08 oktober, 2012

EFT novice 8.10.2012 in jutri tapkamo v NM

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
danes bo uvodnik skoraj v celoti o Novem mestu.
 
Najprej – jutri (torek, 9. oktobra) ob 19h v čajarni Stari most – predstavitev knjige EFT za telebane, druženje, nakup knjige bo možen s popustom in sicer za 20 EUR (redna cena 24,90). Skupinsko tapkanje z Majo Fink se zato tokrat izjemoma začne že ob pol šestih.
 
In potem – o EFT novembru.
Z novembrskimi petki bomo začeli v petek, 9. novembra ob 17h v Novem mestu.
Imeli bomo tri super EFT predavanja in sicer:
 
-         Verena Potočnik - Odlašanje in določanje prioritet
-         Berta Rebol, ki je predavala že marca v Ljubljani, nam bo iz svojih bogatih izkušenj pri tapkanju z otroki predstavila Posebnosti tapkanja z otroki (oziroma kako sploh tapkamo z otroki)
-         Maša Kandušer, ki je tudi predavala že marca v Ljubljani, nas bo peljala v Čarobno moč risbe (v krogu) in tapkanje
 
Kaj točno pa sploh je EFT predavanje?
Je to klasična stvar – predavatelj stoji pred publiko in nekaj razlaga, publika pa se dolgočasi in gleda na uro, kdaj bo konec?
Ne, to ni to.
EFT predavanje je okvir, v katerem predavatelj praktično vodi publiko med tapkanjem.
In seveda vmes razloži, zakaj tapkamo prav to, kar tapkamo.
EFT je namreč živa stvar in ljudje, ki to orodje redno uporabljamo (in vse tri predavateljice ga prav gotovo), ves čas odkrivamo nove in hitrejše načine za doseganje super rezultatov.
 
Če se samo spomnim, kakšen neverjeten občutek je bil marca v Ljubljani, ko nas je skoraj 300 tapkalo hkrati v istem prostoru – pravih besed za to sploh ni.
300 nas v Novem mestu seveda ne bo, upam pa, da nas bo čimveč.
Naj vam samo povem, da bodo na odru poleg predavateljev (in mene) tudi vaši someščani, strastni tapkalci, ki so se javili, da kaj povedo iz svojih lastnih izkušenj.
Vprašanja in odgovori – seveda.
Srečelov kot smo ga imeli v Ljubljani – jasno.
Za okusno eko hrano in tople napitke v odmoru bo poskrbljeno.
Bo to vse? Niti slučajnoJJJ. Na programu so tudi presenečenjaJJJ.
 
Torej - skupaj si bomo naredili svetel november.
Imeli bomo tri EFT popoldneve in sicer 9. novembra v Novem mestu, 16. novembra v Mariboru in 23. novembra v Kopru, vsakič od 17h naprej.
Vstopnina – mislim, da ne bi smela biti več kot 15 eur, a je to malo odvisno tudi od tega, koliko vas pride – tako da se mi lepo prosim čimprej prijavite, prav?
Pa da vidimo, kaj bo s tem turobnim novembrom – ga bomo s skupnimi močmi dokončno razsvetlili ali neJJJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih naslednji teden:
-          v ponedeljek, 8. oktobra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 9. oktobra ob 19h v Novem mestu – v prostorih čajarne Stari most – predstavitev knjige EFT za telebane.
-          od četrtka 11. oktobra do nedelje 14. oktobra – sejem Narava zdravje v Ljubljani – EFT izvajalci bomo za vsa vaša vprašanja prisotni na razstavnem prostoru distributerja knjige EFT za telebane – to je podjetje Buča.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/joomla-license/skupinskeeftvadbe):
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak ponedeljek ob 19h v Škofji Loki v prvem nadstropju v gasilskem domu na Trati v Škofji Loki (naslov Kidričeva cesta 51a). Vodita skupaj Renata Čimžar in Alenka Orešnik, vstop: prostovoljni prispevki.
-          vsak ponedeljek ob 17.45h v Trstu. Lokacija – Barkovljansko društvo, ul. Bonafata 6. Vodi Barbara Žetko.
-          vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl.
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat.
-          vsak torek ob 18.00 je enourno skupinsko tapkanje v Novem mestu. Lokacija – društvo Sonček, Cankarjeva ul. 25, Mestne njive. Vodi Maja Fink.
-          vsak torek ob 19h na OŠ Dekani. Vodi Berta Rebol.
-          vsak torek od 17h do 18h v CDA v Kopru. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak torek ob 19h v Sostrem – Litijska cesta 329 – vodi Darja Bitenc Logar, zaželjena predhodna prijava na 040 831 850. Prispevek 5 eur oz. po zmožnostih.
-          v italijanščini vsako sredo ob 18h -Trst- Studio Viola, ul Carducci 39 (prost vstop). Vodi Barbara Žetko.
-          vsak torek ob 9h na Ptuju v prostorih LU Ptuj. Vodi Mojca Zorman.
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8 talcev.
-          vsak četrtek od 19h do 20h v Ajdovščini. Vodi Zdenka Zupančič.
-          vsak četrtek ob 19h na Ptuju v Heliopolisa na Prešernovi 17, 1.nadstropje. Vodi Mojca Zorman, prijave na 041 283 522.
 
-          v torek, 9. oktobra od 18h do 20h – strah pred letenjem - vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana. 25 EUR.
-          v sredo, 10. oktobra od 18h do 20h srečanje po programu "S tapkanjem do sreče". Vodi Katja Lapkovski Kvas. Prostori Hortus Vitae, Dunajska 205, Ljubljana.
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, včeraj sva odlično opravili delo!! Ponoči sem spala in sem OK. Kako sem hvaležna da je tako!!! Lep dan ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Prav prisrcen pozdrav z Obale,
v sredo sem bila na predstavitvi knjige v Kopru. Naprej se ti (morala bi napisati Vam, a ne morem … že jočem …), saj te čutim tako zelo blizu in tako zelo »mojo«, da z vikanjem ne bi mogla izraziti svoje neizmerne hvaležnosti in ljubezni v najčistejšem pomenu besede. Končno nekdo, ki ve, kako je, če se počutiš izgubljenega v tem svetu pametnjakovičev, ki te hočejo narediti po svoji meri, saj so njihovi strahovi preveliki, da bi se lahko soočali še s tvojimi. In potem te zapakirajo v paketek preobčutljivega bitja, katerega vsi potrebujejo, saj je vedno in povsod na voljo, a ga premnogokrat puščajo samega, ko bi jih najbolj potreboval. To bitje, ki bi vsem želelo pomagati in ki sicer deluje močno, zabavno, korajžno,… pa počasi, a vztrajno tone.
Zelo zabavno si opisala svoje občutke strahu pred letenjem, sama sem se ti zelo nasmejala, a sem zelo dobro vedela, o kakšni smrtni grozi in peklu govoriš. V meni je nesprejemanje sebe krepilo tesnobo in me pripeljalo do hudih paničnih napadov. Sledili so obisku pri psihiatru, antidepresivi, psihoterapija, akupunktura in kup specialističnih pregledov. Stresno, da bolj ne bi moglo biti, a kar ne ubija, to ojača, več kot očitno.
V kratkem času sem sicer dosegla zelo vzpodbudne rezultate, a čutim, da mi še nekaj manjka, da se vedno nisem prišla do bistva, da moje telo in um ne delujeta skladno.
Poskusila sem tapkati … in ja, tudi čudeži so možni. Res neverjetno. Nekje si napisala, da je tapkanje zakon …pridružujem si ti, popolnoma … pa čeprav sem totalen zelenec na tem področju. V soboto sicer zaradi službe ne morem v Dekane, a se bom ob prvi priložnosti udeležila kakega srečanja. Do takrat pa se bom posluževala samopomoči.
Želim ti vse najboljše in hvala, da si se rodila taka, kot si, iskrena, občutljiva in željna pomagati,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena ga.Pika!!
Z veseljem vam sporočam, da je moja prebava končno urejena, kako je to uspelo, nimam pojma, v tujini sem kupila še neke probiotike, redno tapkam vse sorte,….pač svoje občutke…zadeva deluje, kako deluje mi sploh ni važno, glavno da prebava šiba brez odvajal! (upam, da se ne hvalim prehitro, navadno ko se nekaj pohvalim, se potem poslabša - bom tapkala tudi na to).
Povedat moram tudi to, da si zdaj končno znam vzet čas zase brez slabe vesti, tudi če je stanovanje bomba, se trudim dat sebi prednost, sem postala bolj samozavestna, odločna, - recimo že več kot leto nismo imeli naštimanega zavarovanega omrežja na wirelessu in sem vedno mojmu pravla, da je treba to uredit,….včeraj sem se usedla za računalnik, našla navodila po internetu, se v zadevo poglobila in brez težav rešla in zavarovala našo brezžično povezavo. In ker moja angleščina ni najboljša in vedno prevajam z googlovim prevajalnikom, ker se mi ne da poglabljat v lastne prevode, sem si včeraj kupila nadaljevalni tečaj od Ponsa in že pridno delam in ne uporabljam več prevajalnika, oz. ga samo za preverjanje na koncu.
Vidite, spremembe se dogajajo, EFT miljon procentno deluje!!!
Hvala za vso pomoč, vse nasvete,……zlata ste!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
po enem tednu, odkar sem obiskal tvojo delavnico, so že opazne spremembe, več smeha, lažje dihanje, itd.,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Predraga Pika,
tvoji članki oz. EFT novice, so pravi balzam za mojo dušo. Tisti dan sem kar cel dan dobre volje. Vse lepo ter še veliko uspeha ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
sploh ne veš kako rada berem tale tvoja kratka pisemca ljudi, ki jih zbiraš okoli sebe, še bolj pa mi je všeč to , da ima nekdo s takšno pozitivno energijo enako ime kot jazJJJJ.
Pozdravček, Pika
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena moja Pikica! Sem te našla v Jani, kompliment - žariš takšno energijo, da človek sploh ne bi verjel, da se skupaj bližava Abrahamu!
Lep sončen teden in topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bongiorno nasmejani Piki, pa spet ti povem kk rada te mam......veš kwa se mi zgoooooodlo, ostala sem brez službe zarad teh pofukanih tajkunov pohlepnih....prasci kurčevi so mi ukradli 3 leta (tulk mam do penzije) zdej mi hočjo pa še odpravnino, ki mi po zakonu pripada....... banda kradliva sakraminskaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sm taku besna da ne morš belivat! Taku tapkam ku veš kuk jeze, besa, razočaranja, prizadel so meeeeeeeeee fak fakasti zajeban.................... ooooooooooooo tapkam pa tapkam in preklinjam u pičku maternu........
ooooooooooooooooo kk sm vesela, da te poznaaaaaaaaaaaaaaam,
lubčka,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Super da bodo EFT popoldnevi v novembru! Tudi meni je november najbolj turoben mesec, pa čeprav imam novembra rojstni dan. Nisem se pa še spomnila, da bi tapkala ta turoben mesec. Bom probala, pa bomo videli, če bo kaj boljše.
Prijavljava se za 16. november v Mariboru,
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdrav iz Štajerske!
Hvala za čudovita nova spoznanja, prijetne občutke in znanja. Brala sem že nekaj o tej metodi a v živo sem doživela prvič. Ker je Ljubljana malo oddaljena za nas, sem bila vesela, da ste vaše znanje in izkušnje delili prav v našem kraju. S prijateljico sva precej prizemljeni in vsako stvar morava poskusit, da potem verjameva v njo. Moram povedati, da me je še isti dan klicala in vsa vesela povedala, da deluje. Bolela jo je glava a po vaši zaslugi in seveda metodi tapkanja, se je te neprijetnosti kmalu znebila. Prepričala ste naju, da to deluje in da morava s tem nadaljevati. Hvala vam za prve korake in poslano sporočilo, ki je polno zanimivih občutenj in uporabnih podatkov. Lep pozdrav in veliko uspehov na nadaljnji poti reševanja "potapljajočih se ladjic",
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote 17. novembra 2012, 26. januarja 2013, 20. aprila 2013, 15. junija 2013, od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28. oktober 2012, 15. in 16. december 2012, 23. in 24. marec 2013, 25. in 26. maj 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. november 2012, 16. in 17. februar 2013 ter 29. in 30.junij 2013, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani  20. oktobra, 10. novembra, 1. decembra, v Vitacentru 6. oktobra, 8. decembra - eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 20. oktobra, 10. novembra, 1. decembra - eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFTv sredo 26. septembra v knjigarni Libris v Kopru, v ponedeljek 1. oktobra v Cankarjevem domu v okviru Festivala za 3. življenjsko obdobje, v četrtek 4. oktobra ob 9h v Šentjurju, – eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Moji učenki Darja in Vera sta poskrbeli za lep slovenski prevod EFT knjige za otroke, ki jo je v angleščini napisal Brad Yates. Knjiga je na voljo v elektronski verziji na tej povezavi: http://www.bradyates.net/ww/translations.html med mnogimi ostalimi prevodi, stane 7 USD, naslov pa je Čarovnikova želja ali kako je pregnal zoprneže - zgodba o čarobnosti v tebi. Ne bo škodila niti odraslim po mojeJJJ.
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki Dneva za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/eft-posnetki-10-marec-2012. Prezentacije predavateljev še pridejo zraven.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Dnevnikova priloga Zdravje avgusta 2012: http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042546922
 
Video prispevek z dogodka 27.junija 2012 v MB si lahko pogledate na tejle povezavi:
 
Članek v Večerovi prilogi 7 dni: http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id=5792401
 
Članek v Dnevnikovi prilogi Nika http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
Predstavitev knjige EFT za telebane na TVSLO prejšnjo sredo - http://tvslo.si/#ava2.137092014
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
Intervju za portal Siol – 2.maj 2012 - je na voljo na tejle povezavi:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic