12 november, 2012

EFT novice 12.11.2012 in o slikanici Carovnikova zelja

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
vsakič, ko celo soboto tapkam z udeleženci svojih EFT delavnic, mi je lepo.
Vsakič je malo drugače, predvsem sem vsakič (malo) drugačna jaz.
Vseeno pa vedno pridemo do istih ugotovitev.
Naprimer - vsi razumsko vemo, da časa ne moremo obrniti da bi tekel nazaj.
Tja nazaj ne moremo več.
Zakaj torej tam (v preteklosti) preživimo toliko časa?
Ko niti v svoj natančni spomin, kako je v resnici bilo, ne moremo biti res prepričani?
In ko večina že ve, da bolj ko smo prilepljeni v preteklosti, manj lahko živimo v sedanjosti?
Pa je vseeno lažje, veliko lažje gledati nazaj kot gledati naprej.
Dokler ne najdemo pravega orodja, ki nam pomaga, da se odlepimo in svoj pogled in pozornost začnemo v resnici obračati v sedaj.
To v bistvu delamo, ko tapkamo.
To smo delali celo soboto.
In pred soboto v petek popoldan na prvem EFT popoldnevu v Novem mestu.
Takole mi je včeraj pisala ena od udeleženk:
 
Pozdravljena Pika,
v petek je bilo v NM fenomenalno, vse teme so bile kukr, da bi bile sam zame - odlašanje, joj, joj, joj, pa moj otrok in matematika, pa…
Slikanica je prekrasna, malica je bila odlična in tako sem se najedla, kakor da bi pospravila celo kosilo, pa tudi majčka mi je ravno prav!! Tiste štiri ure in še mal čez so minile kot bi mignil, z lahkoto bi tapkala še kakšno urco, dve, tri…
Se že veselim 9.marca!!!!!
Hvala vesolju za našo Piko, hvala Piki za vsa naša tapkanja in vse odrešitve, hvala vsem, ki tapkamo in hvala tudi meni, saj se trudim po svojih najboljših močeh - Verena je imela prav, sebe pa kar pozabimo pohvaliti, zahvaliti, rahlo pobožati…
Lep pozdrav,
 
Slikanica, ki jo tapkalka omenja, je krasna slikanica za otroke (in seveda za odrasle tudi) z naslovom Čarovnikova želja.
Lepa, prijazna in popolnoma nič nasilna zgodbica, preko katere lahko vaš otrok začne tapkati.
Lahko sam, če že zna brati, lahko pa z vami, če je še premajhen.
Spremno besedo ji je napisala Manca Košir, kupite jo lahko v vsaki poslovalnici Mladinske knjige za 12 EUR oziroma neposredno na vsakem dogodku za 10 EUR (lahko pa mi tudi napišete mail in jo dobite po pošti na svoj naslov).
Otroci tudi potrebujejo tapkanje, tudi otroci v nas – in velikokrat jim EFT predstavimo kot način, s katerim jih bomo (otroke) malo ''popravili'' – in tega nihče ne mara.
Slikanica v svoji zgodbi nima prav nič priokusa ''popravljanja'', prav nič.
Je res zelo lepa.
Me veseli, da je EFT knjig čedalje več.
Prav gotovo bo kmalu še katera.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
EFT popoldnevi v mesecu novembru:
 
- v petek, 9. novembra ob 17h v Novem mestu.
-         Verena Potočnik - Odlašanje in določanje prioritet
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Maša Kandušer, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani, nas bo peljala v Čarobno moč risbe (v krogu) in tapkanje
 
- v petek, 16. novembra ob 17h v Mariboru.
-         Darja Bitenc Logar - Kako nam pravljice/zgodbe pomagajo pri tapkanju
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Adil ki je tudi predaval že marca v Ljubljani, in EFT uporablja pri delu s policisti, nam bo predstavil metodo EFT kot antistresor v delovnem okolju - primer iz prakse: predstavitev izkušenj uporabe EFT med policisti
 
- v petek, 23. novembra ob 17h v Kopru.
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Barbara Žetko, naša arhitektka – kako se lahko dobro počutimo v prostoru, našem domu ali pisarni - EFT in prostor
-         Katja Lapkovski Kvas, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani – z EFT-jem do uspeha
 
Kaj točno pa sploh je EFT predavanje?
Je to klasična stvar – predavatelj stoji pred publiko in nekaj razlaga, publika pa se dolgočasi in gleda na uro, kdaj bo konec?
Ne, to ni to.
EFT predavanje je okvir, v katerem predavatelj praktično vodi publiko med tapkanjem.
In seveda vmes razloži, zakaj tapkamo prav to, kar tapkamo.
EFT je namreč živa stvar in ljudje, ki to orodje redno uporabljamo ves čas odkrivamo nove in hitrejše načine za doseganje super rezultatov.
Če se samo spomnim, kakšen neverjeten občutek je bil marca v Ljubljani, ko nas je skoraj 300 tapkalo hkrati v istem prostoru – pravih besed za to sploh ni.
Za tiste, ki vas ni bilo zraven – zvočni posnetki so brezplačno na voljo na spletni strani.
Kaj običajno počnete ob petkih popoldan?
Prav gotovo običajno ne tapkate 4 cele ure, še najmanj pa v tako veliki skupini.
In se ne družite z ljudmi, ki so se odločili, da naredijo korak naprej, korak na drug način.
Zato je to prilika za vse, tako za izkušene tapkalce kot čiste začetnike.
 
Začnemo vsakič ob 17h, poskrbljeno bo za super okusno večerjo, vsak udeleženec dobi v dar sveže tiskano slikanico Čarovnikova želja – in mogoče zadane kakšno od nagrad, ki smo jih pripravili za vas.
 
In vse to za 15 EUR.
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 12.novembra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 13.novembra ob 19h v Adlešičih – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Lokacija – domačija domačih obrti Raztresen, Rim 5. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 14.novembra ob 17h v Novi Gorici – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v prostorih Biotehniške šole v Šempetru. Društvo Ajda. Prost vstop. Nakup knjige EFT za telebane po promocijski ceni 20 EUR.
-          v četrtek, 15.novembra od 19h do 20.30h v Žalcu – skupinsko tapkanje.
-          v petek, 16.novembra od 17h do 21hv Mariboru – EFT popoldan za vse, tapkanja, predavanja, malica, nakup knjig in darilo, srečelov – vse za 15 EUR.
-          v soboto, 17.novembra v Ljubljani – celodnevni tečaj EFT 1.stopnja.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak ponedeljek od 17.15 do 18.15 v Velenju v prostorih Centra dobrega počutja "ZANA" (naslov Ljubljanska 25, Velenje). Vodi Adil Huselja (tel. 041 445 052), prostovoljni prispevki. Posebnost srečanja je "predtapkalno ogrevanje" z vajami Či gong-a.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Ljubljani, v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20. Vodi Irena Dragoš.
-          vsak torek ob 19h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850. Prispevek 5 eur oz. po zmožnostih.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsak torek ob 19h v Kosezah, Ulica Bratov Učakar 64-65 (nedaleč od tržnice, nasproti Lekarne. Vodi Nada Glušič.
-          vsako sredo ob 14.30h v Ljubljani v prostorih Dnevnega centra za starejše na Puhovi 6 za Bežigradom. Vodi Breda Torkar.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsako sredo ob 19h v Ljubljani v prostorih društva Vrtnica, Bratovševa ploščad 30, v kleti. Prostovoljni prispevki. Vodi Breda Torkar.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 19h na Ptuju v stavbi Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          sklop štirih torkov od 18h do 20h po programu "S tapkanjem do uspeha". - vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje..
-          sklop štirih sred od 20h do 22h po programu "S tapkanjem do uspeha". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika zdravo,
zadnjih nekaj dni sem ponovno spoznal, da alternativna scena ni nič drugega kot ena sama komerciala. Kaj mislim s tem? Prodaja ti svoje EKO produkte, svoje seminarje o EKO prehrani hvalim svoje EKO knjige, svojo duhovnost, ponujam homeopatske kapljice in še kaj bi se naštelo. Vse to je en kvaliteten šit, če sam ne obrneš svoje baterije, kot pravimo v EFT sferi. Če je vse še tako EKO, to nam ne more obrniti naše narobe obrnjene baterije v našem energetskem polju. Nihče od teh ti ne pomaga, da obrneš svojo napačno vstavljeno, raje boljše rečeno obratno programirano – polarizirano energetsko polje v nas, kajti potem te bo zgubil kot stranko, ali dobrega potrošnika EKO storitev. Edino jaz in samo jaz imam to sposobnost in moč, da obrnem to baterijo in nihče drugi s svojimi čajčki itd. Za enkrat sem spoznal, da je edino EFT in PEAT, ki je sličen ali izpeljanka iz EFT-ja sta metodi, ki relativno hitro in brez silne tuje pomoči in zapravljanja velikih količin denarja pomagajo pri obračanju polarnosti naših baterij v svojem polju.
S tem ne mislim, da je EKO zadeve treba zavreči, samo pomen jim moramo zmanjšati in se bolj nasloniti na sebe in kopati po sebi s pomočjo EFTja.
Po cca 20 letih mi je roka ponovno segla po UČBENIKU ŽIVLJENJA od Martina Kojca. Nisem izvedel veliko novega, me je pa presunil z jasnostjo, kako on definira to narobe obrnjeno baterijo v nas: to je naše mišljenje, ki ima moč, da se razodeva kot naše lastno življenje in ga imenuje PREPRIČANJE. Kojc pravi tudi sledeče: ''zdravila, cepljenja, zdravilne vode vseh vrst, čaji, čarovna sredstva, zagovori in vse drugo so samo SREDSTVA, s katerimi naj bi v bolniku vzbudili prepričanje, da bo ozdravel. Če bolnik verjame v ta sredstva, mu pomagajo. Če ne verjame, mu ne pomagajo. KAJTI NJEGOVEGA TELESA NE OZDRAVIJO TA SREDSTCVA, TEMVEČ LASTNO PREPRIČANJE, DA BO OZDRAVEL.
Odločil sem se, da v tapkanje (1.korak) vpeljem tudi pojem PREPRIČANJE, da se okrepi napad na to obrnjeno baterijo.
Tudi sedaj ko sem prepričan, da ne bom uspel v svojem delu, se popolnoma in globoko sprejemam.
Tudi sedaj, ko sem prepričan, da zaradi prepiha zbolim, se popolnoma in globoko sprejemam.
Itd.
Ko bom to probal, ti javim.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
vedno znova občudujem tvoj dar za predstavitev tvojih razmišljanj in preprostih zgodb, ki jih znaš povezati z EFT. To je ena res krasna lastnost. In je navdih, da poskušam najti kaj podobnega, a so moje možnosti prešibke. Zato vedno znova uživam v tvojih mojstrovinah:):):):). 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,
tisti vikend po tapkanju je bil bistveno znosnejši, kot vikendi pred njim. Ne vem zakaj, a zdi se mi, da predvsem zaradi mene, ker sem bila mirnejša. Ne popolnoma, vendar veliko bolj kot sicer.
Ta vikend sina ni bilo domov.
Stvari gredo na bolje, to čutim.
Želim lep večer,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moram priznati, da sem od trenutka, ko sem zapustila Ljubljano v septembru in do današnjega dne praktično samo še dihala in tapkala in tapkala. Če hočemo, da spustimo nekaj, kar koli že, ali da tisto nekaj izpusti nas, je treba tapkat, ne gre drugače, to zdaj čutim kot temeljno izkušnjo. In ko nas popade že tisti končni obup, da ne bo šlo itak nikoli, se zgodi...
Ne glede na situacijo, ki me na trenutke stisne, da se skrčim v občutek, da sem mravljica in da nič ne morem, so to le trenutki in še preden se zavem vseh svojih občutkov, že tapkam. In mi gre potem po glavi samo misel, kako napisati, kako opisati, kako prepričati, kako pokazati, da bodo ljudje začutili, da imajo v rokah čarobno paličko, resnično čarobno, ki pa deluje samo, če jo uporabljaš, torej tapakaš.
In neizmerno sem hvaležna, da me lastna situacija sili v tapakanje, ker tapkanje me mehča, tapkanje mi širi srce, tapkanje me dela odpuščajočo in dopuščajočo, tapkanje mi odkriva radost v filigranskih stvareh, zaradi tapkanja sem boljši človek.... Pika, Pikica, kolikokrat sem se glasno zahvaljevala bogu, ker me je pripeljal do tapkanja in tebe. Bodi dobro, vem da si neizmerno delovno.
Z veeeeeelikim objemom,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oh, spet krasen uvodnik. Dih mi jemljejo in jaz bi kar tvoje uvodnike zbrala v knjigo. Elektronska oblika meni odgovarja, je pa veliko ljudi, ki jim to še ne gre. Pa tudi meni se zdi, da bi tako dobili spoštljivo obliko, ki jim pritiče,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Izviren tisti glagol 'repkati' (v koloni namreč). O šodrovskih zadevah sem izdal dve knjigi: Nočitve pod zvezdami in Športno pohodništvo. Vzpetine z gozdovi so zame gnezdo - maternica. Glede telesa pa: drobce iz predevanja in senzibilizacijo s tehniko tapkanja bom vtkal v svojo psihomotorično ponudbo skupinskih dinamik. Prej bom seveda še malo 'poslušal' samega sebe, kako kaj vpliva name,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 17. novembra 2012, 26. januarja 2013, 20. aprila 2013, 15. junija 2013, od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 15. in 16. december 2012, 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. november 2012, 16. in 17. februar 2013 ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT v Ljubljani 10. novembra, 1. decembra, v Vitacentru 8. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT v Ljubljani 10. novembra, 1. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT v četrtek 29.novembra v knjižnici Jesenice, v ponedeljek 10.decembra v knjižnici Trebnje, … http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic