16 september, 2013

EFT novice 16.9.2013 in o ''spuscanju''

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
stvari so v svojem bistvu vedno strašno enostavne.
Težava je v tem, da mi običajno do bistva sploh ne pridemo.
Do bistva lahko namreč pridemo samo tako, da ''spustimo'' občutke, ki nas o tej stvari prevevajo.
In ker občutkov še do pred kratkim nismo znali niti prepoznati, še manj izražati, še najmanj pa ''spuščati'', se nam zdi, da so stvari strašno zapletene.
Pa niso.
Ko pridemo do bistva.
Do resnice.
Cel teden sem v mailih razlagala, da EFT ni proti pozitivnim občutkom, ravno obratno.
Pa večina ljudi, ki mi je pisala, po moje ni razumela, kaj hočem povedati.
Mogoče lahko vsi skupaj še enkrat pogledamo video, kjer Luise Hay tapka in razlaga, kako uporablja tapkanje v svojem življenju in kako pozitivne afirmacije same po sebi pogosto ne zmorejo počistiti vsega, kar se je zgodilo.
Video je sicer star, posnet zgodaj pomladi letos, pa v angleščini, pa vseeno, tole je link:
Mogoče pa bo koga navdihnilo tole tapkanje.
Če samo enega, je to veliko.
Ker bistvo je tako – če tapkamo, se stvari spremenijo. Ker s tapkanjem v resnici ''spustimo'' vezi, ki nas držijo tu, kjer smo.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-         v ponedeljek, 16.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v soboto, 21.septembra v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
-         v soboto, 28.septembra v Vitacentru Naklo – začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h). 50 EUR.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko. (http://www.eft-trieste.it)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink, dobite jo na 040 860 140.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 18h v Kočevju v prostorih rekreacijskega centra Gaj, Trg zbora odposlancev 32a. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 EUR.
 
 
-         v ponedeljek, 16.septembra ob 18h v Sevnici – predstavitev delovanja metode EFT v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi maja Fink. Prispevek 5 EUR.
-         v petek, 20.septembra med 18.00 in 20.00 uro bo v Centru "ZANA" v Velenju 2-urna delavnica EFT in ČI GONGA. Udeleženci bodo imeli priložnost tudi nakupa knjige »Kako je EFT spremenil moje življenje… in lahko tudi vaše«. Udeležba na vadbi: 10 evrov. Prijave: Adil Huselja, tel. 041 445 052 ali adilhus65@yahoo.com
-         v soboto, 21.septembra od 16.00 do 20.00 v Trstu – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih Studio Viola, ul. Carducci, 39. Vodi Barbara Žetko (http://www.eft-trieste.it)
-         v soboto, 21.septembra od 10h do 12h v Strunjanu (hotel Salinera) – delavnica ''S tapkanjem do mirnejšega starševstva''. Vodita Alenka Orešnik in Anja Weber. Cena 30 EUR na osebo. Prijave na alenka.oresnik@gmail.com (041 497 492) ali anja.weber@gmail.com (041 841 545). Kasneje ta dan (od 15h do 17h) sledi delavnica ‘’Tapkajmo z otroci’’. Cena 30 EUR, udeležba na obeh delavnicah – 50 EUR. V kolikor še ne poznate ali uporabljate EFT-ja bova za vas pripravili kratko enourno predstavitev pred prvo delavnico (od 9.00 – 9:45).
-         v soboto, 28.septembra od 9h do 13h v Žalcu – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 29 oz.35 EUR. Prijave na tanja.vovk.petrovski@gmail.com (041 789 300).
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Ko prebiram ta navdušenja nad knjigo sem sklenila, da jo moram tudi jaz čim prej imeti. Sicer moram povedati, da ne preživim več dneva brez EFT in imam tudi sicer dovolj motivacije. Ta EFT je res super in vesela sem, da sem spoznala to tehniko…
Lep dan še naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Spoštovana Pika,
tvoji tedenski maili mi ogromno pomenijo... na začetkih tvoje razmišljanje, v katerem se vedno najdem, in nato odzive tapkalcev. Rada bi povedala še svojo nedavno zgodbo... moja hčerka je šla 1. septembra v srednjo šolo v Ljubljano in biva v dijaškem domu. Prvi teden je bilo vse ok, prejšnji teden pa jok in žalost, ker v sostanovalkah ni našla podpore... in mene ni bilo tam, da bi jo stisnila v objem. Grozno mi je bilo in sem po telefonskem pogovoru z njo začela tapkat na njeno obupno počutje in mojo nemoč. Pa me hčerka popoldan (le pol dneva zatem!) pokliče in pravi, da se je s sostanovalkama pogovorila, da gredo skupaj na večerjo in da jo sošolka (domačinka) vabi popoldan k sebi domov. Ne vem, če sem napisala razumljivo, želim samo povedati, da sem bila ob tej novici presrečna in šele čez nekaj časa začela razmišljati, da je pomagal EFT, na daljavo. Res hvala za znanje o EFT, ki si mi ga dala in za vse, kar delaš za našo dobrobit!
Želim ti prijeten dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
TAPKANJE JE ZAKON PREVERJENO DELUJE VZEMITE SI ČAS ZASE EFT JE ZAKON TAKOJ DELUJE.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena...
Čestitke ob članku v Lady. Tapkanje resnično pomaga, vsak glavobol me mineJJJJ.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, ne poznava se osebno, vendar v vsaki napisani besedi posebej spoznavam, kako čudovita oseba si! Hvala ti za EFT novice - vedno sem jih vesela!
Prisrčen pozdrav iz ……,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Jasno, da tapkam praktično vsak dan in to na zelo konkretne stvari in potem se včasih pokažejo vidiki, ob katerih sem kar presenečena.... ampak to je to, a ne deJJJJ
Lepo bodi, navdihuj in nasmej še mnogo ljudi!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pridite čimprej kaj v ŽALEC, da koooončno zaštartamo s tapkanjem, jaz bom redna obiskovalka, ker mi manjkate in sem si obljubila, da si bom to poklonila vsaj enkrat na mesec JJJ. Kdaj pa se dejansko začne, že mogoče veste? Saj boste še imeli v Žalcu?
Pa še tole, mami je kupla Narava zdravi in ima revijo na tleh pri fotelju narobe obrnjeno..jaz pa, mami kdoooo pa je na tejle sliki... kar gledala sem vas.. in poskušam prebrat pa nisem videla, pa reče Pika Rajnar, jaz pa Piiiiiiikaaaaaa JJJJJ. Pa ravno danes sem razmišljala, da vam napišem mail..ja, prenos misli je pač stvar, ki stoodstotno deluje, a ne ga. matematičarka? JJ
Pogrešam vas, pridite kmaluuuu, jaz sem pa fajnJ, upam, da ste tudi viJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In zdravnik se smehlja… in ker mi je na žalost šel ful na živce, se prijemal za svoj križ , kašljal, sem kot po navadi lepo tapkala prste – in mi gre in mi napiše napotnico za PSIHLOGA!!!! da me bo naučil kak sprostitveni trening ker sem preveč strenirana da še rokam ne dam mira…. In se smeje in kaže drugemu doktorju glej kaj dela… in potem so se mi ulile solze… in tudi sedaj mi gre na jok ko se spomnim. Kasneje sem mu rekla da če ve kaj sploh to je, da jaz tapkam, pa on spet zaničljivo to je spet kaka tista znanstven fantastika…. Pa mu povem , kaj je in da tudi nekateri psihologi jo uporabljajo, potem je bil tiho.. Vendar takrat mi je prišlo na pamet, spet mi nihče ne verjame, tudi ko sem bila otrok sem imela kup težav (zaradi tistega povišanega bilirubina) pa so me leta in leta imeli za simulanta, da mi je slabo samo da ne rabim kaj delat, da si samo zmislim da ne rabim v šoli pisat ali telovadit… Šele kasneje mi je nova mlada dr. ugotovila da imam Hiperbirilubinijo in da je to vzrok mojih slabosti, nič zelo nevarnega le določene težave sem imela. In tako sem se navadila stvari skrivat - ker sem ugotovila da mi itak nihče ne verjame. In tudi doma sem za marsikoga bila lažnivka, čeprav sem povedala po pravici, mi dostikrat niso verjeli. In resnico sem iskala povsod drugod, od domače in moje resnic pa bežala… In za vse sem bila - in sem še - vesela deklica…. Saj meni ne more biti nikoli nič…..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Rezultati najinega individualnega dela so že vidni pri funkcioniranju moje družine. Začela sem tudi s tapkanjem. Takoj ko je bil s strani moje hčerke negativni odziv na mojo prošnjo, da mi pomaga, sem začela s tapkanjem. In GLEJ ga GLEJ!!! Pozitivno se je odzvala v naslednjih 5-ih minutah in mi priskočila na pomoč. Njen odziv na moje prošnje je SEDAJ nekoliko »BOLJ MEHAK« in »BOLJ SOČUTEN«. Celo mi je dovolila ta teden, da jo OBJAMEM in rahlo »pocrkljam«. »HALO« sem si rekla, ta zadeva PA DELUJE!!! Če se je kdaj oglasil mož s svojimi negativnimi opazkami do mene in v bran hčerki, sem mu nežno in ODLOČNO rekla, da ga nisem nič vprašala in da ne potrebujem njegovega mnenja. In je takoj in pri priči …. NEHAL !!!
Hvala … hvala … in še enkrat hvala !!!
Lep pozdrav in se vidimo v ponedeljek,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 21.septembra, 16.novembra 2013 ter 25.januarja, 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra ter 14. in 15.decembra 2013 ter 22.in 23 marca in 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. novembra 2013 ter 15 in 16.februarja in 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 5. oktobra, 9. novembra, 7. decembra popoldan, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 5. oktobra, 9. novembra, 7. decembra dopoldan – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v četrtek, 26.septembra v Vitacentru Naklo, v torek, 1.oktobra v okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic