30 september, 2013

EFT novice 30.9. in jutri EFT v Cankarjevem domu

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
vsakič, ko izvajam začetne delavnice tapkanja, ko ljudje prvič sami izvedejo Osnovni recept in opazujejo učinek, ki so ga dosegli, sem nekje globoko v sebi strašno vesela.
Vsakič ponovno močno prepoznam, kako zelo elegantno in močno je EFT združil vse, v kar sem zaupala in verjela že pred tem, mojo ljubezen do enostavnih in resničnih stvari, gozda, hribov, narave v njenem spreminjanju, matematične logike – res prav vsega.
In to združil s telesom, templjem naše zemeljske resnice.
Sedaj se lahko napotimo na pot iskanja naših resnic, na pot, kjer se lahko nežno rešimo laži o svojih življenjih.
In lahko opazujemo, kako narašča občutek zaupanja vase.
Kako narašča občutek občudovanja in spoštovanja.
Kako narašča občutek ljubezni….
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-         v ponedeljek, 30.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v torek, 1.oktobra ob 13.20h v Ljubljani – v okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje v Cankarjevem domu. Brezplačno za obiskovalce Festivala.
-         v petek, 4.oktobra ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-         v soboto, 5.oktobra v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
-         v soboto, 12.oktobra v Celju – začetna praktična EFT delavnica (od 9h do 13h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko. (http://www.eft-trieste.it)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici – v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi Maja Fink. Prispevek 6 eur.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622.
-         vsak ponedeljek ob 17.45 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-         vsak torek ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink, dobite jo na 040 860 140. Prispevek 4 eur.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsak torek ob 17h v Kopru, v prostorih CDA, Zore Perello Godina 3. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsako sredo ob 18h v Kočevju v prostorih rekreacijskega centra Gaj, Trg zbora odposlancev 32a. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 eur.
 
-         v četrtek, 3.oktobra ob 19.19h v Velenju v Knjižnici Velenje predstavitev knjige "Kako je EFT spremenil moje življenje... in lahko tudi vaše". Knjigo bo predstavil soavtor knjige Adil Huselja (tel. 041 445 052, adilhus65@yahoo.com).
-         v soboto, 5.oktobra v Ljubljani ob 9h – predstavitev delovanja metode EFT v okviru Mavrične sobote. Vodi Maša Kandušer.
-         v soboto, 12.oktobra od 15h do 19h v Novem mestu – ZAČETNA štiriurna delavnica metode EFT. Vodi Maja Fink. Prijave na maja.fink2eft@gmail.com ali na 040 860 140. Prispevek 40 eur
-         v ponedeljek 21.oktobra od 18h do 20h v Ljubljani – mini delavnica EFT IN PRISLUHNI TELESU I ter v ponedeljek, 11.novembra od 18h do 20h mini delavnica EFT IN PRISLUHNI TELESU II. Prispevek za posamezno delavnico: 20 EUR. Delavnico vodi: Anja Weber (več informacij o vsebini delavnice na telefonski številki 041 841 545 ali na: anja.weber@gmail.com
-         v nedeljo, 27.oktobra od 15h do 19h v Trstu – ZAČETNA štiriurna delavnica metode EFT. Lokacija: Studio Viola, ul. Carducci 39. Vodi Barbara Žetko (http://www.eft-trieste.it). Prijave na info@eft-trieste.it ali na 0039 347 2787410.
-         v soboto, 9.novembra od 10h do 14h v Ljubljani– štiriurna delavnica EFT IN URAVNOVEŠANJE PROSTORA - Kako se odrešimo krame, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje. Lokacija še ni določena. Vodi Barbara Žetko (http://www.eft-trieste.it). Prijave na info@eft-trieste.it ali na 0039 347 2787410.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pri današnjem tapkanju med jutranjo ''molitvijo'' na WC sem prišel, do krutega spoznanja. Prej sem mislil, da jaz nimam nobene kronične bolezni, ker ne jemljem nobenih tablet. Sedaj pa sem ozavestil, da je prekomerna teža za cca 20 kg – kronična bolezen, da je izogibanje obiskov strank, ker se bojim zavrnitve ali negativne reakcije stranke – kronična bolezen, da je to da se izogibam slavi in se zatekam v ponižnost in nemoč – kronična bolezen, in še bi se kaj našlo. Razvil sem konformistični način izražanja, držanja nazaj, ne poseganja v družbena dogajanja, ne zahtevati tistega kar mi pripada, svoje delo ne pravilno ovrednotim in pošteno zaračunam itd., vse te težave, ne povzročajo fizične bolečine in zato se ne spomnim ali pa se moram prav prisiliti, da tapkam na njih.
Kot sem ti že omenil, sem se zavedel, da je finančno stanje mojega d.o.o. odvisno od mojih psihičnih sposobnosti. Delam s strankami, pa se bojim negativne reference in raje ne grem do stranke ali se ji izognem, ker ne vem kaj bom tam doživel - sprejetje ali kritiko. Izredno se bojim kritike, le ta me blokira, saj bi bil tako rad sprejet in razumljen od drugih. Še vedno je moje počutje zelo, zelo močno odvisno od sprejetja ali zavrnitve s strani drugih. Še vedno mi ni uspelo razviti lastne notranje podpore in lastnega notranjega sprejemanja samega sebe, ne glede na to kakšne do okoliščine zunaj.
Še bo treba tapkati, saj druge metode za relativno hitro pospravljanje stare psihične navlake ne poznam.
LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moja mama me zelo preseneča. Vsak dan si želi, da tapkava. In ob tem se pogovarjava kot še nikoli v življenju. Me posluša in sliši, kar ni nikoli znala. Oče je zelo bolan. in tapkava na temo, da jo zelo skrbi…. in pa na nespečnost. Od kar je oče v bolnici spi v kosu 6 ur. To se ji ni zgodilo že na mnoga leta. Zelo sem vesela, ker končno enkrat v življenju smem pomagati tudi njej, ker sicer je šlo vse mimo…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pikica,
a bi ti men poslala tole novo knjigo? Po dolgem času sem prebrala tvoj mail, in sedaj sedim za mizo v pisarni in po licih mi polzijo solze. Ne vem, mogoče sem samo preutrujena, ali pa se me vedno znova dotaknejo zgodbe ljudi. Ravno včeraj sem napisala človeku, ki ga dejansko sploh ne poznam, da me zanima kaj se v resnici dogaja s slovensko dušo. Kaj je naša resnica. In potem berem danes v tvojem mailu odzive ljudi na knjigo, da so se našli tudi sami v njej, in potem me prešine, da smo si v resnici bolj podobni, kot bi si bili pripravljeni priznati. z vsemi svojimi bolečinami in lepotami življenja vred. in če so se našli drugi v njej, bo mogoče tudi meni pomagala, da bom korak bližje sebi, da bom razumela kaj se dogaja z mano, od kje mi prepričanja, navade, veselje in obup. In mogoče mi bo enkrat tudi uspelo se izmotat ven, in it svobodno naprej. Kdo ve.
velik objemček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
TAPKANJE je tehnika trkanja na zaprta vrata duše in BESEDE kaj sedaj ČUTIM? KAJ MISLIM? kaj DELAM? IZBIRAM? VZTRAJAM? DAJEM DOBROTO? VZDRŽUJEM ZDRAVO MERO? In ODGOVORE drugih, in spoznanja o modrostih življenja v knjigah – tudi vaši - čestitam in pišem novo o samoanalizi lastnih čustev…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
skoraj nikoli se ne javim in že zelo dolgo me ni bilo na nobeni delavnici. ampak pridno spremljam novičke in skoraj vsak dan malo potapkam. zdaj sem pa tako presenečena in navdušena nad mojo malčico (stara je 2 leti in 7 mesecev), da se ti moram oglasit. kot dojenčico sem jo malo tapkala, da se je pomirila pred spanjem, potem je bilo eno obdobje, ko tapkanja sploh ni marala in me je odrivala stran, zadnje čase pa jo ob njenih hudih izbruhih besa in trme kar pograbim, stisnem k sebi in odnesem stran (ponavadi v njeno sobo) in jo tapkam ("čeprav je …. huda/razburjena, jo ima mamica neskončno rada") in se skoraj vedno kar hitro pomiri... V zadnjem času me je pa dvakrat čist presenetila. enkrat pride sama k meni in s tihim glaskom reče "mami, tapkala bi..." in svaJJJ zadnjič me je pa sploh vrglo na rit, ko je ona mene začela "tapkat" - malo me je potolkla z dlanjo po ključnici in odmomljala nekaj takega kot "čeprav si razburjena, te imam neskončno rada" (tako kot jaz običajno govorim njej). res me je presenetila, očitno res sama čuti pozitiven vpliv ali pa ji je vsaj všeč kar počneva... in me zelo veseli, če bo že zdaj posvojila tapkanje, ko še nima predsodkov in se ji ne zdi "trapasto".
in ti si nama pri tem pomagala, hvala ti!
krasen dan ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo, draga Pika,
čeprav sva se le enkrat videli, te moram nasloviti z "draga", ker si mi s svojimi tedenskimi maili postala draga. Kot svežo mamico dveh otrok me tapkanje marsikdaj reši, da ne popenimJJJ. in tvoji maili so vzpodbuda, da lahko presežem še več ali pa kar vse.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Naša hčerka (9 let) je lansko leto kasirala neg. ocene in seveda je bil letošnji začetek šole iz tega vidika težak. Evo, danes je bila vprašana matematiko in dobila je 4. Seveda sva tapkali ene dvakrat matematiko po več krogov, pa njene občutke (zmešana sem) in še en dogodek , ki nima zveze z matematiko, jo je pa močno prizadel. No, ta dogodek sva po 4 krogih (tudi 9 gamut) spravili na 1. Matematika je šla še hitreje. Seveda smo se redno učili. Naj še povem,da ima hči specifične učne težave in je v postopku za pridobitev dodatne pomoči, tako da težave niso le moja subjektivna  ocena. Zadnjič je tapkal celo mož, ki si je preganjal tesnobo.
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
nisem še zasledila, da bi kdo v novičke napisal izkušnje, ki sem jih imela jaz osebno s tapkanjem. V kolikor bi meni, preden sem začela tapkati kdo rekel, da se da prestaviti menstruacijo, mu ne bi verjela, res ne. Ker pa se mi je to zgodilo kar dvakrat, vedno bolj verjamem, da je tapkanje pravi čudež.
Vedela sem, da bom na morju imela menstruacijo in sem še preden sem odšla od doma tapkala, da si je še ne želim, da hočem plavat, tapkala sem, da naj bo, ko se vrnem domov. Isto sem tapkala tudi na morju. Po dveh dneh, ko sem prišla domov, sem imela normalno menstruacijo. Isti postopek sem naredila še kasneje, ko sem šla na morje za podaljšan vikend. Zgodilo se mi je isto. Menstruacijo sem prestavila, plavala sem lahko brez težav, a za vsak slučaj, vložke sem imela pri sebi. Nisem jih potrebovala. Super!!
Pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Pri meni se veliko dogaja – poudarek je na VELIKO DOBREGA. Odkar tapkam je odnos z mojo hčerko BISTVENO BOLJŠI. Upam si trditi, da sva po 10 letih bolečih traum in nesporazumov (vsaj jaz sem jih doživljala kot traume!) ZAČELI NA NOVO GRADITI NAJIN ODNOS na bolj zdravih temeljih. Srečna sem in zelo vesela, da je pripravljena na SODELOVANJE in POGOVARJANJE, kar v zadnjih 10-ih letih ni bilo mogoče.
Lep pozdrav,.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 21.septembra, 16.novembra 2013 ter 25.januarja, 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra ter 14. in 15.decembra 2013 ter 22.in 23 marca in 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. novembra 2013 ter 15 in 16.februarja in 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 5. oktobra, 9. novembra, 7. decembra popoldan, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 5. oktobra, 9. novembra, 7. decembra dopoldan – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v četrtek, 26.septembra v Vitacentru Naklo, v torek, 1.oktobra v okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic