28 januar, 2013

EFT novice 28.1.2013 in dve predavanji za 9.marec za pokusino

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
za pokušino vam pišem dve predavanji, ki ju bomo imeli
v soboto, 9.marca na 2.vseslovenskem dnevu za tapkanje v Ljubljani.
 
Barbara Žetko: EFT in uravnovešanje prostora – pogled arhitekta. Kako se odrešimo krame, ki nas fizično, psihično in čustveno obremenjuje.
 
Adil Huselja: Zlati dvojni dvojec - EFT in či gong. Z lahkotno vadbo či gong-a (starodavne kitajske veščine kultiviranja zdravja in duhovnega razvoja) telo sprostimo in ga pripravimo za prenos či-ja, kar dodatno oplemeniti učinek EFT-ja (tapkanja) in hkrati okrepi naše energetsko in fizično telo.
 
In to je šele začetek.
Vsa predavanja bodo seveda samo štartna točka za veliko tapkanja – kot lani.
Ta sobota je primerna za vsakogar, večina obiskovalcev pa bo seveda že ''starih'' tapkalcev, ki boste prišli po navdih in druženje.
 
Drugače pa – ta minuli teden je bil poln samih lepih presenečenj zame.
V sredo smo snemali daljšo oddajo za TV v Krškem – ko bo nared za ogled, vam seveda napišem povezavo.
Vse dogovorjene aktivnosti so tekle super gladko, vsi ljudje s katerimi sem se srečala so bili ljubeči in prijazni, vsa tapkanja so potekala hitro in globoko, vsi sms-i so javljali lepe stvari – celo jaz, ki sem navajena na lepe stvari sem to opazila.
In za povrh je še Manca Košir v četrtek objavila takole kolumno:
 
 
Kaj naj rečem na vse to?
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 28.januarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 29.januarja ob 19h v Grosuplju – predstavitev knjige EFT za telebane v knjižnici v Grosuplju. Vstop prost. Nakup knjige po posebni ceni 20 EUR.
-          v sredo, 30.januarja ob 18.30 v Bohinjski Bistrici – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v prostorih OŠ Bohinjska Bistrica, takoj levo na začetku vasi.
-          v petek, 1.februarja od 16.30h do 20.30h v Novi Gorici – začetna 4-urna praktična EFT delavnica. Obvezne predhodne prijave.
-          v soboto, 2.februarja v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš. Brezplačno.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti lekarne). Vodi Nada Glušič.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 18h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v torek, 29.1. od 18:00 do 19:00 in v sredo, 30.1. od 20:00 do 21:00 bo potekala delavnica ""Odpravljanje čustvenih blokad, ki nam preprečujejo uresničevanje naših novoletnih zaobljub", v centru Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana, cena 10 EUR. Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prijave na pritapkajsisreco@gmail.com.
-          v torek, 5.2. začetek sklopa delavnic S tapkanjem do uspeha – tapkanje po čakrah. Sklop poteka štirikrat po dve uri. Vodi Katja Lapkovski Kvas Vse podrobnosti na www.eft-pritapkajsisreco.com.
-          v petek, 1.2. začetna 4-urna EFT delavnicav Lenartu (v prostorih vrtca), vodi Cvetka Horvat, cena 38 eur, prijave na cvetka@custvena-svoboda.si
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
No, da malo natipkam - kako tapkam. He, he. Vzela sem fotografijo mojega vnučka, na kateri ga mamica kopa in kjer se dobro vidi štrleči popek (pruh). Miselno sem se povezala s to težavo in 3x izrekla stavek, ki si mi ga predlagala. Tapkala sem tri kroge, 1x zjutraj in 1x proti večeru - tri dni. Vsak dan je bilo vidno bolje. Čisto, čisto malo je še in tudi naspijo se vsi veliko bolje. Zelo sem vesela in verjamem, da se bo to popolnoma uredilo. Tudi moj večletni kronični nahod sem odpravila iz 10 na 3, čisto se pa še ni poslovil. Ne vem ali je v ozadju še kakšen drug vidik, pa ne vem kateri. Možu sem odpravila bolečine v križu, skratka kar vsi so pokazali zanimanje in interes da tudi sami poskusijo.
Tako Pika, toliko na kratko. Upam da ne zameriš če te tikam. Vesela bom, če me boš tudi ti.
Prisrčen pozdrav in zasavski SREČNO!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
začenjam kar z dejstvom, ki ti ga kopiram iz sinovega maila – »tamala je skrajno pridna, niti laska mule in trme, vse se da zmeniti, sodeluje, je pridna, lahko ji rečeš ne, pa ni užaljena. v skrajni obliki grdo gleda izpod čela, a v naslednjem stavku jo že obrneš. zvečer gre pridno spat. ponoči nima napadov, kvečjemu pokliče, da mora lulat. že nekaj noči smo spali. kot da ne bi bila naša, tako pridna ni bila niti pred začetkom trme, ko smo bili še doma.«
Priznam, da nisem prav verjela, da bo pomagalo, zlasti ker nisem še tapkala na daljavo. Sebe sem odtapkala takoj, potem sem začela sina. Na dan so prišle vse mogoče jeze in frustracije, čisto kaj drugega, kot sem si predstavljala, ampak nisem imela težav. Potem pa z vnukinjo. Sam strah, strah, neizmeren STRAH. Punčka je tako totalno preplašena, ker je v trenutku zgubila vse, kar je tukaj poznala in imela rada in ne ve, kaj oz. zakaj se ji je pravzaprav zgodilo in čuti, da je tudi njenega tatka strah. Ta njen strah tapkam vsak dan ca. 1 uro in že prvi dan je bilo boljše. Samo en dan vmes nisem tapkala, ker sem imela probleme z mamo, pa me je sin naslednje jutro vprašal, če morda nisem tapkala, ker je tamala ponoči trikrat zatrmulila. Nemogoče! Da tako deluje!
Ljuba Pika, neizmerno sem ti hvaležna za napotke. HVALA. Se ti še oglasim,
Bodi lepo
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
9. marec je že z rdečo obkrožen in REZERVIRAN v mojem upokojenskem koledarju. Definitivno se prijavljam, saj sem lani neizmerno uživala v vsakem trenutku in odšla domov z lahkotnim in zadovoljnim, da ne rečem srečnim, korakom. Zato se definitivno prijavljam in takoj, ko boš dala zeleno luč, tudi plačam.
Lep dan želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pozdravljena,
pišem vam …. s sobotne 4-urne začetne delavnice, tista, ki sem prišla zaradi očeta. Moram reči, da mi je metoda EFT zelo všeč in si od nje veliko obetam, v prvi vrsti seveda kar se sebe tiče. Sem pa bila včeraj tudi pri očetu v bolnici in ko sem mu razložila, kaj smo se na delavnici naučili, je želel o tem izvedeti vse!!! Želel se je naučiti TAKOJ, tako da sva tapkala kar v postelji v prisotnosti ostalih bolnikov in obiskovalcev, ki so nekam čudežno decibele zmanjšali skoraj na ničlo JJJJJ. In sva se naučila in oče že tapka!!!
Ponovno hvala in lep pozdrav!
Lep in uspešen teden vam želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.... moja 10. letnica je bila pa zelo vesela nove veščineJJJJ Sva že danes zjutraj tapkale na prvo "hudo uro"!!!! Hvala,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ti bom napisala kakšne presenetljive posledice je imelo najino tapkanje... Sem še pod vtisom.... Kot bi z ostrim nožem ali še bolje s skalpelom odrezala vso to črno jebo in vse kar se nezdravga lepi name, zarad mojih ran, ki se pa zdaj končno celijoJJJ … me zanima kako bodo potekale zadeve v daljšem časovnem obdobju...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
že danes se neizmerno veselim Vseslovenskega dneva za tapkanje. Izkušnja iz lanskega srečanja je bila fenomenalna in če zaprem oči, še danes lahko skoraj fizično občutim vse kar smo takrat doživeli.
Prekrasen način za začeti pomladJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
pa ti je zopet uspelo »pobožati mojo dušo« in tisto prvo (s tvojo pomočjo) prekrasno očiščeno prvo celico. Zagotovo bo jutri sijala še bolj.
Nisem ena izmed tistih, ki ima vedno nešteto vprašanj, kako, kaj, zakaj…(če to začnem, je že preveč uma in nisem na pravi poti), a takoj, ko začutim in pridem v stik sama s sabo vem, da je to to. Je kot eliksir življenja, nekaj kar je vedno »tam«, samo povežeš se in potem zmoreš. Niti ni pomembno, ali je vse tako, kot sem si predstavljala (včasih tudi ni lepo), ni pomembno ali si pozitivno ali negativno naravnan (kdo sploh postavlja merila, kaj je + in kaj je -), pomembno je da sem se odločila in zmogla in da je moja vest ostala čista in mirna. Takrat vem, da sem bila povezana s svojo prvo celico, s svojim višjim jazom, dušo, naravo….kakor pač kdo to imenuje.
8. februarja boš tako ponovno osrečila mnogo bitji, ki ti bodo neskončno hvaležna, a vseeno jim povej, da vaja dela mojstra, če mojster dela vajoJJJJJJ.
Objem in lahko noč,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, pridem na restartJJJ. Čeprav grem ta dan tudi na 3. vstajo, kot že na vse prejšnje... ampak tudi ob 18.30 bodo še tam, jaz se jim pa vsa prenovljena ...hm, vsa oluščena-do-bistva, pridružim....
Veliko mislim nate, z užitkom berem novice, občasno tapkam, redno se sprašujem zakaj zaboga ne tapkam resno-redno-poglobljeno...saj vem, samosabotaža je še vedno v polni formi... jo pa včasih zaobidem in zadnjič je bilo spet zanimivo, tapkam heksenšus, in že v drugem krogu pride na plan, da je moje osnovno stanje biti nezadovoljna, nesrečna...taka znam biti, vsaj nekaj mi mora falit... in tisto nedeljo, 23. 12., sem se res namenila pospravit kaos v stanovanju, otrok ni bilo, naspala sem se, imela sem elan za akcijo...pol pa heksenšus...ne morem pospravljat, evo, saj malo lahko, ampak resna hitra akcija pa ni mogoča. saj itak je vse en drek, pri nas pač ni nobene romantike, še dobri plani padejo v vodo.. in se mi je pokazalo, da je heksenšus&co pomočnik enga hudiča, ki skrbi zato, da ostajam v starih strategijah preživetja... henksenšus je šel, jaz sem pa pol žal pospravljala, namesto da bi se dokopala do bistva tega sranja.... sem pa spet videla, da delujeJJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26. januarja, 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 16. in 17. februar ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 2.februarja, 2.marca, 13.aprila, 11.maja, v Novi Gorici 1.februarja, vVitacentru 9.februarja, – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani  2.februarja, 2.marca, 13.aprila, 11.maja – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve  delovanja metode EFT: v torek, 29.januarja v knjižnici Grosuplje, v sredo 30.januarja v Bohinju, v sredo 6,februarja v knjižnici Domžale, v četrtek 14.februarja v knjižnici Radovljica, v sredo 6.marca v knjižnici Trbovlje, v petek 15.marca v knjižnici Komendav sredo 27.marca v knjižnici Medvode, http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''  so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra.
Posnetek si lahko ogledate na spodnji povezavi in sicer je EFT od 19.40 minute naprej.
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic