02 november, 2015

EFT novice 2.11.2015 in o potresu

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
prejšnji teden nisem pisala ponedeljkovih EFT novic, sem vse dopoldneve predavala na različnih OŠ – šolske počitnice so namreč čas, da se učitelji v miru izobražujejo sami – tokrat v ogromnem številu tudi o tapkanju – super.
Tako da sem (in z mano seveda tudi vi) sedaj pred kupom novic – to sredo začnemo z rednim skupinskim tapkanjem vsako prvo sredo v mesecu v Zagorju, naslednjo nedeljo v Ljubljani lahko sodelujete v neverjetni gledališki predstavi, kjer vam bodo s posebnimi tipali merili doslej neizmerljivo – vaš čustveni odziv – pred predstavo pa bomo vodeno tapkali pod vodstvom umetnice in tapkalke Nataše Kelhar – za celodnevno tapkanje, ki ga bom vodila naslednjo soboto (14.novembra) v Ljubljani pa bom vsem napisala poseben mail, saj si tema, ki se je bomo lotili, zasluži poseben napovednik in vabilo.
 
Sedaj pa - ste čutili včerajšnji jutranji potres?
Besed, s katerimi bi vam lahko ustrezno opisala občutek, ko ti deska za rezanje ''uide'' izpod prstov in se po pultu premika po svoje, cel blok pa občutno niha sem in tja – teh besed seveda ni.
Telesni odziv je znan in pričakovan – noge mehke, srčni utrip divja, misli se divje prerivajo – kje je varno? Kaj se dogaja? Kaj sedaj?
Takih trenutkov je tudi v naših življenjih že bilo veliko - kaj šele v življenju naših prednikov.
Naše telo je dobesedno ''nastlano'' z ostanki takih šokov in strahov.
Jaz sem se seveda lepo udobno usedla na tla in takoj začela tapkati in opazovati svoj lastni odziv – svoja odlagališča strahu – iskala še kakšen otroški spomin, ki se ob takih ''spodbudah'' lažje pokaže kot v vsakodnevnih dirkah.
Ko se tla pod tabo spodmikajo, je zanikanje vsaj zelo težko, če ne čisto nemogoče.
Ko imaš orodje za pospravljanje, pa je zanikanje – nepotrebno.
Sledil je lep miren sončen dan s telesom, lahkim kot jutranja meglica, ki se dvigne, ko nanjo posveti sonce.
Dotiki prstov po točkah za tapkanje nekako – nahranijo – mojo potrebo po tem, da se počutim - živa.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
 • v ponedeljek, 2.novembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v sredo, 4.novembra od 18h do 19.30h v Zagorju – skupinsko tapkanje. Mladinski center Zagorje, Cesta 9.avgusta 48. Prispevek 10 EUR.
 • v petek, 6.novembra ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
 • v soboto, 7.novembra v Ljubljani nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
 • v ponedeljek, 9.novembra od 19h do 20h v Ljubljani redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 • v četrtek, 12.novembra ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808- 300 ali 04 25 19 558).
 • v soboto, 14.novembra v Ljubljani – posebna celodnevna EFT delavnica. Potrebno bo predhodno znanje tapkanja (udelećžba na 4-urni praktični EFT delavnici).
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol:
 
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Vem da si že 1000x slišala, pa vseeno - hvala ti. Počutim se super. Kar letela sem celo popoldne...
 
Lp
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
btw. krasen uvodnik v včerajšnjem EFT e-pismu.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Pika,
 
pa tole je tako, kot da sem jaz – že 2 tedna tapkam, zakaj vse delaš za druge, zakaj vedno čas porabiš - Za druge! - Vedno utrujena - ker delam - za druge! Ves čas imam moralnega mačka… Potrebno bo še tapkat, da bom prisla do svoje sreče - ZAME!
 
Želim ti lep dan in velik objem,
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Če mi le pride na misel, potem rajši prej in sproti delam tako, da ko je konc je reees konc. In s tem magisterijem je bilo približno tako. Morala sem se ukvarjati tudi z vprašanjem zakaj mi je tega sploh treba, če sem sploh hotela to spacat skupaj. Na zagovoru je bilo nekako v okviru pričakovanj. Mislim, da sem tudi s tapkanjem pri hujšanju in tem magisteriju dobila nekaj novih izkušenj s tem, kako se lotiti stvari, da jih sproti urejaš.
 
Skoz je nekaj, in ne sme zmanjkat idej, kako razturat.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Na pogovoru (tapkanju) z Vami prejšnji teden mi je bilo drugače zelo prijetno in takrat sem tudi dobila še eno ptrditev, da problemi niso tako veliki, da bi me morali ovirati.
 
Lep pozdrav,
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Z mojim 1.razredom pa vsak dan 5 minut tapkam. Kar sami me spomnijo, kadar so preutrujeni, nemirni itd...in vidijo oz občutijo olajšanje.... Kaj ni to super!!!!!????
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Pol sem pa pred dnevi razmišljala, da je bila napačna štartna pozicija tudi zato, ker sem upala, da bo končno nekdo imel rad to mojo izkrivljeno podobo, ki pa je bila v bistvu lažna, ki so mi jo nametnuli in da bi v bistvu morala iskati nekoga, ki bo imel rad tisto kar sem res in to je zdravo in je lepo. Sej vem, da sem zdele mal zakomplicirala, sam je že večer, dan je bil dolg….
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem si rekla da ti napisem mail ker je bil dan po zelo dolgem casu priblizek normale. Ze vcerejsni vecer je bil zaradi tebe in tapkanja veliko lazji, resnicno hvala koncno... Danes je bil dan ko sem za odtenek lazje dihala in sla za odtenek lazje ven. In Pika res hvala...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 • vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru vprostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
 • vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
 • vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
 • vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
 • vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
 • vsak torek ob 17.30h v Mariboru vprostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
 • vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
 • vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
 • vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
 • vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
 • vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
 • vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
 • vsako tretjo sredo (21.oktobra, 18.novembra, 16.decembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
 • vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Predhodne prijave na www.samadhi.si ali 041 360 069. Prispevek 5 EUR.
 • skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
 • začetek v soboto,17. oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 • v četrtek, 5.novembra ob 19h v Žireh Odtapkajmo strah, žalost in jezo. V prostorih Krajevne knjižnice Žiri. Brezplačno. Vodi: dr. Apolonija Klančar. Podrobnosti.
 • vsredo, 11. novembra. ob 18h v Kopru – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Berta Rebol. Brezplačno. Lokacija – jezikovna šola Eurocenter, Kidričeva 46.
 • v soboto, 14.novembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Jesensko obilje v meni in okoli mene - EFT z energetsko vadbo. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 • vsoboto, 14.novembra. od 16h do 20h v Kopru – 4-urna praktična EFT delavnica. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR. Obvezne predhodne prijave na berta.rebol@gmail.com ali 040 516 280. Lokacija – jezikovna šola Eurocenter, Kidričeva 46.
 • vnedeljo, 15.novembra. od 17h do 18.30h v Ljubljani – kombinacija tapkanja in glasbe/gledališča – tapkalski uvod v predstavo, ki bo ob 19h. Vodi Nataša Kelhar. Grand hotel Union, velika dvorana. Več o predstavi http://www.union-hotels.eu/sl/union-hoteli/dogodki/melanholicni-croquis-gledaliski-dogodek-premiera/ Melanholija - hrepenenje po lepoti in nedosegljivem, s čimer se sooča tako ali drugače vsakdo izmed nas, kar kliče po vodenem tapkanju. Prijave na tapkanje napišite kar nataši na natasa.kelhar@siol.net . Vstopnice za predstavo se kupijo normalno, tapkanje pred predstavo je gratis.
 • v soboto, 21.novembra od 9h do 12h v Tolminu – začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Snežana Kragelj. Več o dogodku na naslednji povezavi: www.samadhi.si/zacetna-eft-delavnica
 • vsoboto, 21. novembra. od 15h do 19h v Celju – avtorska EFT delavnica Manjkajoči košček. Vodi Berta Rebol. Cena 50 EUR, za prijave do 12.novembra 20%popust. Obvezne predhodne prijave na alja.inkret@gmail.com do 19.novembra. Tapkanje tega, kar nam je skrito, pa vendar je zelo očitno. Pozornost bo na odnosih.
 • v soboto, 19.decembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Zima, zima bela … čas za umiritev in notranji vpogled, preverimo svoj 'Manifesto' - napisi na zidu – EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
 
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetkiobeh dosedanjih dnevovza EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapka.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli sami.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic