zakaj JAZ? Zakaj se drugi noče jo spremeniti?
Moja žena me je prečitala v nulo, ko mi je dejala: ''jaz se ne bom spremenila, da bo tebi lažje!!!''. Če ne bi vedel in znal tega kar vem in znam, bi bil ta odgovor za vložitev ločitvenega zahtevka in totalne depre.
Gremo naprej, pa če je treba svojo podzavest postaviti na glavo.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Barbara,
hvala za darilo, ki ga deliš z nami - tokrat v obliki knjige. Čudovita je, besede kar požiram, kimam, se smejem, tapkam zraven. Ponosna sem nate in srečna, da te poznam. Jo kažem naokoli. Komaj čakam na večer, da nadaljujem z branjem. Ravno te dni sem začutila, da v meni nastaja prostor za srečo...
Poklon
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 Barbara, naredila si res veliiiiko delo, no knjigo! Po moje tega za zdaj še čutiš ne, a boš videla po odzivih ljudi!
Bravo za tak biser. Sem ti hotela že prej poslati tako čestitko, a si jih sigurno prejemala prve dni po izidu knjige toliko, da si težko prebrala vse. Verjetno jih je še vedno ogromno...ni čudno, knjiga je res super.
Uživaj v občutkih zmagoslavja, sreče, veselja, radosti,...ki te prevevajo. Vsakega posebej!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Barbara, čestitam za čudovito knjigo. Prejela sem jo pred nekaj dnevi. Bravo! Sem navdušena nad EFT, ampak premalo prakticiram. Bo prišlo prav malo motivacije.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Barbara,
sem začela brati tvojo knjigo. Sem še bolj na začetku, a ti moram vseeno takoj povedati ... Sem presenečena, ko berem in vidim sama sebe v tvoji zgodbi ... zaljubljena sem v rastline, homeopatijo, aromaterapijo, Bachove esence ... Noro, res veliko podrobnosti. Toliko podrobnosti sem našla, da sem dostikrat dobila "kurjo kožo". Hvala, da si jo napisala in da svojo pot deliš z nami. Afirmacije na koncu poglavja so super. Pridno tapkam ob prebiranju tvoje knjige. Vidim, da me čaka še ogromno dela in se ti iz srca zahvaljujem za navdih.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako tretjo sredo (21.oktobra, 18.novembra, 16.decembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Predhodne prijave na www.samadhi.si ali 041 360 069. Prispevek 5 EUR.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
 • začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • VESELI DECEMBER ob nedeljah popoldan v Kopru: brezplačna skupinska tapkanja bodo 6., 13. in 20. decembra od 16h do 18h v prostorih Jezikovne šole Eurocenter v Kopru, Kidričeva ulica 46. Čistili bomo negativne spomine na praznike, sram, žalost, jezo, občutke krivde in neustreznosti ... skratka negativne občutke v povezavi s prazniki in praznovanjem. Vodi Berta Rebol.
 • v sredo, 16.decembra ob 17.30h v Beltincih - predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. V prostorih Centra Anima. Vstop prost. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki
 • v soboto, 19.decembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Zima, zima bela … čas za umiritev in notranji vpogled, preverimo svoj 'Manifesto' - napisi na zidu – EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
 
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 

 ---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic