27 maj, 2013

EFT novice 27.5.2013 in o navdusenju

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
za vikend smo delali dvodnevno EFT 2.stopnjo.
Danes pospravljam v mislih (in po pisalni mizi) in razmišljam, kaj je tisto, kar take dneve loči od preostalih.
Saj jaz itak večinoma prav vsak dan tapkam s kom, ali s skupinami ali s posamezniki, se pravi to ne more biti tisto kar je drugače.
Tudi večinoma vsi, ki jih srečam, pridejo do mene prostovoljno, to pomeni, da so že pred tem nekje v sebi začutili, da je čas zrel za spremembo.
Torej kaj?
In sem v mislih preživljala ta minula dva dneva, nežno tapkala ter iskala odgovor na zgornje vprašanje.
In se mi je posvetilo in je tako lepo, da želim povedati tudi vam.
Tisto, kar loči taka dva dneva od preostalih je občutek otroškega navdušenja.
Najprej mojega, da imam priliko dva cela dneva preživeti v tapkalski družbi.
In potem se dogajajo prebliski, uvidi, spoznanja udeležencev.
Mali balončki navdušenja.
Prihajajo nenapovedano, zdaj tu in zdaj tam, in ko pridejo, obsijejo celo skupino.
Navdušenje, čisto navdušenje, otroško navdušenje v odraslih telesih – mostovi čez naučene odrasle odzive ki pogosto tlačijo namesto da bi dvigovali.
Navdušenje nad nami samimi – to je sila ki premakne in pritegne.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-         v ponedeljek, 27.maja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-         v sredo, 29.maja ob 19h v Vitacentru Naklo – 2-urna mini EFT delavnica ''Samosabotaža''. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra 04-251-9558.
-         v soboto, 1.junija v Ljubljani – gospa JAQUI CROOKS, EFT mojster, iz Anglije. Če le imate čas, vas toplo vabim, da enkrat doživite tapkanje z Jaqui v živo. Je nekaj čisto posebnega. Celodnevna delavnica Atrracting success. V angleščini brez prevoda.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-         vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-         vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-         vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-         vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v Gasilskem domu na Trati (2. nadstropje). Na skupinskem tapkanju ni potrebno govoriti o težavah na glas, samo pridete in tapkate. Zaradi moči skupine so učinki tapkanja v skupini pogosto veliko boljši. Prispevek: 5 eur. Vodi Alenka Orešnik.
-         vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-         vsak torek ob 19h je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink, dobite jo na 040 860 140.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-         vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-         vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-         vsak torek (14., 21., 28. 5, ) ob 18h v Ljubljani, za Bežigradom v Centru za zdrav način življenja Hortus Vitae, Dunajska 205. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Cena: 10 eur. Potrebna je vnaprejšnja prijava na naslov: info@hortusvitae.si ali pritapkajsisreco@gmail.com.
-         vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-         vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-         vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-         vsak torek ob 19h v Semiču, v prostorih Kulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-         vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-         vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-         vsak četrtek od 20h do 21h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
 
 
-         v sredo, 29.maja ob 18h v OŠ Suhor pri Metliki – druga iz sklopa delavnic ''Uspešno hujšanje z EFT''. Vodi Tina Šikonja. Cena 10 eur (brezposelni, upokojenci, študentje, 2. član iz iste družine 5 eur). Prijave na 040 620 580 ali tina@akcija.net Štiri zaporedne srede, vsakič ob 18h za uroinpol. Udeleženci pridobite: vitkejše in bolj zdravo telo, notranjo umirjenost, enostavne in varne prehranske napotke, EFT za motivacijo, 1X tretma Bownove terapije, sodelovanje v nagradni igri...
-         v ponedeljek, 3.junija ob 18h v Škofji Loki – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Gasilski dom na Trati, 2.nadstropje. Vodi Alenka Orešnik.  Cena 7 EUR. Predhodne prijave na alenka.oresnik@gmail.com obvezne.
-         v ponedeljek, 3.junija ob 19h v dvorcu Komenda na Polzeli – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Brezplačno.
-         v torek, 4.junija od 17h do 19h v Ljubljani – delavnica ''S tapkanjem do mirnejšega starševstva''. Vodita Alenka Orešnik in Anja Weber. Cena 10-20 eur (popusti za pare in tiste, ki se boste udeležili dveh in več delavnic in vse tiste, ki se boste prijavili do teden dni pred delavnico. Prijave na alenka.oresnik@gmail.com (041 497 492) ali anja.weber@gmail.com (041 841 545).
-         V nedeljo, 9. junija med 08.30 in 13.00 uro v prostorih Centra "ZANA" v Velenju bo potekala 4-urna delavnica "Zlati dvojni dvojec - EFT in Či gong", ki jo organizira Adil Huselja. Število mest je omejeno, prijave do zapolnitve mest na adilhus65@yahoo.com ali tel. št. 041 445 052. Cena: 45 EUR.
-         v torek, 18.junija od 17h do 19h v Ljubljani – delavnica ''Tapkajmo z otroki''. Vodita Alenka Orešnik in Anja Weber. Cena 10-20 eur (popusti za pare in tiste, ki se boste udeležili dveh in več delavnic in vse tiste, ki se boste prijavili do teden dni pred delavnico. Prijave na alenka.oresnik@gmail.com (041 497 492) ali anja.weber@gmail.com (041 841 545).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
tapkam že kar nekaj mesecev od celodnevnega seminarja dalje 9. marca pa to izvajam bolj intenzivno. Hodila sem na vse vrste terapije a EFT je res zakon. Roke in prste imamo vedno in povsod s seboj. Predelala sem že ogromno dogodkov iz otroštva, saj so ravno ti bili vzrok vseh težav. Težave so bile strah, tesnoba, nespečnost... prišlo je že do povišanega pritiska, več kot tri leta že pokašljujem. S tapkanjem se je že veliko uredilo, razmišljam pozitivno in upam, da kmalu odpravim vse težave.
Zboljšanje je, hvala Pika za vse.
Pozdrav
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kok si pa danes to lepo napisala...............no ja za mene še posebno lepo, ker se me je tako dotakniloJJJJJJJJJJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
nisem pozabila na tapkanje, celo uspelo mi je stapkati s hčero PMS. V začetku je šlo bolj na "trdo", potem pa je steklo in se je lahko moja ljuba hči osebno prepričala, da EFT deluje. V izjavah je bolj skromna, ker bog ne daj, da mati nekaj več "ve". Sicer tapkam vsako jutro na vdih, to mi nekako rata potem pa po potrebi, saj se je nabralo kar nekaj stvari.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni ga. Pika,
tako, kot sem včeraj kolebala, ali iti ali ne iti na predavanje v Celju, tako mi je bilo v trenutku, ko smo začeli, jasno, da sem na pravem mestu ob pravem času...
Bilo je super...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
samo želela sem Vam povedati, kako super je bilo danes na predstavitvi knjige. Še vedno me vsakič fascinira srečanje z Vami in ste ena taka super pozitivka, ki me zmeraj znova navda s pozitivizmom in pozitivno energijo. Kako Vam uspe? Kako ohranjate ta pozitivizem, a pride v Vašem življenju sploh kak dan, ko se vam ne da, ko rečete ehhh, pa cel dan ne vem prelenarite ali pa ste tako na izi? Ker meni se zdi, da ste skoz v pogonu pa skos na 220 JJJJJ. Občudovanja vredno, resJJJJ.
No, se vam še kaj javim, zaenkrat pa toliko, super je bilo in vi ste super.
En lep deževen pozdrav iz Celja pa pridite še kaj v naše konce JJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
februarja 2013 sem se udeležila tvoje 4 urne delavnice v Novi Gorici, sporočiti moram, da od takrat skoraj ne mine več moj dan brez EFT in precej stvari sem rešila. Zdelo se mi je da kar lažje diham, do pred enim tednom, ko sem kar jokala ene tri dni skupaj in nisem najboljše funkcionirala, sem pa tudi sicer po naravi bolj jokasta, ampak potem sem se počutila boljše….
Drugače pa je to tapkanje res super stvar in odpirajo se mi vsak dan nove stari….toliko straha, krivde…, da si človek sploh ne more zamislit…..
Lep dan ti želim
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika.
čas mineva in jaz sem že kar v redu. Vseskozi razmišljam, da ti moram napisati o svoji tapkalski izkušnji. Veš, da sem bila v tednih pred bratovo smrtjo do skrajnosti v slabem stanju - tako, da tudi tapkati nisem zmogla. V dneh okoli njegove smrti je bilo večkrat zelo zelo hudo. Te občutke lahko pozna samo, kdor je doživel smrt bližnjega. To je bila moja prva taka izkušnja. No in v takih situacijah - npr., ko smo se peljali na pogreb...sem spet kratko tapkala. Ne, tapkanje mi ni vrnilo brata, a sem ugotovila, da hujši kot so realni občutki, enormnejša je razlika oz. učinek tapkanja. Ne znam dobro opisati...- kot da bi te enkrat polivali z vročo, drugič pa s hladno vodo. In sem razumela, kaj si verjetno ti čutila takrat v trenutku, ko si prvič poskusila in se preko prijateljevega tapkanja zaljubila v EFT....v glavnem: ni kar tako!
Zaenkrat pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
čudovita misel o pogovarjanju s telesom... kar mrazi me od lepega, od vseh občutkov, ki me obhajajo, od spoznanj, kako lepo je to, kako veliko delo opravljaš, kako blagoslovljeni smo vsi, ki te poznamo in se od tebe učimo...
Potem pa še vzpodbudno pisanje tapkalke, ki je verjela v EFT, pa malo dvomila, pa se obotavljala, potem pa doživela očiščevalno izkušnjo s tapkanjem. Tega si tudi sama želim; tole me je opogumilo, da bom končno "našla čas" (vem, da čas v resnici ni problem, ker ga sicer najdem za nešteto bolj ali manj pomembnih stvari).
Hvala spet in zmeraj znova!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika zdravo,
spet sem študiral knjigo Barbare Ann Brenann ''Prežemajoča svetloba''. Enkrat sem jo prebral nekako pred 15 leti. Sedaj se me je veliko stvari dotaknilo veliko drugače kot pred 15 leti. Zanimivo je, ko sem študiral njenih 5 značajskih struktur, kar pomeni, da se v fazi stresa vsak odziva avtomatično po prevladujoči značajski strukturi. Imena teh značajskih struktur niso od Freuda in ne pomenijo  kar je po njih poimenoval Freud ampak po njegovem učencu W. Reichu. Ta sistem pozna 5 osnovnih struktur. Nezavedno pa reagiramo v neki mešanici, prvenstveno pa z najdominantnejšo strukturo.
- Shizoidna osebnostna struktura
- Oralna osebnostna struktura
- Psihopatska osebnostna struktura
- Mazohistična osebnostna struktura
- Rigidna osebnostna struktura
Jaz sem sebe analiziral kineziološko na skali od 1 do 10 in sem ugotavljal, kako močni so moji odzivi v posamezni strukturi. Radiestezijsko sem ugotavljal tudi, kakšna je povprečna zastopanost posameznih struktur ponedeljkovih tapkalcev in sem ugotovil, da je mazohistična osebnostna struktura zastopana nekako v 65 % podzavestnih odzivov ponedeljkove skupine.
Dobro bi bilo izdelati podobno razgradnjo za vse ostale strukture in dobili bi res kvalitetne in globoke postavitvene stavke, saj gredo v samo srž naših obrambnih reakcij.
LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Polet je minil dosti bolje kot do sedaj,  sicer ne še tako, da bi lahko plesala po avionu ampak res veliko veliko boljeJJJ. Potovanje super, edina panika, ki me je res res zagrabila pa je bila na ZELLLLOOO visoki gondoli na enem otoku nad tropskim gozdom – ufffff – roke so se mi stopile, tako zelo sem se potila LLL. Bo treba stapkat še to…
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika zdravo,
malo za razmislek. Sem imel debato s kolegom, ki se dobro spozna na Steinerja in debata je bila o JAZ-u. Slovenci smo tako brez JAZa, da svoj JAZ skrijemo v glagole in zaimke, samo ne rečemo JAZ. Za Angleže vemo, da povsod pišejo svoj JAZ z velikim ''I'' in Nemci govorijo ''ich''. Za štos sem šel gledati Hrvaško stran EFT, kako oni rečejo: ja duboko i potpuno prihvaćam sebe. Hrvatje pravijo ''ja'', kako pa mi slovenčki brez JAZ še v EFT smo JAZ skrili v: se popolnoma in globoko sprejemam. Mi ne rečemo ''JAZ''.
Predlagam sledečo obliko stavka: JAZ globoko in popolnoma sprejemam sebe, ali kako drugo podvarianto, samo, da bo vsebovala jasen JAZ.
Čeprav imam ta_____________, se popolnoma in globoko sprejemam.
Čeprav imam JAZ ta_____________, JAZ globoko in popolnoma sprejemam sebe.
Čeprav imam JAZ ta_____________, JAZ globoko in popolnoma sprejemam samega sebe.
V tem stavku nekako čutim tisti pozitivni egoizem do samega sebe.
Iako imam ovaj__________________,ja duboko i u potpunosti prihvaćam sebe.
Even though I have this fear of public speaking, I deeply and completely accept myself.
LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Samo pa moram reči, da je pa Gary Craig res car, ni kaj. Tapkam, da sem že čist plava. Tudi odvisnost od kajenja po postopku, ki je naveden v EFT Priročniku. Dva dni še nisem nobenega pokadila...
Si ju tumorov.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
JUNIJSKI DELAVNICI Z JAQUI CROOKS v Ljubljani in na Bledu:
Za tiste srečneže, ki ste že kdaj tapkali v njeni družbi, opis seveda ni potreben.
Za ostale pa – Jaqui je ena velika prijazna mama, ki te ima zelo rada, tudi ko te s kakšno besedo med tapkanjem spravi v debele solze.
Zato je z njo tako lepo in enostavno delati.
Program je vsako leto drugačen, letos bomo imeli eno krajšo delavnico v Ljubljani in eno daljšo na Bledu.
Dogajanje in vodenje bo v angleščini brez prevoda, udeleženci (predvsem na Bledu) pa so bili dosedaj iz vse Evrope, ne samo iz Slovenije. Bomo videli, kako bo letos.
V takih skupinah je zelo zanimivo delati, med skupnim delom se spletejo tudi močne vezi, s prvo skupino (Bled pred štirimi leti) se še vedno vsak teden dobimo na skypu.
Tisti, ki ste kdaj začutili, kaj naredi skupina, usmerjena natančno v isto smer in dobro vodena, veste, kaj govorim.
 
Sobota, 1.junija od 10h do 18h bo v Ljubljani delavnica Attracting success. Delali bomo izključno v skupini, delavnica je primerna za vsakega, ki že pozna tapkanje in govori angleško. Cena za cel dan: 85 GBP. Prijavite se lahko meni lahko pa neposredno Jaqui. Njen napovednik:
 
Od četrtka 6.junija zjutraj do nedelje 9.junija aprila popoldan na Bledu – štirje polni intenzivni dnevi v skupini.
Za koga? Za vsakega, ki pozna osnove tapkanja in tekoče govori angleško - tam bom pa (seveda) tudi jaz, da bo bolj domače. Delali bomo ves čas v skupini, vsak se bo osredotočal nase.
Kakšen je program? Naslov je '' The truth about money and you''
Cena: 225 GBP, vključuje kavo/čaj v odmorih
 
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobota 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT Ljubljani 6.julija – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  6.julija – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v torek 4.junija v knjižnici v Šiški v Ljubljani, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki obeh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Revija Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic