15 oktober, 2012

EFT novice 15.10.2012 in same super novice

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej – prisrčna zgodbica o čarovniku, ki je odkril, kako lahko prežene zoprneže, gre danes v tiskarno. Gre za zgodbo, ki jo je napisal Brad Yates, američan, in je bila do sedaj v slovenskem prevodu na voljo samo v elektronski verziji. Otroci (pa tudi nekateri odrasli, naprimer jaz) ljubijo dotike med roko in knjigo, listanje, vonj po knjigi - in za take bo papirnata slikanica seveda super. Skupaj z založbo smo se odločili, da jo vsakemu obiskovalcu novembrskih EFT petkov poklonimo brezplačno, ostali jo boste lahko ali naročili meni po pošti (9,90 eur) ali kupili v vsaki poslovalnici Mladinske knjige (12 EUR). Elektronska verzija pa bo seveda še vedno na voljo kot dosedaj (7 USD).
Takole je pisala komentar o ''čarovniški'' zgodbi ena od mladih tapkalk:
 
Glede na to, da v dopoldanskih urah nisem povezala, da se pravljica nanaša na EFT, sem jo tako tudi brala. Brez razmišljanja o tehniki, kot preprosto pravljico in bolje ne bi mogla narediti. Hvala ti**. Komentar je zato tudi napisan kot da EFT-ja ne poznam, ker sem pravljico tako tudi doživela. Ob njej sem ga spoznala ponovno. Pravljica mi je na preprost, razumljiv način razložila, s čim si lahko pomagam otresti se negativnih stvari v življenju in kar mi je bilo še toliko bolj všeč, da mi je tudi odgovorila na vsa vprašanja (zakaj, kako, čemu), dvome, pomisleke,..., ki so se mi pojavili ob branju v zvezi s to ''čarovnijo''.
Ob vsej vzhičenosti in ponosu, da poznam čarovnico PikoJJJ 
 
In potem - celoten program novembrskih EFT petkov je sedaj postavljen.
Vsakič bomo imeli tri super EFT predavanja.
 
Začeli bomo v petek, 9. novembra ob 17h v Novem mestu.
-         Verena Potočnik - Odlašanje in določanje prioritet
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Maša Kandušer, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani, nas bo peljala v Čarobno moč risbe (v krogu) in tapkanje
 
Nadaljevali bomo v petek, 16. novembra ob 17h v Mariboru.
-         Darja Bitenc Logar - Kako nam pravljice/zgodbe pomagajo pri tapkanju
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Adil Huselja, ki je tudi predaval že marca v Ljubljani, in EFT uporablja pri delu s policisti, nam bo predstavil metodo EFT kot antistresor v delovnem okolju - primer iz prakse: predstavitev izkušenj uporabe EFT med policisti
 
Zaključili pa bomo na obali in sicer v petek, 23. novembra ob 17h v Kopru.
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Barbara Žetko, naša arhitektka – kako se lahko dobro počutimo v prostoru, našem domu ali pisarni - EFT in prostor
-         Katja Lapkovski Kvas, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani – z EFT-jem do uspeha
 
Kaj točno pa sploh je EFT predavanje?
Je to klasična stvar – predavatelj stoji pred publiko in nekaj razlaga, publika pa se dolgočasi in gleda na uro, kdaj bo konec?
Ne, to ni to.
EFT predavanje je okvir, v katerem predavatelj praktično vodi publiko med tapkanjem.
In seveda vmes razloži, zakaj tapkamo prav to, kar tapkamo.
EFT je namreč živa stvar in ljudje, ki to orodje redno uporabljamo ves čas odkrivamo nove in hitrejše načine za doseganje super rezultatov.
Če se samo spomnim, kakšen neverjeten občutek je bil marca v Ljubljani, ko nas je skoraj 300 tapkalo hkrati v istem prostoru – pravih besed za to sploh ni.
Za tiste, ki vas ni bilo zraven – zvočni posnetki so brezplačno na voljo na spletni strani.
 
Naj vam samo povem, da bodo na odru poleg predavateljev (in mene) tudi vaši someščani, strastni tapkalci, ki so se javili, da kaj povedo iz svojih lastnih izkušenj.
Vprašanja in odgovori – seveda.
Srečelov, kot smo ga imeli v Ljubljani – jasno.
Za okusno (in obilno) eko hrano in tople napitke v odmoru bo poskrbljeno.
Vsak obiskovalec dobi v dar sveže tiskano slikanico Čarovnikova želja.
Se pravi - skupaj si bomo naredili svetel november.
 
Vstopnina bo 15 EUR, predhodne prijave so nujne, napišite mi mail koliko vas prideJJJ.
 
Seveda bodo na programu še kakšna prijetna presenečenja, v Ljubljani nam je prišla zapet operna pevka, z EFT-jem ozdravljena treme.
 
Tri injekcije dobre volje so vam torej na voljo.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 15. oktobra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 16. oktobra ob 18.30 v Zagorju ob Savi – v prostorih knjižnice Zagorje – predstavitev knjige EFT za telebane in nakup knjige po promocijski ceni 20 EUR.
-          v sredo, 17. oktobra ob 19h v Vitacentru Naklo – 2-urna mini EFT delavnica ''Težavni osebni odnosi''
-          v četrtek, 18. oktobra ob 17h v Grosupljem – v centru Žarek podporno srečanje za tiste, ki se držijo hujšanja po Gabrielovi metodi.
-          v soboto, 20. oktobra v Ljubljani – nadaljevalna 4-urna EFT delavnica (od 10h do 14h) in začetna praktična EFT delavnica (od 16h do 20h).
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850. Prispevek 5 eur oz. po zmožnostih.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini v prostorih Doma krajanov. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 19h na Ptuju v Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          sklop štirih torkov od 18h do 20h po programu "S tapkanjem do uspeha". - vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje..
-          sklop štirih sred  od 20h do 22h po programu "S tapkanjem do uspeha". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR na srečanje.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, zdravo!
Hvala za vse maile - nestrpno jih vsak ponedeljek pričakujem - in spodbude, ki so v njih...
Za 9. 11. bi prijavila 2 osebi.
Se vidimo!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Gospa Pika,
najlepša hvala za vaš odgovor in za upanje, ki ste mi ga dala. Priročnik že berem (žal bolj počasi, ker imam doma majhnega otroka) in se mi zdi zelo zanimiv. V petek me je močno bolela glava v službi in sem naredila par krogov tapkanja in mi je glavobol zelo popustil.
Hvala tudi za prijavo na EFT novice.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
sem brala tvoje pisanje o tapkanju na GOBE ... in v gozdu izvedla "vajo" še sama... in glej ga jurčka enega, pa drugega pa tretjega .... in v dobri uri polna košaraJJJJ.
Tapkanje je zakon...Tapkanje je bilo usmerjeno v pravo smer hoje in pa ostremu pogledu...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla Pika,
včerajšnje tapkanje je bilo super, pa saj je tako ali tako vedno super ko tapkam s tabo.
pa ostani tak sonček kot si,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla Pika Pikica,
tak sonček si bila v Jani - neverjetno kako prijetno je bilo brati intervju, čeprav se mi zdi, da že vse vem o tebiJJJ. Jest kar dobre volje postanem kot bi se nalezla tvoje energije! In po moje bo isto s knjigo - čeprav mislim da že vem vse o EFT, mi bo sigurno v pomoč in spodbudo. Če sem čist odkrita, sem vanjo že pokukala (knjižnica) in kaj sem ugotovila? Da je to definitli priročnik, ki ga želim imeti doma!! Zato prosim da mi enega prodaš. Samo sporoči, kje ga lahko dobim.
Se tipkava. Uživaj in bodi še naprej tak cuker! LP,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
prihajam iz wc-ja in ti takoj posredujem veselo novico oz. protokol za zaprtjeJJ. preden sem šla, sem že študirala kako bo opravljati veliko potrebo v službi ko ni časopisa in dovolj časa saj ponavadi rabim sedeti vsaj 5 minut da se kaj premakne. pa sem mislila - bom pa tapkala. kaj pa? me je prešinilo. in ko sem začela so mi misli kar same letele: čeprav imam probleme z odvajanjem blata - in predelanih stvari - fizičnih in psihičnih, se popolnoma in globoko sprejemam in jim dovolim da odidejo. ha, ha , ha in tako dva kroga. med tem je stvar stekla in bilo je opravljenoJJJ
joj koliko sem sedaj lažja!
lep sončen oz deževen dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Od zadnjič nisem bila več jezna. Enkrat sem čutila malo žalosti in sem tapkala na način kot medve zadnjič z jezo, in je šlo. Bolj mirna sem v sebi. Absolutno, morava delati naprej, zdaj mi je prva stvar, da ustavim svojo nespečnost. Jejej - svojo nespečnost! Kar posvojila sem jo! Zato pa ne gre stran, jasno. Evo, pa imam temo za tapkat!
LP, in komaj čakam, da se vidiva,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni,
prebrala sem priročnik, ki ste mi ga poslala in že poskusila na sebi. Neverjetno, v enem dnevu sem se rešila bremena, ki me je bremenilo skoraj dve leti.
Imam še nekaj vprašanj, zato sem se odločila, da se udeležim vašega seminarja 16.11.v Mariboru.
Iskreno se veselim srečanja z vami in se vam zahvaljujem za pomoč,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, sama sem se spopadla in zmagala!!!!!
Včeraj popoldne sem tapkala eno uro in zraven eno uro jokala. Sem prav ponosna nase! Tapkala sem samo na občutke brez besed in je šlo. Občutki so bili pa res zelo zelo močni. Neverjetno kaj vse ima zapisano telo. Zelo me je bilo strah se s tem spopasti. Lep vikend ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika,
najprej tole, da boš vedla kako uspešno sva odtapkali strah pred javnim nastopanjem. Sporočilo sem dobila od koordinatorja študijskih izmenjav iz univerze kjer sem septembra predavala, podpisan pa je tudi prorektor. A ni fino, da človek lahko izrazi svoj potencial, ki ga je prej blokiral strah?
 
"As you probably remember, apart from carefully reading the students reports, we also ask them to give their individual opinion on the attended lecture. All these pieces of information are then transformed into a 0-5 scale "overall grade" According to this, you absolutely belong to the best ranked Seminars'speakers so far, so we would like to invite you to come next spring to our School and present one of your favourite topics to our students..."
 
Če bo še kdo dvomil o tem, da se s tapkanjem da rešit strah pred javnim nastopanjem mu lahko posreduješ tole moje sporočilo...JJJJJ.
Lp
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 17. novembra 2012, 26. januarja 2013, 20. aprila 2013, 15. junija 2013, od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28. oktober 2012, 15. in 16. december 2012, 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. november 2012, 16. in 17. februar 2013 ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani  20. oktobra, 10. novembra, 1. decembra, v Vitacentru 8. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 20. oktobra, 10. novembra, 1. decembra – http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFTv torek, 16.oktobra v knjižnici Zagorje, v torek 23.oktobra v knjižnici Velenje, v sredo 24.oktobra v knjižnici Ribnica, v četrtek 8.novembra v knjižnici Žiri, v četrtek 29.novembra v knjižnici Jesenice, v ponedeljek 10.decembra v knjižnici Trebnje, … http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic