19 oktober, 2015

EFT novice 19.10.2015 in o privlacnosti

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
to, da je med tapkalci večina žensk, veste vsi, ki berete tele novičke.
Enako je povsod po svetu – Slovenci v tem pogledu prav lepo dosegamo svetovne standardeJJJ.
Da pa na kakšnem mojem EFT tečaju/tapkanju sedijo čisto same ženske, je pa vseeno bolj izjema kot pravilo, in za vikend smo imeli točno tako izjemo.
Delali smo intenziven tečaj 2.stopnje, bile smo same ženske in smo si stkale še posebej varno in naklonjeno ozračje, kjer je vsaka udeleženka komaj čakala, da o svojih spoznanjih in dilemah pove še ostalim.
Ozračje rasti in spremembe, smo temu potem rekle v nedeljo zvečer, ko smo se poslavljale.
Zame je na vikend seminarjih par trenutkov, ki se jih še posebej veselim.
Eden takih je nedelja zjutraj, ko udeleženci po pretapkani soboti in prespani noči pridejo – kaj naj rečem- drugačni kot so bili v soboto zjutraj.
Tole, kar je ena od udeleženk delila s skupino to nedeljo zjutraj, pa je tako zelo res in velja za vse, da smo se že v nedeljo zjutraj skupaj odločile, da je primerno za današnji uvodnik.
Nam opisuje ta gospa v nedeljo zjutraj – sedim jaz v soboto zvečer lepo doma na kavču, utrujena na smrt, ampak hkrati strašno dobre volje, tako zelo dobre volje, da se je meni sami zazdelo čudno – kako sem lahko tako utrujena in dobre volje hkrati?
Nisem si želela niti televizije, niti knjige, niti spanja še ne, saj sem ravnokar pojedla večerjo – sedim tako na kavču, in na svoje veliko presenečenje začutim željo po sprehodu – in na še večje presenečenje z lahkoto vstanem in grem s svojega ljubega udobnega gnezdilnega kavča ven v temo in dež.
Med sprehodom razmišljam – pa kakšen čudež se je zgodil?
Nikomur nisem obljubila sprehoda, nihče me ni prosil za tale sprehod, noč je in tema in dež, jaz pa srečna hodim pod dežnikom – kar je sicer super, jasno - čudno pa vseeno.
Nenavadno.
Kakšno debato smo imele potem v nedeljo zjutraj kot uvod v drugi dan seminarja!
Vse smo že poznale svoje običajne mehanizme – pospravimo za druge, pripravimo posebne jedi za druge, spravimo se v akcijo ker smo obljubile nekomu pomoč - premaknemo se največkrat iz nekakšnega občutka dolžnosti.
Ki pa nas pogosto strašno utrudi – ker tem dolžnostim ni in ni videti konca, kaj konca, še meje ne.
Smo potem družno ugotovile, da je gospa, ki je na svoje veliko začudenje šla na večerni sprehod, začutila svojo resnično željo, pa ne samo to, imela je dovolj energije, da jo tudi pri priči izpelje.
In nagrajena je bila s še večjim občutkom dobre volje, občutkom da je v resnici živa.
In smo potem ročno ''spesnile'' še eno definicijo tapkanja – s tapkanjem si naredimo prostor, da začutimo svojo resnično in iskreno željo, hkrati pa ima ta želja, ko jo začutimo, že toliko privlačnosti, da je ni težko tudi udejanjiti.
S tapkanjem na nek način – oživimoJJJ.
Kako se vam zdi?
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 19.oktobra od 19h do 20h v Ljubljani  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v četrtek, 22.oktobra ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808- 300 ali 04 25 19 558).
-          v soboto, 24.oktobra od 10h do 14h v Vitacentru Naklozačetna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra (040 808- 300 ali 04 25 19 558).
 
-          v ponedeljek, 26.oktobra ob 11h v Krškem  za OŠ Krško.
-          v torek, 27.oktobra ob 11h v Kočevju  za OŠ Kočevje.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sem pa eno noč do pol 4h zjutri tapkala in bi delila s tabo...Ob druženju s prjatli, me en spet zbode s tem, kok si zmišlujem, da sm neki bouna, če je pa očitno, da sm zdrava. In potem tapametni nasveti: ''To se gre vn, se prešvica...'' Grrr, da bi ga najrajš zadaula. Ker mi to ne gre iz glave, zvečer delim s sestro, da mi bo lažje. In ona ne razume. Ona ga brani. In ko ji probam azložit, kako to mene vseeno boli, zaključi pogovor: ''O tem se nočem več pogovarjat!'' Jok. Grem v sobo, tapkam. In do jutra se mi le posveti. Kok boli, ker nekdo, ki ti je blizu, ne razume tvoje bolečine, ker ti ne vrjame in ga ne zanima. Sej rabmo le objem, en pogled ''Ja res je grozno….''. In če tega ni? No, jst sm šla pogledat malo mene v en dogodek in najprej je ona mene tapkala... in pol jst njo. Ona je edina, ki zares ve, kok to boli. Sva potolažli ena drugo ..:JJJJ.
Velik objem od vseh,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Največji napredek pri meni osebno letos je bil, ko sem s tapkanjem POPOLNOMA ODPRAVILA vseživljenjski hud seneni nahod. Kombinirala sem EFT in TouchForHealth in se malo sprehajala po času do trenutka, ko je motnja nastala. Da je seneni nahod resnično odpravljen sem se polno zavedla šele konec avgusta, ko sem sredi najhujše pripeke eno uro hodila po polju, kjer je seno čakalo na to, da ga poberejo. Naenkrat me je prešinilo, da je nekaj drugače. Spraševala sem se, kaj je to. Potem se mi je posvetilo: niti enkrat samkrat nisem kihnilaJJJJJ.
Upam, da ti krasno uspeva širiti dobre novece o EFT kot učinkoviti samopomoči. Kriza je velika. V xxx je bilo letos že toliko samomorov, da nihče več ne šteje... Lepo bodi in veliko sreče z osveščanjem ljudi! Pozdrav vsem sotapkalcem!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacije bodo različne – poglej na www.eft-trieste.it ali piši na info@eft-trieste.it) - Vodi Barbara Žetko. Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-          vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 19h v Žalcu v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 7 eur. info. 031 440 868 ali tanja.vovk.petrovski@gmail.com
-          vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-          vsak torek ob 17.30h v Mariboru v prostorih M - Feniks, Gospejna 4. Vodi Marjana Fras, prijave na 041 299 270 ali na marjana.fras@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-          vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-          vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-          vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-          vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-          vsako tretjo sredo (21.oktobra, 18.novembra, 16.decembra, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-          vsak tretji četrtek ob 19h v Tolminu. Vodi Snežana Kragelj. V prostorih Studia Samadhi. Predhodne prijave na www.samadhi.si ali 041 360 069. Prispevek 5 EUR.
-          skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu
 
 
-          začetek v soboto,17. oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it .Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
-          v petek, 23.oktobra ob 16h v Murski Soboti – začetna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/17
-          v petek, 23.oktobra ob 17h v Sevnici  – tematska delavnica Manjkajoči košček. Vodi Berta Rebol. Cena 50 eur, za prijave do 20.10. velja 20% popust. Lokacija - posebna soba okrepčevalnice Mica, Prvomajska ulica 26.
-          v sredo, 28.oktobra ob 17h v Murski Soboti - Predstavitev EFT metode. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.custvena-svoboda.si/dogodki/16
-          v četrtek, 5.novembra ob 19h v Žireh – Odtapkajmao strah, žalost in jezo. V prostorih Krajevne knjižnice Žiri. Brezplačno. Vodi: dr. Apolonija Klančar. Podrobnosti.
-          v soboto, 14.novembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Jesensko obilje v meni in okoli mene - EFT z energetsko vadbo. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
-          v soboto, 19.decembra v Ljubljani – v okviru Mavrične sobote - Zima, zima bela … čas za umiritev in notranji vpogled, preverimo svoj 'Manifesto' - napisi na zidu – EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/vse-slovensko-tapkanje-v-ponedeljek-ob-20h
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26.september 2015, 21.november 2015, 23.januar 2016, 16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja:  http://www.eft-slovenija.si/index.php/eft-izobrazevanje/eft-1-stopnja
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.oktobra 2015, 12. in 13.decembra 2015, 19.in 20 marca 2016, 21. In 22.maja 2015, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja:  http://www.eft-slovenija.si/index.php/eft-izobrazevanje/eft-2-stopnja
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 28. in 29.novembra 2015, 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja:  http://www.eft-slovenija.si/index.php/eft-izobrazevanje/eft-3-stopnja
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016 http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani spet jeseni http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''  so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
http://www.lokalno.si/2014/11/15/124070/zgodba/Tapkamo_tudi_mi/
 
aprila 2014 smo posneli dve oddaji za TV postajo Studio 12:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/razno-ostali-prispevki/1787-eft-kot-delo-na-sebi-1-del.html.
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/razno-ostali-prispevki/1792-eft-kot-delo-na-sebi-2-del.html .
 
v četrtek, 27.marca 2014 je bil na sporedu prispevek o EFT-ju na valu 202 - tole je povezava na posnetek: http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ -  poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
v ponedeljek, 20.januarja 2014 popoldan sem bila gostja v oddaji Dobra ura z Bernardo na TV SLO1. Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej: http://ava.rtvslo.si/#ava2.174257209
 
V petek, 17.januarja 2014 dopoldan sem bila gostja Zvezdane Mlakar na TV SLO1.
http://ava.rtvslo.si/#174256730, od minute 14.20 naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
November 2013 – članek v reviji Šolski razgledi:
http://www.solski-razgledi.com/clanek.asp?id=4467
 
Avgust 2013 - pogovor z novinarko Jano Debeljak.
http://www.youtube.com/watch?v=pNCBsAIm5mM
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
http://www.dnevnik.si/zdravje/z-eft-ozavestimo-tezavo-in-jo-odpravimo
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.151880378/
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB  si lahko pogledate na tejle povezavi:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2012062805800852
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
http://www.siol.net/trendi/lepota_in_zdravje/aktualno/2012/04/portret_pika_rajnar.aspx
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.97526920/
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
http://tvslo.si/predvajaj/#ava2.98931740;;
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
http://tvslo.si/#ava2.88719372;;
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
EFT je od 4.minute naprej: http://www.rtvslo.si/play/poletni-mozaik-alternativa/ava2.40615784/ 
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 

 

 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic