04 marec, 2013

EFT novice 4.3.2013 in zadnjic o soboti 9.marca

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
jaz mislim in velikokrat rečem, kako malo vemo o samih sebi.
Iz kakšnih snovi smo narejeni, kaj nas poganja, kaj nas ustavlja, kaj je možno, kaj je nemogoče.
Vem pa zelo zelo dobro eno stvar.
Se jo učim ponovno in vsakič znova in vsakič se izkaže za resnično.
To, da sem rasla (tudi) ob kmečkih opravilih, že veste.
In moja prva izkušnja je bila, kako čudežno lažje gre, kadar nas je pri nekem težkem opravilu več skupaj.
Ne samo hitreje, lažje.
To se je potem mnogokrat ponovilo – učenje za zoprne predmete je šlo kot po maslu, če smo skupaj sedeli štirje namesto sama.
Vzponi na zahtevne vrhove so bili kar naenkrat možni, kadar nas je bilo več.
Kaj se zgodi, ko čutimo podporo?
Lažje gre.
Zato bo v soboto super – in lažje – ko se bomo vsak sam ampak vsi skupaj zazirali vase.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 4.marca od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 5.marca ob 17h v Kočevju – prva od štirih dveurnih EFT delavnic. Brezplačno. Obvezne predhodne prijave na LU Kočevje.
-          v sredo, 6.marca ob 19h v Trbovljah – predstavitev knjige EFT za telebane v knjižnici v Trbovljah. Vstop prost. Nakup knjige po posebni ceni 20 EUR.
-           
-          v soboto, 9.marca v Ljubljani – 2.vseslovenski dan za EFT. Različni predavatelji, cel dan tapkanja. Obvezne predhodne prijave.
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsak torek ob 18h v Semiču, v prostorihKulturnega centra Semič (http://www.kc-semic.si/si/; pod okriljem kulturnega društva Orel (http://orelsemic.blogspot.com/). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar Kampuš.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v sredo, 6.3. od 20h do 22h – prvo od štirih zaporednih tapkanj "Odpravljanje čustvenih blokad in negativnih vzorcev na sedmih nivojih zavesti (7 čaker)". Center Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Posamezno srečanje 24 eur. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com.
-          v torek, 5.3. ob 18h – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v Mariboru. Vodi Mojca Zorman. Prostovoljni prispevki. Prostori Studia Wow (1. nadstr.), ulica Borcev za severno mejo 4. Obvezne prijave do ponedeljka, 4.3. na štev. 041 283 522 ali na mail: mojca.zorman1@gmail.com.
-          v soboto, 16.3. od 15h do 19h – začetna praktična 4-urna EFT delavnica v Boljuncu pri Trstu. Vodi Barbara Žetko. Prijave na eft@barbarazetko.com
 
2. vseslovenski dan za tapkanje v soboto, 9.marca 2013 cel dan
 
Program predavanj/tapkanj:
 
Adil Huselja: Zlati dvojni dvojec - EFT in či gong.
Z lahkotno vadbo či gong-a (starodavne kitajske veščine kultiviranja zdravja in duhovnega razvoja) telo sprostimo in ga pripravimo za prenos či-ja, kar dodatno oplemeniti učinek EFT-ja (tapkanja) in hkrati okrepi naše energetsko in fizično telo. Delali bomo praktično.
(Adil je po poklicu policist. Živi v Velenju. Je v procesu pridobivanja diplome EFT izvajalca po predmetniku AAMET).
 
Barbara Žetko: EFT in uravnovešanje prostora
Pogled arhitekta. Kako se odrešimo krame, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje.
(Barbara je po poklicu arhitektka. Živi in dela v Trstu in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Verena Potočnik: Odlašanju so lahko šteti dnevi
Odlašanje je težava, s katero s spopada zelo veliko ljudi. Tapkali bomo na način, ki je posamezniku zelo prijazen in ob rednem izvajanju vodi do čudovitih rezultatov.
(Verena je po poklicu profesorica. Živi in dela v Novem mestu in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Aleksandra Kovač: EFT in telesna bolečina
EFT ni nadomestilo za medicino, vendar so izkušnje pokazale da nam je lahko metoda v veliko pomoč pri blaženju in odpravljanju bolečine, z njo povezanega stresa in neprijetnih čustev. Na ta način lahko pripomoremo k hitrejši ozdravitvi. Predvsem pa lahko delujemo preventivno in ohranjamo zdravje s tem ko sproti odpravljamo čustveno napetost in svoja (ne nam v korist delujoča) prepričanja.
(Aleksandra živi in dela na Nizozemskem in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
::::toplo vegetarijansko KOSILO iz ekološko pridelanih sestavin::::::
 
posebna gostja dr. Mojca Z. Dernovšek: Ali je tu sploh še kdo normalen?
Uvod v spoznavanje značilnosti ljudi z mejno osebnostno motnjo. Seveda si sedaj ne predstavljate, o čem bo govora, ste pa prav gotovo že bili kdaj v stiku s kom, ki to motnjo ima – takrat stojimo popolnoma osupli in se sprašujemo – kdo je sedaj tu nor?
(Mojca je po poklicu psihiatrinja iz Psihiatrične klinike Ljubljana. Kot naročeno – pa seveda ni – si jo lahko ogledate in preberete intervju z njo v časopisu Nedelo na tej povezavi:
 
dr. Maša Kandušer: Srečanje z mojo senco
Problematični odnosi mi zbujajo občutek nemoči in sprašujem se: »Kaj pa lahko naredim? Kako naj spremenim stvari, če niso odvisne samo od mene?« Težki odnosi pa mi ponujajo tudi priložnost, da pogledam vase. Imam izbiro. Lahko odigram vlogo nemočne žrtve ali pa izkoristim priložnost in sprejmem del sebe, ki sem ga skrila v svojo senco, ker mi ni bil všeč. S tapkanjem postane raziskovanje moje sence zanimiva izkušnja.... 
(Maša je po poklicu biologinja. Živi v Logatcu, dela v Ljubljani in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
:::::::odmor za sladico in čaj::::::::::::::::
 
Maja Fink: Spuščanje težav iz stresnih balonov
Moja definicija je, da je EFT ideja za boljše življenje. Zelo pomembno se mi zdi, da se zavedamo dejavnikov ohranjanja zdravja: počitek, zdrava hrana, športna aktivnost, odnosi… Mi pa živimo v tveganju, negativna aktivnost nas sili v stres.
(Maja je po poklicu organizatorica socialne mreže. Živi in dela v Novem mestu in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Berta Rebol: Skrivnosti uspešnega nadomestnega tapkanja
Kako naj pomagam svojemu sinu/hčerki/vnukinji? Kaj naj rečem? Kje je meja problema, za katerega vidim, da ga nekdo ima? Sem tudi jaz del tega problema ali ne?
(Berta je po poklicu učiteljica. Živi v Hrvatinih, dela v Dekanih in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Z zbiranjem in registracijo bomo začeli ob 9h, vsak od udeležencev bo za dober začetek dneva dobil sveže zmiksan sok (smoothie) iz ekoloških sestavin – letos bo ljubeče rdeče barve za razliko od lani, ko je bil zelen.
Nekje v dnevu bomo imeli seveda tudi srečelov – za nagrade bodo različni EFT izdelki ter individualna tapkanja z različnimi EFT izvajalci.
Da vprašanj in odgovorov ne omenjam – seveda boste lahko vprašali vse, kar vas zanima.
 
Ta tapkalska sobota je primerna za vsakogar, tudi za popolne začetnike pri tapkanju.
Cena je sedaj postavljena - za ''tapridne'', ki ste se prijavili takoj – 30 EUR – za zamudnike 35 EUR, vsebuje vsa predavanja v dnevu, jutranji ekološki smoothie, kosilo in sladico.
Lokacijo javljam samo prijavljenim, seveda pa je že določena.
 
Pa še to - za obiskovalce iz štajerskega konca bo organiziran avtobusni prevoz – za prijavo in podrobnosti se obrnite na Andrejo Valcl – Andreja.Valcl@sonchek.com.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Alo Pika!
Tapkanje je zakon! Drugi dan po našem skupnem tapkanju sem dobil klic da pridem v firmo mal se spoznat s kolegi in delom in sem že začel delat prejšnji teden. 4 ur na dan ampak za začetek je super!
Se vidiva, LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
zaenkrat tapkam ob ponedeljkih v Mostah, obdelala sem EFT Priročnik in en kup materialov z neta. Tapkam tudi sama vsak dan, EFT je edina stvar ki vsakič deluje. »Odtapkala« sem par takih težjih dogodkov iz mojega življenja in sem se, bi rekla, precej hitro znebila ene otožnosti v sebi in straha da bom ostala sama.
Očitno sem zadela pravi dogodek, ker se je vse spremenilo pri meni, dobila sem novo energijo.
Pika, zakon si!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Hvala ti za vse, kar si mi dala v zadnjih mesecih na tvojih delavnicah! Sedaj imam kar veliko stvari za urediti v mojem življenju, ki se je čez noč spremenilo, a se bova še videli na kakšni delavniciJJJ
TAPKANJE JE ZAKONJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Lepo bodi in hvala za vso tvojo pošto, tudi takrat, ko se sama nekako izgubim. Vedno "si tu" ti in orodje, ki si nam ga tako velikodušno podarila. Tapkanje in čarobne besede: "Se popolnoma in globoko sprejemam....."
Kako paše, pa tako težko je včasih izgovoritiJJ.
Lep večer,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...Drugače pa, jaz vsak večer tapkam in se mi zdi, da sem bolj pomirjena v enih stvareh, ne odreagiram več tako psihopatsko. Ti bom, ko se vidimo, kaj več povedala kaj se nam je zadnjič s hčerko zgodilo, ko je imela napad laringitisa in se je dušila in je bila cela panika, ko smo čakali zdravnika….. jaz njo začnem tapkat in je začela ful umirjeno dihat in potem za trenutek neham in ona zavpije…. Mami tih bot pa me tapkaj…. In se mi zdi, da je lažje dihala….
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
s hčerko pridno tapkava, vsaka na svojem koncu...Študira v tujini, pa se vsake toliko slišiva po telefonu. Od leta 2008 vem za tapkanje in mi je ogromno pomagalo. Uspešno sem tapkala jezo. Najbolj zanimivo je bilo, kako se je jeza topila in nazadnje sem z osebo, ki mi je povzročila jezo, lahko čisto mirno pogovarjala in povedala svoje mnenje. V nadaljevanju pa me je tapkanje vedno pripeljajo do dogodka v otroštvu, ki je povzročil omenjeno čustvo ali pa se je ob tapkanju porajal spomin, ki je bi povezan z dogodkom v sedanjosti.
Hvala za vso pošto in za širjenje tapkanja.
Kaj več pa napišem ob priliki.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In jaz sem rabila danes točno tole tapkanje. Mene sicer že od nedelje boli križ (zaradi kidanja snega); sem tapkala vsak dan; prvič je bilo zjutraj potem bolje, nato pa spet slabše, tudi še nocoj, ko sem šla zdoma; in lahko ti povem, draga Pika, da me sedajle skoraj nič več ne boli; čeprav sem tapkala čisto druge stvari …ampak očitno je stekla prava elektrika tudi skozi moja križna vretenca …
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 2.marca, 13.aprila, 11.maja, v Vitacentru 6.aprila, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  2.marca, 13.aprila, 11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v sredo 6.marca v knjižnici Trbovlje, v sredo 13.marca v Cerknici, v petek 15.marca v knjižnici Komenda, v torek 26.marca v knjižnici Litija, v sredo 27.marca v knjižnici Medvode, v torek 9.aprila v knjižnici Ivančna Gorica,  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
V Brežicah smo januarja letos posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo. Naš skupni izdelek si lahko ogledate na tejle povezavi: http://www.preprosto-naravno.si/sl/eft .
 
Posnetek januarske bralne Kavarne Union z Manco Košir - prispevek v okviru oddaje Dobra ura z Bernardo, ki je bila na TV SLO na sporedu v ponedeljek, 28.januarja 2013 – oddaja je seveda zanimiva v celoti, Kavarna pa se začne na 12.50 minuti.
http://tvslo.si/#ava2.157107134;, utrinek s prireditve kot jo je doživel eden od obiskovalcev - http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava:
http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 
Vem pa zelo zelo dobro eno stvar.


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic