18 februar, 2013

EFT novice 18.2.2013 in iz MB bo organiziran avtobusni prevoz

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
 
najprej – skupinsko tapkanje v Ljubljani naslednji ponedeljek (25.februarja) ODPADE – gimnazija je zaradi šolskih počitnic zaklenjena in pod alarmom.
 
Potem – v Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
In še o rdeči niti letošnjih EFT novic – 2. vseslovenskem dnevu za tapkanje, ki bo v soboto, 9.marca 2013 cel dan.
Nekaj podrobnosti je že znanih, vse pa še ne.
Najbolj pomemben je seveda program predavanj / tapkanj, ki bo nekako takšen:
 
Adil Huselja: Zlati dvojni dvojec - EFT in či gong.
Z lahkotno vadbo či gong-a (starodavne kitajske veščine kultiviranja zdravja in duhovnega razvoja) telo sprostimo in ga pripravimo za prenos či-ja, kar dodatno oplemeniti učinek EFT-ja (tapkanja) in hkrati okrepi naše energetsko in fizično telo. Delali bomo praktično.
(Adil je po poklicu policist. Živi v Velenju. Je v procesu pridobivanja diplome EFT izvajalca po predmetniku AAMET).
 
Barbara Žetko: EFT in uravnovešanje prostora
Pogled arhitekta. Kako se odrešimo krame, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje.
(Barbara je po poklicu arhitektka. Živi in dela v Trstu in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Verena Potočnik: Odlašanju so lahko šteti dnevi
Odlašanje je težava, s katero s spopada zelo veliko ljudi. Tapkali bomo na način, ki je posamezniku zelo prijazen in ob rednem izvajanju vodi do čudovitih rezultatov.
(Verena je po poklicu profesorica. Živi in dela v Novem mestu in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Aleksandra Kovač: EFT in telesna bolečina
EFT ni nadomestilo za medicino, vendar so izkušnje pokazale da nam je lahko metoda v veliko pomoč pri blaženju in odpravljanju bolečine, z njo povezanega stresa in neprijetnih čustev. Na ta način lahko pripomoremo k hitrejši ozdravitvi. Predvsem pa lahko delujemo preventivno in ohranjamo zdravje s tem ko sproti odpravljamo čustveno napetost in svoja (ne nam v korist delujoča) prepričanja.
(Aleksandra živi in dela na Nizozemskem in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
::::toplo vegetarijansko KOSILO iz ekološko pridelanih sestavin::::::
 
posebna gostja dr. Mojca Z. Dernovšek: Ali je tu sploh še kdo normalen?
Uvod v spoznavanje značilnosti ljudi z mejno osebnostno motnjo. Seveda si sedaj ne predstavljate, o čem bo govora, ste pa prav gotovo že bili kdaj v stiku s kom, ki to motnjo ima – takrat stojimo popolnoma osupli in se sprašujemo – kdo je sedaj tu nor?
(Mojca je po poklicu psihiatrinja iz Psihiatrične klinike Ljubljana. Kot naročeno – pa seveda ni – si jo lahko ogledate in preberete intervju z njo v časopisu Nedelo na tej povezavi:
 
dr. Maša Kandušer: Srečanje z mojo senco
Problematični odnosi mi zbujajo občutek nemoči in sprašujem se: »Kaj pa lahko naredim? Kako naj spremenim stvari, če niso odvisne samo od mene?« Težki odnosi pa mi ponujajo tudi priložnost, da pogledam vase. Imam izbiro. Lahko odigram vlogo nemočne žrtve ali pa izkoristim priložnost in sprejmem del sebe, ki sem ga skrila v svojo senco, ker mi ni bil všeč. S tapkanjem postane raziskovanje moje sence zanimiva izkušnja.... 
(Maša je po poklicu biologinja. Živi v Logatcu, dela v Ljubljani in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
:::::::odmor za sladico in čaj::::::::::::::::
 
Maja Fink: Spuščanje težav iz stresnih balonov
Moja definicija je, da je EFT ideja za boljše življenje. Zelo pomembno se mi zdi, da se zavedamo dejavnikov ohranjanja zdravja: počitek, zdrava hrana, športna aktivnost, odnosi… Mi pa živimo v tveganju, negativna aktivnost nas sili v stres.
(Maja je po poklicu organizatorica socialne mreže. Živi in dela v Novem mestu in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Berta Rebol: Skrivnosti uspešnega nadomestnega tapkanja
Kako naj pomagam svojemu sinu/hčerki/vnukinji? Kaj naj rečem? Kje je meja problema, za katerega vidim, da ga nekdo ima? Sem tudi jaz del tega problema ali ne?
(Berta je po poklicu učiteljica. Živi v Hrvatinih, dela v Dekanih in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Z zbiranjem in registracijo bomo začeli ob 9h, vsak od udeležencev bo za dober začetek dneva dobil sveže zmiksan sok (smuti) iz ekoloških sestavin – letos bo ljubeče rdeče barve za razliko od lani, ko je bil zelen.
Nekje v dnevu bomo imeli seveda tudi srečelov – za nagrade bodo različni EFT izdelki ter individualna tapkanja z različnimi EFT izvajalci.
Da vprašanj in odgovorov ne omenjam – seveda boste lahko vprašali vse, kar vas zanima.
 
Niti cena niti lokacija še nista dokončno določeni – obe sta odvisni predvsem od števila prijav – dogodek je namreč namenjen predvsem prijetnemu druženju, učenju, širjenju obzorij in ne zaslužku. Upam, da cena ne bo presegla zneska 30 EUR za posameznega udeleženca. Zato je res pomembno, da se čimprej prijavite, če imate namen biti zraven.
 
Ta tapkalska sobota je primerna za vsakogar, tudi za popolne začetnike pri tapkanju.
 
Pa še to - za obiskovalce iz štajerskega konca bo organiziran avtobusni prevoz – za podrobnosti se obrnite na Andrejo Valcl – Andreja.Valcl@sonchek.com.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 18.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 19.februarja ob 19h v Kočevju – predstavitev knjige EFT za telebane v knjižnici v Kočevju. Vstop prost. Nakup knjige po posebni ceni 20 EUR.
-          v sredo, 20.februarja ob 19h v Vitacentru Naklo – 2-urna mini EFT delavnica ''Naša škodljiva prepričanja o denarju''. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra 04-251-9558.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsak torek ob 18h v Semiču, v prostorihKulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v torek, 12.2. od 18h do 20h – prvo od štirih zaporednih tapkanj "Odpravljanje čustvenih blokad in negativnih vzorcev na sedmih nivojih zavesti (7 čaker)". Naslednja srečanja 19.2. ter 5. in 12.3. Center Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Posamezno srečanje 24 eur. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com.
-          sreda 20.2. od 20h do 21h – vodeno skupinsko tapkanje - uresničevanje ciljev oz. tistega, kar želimo v življenju doseči ali spremeniti Vodi Katja Lapkovski Kvas. 6 EUR.Vse podrobnosti na www.eft-pritapkajsisreco.com.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
tale članek iz Gore in ljudje pa je vreden par srečnih solz....ni šlo drugače....
Pozdravček!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
že cel teden poslušam posnetke z svetovnega tapkalskega summita in moram reč,da so v pomoč, toda vi ste naša in BOLJŠA.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še enkrat hvala za petkov restart. Sama sem med tistimi tapkalci, ki nimajo ambicije tapkati z drugimi, kot izvajalec, vsaj zaenkrat ne. No, morda z družinskimi člani in bližnjimi prijatelji, to sem že poskusila. Tako da se mi zdijo tematske enodnevne delavnice kot nalašč za to, da en dan preživim tapkalsko in se lotim enega vidika sebe. No, poleg tega pa ne želim biti odsotna več kot en dan…
Se mi zdi tako zanimivo, kar sem našla pod odluščenimi plastmi petkovega tapkanja… tisto nesigurnost, pomanjkanje varnosti in dvom v lastne sposobnosti vlečem za seboj še iz časov pred spočetjem… ko smo tapkali, sem začutila, da se je tako počutil moj oče, takrat, ko je nastajala njegova sperma, iz katere sem nastala tudi jaz. Se moram lotit tudi tapkanja (pred) spočetja in rojstva mojih dveh sinov.
Pa še ta anekdota: reče zadnjič moj mož, ti, kaj če bi šel še jaz na to delavnico? (restart – pa sploh ni vedel za temo, samo to je vedel, da je EFT delavnica). Ti moram povedat da je velik skeptik in je to pravi čudež, da mu je kaj takega prišlo na misel… sicer bo preteklo še nekaj vode, preden bo prišel na prvo delavnico, smo pa na pravi poti…
Lep dan se naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni,
čeprav je bilo en kup zadržkov, se mi zdi prav in fajn, da sem bila na delavnici v petek. Ne, nisem doživela razsvetljenja. Čutim pa petkovo dogajanje kot en čvrst korak na poti urejanja odnosov s sorodniki. Pogosto me ob raznih kreših in dogodkih s starši jok, trma, jeza in druga čustva zablokirajo in potisnejo v položaj nemočnega otroka. Na delavnici se mi je zgodilo, da sem se v »pogovoru« s staršema počutila to, kar dejansko čutim da sem. In se mi zdi, da sem to doživetje potrebovala.
Suvereno in prepričljivo, hkrati pa ne vsiljivo vodenje, ki ga odlično obvladate vsekakor veliko prispeva k »ustvarjalnemu« vzdušju skupine. Srečno in še kdaj nasvidenje. LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sicer pa, ne morem ti povedati, koliko solz je bilo v petek po četrtkovem tapkanju v Žalcu. V soboto in nedeljo pa sem se, tako kot že dolgo ne, počutila enakovredno. Hvala ti.
Topel objem iz zasneženega in mrzlega …
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni draga Pika,
z velikim veseljem tapkam in uporabljam znanje, ki ste nam ga posredovali na 4-urni delavnici decembra v Črnomlju. Na ta način sem tapkala na zoprn dogodek iz službe in da se bo vse dobro rešilo. Sedaj ni več zoprn, da se bo dobro rešilo pa še čakam. Nikakor pa mi ne uspe pritapkat, da bi se naša mlajša hčer začela učit. Zelo me je razveselila novica, da bo v Semiču skupinsko tapkanjeJJJ.
Se vidimo na 2.vseslovenskem dnevu za tapkanje,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ekola,...mene spetJJJ,
draga Pika, ja tudi jaz sem ravno par dni nazaj nam nabavila čarovniško EFT knjigico,..in smo jo vse vesele,....JJJ Sicer pa bi se res rada prijavila še na tretjo stopnjo,..ker sem lačna novega znanja (Lačen si full drugačen - snickers), še vedno veliko tapkam,...ampak ja lahko bi še več zase,....Tvoje DVD-je znam že na pametJJJ. Tapkala sem že z bratom, pa z njegovo ženo,...to so stvari letele ven da jooooj,......pa da ne govorim o svojih sosedih, to sta dve sestri, rasteta brez mame, obe sta mi govorili iste besede, iste želje, tapkala sem z vsako posebej, ta večji se je naredil tak obrat, njena sestra pa je sošolka od moje največje hčere (8.r.) ta pa je nafilana z jezo v sebi, da ji njeni obiski pri psihologinji ne pomagajo ama ništa,....EFT je res tista čarovniška paličica, seveda pa ne uboga nobenega ta upornica razen mene JJJJJJZ EFTjem se tako umiri da je niti domov ne spravimJJJ:
No Pika, 1000 stvari bi ti še nakvačkala,..ampak ,..se včasih sprašujem kako vendar sfolgaš vse to odpisat????? (a ješ snickers, al pa tapkašJJJ)
Vem da me dolgo ni, pol pa sem spet tu,... ampak Pika tebe imam pa res rada in res si velik blagoslov mojega koraka plus mojim otrokom,
z vso ljubeznijo nas vseh punc,....rtmJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sploh pa hvala bogu, da si »čveka« (ampak res v narekovajih, v ful pozitivnem smislu) - jaz si sploh ne predstavljam, da bi stala pred nami vsa resna in zadržana, joj ne!!!!!
Aja, pa še to – res hvala tebi in Franciju (Prešernu), ki nam je zrihtal frej dan za še eno čudovito izkušnjo. Sem ugotovila, da sem bila čist zaželjena, do rojstva je bilo vse kul, potem pa… predlagam, oziroma želim, da bi imeli še kakšen tapkalski dan na travme iz otroštva. Uf, to bi bilo dela.
En velik objem od mene za tebe,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 2.marca, 13.aprila, 11.maja, v Vitacentru 6.aprila, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  2.marca, 13.aprila, 11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve  delovanja metode EFT: v torek, 29.januarja v knjižnici Grosuplje, v sredo 30.januarja v Bohinju, v sredo 6.februarja v knjižnici Domžale, v četrtek 14.februarja v knjižnici Radovljica, v torek 19.februarja v knjižnici Kočevje, v sredo 6.marca v knjižnici Trbovlje, v sredo 13.marca v Cerknici, v petek 15.marca v knjižnici Komenda, v torek 26.marca v knjižnici Litija, v sredo 27.marca v knjižnici Medvode, v torek 9.aprila v knjižnici Ivančna Gorica,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''  so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic