23 september, 2013

EFT novice 23.9.2013 in o krivdi

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najbolj enostaven način, da prepoznate resnico pri ljudeh je opazovanje razlike med tem, kaj govorijo in med tem, kaj delajo, storijo.
Seveda na svetu še ni nobenega, ki bi bil v tem smislu idealen, brez napak, se pravi ki bi vedno lahko naredil samo to, o čemer govori, da bi bilo prav in treba.
Je pa zanimivo, kakšna količina je takih, ki sploh ne vidijo razlike med tem, kaj govorijo in kaj v resnici počnejo.
Mene je vedno zanimalo, ali so slepi ali kaj, da jim je ta razlika tako nevidna.
In na to zgoraj se lepo navezuje naša akcija, kadar naredimo kaj narobe.
Če nas preplavi krivda, nas običajno ohromi, da do delovanja sploh ne pride.
Občutek krivde nas drži na mestu – morala bi narediti to, pa nisem, morala bi narediti tisto, pa nisem…
Akcija, odgovorna akcija pa je gibanje – sprememba – ustvarjanje novega.
Seveda – kako iz občutka krivde, sploh če so nam ga pridno nalivali ob vsaki napaki?
Ko enkrat uvidimo resnico tega, da nam ''namakanje'' v občutku krivde ne prinese prav nobenega olajšanja, potrebujemo samo še ustrezno orodje.
In EFT je tako orodje.
Za premik iz krivde v odgovorno ljubečo akcijo.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-         v ponedeljek, 23. septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v četrtek, 26. septembra ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT.
-         v soboto, 28. septembra v Vitacentru Naklo – začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h). 50 EUR.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko. (http://www.eft-trieste.it)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici – v posebni sobi okrepčevalnice Mica, Prvomajska 26. Vodi Maja Fink. Prispevek 6 eur.
-         vsak torek ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-         vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek ob 18h v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink, dobite jo na 040 860 140. Prispevek 4 eur.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 18h v Kočevju v prostorih rekreacijskega centra Gaj, Trg zbora odposlancev 32a. Vodi Maja Fink. Prispevek 5 eur.
 
 
-         v petek, 27.septembra od 16h do 20h v Murski Soboti – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih prostorih Ljudske univerze v M. Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Prispevek 38 EUR. Prijave obvezne do srede, 25.9.2013 na cvetka@custvena-svoboda.si (041-822-850).
-         v soboto, 28.septembra od 9h do 13h v Žalcu – začetna štiriurna delavnica metode EFT v prostorih društva Angel. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prispevek 29 oz.35 EUR. Prijave na tanja.vovk.petrovski@gmail.com (041 789 300).
-         v soboto, 28.septembra od 9h do 13h na OŠ Dekani– začetna štiriurna delavnica metode EFT. Vodi Berta Rebol. Prijave na berta.rebol@gmail.com.
-         v ponedeljek 21.oktobra od 18h do 20h v Ljubljani – mini delavnica EFT IN PRISLUHNI TELESU I ter v ponedeljek, 11.novembra od 18h do 20h mini delavnica EFT IN PRISLUHNI TELESU II. Prispevek za posamezno delavnico: 20 EUR. Delavnico vodi: Anja Weber (več informacij o vsebini delavnice na telefonski številki 041 841 545 ali na: anja.weber@gmail.com.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sedaj bolj pridno tapkam in to se takoj odrazi pri vsem kar počnem. V kolikor redno tapkanje izpustim, sem zelo hitro na stari poti tečnarjenja in teženja (tudi brez veze), da ne omenjam trmarjenja in izsiljevanja otrok, ki mi v takih dneh prideta do živega. Čutim, da gre na bolje, ampak mi še ne uspeva vedno...
Nova knjiga pa je dejansko motivacija za tapkanje - če se mi ne da tapkati, preberem del, ki me je najbolj prevzel in nato brez problemov tapkam ...
Čim lepši teden ti želim!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
in še eno moje spoznanje ob tapkanju: velikokrat me glava boli in to že zjutraj. in ko sem tako tapkala v soboto zjutraj na školjkiJJJJ spet to mojo glavo me obide misel na elektromotor. naša glava z možgani je tudi en splet kablov, po katerih teče elektrika kot pri električnih napravah. in jaz sem navajena, da skoraj vedno imam v mislih en kup stvari, pa še nepredelana preteklost, in en kup skrbi ne vem vse zakaj itd itd. in kaj se zgodi z elektromotorjem ko ga preveč obremeniš? ga skuri in se pokadi iz njega. in primerjava z mojo glavo? mislim da ni potrebna dodatna razlagaJJJJ
lep dan ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
v soboto sem bila pri teti in ko je jamrala in se pritoževala nad možem sem rekla - kaj pa tapkanje? pa mi reče: ma tisto tapkanje, to moraš delat kar naprej (ja to je treba delat kar naprejJJJ) - pa saj tudi jamra kar naprej. kaj se bolj splača oz. kaj ti prinese večje ugodje??????????
res se je potrebno velikokrat prav zbrcat tapkat, in vse kar izbrskaš ni vedno prijetno, ampak rezultat je vsekakor drugačen...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
z užitkom se prebral res lepo in okusno knjigo Kako je EFT spremenil moje življenje in moram reči, da ste res zadeli v črno. Branje teče kot po olju, vsak pa s svojega zornega, psihološkega, družinskega kota opisuje svoje izkušnje. Res okusno, in ne pretiravam.
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Piiikaaaa živjo!
Vsak teden berem tvoje novice. In nič ne napišem. Danes so pa planeti tako postavljeni, da moram. Ha, ha! Nekaj let že tapkam, s prekinitvami, seveda. In veliko sem odtapkala. Moj strah je še vedno prisoten. Poizkušam na različne načine. Vesela sem, če mi uspe, da koga navdušim za EFT. In tako sem tapkala tudi z mojo 88 letno mamo. Nespečnost jo muči že vrsto let. Na dopustu je bila pri volji, da sva zvečer tapkali. In zjutraj, ti, aveš, da sem danes spala? A mislš, da je to od tapkanja? Moja mama, ki itak nič ne verjame. In potem njeno navdušenje, ko je brala članek v reviji Narava zdravi. In sedaj je rekla, da bi še tapkala z mano. Takle mamo! Tudi zadnjo knjigo sem na mah prebrala. Super! Lepo te pozdravljam, objemček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, živijo!
za kar iz srca prosiš, to tudi dobiš. Jaz sem živi dokaz. Letos sem prosila za očiščenje preteklih čustvenih zamaškov, da bi lahko napredovala v novo epizodo življenja manj ali nič obremenjena in evo ti - vesolje mi je brž poslalo, že avgusta, en orng šus, ki še kar traja, čeprav v vedno milejši obliki. Edina sreča, da sem si doslej že pridobila toliko orodij za pomoč, če ne, ne vem, kako bi odkrmarila skozi tole Scilo in Karibdo. Seveda je EFT med glavnimi. Včasih sem tapkala toliko časa, da mi je skoraj odpadla roka, pa je še kar prihajalo na dan. Priznam, da me je bilo tu pa tam hudo strah, pa sem si ves čas ponavljala tisti lepi stavek iz filma Princeskin dnevnik, ko Mii oče napiše v pismu: Pogumne je mnogokrat strah, ampak strahopetni sploh nikoli ne živijo. O, pismo, česa se vsega človek ne oprime!JJJ Pa en tak filmček za mulčke!
Ampak deluje. Vse deluje, če delaš.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
Moram se vam zahvaliti za prijetno sobotno popoldne. Delavnica mi je bila zares všeč, sedaj pa berem zgodbe ljudi, ki jim je EFT spremenil življenje. Do danes mi je še vsako jutro uspelo tapkati na vdih, čeprav moram priznati, da sem do sedaj obiskala kar nekaj različnih delavnic ali seminarjev na temo osebne rasti, pa mi vedno zmanjka volje za delo. Brez dela pa seveda ni rezultatovJJJJ.
Hvala še enkrat,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
po petih mesecih rednega tapkanja ugotavljam, da sem prišla do pravega začetka tapkanja in sedaj drugič, tokrat poglobljeno, študiram EFT za telebane in se imam fino, tako pri iskanju jurčkov kot čiščenju. Vem, da je prav vse proces, ki zahteva svoj čas in pomirjena sem z življenjem in izzivi, predvsem, ko jih uspem razrešiti.
Prepričana sem, da bo vse tako kot je prav, torej prijazen jesenski tapkalski pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
P.S.: se pa skozi celotno situacijo prebijam s tapkanjem, hvala Bogu da obstaja.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
počutim se odlično, ko sem v torek odšla od tebe, sem spala tri ure kot ubita, potem pa sem jo mahnila na moj hrib, kjer sem vse še enkrat predelala in vmes tudi tapkala. Do hčere še vedno čutim globoko sočutje in brezpogojno ljubezen. Nič trdega mi še ni prišlo do srca v zvezi z njo. Zame novo in nenavadno. V duhu jo čutim vso mehko in toplo. Redki so bili trenutki, ko sem v zvezi z njo čutila tako. Kar nekako osvobajajoče je. Sončim se v intenzivnosti teh čustev. In mi je lepo. Mar ni nenavadno, da me je že klicala, ko sem hotela telefon vrniti v "glasno" stanje? Ja, Življenje nas podpira, če mu le zaupamo.
Pika, kva nej ti rečem, sej te že vsi tko na preklet hvaljo. A nej te še jest!? Ja, pa te bom! Res si najboljša!!!! Pa tapkanje tud.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Knjiga Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.
 
Izdala založba Pasadena v zbirki Ventilator. 218 strani. Cena knjige je 14,95 EUR, poštnina je še dodatnih 2,90 EUR. V Ljubljani naprodaj v knjigarni ZDAJ v koseški tržnici, na voljo tudi na vseh skupinskih tapkanjih. Kmalu na voljo v vseh večjih knjigarnah.
Vsebina knjige:
Barbara Baša: Nogavice
Nina Frua: Kako je Goljat končno premagal Davida
Saša Oshish: Ko spoznaš, da je vse odvisno samo od tebe
Jelka Peček: Čarobnost vsakdanjega tapkanja
Barbara Žetko: Poti brez prepadov
naš slavni tapkalec: Jezen za znort k me otrok ne uboga, pa še glava me za se ubit boli
Adil Huselja: Tudi policisti smo samo ljudje
Renata Čimžar: EFT kot pomoč v partnerstvu
Cvetka Horvat: Ko se življenje razdeli na dva dela
Irena Šetrajčič Dragoš: Tapkanje in telo
Maja Fink: Tapkanje je hitra in učinkovita rešitev za mnoge težave
Berta Rebol: Tapkanje v družini in šoli
Anja Weber: Skupaj s telesom na poti k sebi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Že dolgo nisem kakšne knjige prebrala s takšnim navdušenjem in dobesedno požirala tekst, se zraven smejala in tudi jokala, saj mi je bil skoraj vsak tekst po svoje znan, saj sem doživljala zelo podobne občutke ob tapkanjih tudi sama. Jaz sem sicer že četrto leto dokaj redna tapkalka, tako da nisem rabila kakšne spodbude, da začnem redno tapkati, pa sem vseeno našla v tej knjigi veliko novih informacij, spodbud in ogromno pozitivne energije, ki nam je danes še kako potrebna. Prepričana sem, da bo knjiga zmigala marsikaterega tapkalca, ki je samo enkrat na teden hodil na skupinska tapkanja, zdaj pa bo začel tudi sam doma redno čistiti svoje energijske vozle. Dokler človek ne poskusi, kar ne more verjeti, kako si s prsti lahko zelo hitro pričaraš neverjetno olajšanje kakršnihkoli neprijetnih občutkov.
Tudi jaz komaj čakam na tedenske novice, ki nam jih pridno pošiljaš in čeprav ti ne pišem pogosto, bi ti rada povedala, da tudi jaz delim občutke vseh drugih tapkalcev, ki ti redno pišejo, kako hvaležni so ti in da te imajo radi.
Hvala. Hvala. Hvala.
S hvaležnostjo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Navdušena sem nad to novo! Reeees navdušena!! Včeraj sem bila v kopališču, ej - naglas sem se smejala, ko sem brala prispevek anonimnega avtorja o tapkanju neubogljive hčerke!JJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mislm, a mi je treba iz krohota padati v jok?! Kot da nimam druzga dela kot brat to knjigo! Čist si mi zjebala dan!!!!! Ljuba Pika, veš, ti si človek z velikim Č, jaz to vem in ful te maram in pred prjatli se bom hvalila da te poznam, tko da veš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zlata moja, že ves dan berem knjigo in se ne morem ustaviti. Sem skoraj na koncu, a ne morem več čakati, zdaj ti moram izraziti svoje navdušenje!!!! Knjiga je krasna in če bo navdušila druge kot je mene, bo imela res velik uspeh!!! Hvala ti za vse! Močen objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Prebrala knjigo - res lepa.
Odkritosrčna, iskrena, vesela, zabavna ... predvsem pa navdihujoča!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
- za tebe ne najdem ustreznejšega nagovora- moram povedati, da sem knjigo EFT zgodb prebrala na "EKS", zdaj se počasi umirjam in jo ponovno prebiram bolj počasi, ponavljam stvari, ki so mi všeč... Ves čas branja sem bila prav evforična, lahka, presrečna, saj so pisci zgodb tako blizu meni, tako isto čutimo, tako isto trpimo - smo trpeli. Zdi se mi, da vse poznam in prav vesela sem, da obstajajo tudi taki ljudje, ki so na moji frekvenci in ti dajo moč, da se ojunačišJJJJJ. Do sedaj sem tapkala, ko sem pač čutila potrebo, sedaj sem se odločila, da je skrajni čas, da začnem intenzivnejše in bolj redno.
Vse pozitivno misleče, vse, ki pomagate in drugim želite dobro, široko objemam in Vam pošiljam pozdrav, ki je poln upanja!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prvič sem se udeležila predstavitve knjige KAKO JE EFT spremenil moje življenje v knjigarni ZDAJ v Kosezah v Ljubljani in sicer koncem meseca julija. Predstavitev metode EFT in tapkanje so name naredili svojevrstni vtis tako, da sem si sposodila zgoraj omenjeno knjigo od mojega moža, ki že nekaj let pozna metodo EFT in občasno tudi tapka in obiskuje ponedeljkova skupinska srečanja v Mostah. Knjigo sem začela brati na dopustu začetkom meseca avgusta. Ena izmed zgodb v knjigi KAKO JE EFT spremenil moje življenje je naredila poseben globok vtis name. Ker sem v opisani zgodbi v knjigi prepoznala tudi svoj osebni problem, sem ob prebiranju tega prispevka veliko jokaal, pa čeprav nikoli nisem tapkala pred predstavitvijo zgoraj omenjene knjige in se ne počutim izurjena in poučena v tej metodi.
In NASLEDNJI DAN sem po prebiranju enega izmed prispevkov – Jezen za znort k me otrok ne uboga in …»SPREGLEDALA«!!! Ko sem nadaljevala z branjem knjige sem ugotovila, da »SEM SPREGLEDALA« in da OČAL ZA BRANJE VEČ NE POTREBUJEM!!!
Zadnjih nekaj let sem tudi pri branju ob dnevni svetlobi potrebovala očala z dioptrijo + 1,5 in sem se velikokrat počutila frustrirano ter zelo nesvobodno če sem jih kdaj pomotoma pozabila in pustila doma.
Veliko sem premišljevala o tem čudežu, ki se je zgodil nepričakovano in v moje veliko veselje. Nisem si mogla kaj kot, da si ta »ČUDEŽ« pripišem spremembi, ki se je zgodila ob prebiranju prispevka v knjigi in je tudi ta čustveni naboj pripovedovalca našel POT DO MOJEGA SRCA ter mi pomagal, da se POČUTIM NEKAKO PREROJENO in obenem SVOBODNO ker NE POTREBUJEM OČAL za vsako malenkost.
Veselim se prve delavnice v septembru in vseh sprememb, ki me ŠE ČAKAJO !
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 21.septembra, 16.novembra 2013 ter 25.januarja, 12.aprila in 21.junija 2014, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19. in 20.oktobra ter 14. in 15.decembra 2013 ter 22.in 23 marca in 24 in 25.maja 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. novembra 2013 ter 15 in 16.februarja in 28. in 29.junija 2014, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 5. oktobra, 9. novembra, 7. decembra popoldan, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 5. oktobra, 9. novembra, 7. decembra dopoldan – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v četrtek, 26.septembra v Vitacentru Naklo, v torek, 1.oktobra v okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V časopisu Dnevnik je v četrtek, 29.avgusta 2013 izšla prva ocena naše skupne EFT knjige.
Tole je povezava na prispevek:
http://www.dnevnik.si/zdravje/iskren-vpogled-v-ucinke-tehnike-eft. Res upam, da knjiga pride do vseh vas – podpora in motivacija koristita prav vsakemu človeku, ne glede na to, kje na svoji poti je.
 
V Brežicah smo januarja 2013 posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic