11 januar, 2016

EFT novice 11.1.2015 in o kartah z namigi za tapkanje

Pozdravljeni vsi ljubi moji,

danes namesto mojega uvodnika samo tole pismo:

Draga Pika!
Preizkusila karte EFT, ki smo jih prejeli na skupinskem tapkanju v času zimskega solsticija. Kaj naj ti rečem? Ja, čudeži se tudi dogajajo … Ko sem za enega izmed mojih perečih problemov, ki me že vrsto let muči, naključno povlekla eno izmed pričujočih kart… sem bila prvi moment v šoku in prepričana, da se me opis situacije na moj problem popolnoma nič ne tiče. Po 3-eh krogih tapkanja sem ugotovila, da se me opisana situacija na karti še kako tiče in da je problem globoko zasidran v moji pozdavesti. Sem ves ta čas bežala stran? In kako je to mogoče, da si včasih umišljam, da se »dobro« poznam?!!
In zdaj lahko le rečem …woooowwww …. še en dokaz, da je tapkanje ZAKON!
Lepo bodi,

Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))


na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:

 • v ponedeljek, 11.januarja od 19h do 20h v Ljubljani  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v petek, 15.januarja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
 • v soboto, 16.januarja v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).

 • v ponedeljek, 18.januarja od 19h do 20h v Ljubljani  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v soboto, 23.januarja v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.

malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
Me je že skrbelo zate, ker se tako dolgo nisi oglasila. Te čisto razumem, tudi sama potrebujem po vsej tej decembrski euforiji mir in tiiiiiiiišino. Če ne bi bilo tapkanja za solsticij, bi še težje preživela, sem pa čisto na koncu v dvorani doživela popoln mir in spokojnost, super občutki.
Draga Pika, želim ti vse dobro v novem letu, bodi tak sonček še naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena!
Pred skoraj letom dni sem si ob grdi prelomnici v življenju "privoščila" točno to začetno 4-urno delavnico. In mi je pomagala. Oziroma si še vedno pomagam☺☺☺ Bolj ali pa tudi manj vztrajno, odvisno od potrebe in volje.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla Pika,
ravno danes, ko sem hodila po malo zasneženem gozdu, sem se spomnila nate in da ti nisem voščila. Potem pa sem si rekla, da sem sama sebi zaželela čim več miru, ljubezni, topline, radosti in sočutja in to želim tudi tebi in vsem tapkalkam in tapkalcem. Glede na domače razmere sem ponosna, da sem se tako organizirala, da imam vsak dan mir zase in kar precej tapkam. Mi res pomaga. Včerajšnja hoja po zasneženem in samotnem gozdu po še nedolžni poti me je napolnila z neverjetno energijo. Mir te res prestavi v drugo dimenzijo zavedanja in čutenja. Čim več takih trenutkov tudi tebi.
Topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
O, Pika, kaksen vecer je za mano! Grem od doma precej prej kot bi bilo potrebno; srecna in zadovoljna. Vedla sem, kaj bomo tapkali in kako, pripravljala sem se. Pridem pred solo in se zaletim v zakljenjena vrata. Kartica, ki sem jo prejela, ko sem podpisala pogodbo o najemu, jih ne odpre. Tolcem po vratih, mogoce privabim pogled kake cistilke. Nic. Zacnejo se zbirati moje tapkalke, v meni raste nemir. Vse sem naredila prav, me pa ne moremo not. V meni se je rusil moj mir. Tolcemo po vratih in ta se odprejo. Pa ni bila cistilka, ampak ena gospa. Objasnim ji, da nas lahko spusti noter, da imamo dovoljenje, samo nekaj je narobe z mojo kartico. In nas gospa vprasa, kaj pa imamo.
"Tapkanje," recem.
"A lahko vprasam kdo vodi skupino?" vprasa gospa. Javim se in preverim ali ona tapka? "Ze dolga leta. In tako sem vesela, da je zdaj tapkanje tudi v Kranju, cudovito je. Hvala vam." In se drziva z gospo za roko, se od rokovanja. "Jaz imam pevske vaje na koncu hodnika, ampak sem dobila mail od Pike in sem vas prisla pogledat." Carsko. Gremo me tapkat. Tapkamo in jst sem se kar ok in vse skupaj nekako zgleda. Potem se pa od nekod priplazijo obcutki "pa kaj ti delas? Koga vleces za nos? Saj vendar nimas pojma. Vsak ki malo dlje tapka bo takoj videl skozi tebe. Res si bedna. V posmeh vsem izkusenim tapkalcem. Kaj ti je sploh bilo, da si se tega lotila? Samo slabo luc meces na vse skupaj" Aaaaaaaaaaa Pika, bilo je grozno. Zelela sem kar pobegnit, se skrit. Zenske so zavzeto tapkale, vecina mize in zehale. Kot bi nobena ne cutila moje notranje groze, mojih bojev. In sem v tapkanje hitro vrinila se dvom in obcutke nedoraslosti, nesposobnosti. In v tistem vstopi ta gospa. "Sem samo malo prisla potapkat, ker imamo pavzo," pove. In pove se, da je tapkanje zakon, da imamo prste skoz s sabo, da je carsko, da imamo zdaj skupino v Kranju itd itd. Se opravicim, ker sem se zelena, ona pa mi rece, da mi gre dobro, da imam pravo energijo. Ah. Sem sla domov napol prelomljena od bremena odgovornosti. Res, tudi zravnat se nisem mogla, fizicno. Ucna ura zame, prav gotovo. Danes, ko sem vse prespala in pretapkala, sem ok. Hvalezna tej gospe - da nam je odprla vrata, da je nasla toliko lepih besed v pravem trenutku. Hvalezna, da sem speljala, da sem dovolj pogumna, da sem se tega lotila.
Ah.
Lep dan ti zelim. In hvala za vse, kar sem od tebe prejela in se naucila☺☺☺☺☺☺☺.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
že nekaj časa se pripravljam, da ti napišem kako sem ....kako sem drugačna po najinem tapkanju in ker sem (zaenkrat še) zelo lesena za zapis čustvenih dogajanj in opažanj - in kar je še tega - .... sem se h compu spravila šele danes  ☺☺☺. Najprej pa ti želim eno krasno, čudovito in čarobno leto 2016...... pa da bi blo čim manj stvari letos za odtapkat☺☺☺☺ 
Jaz sem po najinem tapkanju drugačna. Ne znam prav dobro s prstom pokazat, kaj natančno je drugače, a nekako sem bolj prizemljena in močna, da me ne podre/prizadene vsaka čustvena sapica, ki pride mimo. Tudi manj dovolim ljudem/prijateljem itd. da mi "serjejo po glavi" oz. prodajajo bučke. Ohladili so se odnosi z 2 prijateljicami, ker enostavno ne morem več požirati vsega njunega shita. In mi je tko čist prav☺☺☺. Zdi se mi, da me je tudi manj strah povedati svoje mnenje, čeprav je v nasprotju z vsemi ostalimi. Nisem pa še probala nastopati v javnosti☺☺. Ma da bi se moj life tkole lepo obračal in še izboljševal...mmmmm.....nice...tkole bi pa kar šlo☺☺
z veliko hvaležnosti in ljubezni....te pozdravljam,
objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Juhuhuu, pozdravljena v 2016!!☺☺☺
najprej ti moram povedat, da je tapkanje res zakon. Ne rabiš hodit v telovadnice, ne potrebuješ nobenih ekstra pripomočkov, pa superg, švic majčk, hlač, ... Super je, če si celo brez modrčka☺☺  vse kar je res fajn da imaš, sta voda in problem. Evo, to pa mam☺☺☺ in super je tapkat pa opazovat kako se kup manjša, da se stvar premika, da se neki dogaja s to nesnago, ne da je sam tam nekje na enmu kupu in da vse kar dela, da raste☺☺ no, moja se je začela premikat. Ima drugačne barve in je drugih oblik☺☺..
In zelo se veselim leta, ki je pred nami, ker poznam orodje, ki mi ga bo pomagalo oblikovat☺☺☺
Tudi tebi želim, vse dobro na vseh področjih. Naj bo to leto, ko bo vdih vedno čista 10ka!☺☺☺
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako tretjo sredo (16.decembra, 20.januarja, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).


 • začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • od spočetja do rojstva – januarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru bo vodila skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobota 16.januarja od 16h do 20h, četrtek, 21.januarja od 16.30 do 20.30, sobota 30.januarja od 16h do 20h
 • . Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
 • v sredo, 13.januarja ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
 • v sredo, 13.januarja ob 17.30h v Ljutomeru - predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/23
 • v petek, 15.januarja ob 16h v Murski Soboti – začetna 4-urna EFT delavnica. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/20
 • ob petkih, 22.1., 29.1., 5.2. in 12.2 ob 16h v Murski Soboti – SUPER MAMICA - SUPER OČKA (sklop štirih srečanj za starše). Vodi Cvetka Horvat -več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/21
 • v soboto, 23.januarja v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Dih - ključ do zakladov, s podporo EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
 • v nedeljo, 24.januarja v Trstu – začetna štiriurna EFT delavnica. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v nedeljo, 31.januarja v Trstu – celodnevna delavnica Harmonija prostora. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v soboto, 6.februarja od 9h do 12h v Tolminu – začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Snežana Kragelj. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.samadhi.si/zacetna-eft-delavnica


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:

AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft


Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.

EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.

Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!

Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika

Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.

POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:

aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:

v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ -  poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka☺☺☺.

v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209

V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami☺☺☺☺.

November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:

Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.

V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.

V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .

Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.

Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.

Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.

Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922

Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB  si lahko pogledate na tejle povezavi:

Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401

Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886

Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.

Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:

Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.

in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.

- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html

- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133

- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic