26 februar, 2013

EFT novice 26.2.2013 in brezplacne EFT delavnice v Kocevju

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej – LU Kočevje se je odločila financirati sklop EFT delavnic v marcu in aprilu.
Dobili se bomo štirikrat – vsakič ob torkih od 17h do 19h – začnemo pa že v torek, 5.marca.
Udeležba je za vse, tudi za tiste, ki niste člani LU popolnoma brezplačna, so pa potrebne prijave na LU Kočevje.
Če kdo iz tistih koncev še ne zna tapkati – to je sedaj prava prilika!
 
In potem – ta teden so šolske počitnice za ljubljanske šolarje.
Sem mogoče jaz šolar?
Strogo gledano ne, že dolgo časa ne več, pa se mi je včeraj zjutraj močno zahotelo okusiti tisti popolnoma brezskrbni občutek prvega dneva počitnic.
Se spomnite, kako blažen je prvi dan počitnic?
Na prvi dan se zdi, kot da jih nikoli ne bo konec, da v svobodnih dneh ki so pred nami lahko postorimo res čisto vse, kar radi počnemo.
Tako sem imela jaz včeraj počitnice.
Strašno so se prilegle:):):), čeprav so trajale samo en dan:):):):).
 
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v četrtek, 28.februarja od 19h do 20.30h v Žalcu – skupinsko tapkanje.
-          v soboto, 2.marca v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsak torek ob 18h v Semiču, v prostorihKulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v torek, 12.2. od 18h do 20h – prvo od štirih zaporednih tapkanj "Odpravljanje čustvenih blokad in negativnih vzorcev na sedmih nivojih zavesti (7 čaker)". Naslednja srečanja 19.2. ter 5. in 12.3. Center Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Posamezno srečanje 24 eur. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com.
-          v torek, 5.3. ob 18h – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v Mariboru. Vodi Mojca Zorman. Prostovoljni prispevki. Prostori Studia Wow (1. nadstr.), ulica Borcev za severno mejo 4. Obvezne prijave do ponedeljka, 4.3. na štev. 041 283 522 ali na mail: mojca.zorman1@gmail.com.
 
2. vseslovenski dan za tapkanje v soboto, 9.marca 2013 cel dan
 
Program predavanj/tapkanj:
 
Adil Huselja: Zlati dvojni dvojec - EFT in či gong.
Z lahkotno vadbo či gong-a (starodavne kitajske veščine kultiviranja zdravja in duhovnega razvoja) telo sprostimo in ga pripravimo za prenos či-ja, kar dodatno oplemeniti učinek EFT-ja (tapkanja) in hkrati okrepi naše energetsko in fizično telo. Delali bomo praktično.
(Adil je po poklicu policist. Živi v Velenju. Je v procesu pridobivanja diplome EFT izvajalca po predmetniku AAMET).
 
Barbara Žetko: EFT in uravnovešanje prostora
Pogled arhitekta. Kako se odrešimo krame, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje.
(Barbara je po poklicu arhitektka. Živi in dela v Trstu in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Verena Potočnik: Odlašanju so lahko šteti dnevi
Odlašanje je težava, s katero s spopada zelo veliko ljudi. Tapkali bomo na način, ki je posamezniku zelo prijazen in ob rednem izvajanju vodi do čudovitih rezultatov.
(Verena je po poklicu profesorica. Živi in dela v Novem mestu in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Aleksandra Kovač: EFT in telesna bolečina
EFT ni nadomestilo za medicino, vendar so izkušnje pokazale da nam je lahko metoda v veliko pomoč pri blaženju in odpravljanju bolečine, z njo povezanega stresa in neprijetnih čustev. Na ta način lahko pripomoremo k hitrejši ozdravitvi. Predvsem pa lahko delujemo preventivno in ohranjamo zdravje s tem ko sproti odpravljamo čustveno napetost in svoja (ne nam v korist delujoča) prepričanja.
(Aleksandra živi in dela na Nizozemskem in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
::::toplo vegetarijansko KOSILO iz ekološko pridelanih sestavin::::::
 
posebna gostja dr. Mojca Z. Dernovšek: Ali je tu sploh še kdo normalen?
Uvod v spoznavanje značilnosti ljudi z mejno osebnostno motnjo. Seveda si sedaj ne predstavljate, o čem bo govora, ste pa prav gotovo že bili kdaj v stiku s kom, ki to motnjo ima – takrat stojimo popolnoma osupli in se sprašujemo – kdo je sedaj tu nor?
(Mojca je po poklicu psihiatrinja iz Psihiatrične klinike Ljubljana. Kot naročeno – pa seveda ni – si jo lahko ogledate in preberete intervju z njo v časopisu Nedelo na tej povezavi:
 
dr. Maša Kandušer: Srečanje z mojo senco
Problematični odnosi mi zbujajo občutek nemoči in sprašujem se: »Kaj pa lahko naredim? Kako naj spremenim stvari, če niso odvisne samo od mene?« Težki odnosi pa mi ponujajo tudi priložnost, da pogledam vase. Imam izbiro. Lahko odigram vlogo nemočne žrtve ali pa izkoristim priložnost in sprejmem del sebe, ki sem ga skrila v svojo senco, ker mi ni bil všeč. S tapkanjem postane raziskovanje moje sence zanimiva izkušnja.... 
(Maša je po poklicu biologinja. Živi v Logatcu, dela v Ljubljani in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
:::::::odmor za sladico in čaj::::::::::::::::
 
Maja Fink: Spuščanje težav iz stresnih balonov
Moja definicija je, da je EFT ideja za boljše življenje. Zelo pomembno se mi zdi, da se zavedamo dejavnikov ohranjanja zdravja: počitek, zdrava hrana, športna aktivnost, odnosi… Mi pa živimo v tveganju, negativna aktivnost nas sili v stres.
(Maja je po poklicu organizatorica socialne mreže. Živi in dela v Novem mestu in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Berta Rebol: Skrivnosti uspešnega nadomestnega tapkanja
Kako naj pomagam svojemu sinu/hčerki/vnukinji? Kaj naj rečem? Kje je meja problema, za katerega vidim, da ga nekdo ima? Sem tudi jaz del tega problema ali ne?
(Berta je po poklicu učiteljica. Živi v Hrvatinih, dela v Dekanih in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Z zbiranjem in registracijo bomo začeli ob 9h, vsak od udeležencev bo za dober začetek dneva dobil sveže zmiksan sok (smoothie) iz ekoloških sestavin – letos bo ljubeče rdeče barve za razliko od lani, ko je bil zelen.
Nekje v dnevu bomo imeli seveda tudi srečelov – za nagrade bodo različni EFT izdelki ter individualna tapkanja z različnimi EFT izvajalci.
Da vprašanj in odgovorov ne omenjam – seveda boste lahko vprašali vse, kar vas zanima.
 
Ta tapkalska sobota je primerna za vsakogar, tudi za popolne začetnike pri tapkanju.
Cena je sedaj postavljena - za ''tapridne'', ki ste se prijavili takoj – 30 EUR – za zamudnike 35 EUR, vsebuje vsa predavanja v dnevu, jutranji ekološki smoothie, kosilo in sladico.
Lokacijo javljam samo prijavljenim, seveda pa je že določena.
 
Pa še to - za obiskovalce iz štajerskega konca bo organiziran avtobusni prevoz – za prijavo in podrobnosti se obrnite na Andrejo Valcl – Andreja.Valcl@sonchek.com.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Čutim potrebo, da zapišem kako sem podoživljala moje spočetje in rojstvo 8. februarja 2013 ob skupinskem tapkanju in Pikinem vodenju.
Presenetili sta me dve občutji. Prvo, kako sem doživela očeta, kot pobudnika seksualnega odnosa (kot teliček, ki ga vodi strast do združitve, da vsaj na ta način osvoji/ugrabi, kar v bistvu ni bilo mogoče osvojiti), mamo pa kot pasivno trpečo sprejemnico, brez kakršnega koli užitka (pozneje v času mojega bivanja v maternici sem občutila še njen močen strah pred možem ter brezizhodno stisko in nasilje nad njeno voljo). Drugo presenečenje pa, kako sem takoj po porodu mamo zapustila in se znašla v naročju starejše, močne, tople dojilje, z velikimi prsmi, ki me je varno stisnila k sebi, v svojo toploto in jaz sem mirno pila. Začutila sem občutek krivde do mame (kako zgodaj!), a sem ji želela povedati, da je to zato, ker jo v tem trenutku ne čutim sposobno za materinstvo, ob njenih pogojih, da me tudi ne bi smela imeti. Vse tri se tudi nismo znašle v novomeški porodnišnici, na aprilski pomladni popoldan, kot se je zgodilo v resnici, pač pa na dolenjski livadi, ob potočku v katerem so umirjeno plavale ribe in pribrzeli so celo rečni rakci. Voda je bila namreč kristalno čista. Dojilja me je v njem umila, obrisala ter ohlapno zavila v belo plenico, moje nogice in rokice so veselo gibale, v zatilju naju je podpiral kup sena, mama pa je obsedela kakšna dva metra v ozadju, sama. Čebele so rojile, ptički peli, cvetice dehtele, sonce toplo sijalo in jaz sem pila prvo mleko.
Naj se sedaj vrnem k spočetju. Ko je Pika rekla, da naj počistimo iz izvorno oplojene celice najprej vse kar je očetovega (natančneje bi naj to pomenilo »vse tisto od očeta, kar sam ni hotel sprejeti pri sebi«), so me oblile solze. Vse otroštvo sem poslušala kritiko in obsojanje mojega očeta, kot brutalnega terorista, po drugi strani pa sem celo otroštvo poslušala kako zelo sem podobna očetu, v vseh pogledih (medtem, ko je imel brat to srečo, da je bil podoben mami). Seveda sem v svoji glavi zaključila, da je zelo slabo imeti kar koli od očeta in da bi se bilo potrebno vsega očetovega znebiti, če hočem, da me bo imela mama zares rada. Pravzaprav se pozneje nisem znala ne znebiti ne sprejeti karkoli očetovega. In sem v svojih očeh ostala deklica s hudo napako. Tudi mojo »nezvestobo do moških« sem povezovala z mojo »nezvestobo do mame« potem, ko sem s sedemnajstimi odšla k očetu (mama mi je že v otroštvu dala vedeti, da mi takšnega dejanja ne bo nikoli odpustila in da ne bo poti k njej nazaj).
Tisti trenutek pa, ko sem zagledala očetov del v moji izvorni celici, sem začutila, da je vse kar je njegovo dobro in sprejemljivo, dober je bil tudi mamin del, videla pa sem, da se ta dva dela nista ljubeče združila in prepojila. Potem zagledam sebe, kako se vsiljivo in odločno vrivam med ta dva ločena dela in se trudim, da ju povežem. Moja izvorna celica se mi je naenkrat nasmehnila in znotraj smo se deli objeli kot v znaku jin in jang (jaz pa sem jih stalno držala skupaj). Potem sem gledala kje bi se varno ugnezdili, da bi lahko lepo rastli, a nisem našla pravega mesta. Preselila sem se v svoje telo in se ugnezdila v svoji maternici. Postlala sem naši celici kot na pernici, na mehko, hrane je bilo dovolj, predvsem pa je vladal MIR. Prav tega pri mami nisem imela, MIRU. Potem sem se vrnila k svoji rasti v mamini maternici, kot nas je vodila Pika. Komaj sem dočakala čas poroda, samo ven, ven sem želela. V njej sem se počutila kot v pretesni kletki, brez zraka, večkrat sem mislila, a me bo tako stisnilo, da me bo zadušilo, ves čas bivanja v maternici, od začetka do konca se je to dogajalo in počutila sem se tako zelo utrujena, ujeta in niti premakniti se nisem mogla. Vedela sem, da bo izhod iz kletke naporen, a v tem dejanju sem čutila mojo zadnjo možnost za rešitev. In tako sem se rodila, na kopico dišečega sena, ob potoku v prelepi dolenjski pokrajini. Rodila sem se v naravo, v moj svet, kamor sem pripadala in vedno pripadam. V naravi in pri živalih sem tudi vedno iskala in našla varnost in rešitve. Do danes.
Cel petek, 8. februarja sem bila tako utrujena, kot je verjetno lahko utrujen le dojenček po celodnevnem rojevanju. Tudi noč je bila naporna. Naslednje jutro, v soboto, pa sem zaživela kot bi vstala od mrtvih. Danes je torek in ta občutek miru, pomirjenja, sreče, lahkotnosti, še vedno traja. Lepa izkušnja!
Hvala oči, hvala mami za moje rojstvo! Sedaj vama lažje odpuščam, prej sem mislila da moram, sedaj šele zato, ker razumem.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Evo tako. Sem kar OK, no ja so taki in drgačni dnevi, ma gre. Mal se dajem z mamo (in s saboJJ), je mela težko operacijo in je popolnoma odvisna. In s postle komandira in kontrolira. Hudo. Ma gre. Če ne gre pa zginemJJJJ. In ji usaketolk povem da ne gre use tko kot si ona zamisli...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga gospa Pika!
Kot obljubljeno se oglašam, da vam povem, da so prvi vtisi nadomestnega tapkanja za vnukinjo pozitivni. Vnukinja me je že dva dneva zaporedoma klicala po telefonu in prav prijetno klepetala. Pred dnevi pa ni hotela niti dvigniti slušalke, čeprav vem, da je bila doma in da je slišala telefon. K pouku ne hodi že od oktobra, a izgleda, da se je začela pripravljati za polaganje šolskih predmetov v juniju. Danes me je celo vprašala, ali mislim, da je sposobna da se sama uči matematiko, oziroma ali naj poiščejo instruktorja.
Seveda sem zadovoljna že s tem, kar se je spremenilo, ampak tapkala bom še naprej vsak dan. Upam, da ni vse skupaj samo koincidenca, saj se je od septembra do danes večkrat stanje malo popravilo, potem pa spet poslabšalo.
Še enkrat iskrena hvala za vaša navodila. Tapkanje uporabljam tudi v zvezi s sinom (to ni oče zgoraj omenjene vnukinje), ki ima probleme z alkoholom. Pred enim letom se je ločil, trenutno je brez dela.
Verjetno razumete, da me vse skupaj skrbi. Kaj vse moram preživeti, pa še vdova sem postala pred dvema letoma. Zahvaljujoč tapkanju pa sedaj postajam mirnejša, sproščena in pozitivna.
Iskren pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, prijavljam se na seminar 9.marca.
V naših prostorih tapkamo in to na veselje, srečo, službo, bolečino, meglo, snežno in megleno vreme, na žalost, ko nas vse doleti med tapkalkami. To je zares neverjetno, ko naša Maja zna tako enkratno od nas odstranit vse kar nas teži, seveda me pa tapkamo pridno in vztrajno.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena!
Se pridružujem vsem veselim, ki so se udeležili prešernovskega tapkanja svojega rojstva in ostalega. Lepo mi je bilo, pomirjalo me je, začudeno sem opazovala, kaj vse sta mi starša dala za popotnico, jaz pa sem ubogljivo nosila, oziroma še nosim...zdaj imam možnost spet odložiti nekaj navlake, ki je nikoli nisem imela za svojo, ampak, če sem del družine, je najbrž logično, da se zgodovina ponavlja - sama sebi se zdim kot ovca: kamor gre oven,....pa kako sem vedno vzrojila (vsaj pri sebi), če sem naletela na tako "ovco" med ljudmi, ki jih poznam!
Včasih si za trenutek zaželim, da bi bilo ogledalo, v katerem se vidim, tisto, manjše, kozmetičnoJJJJ.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Gospa, ki je vso zadevo organizirala, se je baje nad EFT-jem zares navdušila tisto zasneženo soboto lani decembra, ko si ti navkljub vsem pričakovanjem Belokranjcev zjutraj prišla na 4 urno delavnico!!!! Iz Ljubljane!!!! Prišla!!! Čez Gorjance!!!! (niso mogli verjet!JJJJ).
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
....moja celica je moja, kar ni moje nej spizdi in pri tem se ne počutim, da zavračam svoje starše, ker čeprav sem del njih valda tle ni dvoma in je to kul, mi nismo isto.... in jst čist štekam, da s tem, k popucam kar ni moje popucam kar je prišlo iz zgodovin dveh itd in s tem hkrati sprejmem sebe in tist kar pa je samo moje, neki novega kar je ratal torej iz dveh…
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika še enkrat danes,
hvala za današnje tapkanje, bom kurila tisti ogenjček, da se bo kar pošteno kadilo….
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 2.marca, 13.aprila, 11.maja, v Vitacentru 6.aprila, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  2.marca, 13.aprila, 11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v sredo 6.marca v knjižnici Trbovlje, v sredo 13.marca v Cerknici, v petek 15.marca v knjižnici Komenda, v torek 26.marca v knjižnici Litija, v sredo 27.marca v knjižnici Medvode, v torek 9.aprila v knjižnici Ivančna Gorica,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic