09 september, 2013

EFT novice 9.9.2013 in danes zacnemo s tapkanji v Ljubljani

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
danes v Ljubljani spet začnemo z rednim ponedeljkovim tapkanjem – ob 19h v Gimnaziji Moste.
Naj kot zanimivost napišem, da v Semiču pripravljajo skupino, kjer bodo redno tedensko tapkali samo moški – je že dogovorjeno, da začnejo oktobra. Prijave sprejema Romana (romana.EFT@gmail.com), ki vodi redno skupino v Semiču. Res škoda, da ne morem zravenJJJJ, to bi res rada videla – vi pa tudi, ne?
 
Danes se utapljam v mailih, ki so posledica članka v reviji Lady prejšnji teden.
Česa vsega se ljudje ne spomnijo, celo čas si vzamejo da mi napišejo – ko je pa treba najti borih 5 minut za tapkanje enega zaporedja na vdih – takrat pa časa magično zmanjka. Poznate, ne?
Je pač tako, da kar se Janezek nauči, to Janez zna – in mi vsi smo rasli v času, ko nam o svojih resničnih občutkih naši starši niso povedali niti ene same samcate besedice.
Ali zato, ker so nas smatrali za premajhne, da bi razumeli?
Ali zato, ker se jih niti sami niso zavedali?
Smo jih pa seveda vsi močno in jasno čutili – in si razlago ustvarili sami – največkrat, da smo mi na nek način ''krivi'' za te neizgovorjene občutke svojih staršev.
In potem ostali v tej teži neizgovorjenega.
Zato nam je sedaj tako čudno, ko moramo povedati po pravici – zdi se nam težko, nelagodno se počutimo, odveč nam je, vse sorte odzivov imamo.
Ampak na srečo EFT deluje res zelo zelo hitro – in teža se razblini.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-         v ponedeljek, 9.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v soboto, 14.septembra v Ljubljani - začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h). 50 EUR.
-         v soboto, 21.septembra v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
-         v soboto, 28.septembra v Vitacentru Naklo – začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h). 50 EUR.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink, dobite jo na 040 860 140.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 18h v Kočevju v prostorih rekreacijskega centra Gaj, Trg zbora odposlancev 32a. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 EUR.
 
-         v sredo, 4.septembra ob 18h v Lendavi – brezplačna predstavitev delovanja metode EFT v prostorih Sofija Medgeneracijske hiše Lendava, Glavna ulica 48. Vodi Cvetka Horvat.
-         v ponedeljek, 16.septembra ob 18h v Sevnici – predstavitev delovanja metode EFT v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi maja Fink. Prispevek 5 EUR.
-         v soboto, 21.septembra od 16.00 do 20.00 v Trstu – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih Studio Viola, ul. Carducci, 39. Vodi Barbara Žetko (http://www.eft-trieste.it)
-         v soboto, 21.septembra od 10h do 12h v Strunjanu (hotel Salinera) – delavnica ''S tapkanjem do mirnejšega starševstva''. Vodita Alenka Orešnik in Anja Weber. Cena 30 EUR na osebo. Prijave na alenka.oresnik@gmail.com (041 497 492) ali anja.weber@gmail.com (041 841 545). Kasneje ta dan (od 15h do 17h) sledi delavnica ‘’Tapkajmo z otroci’’. Cena 30 EUR, udeležba na obeh delavnicah – 50 EUR. V kolikor še ne poznate ali uporabljate EFT-ja bova za vas pripravili kratko enourno predstavitev pred prvo delavnico (od 9.00 – 9:45).
-         v soboto, 28.septembra od 9h do 13h v Žalcu – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 29 oz.35 EUR. Prijave na tanja.vovk.petrovski@gmail.com (041 789 300).
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ker me moja pot očitno vodi po poti pomagati drugim, vidim v tej metodi eno izredno orodje, s katerim lahko pomagam drugim. Sem kadrovski svetovalec, zaposlena v kadrovski agenciji, in se te čase še posebej srečujem s stiskami ljudi. Hudo mi je, ko jih gledam, ker vem, kaj pomeni biti brez službe - to potegne za sabo ogromno občutkov manjvrednosti, nizke samozavesti, resnične finančne stiske itd. Tako kot marsikdo drug, sem se tudi jaz v preteklosti znašla v situacijah, ki niso bile niti najmanj prijetne. Takrat sem si pomagala s tistim, kar je bilo na voljo: joga, pranayame, meditacije, masaže ... Danes vem, da če bi takrat vedela za EFT metodo, oz. vsaj nekaj let prej, da teh situacij ne bi doživljala tako kot sem jih. Zame so bile res pravi pekel.
Še včeraj sem razmišljala, da je mogoče za 1. EFT stopnjo zame še prezgodaj (ker nisem odtapkala še vseh treh mesecev, kot priporoča Gary), pa je odločitev padla danes zjutraj, ko sem s tapkanjem ustavila vse simptome viroze (no, zdaj ne vem, ali je bila viroza ali ne, no saj ni pomembno), v glavnem prenehalo mi je teči iz oči, nosu, prenehalo me je boleti grlo in vse to, samo po enem krogu tapkanja!
Hvala za vse in vse dobro!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala za vse napisano. Enkrat si dala primerjavo EFT in Triglav, kar zame predstavlja misijo nemogoče (Triglav). EFT mi je bil čisto jasen. Zdej pa sedim že deset minut in tapkam za vse izjave o Triglavu od tega da so druge gore lepše, da se mi ni treba gužvat z vsemi butli k glih tam gor morjo rint, gneča, smrad, vse brez potrebe. Maja mater si zapečkarca!?:Zlo rada grem v hribe, rada hodim, ni lenitisa. Včeraj sem bila na sestanku KS in je sočlan predsednik Planinskega društva, prijazen starejši gospod, upokojen učitelj matematike, povedal da je bil v nedeljo na Triglavu ob sončnem vzhodu in na Trdinovem vrhu ob sončnem zahodu, 90. na Triglavu in 25. na obeh podvigih skupaj.
Čeprav ne vem kaj mam jst s tem, a sigurno še nekaj raste, se sprejemam.... Sigurno je ena zanimiva zgodba še pred mano in mi je zdej prav fino da imam tolk časa, da hodim po tej nevidni nitki, ki mi pošilja sporočilo... Triglav mora bit prav super, če greš na njega s posebnimi ljudmi, ki jim zaupaš, da te ne bodo priganjali.... grem sama naprej…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Čeprav sem bila le na tvoji predstavitvi v Celju (sejem Altermed) in uvodni delavnici v Mariboru in ne tapkam, z veseljem prebiram tvoje tedenske EFT novice. Naročam knjigo Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše, mogoče ali pa zagotovo dobim dodatno motivacijo za tapkanje, ki mi je vsekakor zelo blizu, le časa si ne vzamem zaseLLLL
Lep in uspešen dan ti želim!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sama pa tapkam po programu, ki si ga pišem sama, po mojstrstvu višje energije,...z najvišjo inteligenco,...Od vsega najbolj smešno je da me zadržuje zadrževanje na vseh nivojih ker me zeza da ne diham pravilno. Da ne diham pravilno pa je vzrok da sem se rodila in so me že ob rojstvu dal v tisto bombo in mi dodajali kisik. Živeti brez pravega diha je živeti brez življenja, zato se duši v meni. UGLAŠEVANJE je izraz DIHA. DIH pa prinaša življenje v fizično realnost, DIH nas namreč opominja na ljubezen duha, in TA duh smo mi. DIH sporoča našemu telesu/zavesti, da smo izbrali življenjeJJJ. DIH povabi energijo in nam služi,... Zato pa sem sicer borbena, ampak zdaj, ko vem zakaj je že dolgoooo neprebujena strast, zakaj se čutim neizpolnjeno, nevidno. Soočenje s samo sabo nam je najtežja pot! Vsa ta čustvena neudobja, vsa ta zmedenost, .z EFT-jem se um lahko poda na večdimenzionalno razmišljanje - in še bolje - večdimenzijsko tolmačenje, ko odstranimo svojo zadrževanje ostarelega diha in zadihamo s polnimi pljuči veselja da smo kar smoJJJJJ.
Hvaležna sem za mojstrstvo ki ga imaš v sebi in si ga stresla še name. Res si posebna in hvala ker si bila skok v mojem življenju in v mojih puncah,....RTM,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ne vem ali sem se jaz spremenil v zadnjih dveh letih, odkar sem bil na prvi tvoji začetniški delavnici ali si tudi ti kaj razvila, sem pač dobil veliko več na včerajšnji delavnici, kot na moji prvi delavnici pri tebi. OK, delavnica je bila super, sedaj je treba le teorijo prelesti v redno prakso.
Kar se tiče EFT kot nadomestka za botox - tu želim podati moje znanje in pogled na ti dve metodi za glajenje obraznih gub.
KAJ JE BOTOX?
Botox injekcije so injekcije zelo razredčenega strupa anaerobnega mikroorganizma clostridium botulinum, ki izločajo živčni strup botulin. http://sl.wikipedia.org/wiki/Botulin. Botulin je eden najhujših naravnih živčni strupov, katerega smrtna doza LD50 je 1 ng/kg tkiva ali da bo bolj jasno 10-9 g/kg. Ta strup je v preteklosti pobil veliko kmetov, ki so nepravilno konzervirali meso in je začelo gniti. Da ne bi preveč ali vse meso zavrgli, so ga premalo obrezali in z njim zaužili tudi ta toksin, kajti clostridium botulinum ljubi gnilo podlago. Botox je samo zelo preiščen in zelo, zelo razredčen strup botulin.
ZAKAJ SMO ZGUBANI V OBRAZ?
Verjetno je več vzrokov. Jaz zagovarjam enega posebnega in sicer, da si gube povzročamo z našimi zakrknjenimi - togimi, nefleksibilnimi mislimi, občutki in čustvi o nas samih in o življenju. Še posebno se to pojavi, ko ''nimamo življenja pod kontrolo''. V podzavesti generiramo niz nezavednih prepričanj, ki se preko avtonomnega živčevja (nehotnega ali vegetativnega živčevja) prenaša do podkožnih gladkih mišic, ki so izven zavestne kontrole. Ta zakrčena prepričanja so v naši podzavesti in pač to kar damo notri dobimo tudi ven. Računalničarji temu rečejo «Garbage in, garbage out«. Smeti not, smeti ven. In te naše psihične smeti se potem pokažejo tudi v zgubani koži na obrazu. To je ta zgubanost, ko je obraz kot zmečkan papir. Obstaja še druga zgubanost, to pa so gube, ki nastanejo po stalnem kremženju - obrazni mimiki , okoli ust, okoli oči. Na čelu. Tu pa nehote leta treniramo naš podzavestni - avtonomni živčni sistem s kremženjem in potem on pravi če pač tako želiš, boš pa stalno naguban, tudi tedaj ko tega nezavedno ne počneš. Tudi same grimase so del nezavedne naše komunikacije z okoljem.
KAKO DELUJE BOTOX?
Botulin deluje tako, da prekinja prenos signala z živca na mišico in mišica se ne more glede na signal skrčiti in ostane relaksirana. Po zaužitju pokvarjenega mesa je prišlo do totalne mišične relaksacije vseh mišic, tudi tistih za dihanje in bitje srca, in človek je umrl pri polni zavesti. Ko se zelo razredčen botox vbrizga v podkožje za nekaj čas blokira prenos teh nehotnih signalov do gladkega mišičevja po kožo in gube se zgladijo, žal pa se zgubi tudi nekaj osnovne obrazne mimike in postanemo nekako brezčutna bitja, kar se tiče obrazne mimike. Ker botox v nekaj mesecih popusti je potrebno postopek ponoviti. Tu se odpravlja posledica ne vzrok.
KAKO DELUJE EFT?
EFT odpravlja naše zakrčene predstave o svetu in sebi. Odstranjuje blokade v našem energetskem sistemu, naša podzavest se naravno umiri. Živčni sistem ne dovaja več signalov v gladke mišice pod kožo in obraz se nam zgladi. Tu odpravljamo vzrok in ne blažimo posledice. Sprememba je trajna in postopka ni potrebno ponavljati.
ZAKLJUČEK
Zakaj več žensk uporablja raje botox kot EFT? Zato, ker se moraš pri EFT-ju trajno spremeniti, temu se pa večino od nas raje odpove in gredo raje po injekcija ali celo pod nož.
PS: podobno je z glavoboli. In hernijo, išiasom…..
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oj Pika,
kot sem obljubila, napišem kratek feedback na petkovo delavnico (začetek šole). Čeprav sem globoko v sebi čutila, da se nismo čisto dotaknili mojega (trenutnega) osebnega problema (bili pa smo blizu), mi je delavnica dala novega spoznanja, predvsem pa me spodbudila zopet k tapkanju. Na poti domov sem sklenila, da bom dan začenjala s tapkanjem – kolikor krogov bom čutila, da je potrebno. In tako zdaj že tri dni zaporedoma zjutraj tapkam, predvsem na »jaz sem v redu in »jaz sem jaz«. Od tu se mi zdi, da izvirajo korenine mojih problemov, ker se večinoma počutim, da nisem v redu, da sem nevredna. Veliko mi je dala misliti tudi tista premica, ki si jo narisala glede postavljanja mej. Saj sem že vedela, da sem jaz na tej premici skrajno levo – torej »brez mej«, vendar me je tvoja razlaga kar močno stisnila v želodcu. Spraševati sem se začela kako se premakniti bolj desno na premici?? Glede tega sem hotela govoriti s tabo…
No, en odgovor se mi zdi, da si nam dala že na delavnici in sicer, da ločim svoja čustva od čustev drugih in da se vprašam, kaj čutim jaz. Te stvari sem tudi že vključila v jutranje tapkanje, bom pa stapkala še, ko bom v taki situaciji.
Se bereva..
Objem od mene,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 21.septembra, 16.novembra 2013 ter 25.januarja, 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra ter 14. in 15.decembra 2013 ter 22.in 23 marca in 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. novembra 2013 ter 15 in 16.februarja in 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 14.septembra, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 14.septembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic