19 november, 2012

EFT novice 19.11.2012 in moc enega

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
vsakič, ko se nam v Ljubljani na skupinskem tapkanju pridruži kakšen nov tapkalec in poskusi vseslovensko ponedeljkovo tapkanje ob 20h, slišim isto stvar.
To, kar slišim, so vprašanja v smeri – kaj pa lahko spremeni en sam človek?
Kaj šteje ena sama misel?
Kaj mi pomaga, da jaz vem, da je tapkanje super, če ljudje okrog mene tega ne razumejo?
Se res kje kaj pozna?
Seveda se pozna.
Če je vsak od nas kamenček, ki smo ga vrgli v vodo, se okrog vsakega od nas po gladini vode širijo lepi okrogli krogi.
Ne samo od drugih ljudi, tudi od nas.
Kakšni krogi se bodo širili od mene – to pa je tisto, kar je izključno moja stvar.
In ko nas med tapkanjem sedi skupaj več, so krogi seveda močnejši – saj nismo več majhen droben kamenček, pač pa težka skala – ki ima moč, da naredi dolge, močne in čvrste kroge.
In se spomni delat te kroge še tudi potem, ko je spet samo droben kamenček.
Še eno novembrsko popoldne je pred nami – ta petek od 17h do 21h v Kopru.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
EFT popoldnevi v mesecu novembru:
 
- v petek, 9. novembra ob 17h v Novem mestu.
-         Verena Potočnik - Odlašanje in določanje prioritet
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Maša Kandušer, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani, nas bo peljala v Čarobno moč risbe (v krogu) in tapkanje
 
- v petek, 16. novembra ob 17h v Mariboru.
-         Darja Bitenc Logar - Kako nam pravljice/zgodbe pomagajo pri tapkanju
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Adil ki je tudi predaval že marca v Ljubljani, in EFT uporablja pri delu s policisti, nam bo predstavil metodo EFT kot antistresor v delovnem okolju - primer iz prakse: predstavitev izkušenj uporabe EFT med policisti
 
- v petek, 23. novembra ob 17h v Kopru.
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Barbara Žetko, naša arhitektka – kako se lahko dobro počutimo v prostoru, našem domu ali pisarni - EFT in prostor
-         Katja Lapkovski Kvas, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani – z EFT-jem do uspeha
 
Kaj točno pa sploh je EFT predavanje?
Je to klasična stvar – predavatelj stoji pred publiko in nekaj razlaga, publika pa se dolgočasi in gleda na uro, kdaj bo konec?
Ne, to ni to.
EFT predavanje je okvir, v katerem predavatelj praktično vodi publiko med tapkanjem.
In seveda vmes razloži, zakaj tapkamo prav to, kar tapkamo.
EFT je namreč živa stvar in ljudje, ki to orodje redno uporabljamo ves čas odkrivamo nove in hitrejše načine za doseganje super rezultatov.
Če se samo spomnim, kakšen neverjeten občutek je bil marca v Ljubljani, ko nas je skoraj 300 tapkalo hkrati v istem prostoru – pravih besed za to sploh ni.
Za tiste, ki vas ni bilo zraven – zvočni posnetki so brezplačno na voljo na spletni strani.
Kaj običajno počnete ob petkih popoldan?
Prav gotovo običajno ne tapkate 4 cele ure, še najmanj pa v tako veliki skupini.
In se ne družite z ljudmi, ki so se odločili, da naredijo korak naprej, korak na drug način.
Zato je to prilika za vse, tako za izkušene tapkalce kot čiste začetnike.
 
Začnemo vsakič ob 17h, poskrbljeno bo za super okusno večerjo, vsak udeleženec dobi v dar sveže tiskano slikanico Čarovnikova želja – in mogoče zadane kakšno od nagrad, ki smo jih pripravili za vas.
 
In vse to za 15 EUR.
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 19.novembra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 20.novembra od 18h do 20h v Kočevju – dveurna EFT delavnica o naših slabih navadah. Delavnico sofinancira občina, tako da je prispevek sodelujočih samo 5 eur, prijave na Šent Kočevje – 01 89 38 700. Lokacija – OŠ Zbora odposlancev.
-          v sredo, 21.novembra ob 12h v Ljubljani – Cankarjev dom – predstavitev slikanice Čarovnikova želja (praktična predstavitev delovanja metode EFT) v sklopu Knjižnega sejma. Vstop prost. Knjižni sejem sicer poteka od srede do nedelje, vsak dan od 9h do 20h, vstop na sejem je prost.
-          v sredo, 21.novembra ob 17h v Bohinju- branje knjige Čarovnikova želja za otroke. Knjižnica Bohinjska Bistrica. Vstop prost.
-          v sredo, 21. novembra ob 19h v Vitacentru Naklo – 2-urna mini EFT delavnica ''Trema pred nastopom/strah''. Obvezne predhodne prijave na recepcijo Vitacentra 04 25 19 558.
-          v četrtek, 22.novembra ob 17h v Radovljici- branje knjige Čarovnikova želja za otroke. Knjižnica Radovljica. Vstop prost.
-          v petek, 23.novembra od 17h do 21hv Kopru – EFT popoldan za vse, tapkanja, predavanja, malica, nakup knjig in darilo, srečelov – vse za 15 EUR.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš.
-          vsak torek ob 18h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850. Prispevek 5 eur oz. po zmožnostih.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti Lekarne. Vodi Nada Glušič.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsako sredo ob 19h v Ljubljani v prostorih društva Vrtnica, Bratovševa ploščad 30, v kleti. Prostovoljni prispevki. Vodi Breda Torkar.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 19h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          sklop štirih torkov od 18h do 20h po programu "S tapkanjem do uspeha" - vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje. Prvo srečanje 20.novembra.
-          sklop štirih sred od 20h do 22h po programu "S tapkanjem do uspeha". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje. Prvo srečanje 28.novembra.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bravo, Pika, tapkanje res deluje. Čeprav v petek nisem bila čisto do konca, sedaj kar tapkam vsak dan… Tole je pa res čudežno orodje. Predvsem pa je pomembno, da se ljudje osredotočimo na sedanjost in na stvari na katere imamo vpliv. Skratka tapkamo lahko vsi, kadarkoli… Lepo se imej.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, prosila bi te, če mi lahko pošlješ slikanico Čarovnikova želja, ker naša Ajda že malo tapka in bi nam prišla zelo prav.
Še to - na SOS-u bi z veseljem naredile še kakšno predavanje na temo EFT, nismo pozabile nate, bo prišel čas tudi za to… Kar nekaj naših prostovoljk tapka in so zelo zadovoljne!
Do takrat pa spremljamo tvoje mejle in smo na vezi!
Imej se lepo,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Slikanico sem dala najprej prebrat mojemu otročku (19 let), ker bi ga rada vpeljala v svet tapkalcev, da si malo olajša ves napor na fakulteti, samo ne vem, hm, hm …zaenkrat ni kakšnega interesa.
No, kakorkoli, lepa hvala za slikanico in tudi pozitivno misel oz. resnico, ki smo jo dobili zraven.
Tapkanje je zakon!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Hvala za prijetno petkovo popoldne v NM. V soboto sem z lahkoto in uspešno opravil delo, ki sem ga odlašal že od spomladi. Tudi prispevek za glasilo naše KS, za katero sem bil naprošen in nikakor ni hotelo priti na vrsto, sem v soboto zvečer z lahkoto oblikoval, v nedeljo še malo »sfriziral« in oddal uredništvu. Še vedno pa me obremenjuje misel, kako za tapkanje navdušiti ostale člane družine in sosede.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika ojla!
V soboto prejela slikanico JJJ. HVALA! Sovpadla bo z mojim aktivom - Naredi nekaj zase - Pravljica. Brali bomo pravljice in tapkali. Kaj in kako se bo dogajalo, pa te obveščam sproti.
tap - tap - tap
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ja slikanico sem že »obdelala« in mislim jo podariti 9 letni nečakinji….Nabavila sem pa tudi kar nekaj knjig EFT za telebane, ki »krožijo«, kar nekaj sodelavcev sem že navdušila in tapkajo. Navdušila sem že tudi direktorico .Sicer pa veš, to gre težko…, kajti deluje takrat, ko »nikogar ne siliš«. Glej meni je všeč ker deluje takoj in je aktivnost, ki jo uporabiš lahko takoj… lp
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Na maratonu mi je šlo OK, sicer je bil čas slabši kot lani, ampak brez žeje in veliko manj treme na začetku, kot jo je bilo do sedaj,....
pa bolečine sem kar stapkala, pa stapkala sem že kar nekaj bolanih dreves v mojem gozdu............jaz sem tako presenečena nad rezultati, da sem presenečena sama nad seboj in veselo širim tapkanje na ljudi okoli meneJJJJ,
lpJJJ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala ti, draga Pika
ali je že kdo napisal popevko "Let´s tap again, like we did last time…....."JJJJ,
Objem
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Najlepša hvala za super delavnico (kako to zveni!) v soboto in poslano gradivo. Tako kot si domnevala, sem super in sem zelo vesela, da sem te spoznala in bila deležna tvojega učenja. Pa tu ne mislim zgolj tapkanja temveč celoto z vsemi spremljajočimi energijami!!!!
Upam, da se kmalu spet kaj vidimo, seveda bom pridno uporabljala tale orodja in želim tudi tebi vse dobro!!!!
Objemček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Jaz sem super, hvala, in vem da si tudi ti (kadar pa nisi pa stapkaš in potem si JJJ). Hvala za gradivo! EFT za telebane mi je Zelo všeč, knjiga za vsakogar! Vedno jo bom priporočala! Na delavnici sem se zelo zabavala in uživala, upam, da nisem bila preveč glasna... Tapkanje mi je iz dneva v dan bolj všeč. Bolj kot tapkam, bolj mi je všeč... več kot stapkam, več idej imam, kaj še tapkati. Preden sem prišla na tvoji delavnici, sem mislila, da nekaj vem o EFTu, zdaj vem, da sem vedela malo več kot nič JJJ. Tudi skupini sta bili prav fletni. Hvala! Prepričana sem, da se kmalu spet vidimo, do takrat pa lep pozdrav!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
O tehniki bi se rada naučila čimveč - tako za osebno uporabo (lahko rečem, da mi je v roku 2 mesecev z njo uspelo "rešiti" že kar nekaj problemov in kaj naj rečem drugega kot da je to res uporabno orodje in sem res vesela da je ta EFT prišel v moje življenje JJ), kot tudi za pomoč drugim (enkrat, v bližnji prihodnosti, seveda pa moram najprej pomagati sebi). In ker sem sama tako navdušena nad EFT, bi rada že sedaj po svojih najboljših močeh pomagala tudi drugim, ampak moram priznati, da se včasih tudi kaj zatakne in stvari ne znam razložitiLL.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
najlepša hvala za zanimiv in prisrčen večer. Nekateri, ki so bili včeraj na predavanju, so bili navdušeni pa tudi presenečeni, da se je v njih nekaj spremenilo: predvsem dihanje! Lepo je bilo, res lepo. Danes zjutraj sem tapkala svoje dihanje...vsak dan, po malo...Najbolj se veselim, ker verjamem, da bom lahko premostila svoje mrzle noge in roke!!!!Juhuuu...izboljšala bom svoj krvni pretok in me ne bo več zeblo!
Zahvaljujem se ti za tvoje navdušenje in delo z EFT-jem!
Topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oj Pika,
na predstavitvi sem se počutila uredu in sem potem doma še na dihanje tapkala in sedaj vsako jutro ustanem pet minut prej kot ponavadi in tapkam na dihanje. Pa se mi zdi, da se od petka počutim bolje. Tudi mlaj, ki bo jutri in sprememba vremena me ne danes ne matrata kot ponavadi.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Prebirati sem začela EFT ta telebane. Še dobro,da smo dobili to knjigo. Neverjetno dobro se bere in šele zdaj vidim,kako globoko lahko EFT zareže v človeka.
Ko sem začela tapkati, se mi je zdelo, da se to samo malo "potolčeš "po teh točkah, poveš nekaj besed in si končal. Aha, malo morgen. Tu je šele začetek. Začetek razmišljanja o sebi, o svojih najglobjih in nekje skritih občutkih, čustvih.....prekritih z debelo plastjo nesnage, ki je nikakor ne morem in ne znam postrgat, da bi prišla globlje.
Zakaj si tak kot si, zakaj se ne moreš spremeniti.....kje tiči vzrok...Jaz že od lani hodim na II.stopnjo / en del me tako zeloooo vleče tja / in ko je potrebno narediti korak, me nekaj potegne nazaj. In zdaj sem v knjigi prišla do podzavestnega odpora in kako se boriti s strahom pred spremembo. Dolgo sem rabila, končno se je začelo nekaj premikati in svetlikati na obzorju. Ne moreš verjamit, kaj vse je v nas in kako nam nekaj, kar ne vemo kaj je, brani storiti nekaj, kar bi radi. Zelo radi.
Upam,da bom "pririnila" skozi knjigo. Imam sicer izposojeno v knjižnici, toda potrebno jo bo kupit. To je priročnik, ki enostavno moraš imeti, če hočeš predelovati sebe.
Topel pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 26. januarja, 20. aprila, 15. junija 2013, od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 15. in 16. december 2012, 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 16. in 17. februar ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 10. novembra, 1. decembra, v Vitacentru 8. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljani 10. novembra, 1. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve  delovanja metode EFTv torek, 16.oktobra v knjižnici Zagorje, v torek 23.oktobra v knjižnici Velenje, v sredo 24.oktobra v knjižnici Ribnica, v četrtek 8.novembra v knjižnici Žiri, v četrtek 29.novembra v knjižnici Jesenice, v ponedeljek 10.decembra v knjižnici Trebnje, … http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''  so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic