20 maj, 2013

EFT novice 20.5.2013 in obcutki so neke vrste kazipot

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
v knjigah pogosto piše – spremenite svoj način mišljenja.
Najprej spremenite svoj način razmišljanja, šele potem boste lahko trajno spremenili svoja dejanja.
Brez resnične spremembe v razmišljanju ni mogoče narediti prav nobene resnične spremembe v dejanjih življenja.
In kaj nam lahko povzroči to spremembo v načinu razmišljanja?
Včasih je to kakšen pretresljiv dogodek, ki se zgodi ali nam samim ali komu od nam dragih ljudi.
Takrat je sprememba hipna, na videz brez kakšnega posebnega napora.
Kadar pa za spremembo uporabimo svoje občutke, so spremembe manj šokantne, bolj gladke, bolj naravne.
Včasih se sprememb tapkalci sami niti ne zavedamo povsem, nanje nas opozorijo naši najbližji – mami, ne dereš se več je enkrat rekla šolarka svoji mami – in to je res super.
Tapkalci uporabljamo svoje občutke kot čisto poseben kažipot, ki nam ga skrbno postavlja naše telo, da nam pove, kaj se dogaja navznotraj.
Kadar so občutki izrazito neprijetni, jih tapkalci hvaležno opazimo, jih povemo na glas, jim dovolimo da so, in s tem med tapkanjem dovolimo, da se napetosti izravnajo.
Ne prepričujemo se, da ne čutimo, kar čutimo.
Ne čakamo, da mine.
Ne tlačimo občutkov v globoke skrite kote, kjer naj počakajo na ''boljše čase''.
Nič od tega.
Gremo se ljubeče pogovarjat s svojim telesom in to je to.
EFT je kot nek jezik, s katerim se lahko pogovarjamo s telesom.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-         v ponedeljek, 20.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v četrtek, 23.maja od 19h do 20.30h v Žalcu – skupinsko tapkanje.
-         v petek, 24.maja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje.
-         v soboto in nedeljo, 25. in 26.maja v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v Gasilskem domu na Trati (2. nadstropje). Na skupinskem tapkanju ni potrebno govoriti o težavah na glas, samo pridete in tapkate. Zaradi moči skupine so učinki tapkanja v skupini pogosto veliko boljši. Prispevek: 5 eur. Vodi Alenka Orešnik.
-         vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-         vsak torek ob 19h je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink, dobite jo na 040 860 140.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-         vsak torek (14., 21., 28. 5, ) ob 18h v Ljubljani, za Bežigradom v Centru za zdrav način življenja Hortus Vitae, Dunajska 205. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Cena: 10 eur. Potrebna je vnaprejšnja prijava na naslov: info@hortusvitae.si ali pritapkajsisreco@gmail.com.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-         vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-         vsak četrtek od 20h do 21h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
 
 
-         v torek, 21.maja ob 15h v Murski Soboti – brezplačna predstavitev delovanja metode EFT v prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice v M. Soboti. Vodi Cvetka Horvat.
-         v sredo, 22.maja ob 18h v OŠ Suhor pri Metliki – prva iz sklopa delavnic ''Uspešno hujšanje z EFT''. Vodi Tina Šikonja. Cena 10 eur (brezposelni, upokojenci, študentje, 2. član iz iste družine 5 eur). Prijave na 040 620 580 ali tina@akcija.net Štiri zaporedne srede, vsakič ob 18h za uroinpol. Udeleženci pridobite: vitkejše in bolj zdravo telo, notranjo umirjenost, enostavne in varne prehranske napotke, EFT za motivacijo, 1X tretma Bownove terapije, sodelovanje v nagradni igri...
-         v petek, 24.maja ob 16.00 uri v prostorih Ljudske univerze v Murski Soboti - 4-urna praktična EFT delavnica – vodi Cvetka Horvat – obvezne predhodne prijave najkasneje do srede 22.maja na cvetka@custvena-svoboda.si ali tel. št. 041-822-850. Cena: 38 EUR.
-         v ponedeljek, 3.junija ob 18h v Škofji Loki – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Gasilski dom na Trati, 2.nadstropje. Vodi Alenka Orešnik.  Cena 7 EUR. Predhodne prijave na alenka.oresnik@gmail.com obvezne.
-         v ponedeljek, 3.junija ob 19h v dvorcu Komenda na Polzeli – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Brezplačno.
-         v torek, 4.junija od 17h do 19h v Ljubljani – delavnica ''S tapkanjem do mirnejšega starševstva''. Vodita Alenka Orešnik in Anja Weber. Cena 10-20 eur (popusti za pare in tiste, ki se boste udeležili dveh in več delavnic in vse tiste, ki se boste prijavili do teden dni pred delavnico. Prijave na alenka.oresnik@gmail.com (041 497 492) ali anja.weber@gmail.com (041 841 545).
-         v torek, 18.junija od 17h do 19h v Ljubljani – delavnica ''Tapkajmo z otroki''. Vodita Alenka Orešnik in Anja Weber. Cena 10-20 eur (popusti za pare in tiste, ki se boste udeležili dveh in več delavnic in vse tiste, ki se boste prijavili do teden dni pred delavnico. Prijave na alenka.oresnik@gmail.com (041 497 492) ali anja.weber@gmail.com (041 841 545).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Morda se ne zavedaš, ampak počasi bi si zaslužila kakšno državno priznanje za svoje delo.
Žal so te zadeve povezane s politiko, tako da o tem ne bi zgubljal besed…
Hvala, ker nam Slovencem pomagaš pri spremembah.
LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla Pika,
od najinega tapkanja je sin včeraj prvič vzel v roke test in si ga malo ogledal, potem pa celo ugotovil, da sploh ni tako težko. Tapkam še vedno na to, da sem jezna nanj, upam da mi bo uspelo.
Hvala in močan objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.... a vidiš koliko časa sploh nisem vedela/ugotovila, da je med drugim očitno to tudi moj problem....  Kako mi vse lepo spravimo... da stvar postane stara že kot fosil... a vedno nekje zatisnjena! Šele zadnjič, ko sem se tapkala, ko sm ga čakala in čakala, ko so dedci imeli žurko, so mi prišli prebliski iz otroštva... in takoj sem povezala... itak.... fak .... in to je med drugim tudi bila večna družinska, vsedružinska tradicija . - moj dedek - kronik - moj oče  - na meji do kronika - reden pivec, le da ni bil agresiven - večina mož od ženskih sorodnic – alkohol uničil življenje. In očitno je to nekaj kar me babe furamo dalje in nam je na poti vedno ponovno postavljen alkohol....... OČITNO JE TO ŠOLA... in se moramo / jaz se bom! tega rešila! ker ne želim to sranje furat dalje!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
tole ti kar malo težko napišem, vendar moram povedati resnico. Ok, predvidevala sem, da je EFT nekaj učinkovitega, prva predstavitev me je pritegnila, toda ob prvem skupnem tapkanju lansko leto ob Gabrielovi metodi (ne vem, morda sem bila preveč okupirana s seboj) mi ni ravno potegnilo, niti nisem občutila nekega velikega premika. Še dobro, da je v meni ves čas ostajala želja, da to raziščem do fundamenta in tapkanje mimogrede je bilo čisto ok.
Kaj pa se je zgodilo sedaj?
Dnevno tapkanje na vdih je super, saj poleg očiščevalnega učinka tudi daje suverenost, da obvladam tapkanje.
Tapkanje (ne preveč bolečega) bolečega spomina…tisto 'fotr je reku' (pa je res nekajkrat rekel bolj v šali glede na film o Kekcu, ko je Bedanc rekel Mojci, 'delej, delej, misliš, da te bom brez dela redil') pa mi je
-       izzvalo čustveno bruhanje, pljuvanje in resnično iskrenost s seboj, da se povsem sprejemam,
-       odprlo še nekaj, kar se mi je nezavedno vleklo ves čas, naenkrat mi je postalo tako kristalno jasno od kod ves moj trud, perfekcionizem, občutek, da ni nikoli dovolj narejenega…,
Podoben občutek kot mix vseh občutkov skupaj, saj se je zgodilo nekaj na več nivojih:
-       kot da bi šla stiskat en mozolj, pa je ven prišlo toliko gnoja (da res ne vem, kako ga je lahko v tako lepi osebi kot sem jaz JJJ9 in grd trn, za katerega sploh nisem vedela, da je;
-       ali kot pri zobozdravniku, ko ti odpre zagnojen zob, zarine živčno iglo točno v center… , počisti in potegne ven;
-       ali ko si privoščiš sadni napitek s koprivami, potem pa kar kakaš in izkakaš toooooooliko drekca pekca.
Spala sem ko ubita 9 ur in sem res ok JJJ,
Torej, prepričana sem, da to, da ti nekdo pokaže, ni dovolj! Da so navodila, napisana na papirju in predvsem pa uvodna 4 urna delavnica še kako nujne!
Morda to deluje le pri meni, namreč
-       tvoja sistematična predstavitev in potem
-       (moja) povezava s tem, kar vem (fiziologija, kitajska tradicionalna medicina, energija…)
-       ter resno delo doma (iskrena želja) so nujne za vsakega resnega tapkalca
Moja prva globoka tapkalska izkušnja!
Hvala ti Pika za tvoje sprejemanje in zaupanje. Pa gremo naprej, kajti tapkanje se nadaljuje…., veselim se novih izkušenj in čiščenja greznice!
Lep dan in topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Drugač  pa kr tapkam - tko mal po potrebi. velikokrat imam jutranji ritual, tapkam ob stresu, ko me kaj skrbi ... Prejšnji mesec sem se srečala s svojim mentorjem mag. naloge. Pred tem me je bilo strah, kako do njega pristopim, kako bo on odreagiral, ipd. in sem tapkala najprej strah (in vse negativno) ko sem videla, da je to šlo, pa še kako si predstavljam, da bo; kaj si želim od najinega pogovora; na koncu je bilo zelo podobno JJJJ Srečala sem se tudi z mediacijo – in porodila se mi je misel, kako bi to lahko združila z eft-jem JJJJ mogoče pa res ... enkrat JJJJ.
Sedaj si pomagam pri prihodnjih stvareh, ki me že vnaprej skrbijo. In tapkam, zakaj me to skrbi, ali se mi je že zgodila podobna situacija, kako sem se takrat počutila... .
Naredila sem tudi strokovni izpit - sem tapkala že tekom učenja strah, nič ne znam - in preden sem šla. U bistvu vedno tapkam na tak princip, da sem na koncu prepričana v svoje znanje, da sem se maksimalno potrudila, da bo situacija podobna vizualizaciji ... in nekako mi uspeva.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
JUNIJSKI DELAVNICI Z JAQUI CROOKS v Ljubljani in na Bledu:
Za tiste srečneže, ki ste že kdaj tapkali v njeni družbi, opis seveda ni potreben.
Za ostale pa – Jaqui je ena velika prijazna mama, ki te ima zelo rada, tudi ko te s kakšno besedo med tapkanjem spravi v debele solze.
Zato je z njo tako lepo in enostavno delati.
Program je vsako leto drugačen, letos bomo imeli eno krajšo delavnico v Ljubljani in eno daljšo na Bledu.
Dogajanje in vodenje bo v angleščini brez prevoda, udeleženci (predvsem na Bledu) pa so bili dosedaj iz vse Evrope, ne samo iz Slovenije. Bomo videli, kako bo letos.
V takih skupinah je zelo zanimivo delati, med skupnim delom se spletejo tudi močne vezi, s prvo skupino (Bled pred štirimi leti) se še vedno vsak teden dobimo na skypu.
Tisti, ki ste kdaj začutili, kaj naredi skupina, usmerjena natančno v isto smer in dobro vodena, veste, kaj govorim.
 
Sobota, 1.junija od 10h do 18h bo v Ljubljani delavnica Attracting success. Delali bomo izključno v skupini, delavnica je primerna za vsakega, ki že pozna tapkanje in govori angleško. Cena za cel dan: 85 GBP. Prijavite se lahko meni lahko pa neposredno Jaqui. Njen napovednik:
 
Od četrtka 6.junija zjutraj do nedelje 9.junija aprila popoldan na Bledu – štirje polni intenzivni dnevi v skupini.
Za koga? Za vsakega, ki pozna osnove tapkanja in tekoče govori angleško - tam bom pa (seveda) tudi jaz, da bo bolj domače. Delali bomo ves čas v skupini, vsak se bo osredotočal nase.
Kakšen je program? Naslov je '' The truth about money and you''
Cena: 225 GBP, vključuje kavo/čaj v odmorih
 
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobota 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Cerknici 9.maja, v Ljubljani 11.maja, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v sredo 15.maja v TIC-u Preddvor, v četrtek 16.maja v knjižnici v Celju in v RIC-u Novo mesto,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic