30 januar, 2012

EFT novice 30.1.2012 in o novoletnih zaobljubah

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
počasi končujemo s prvim mesecem leta 2012.
Večini so tako jasne in močne novoletne zaobljube že čisto ušle iz spomina.
Vse se vrača v ''normalo''.
Spet se držimo znanih in običajnih načinov, opravil, navad.
In zato počasi dokončno izgubimo vero v to, da je sprememba v našem življenju resnično mogoča.
Da je mogoča ZAME.
Za druge mogoče že, zame pa ne – tako je vsaj videti.
In tu lahko naredimo z EFT velik preboj – lahko občutimo, da je sprememba možna.
In ker to občutimo jasno in močno, res občutimo, s telesom dojamemo – je to prvi korak, ki ga za spremembo potrebujemo.
In potem lahko tudi kaj naredimo.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-          v ponedeljek, 30. januarja od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih Gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v torek, 31. januarja od 19h do 12h v Trebnjem – Uvodna praktična prestavitev delovanja metode EFT v organizaciji CIK-a Trebnje. Za njihove člane brezplačno, ostali prispevajo 3 EUR.
-          v sredo, 1. februarja od 19h do 21h v Vitacentru Naklo – mini 2-urna EFT delavnica ''Samozavest''. Predhodne prijave sporočite na Vitacenter.
-          v petek, 3. februarja ob 17h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk:
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ajdovščini
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v Ljubljani v Šiški www.odprta-pot.si
-          redna skupinska tapkanja v Mariboru – na različne teme – http://povezani.si
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v OŠ Malečnik. Predtapkanjem je vsakič praktična predstavitev za tiste, ki metode še ne poznajo (ob 17h).
-          vsako soboto od 9.30h do 10.30h v Trstu. eft@barbarazetko.com
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dnevni Martinin EFT blog: http://povezani.si/blog
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
prebila sem se skozi EFT priročnik, pretapkala čuda stvari, ki so se mi odpirale ena za drugo... Pridno urejam že močno načeto partnersko razmerje....itd.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
zelo se opravičujem za tako zapoznel odgovor, mail sem odprla šele danes, saj mi je v tednu pošiljanja "ušel", potem pa me je zvilo in sem morala na bolniško. Ker je bila diagnoza "izgorelost", si lahko misliš, da računalnika in mobitela nisem niti povohala. Seveda pa sem vmes tudi malo potapkala, in verjamem, da je tudi to pomagalo, da sem že nazaj v sedlu, čeprav je zdravnica vztrajala, da bi bila na bolniški še naslednjih 14 dni.
Sem pa po enem od tapkanj dobila idejo, katero sem iskala vsaj zadnji dve leti, potem pa kar naenkrat - razsvetljenje JJJJJ.
Topel pozdrav in objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika,
en prav prisrčen pozdrav tudi od mene iz Graza. Velikokrat sem pomislila na tebe in vsak ponedeljek z veseljem berem tvoje EFT novice in vedno znova te občudujem, da jih sredi vsega dela, ki ga imaš, uspeš napisati. Mene vedno znova premagala lenoba do pisanja Vedno ko dobim tvoj mail v ponedeljek si rečem, ta teden pa zares začnem, potem me kot mamut pregazijo vse obveznosti in ni nič iz tega. No, tudi tukaj imam upanje, da se bo obrnilo na boljše.
Upam, da se kmalu vidive na kakem skupinskem tapkanju v Ljubljani.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
marčev EFT program je zanimiv in bo pritegnil. Seveda se prijavljam! Ob branju vseh mogočih prispevkov imam kar malo slabo vest, ker nimam preveč časa za odzive, ali pa že druge sotapkalke povedo bistvo, pa se nerada ponavljam. Sem pa zato v mislih z vami in tapkam s svojo okolico glede na njihove (in svoje) potrebe. Hvala za DVD, so super pomoč, podpirajo mojo (ne)samozavest, ker nikoli nisem prepričana da sem v tem dovolj dobra!
Se vidimo, lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
Tvoji DDV-ji so začeli delovati že prvi dan, ko so prispeli, še zapakirani. Že sama misel na tapkanje je "čudežno" sprožila neko že dolgo pričakovano reakcijoJJJJ.
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pikica živjo,
no, kar pa se tiče mojih novih izkušenj s tapkanjem , naj ti povem , da so v četrtek prišli v našo firmo iz POP TV snemat intervju za 24 ur. Izvedela sem eno uro prej in prvo kar sem storila, je bilo seveda tapkanje. Vsi neprijetni občutki in trema so odšli in jaz sem popolnoma sproščeno odgovarjala na vsa vprašanja.
Hvala ti za vse in lepo, lepo se imej.
Objemček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
EFT metodo poznam že vrsto let, poslužujem se je, ko jo potrebujem. Nedavno sem imela javno predavanje za skupino ljudi, govorila sem o temi, ki je blizu moji stroki. Nisem vajena javnega nastopanja. Bala sem se, da me bo izdal glas zaradi treme pred nastopom. Pred odhodom od doma sem naredila dva kroga EFT na temo treme, jasnega in mirnega glasu.
Vem, da verjameš, da je delovalo, rada pa bi, da bi verjeli tudi drugi bralci tvoje elektronske pošte.
Hvala za dobro delo, ki ga opravljaš in lep pozdrav
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Priročnik kar naprej prebiram, tapkam pa takrat ko to začutim in takrat deluje. Ko začnem se mi odstirajo nove negativne misli, ki jih moram odtapkat, pa si jih kar zapisujem. Tudi v službi tapkam če imam možnost ali pa si vsaj stavke zapišem, da jih uporabim ob priliki.
Hvala za vse.
Se že veselim naslednjega srečanja v februarju.
Vse dobro Tebi in vsem tapkalcem.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, lepo pozdravljena,
da ne boš slučajno v skrbeh zame, sem še živa in zdrava. A ni bilo lahko, komaj sem prišla na pot. Preveč vsega se je dogajalo v enem mesecu in bi me skoraj »odneslo«. V službi smo imeli prenovo, preselitev in reorganizacijo, hkrati. Sem vseeno zmogla, s pomočjo tapkanja, seveda. Moja najboljša tema je bila poiskati »izgubljeno«, kar še delno traja, a so moje težave zmeraj manjše, kot je moja domišljija. Enako naj velja zate in za vse, ki poznajo EFT. Hvala tebi in vsem sodelujočim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala ti za nocojšnjo temo; podala si mi nov pogled na problem, ki se mi zdi nerešljiv, za katerega se človek pač ''vda v usodo'', ker tako pač je in pika. Pa ni nujno oz. sploh ne, saj sem lahko sama občutila, kako bledi njegova teža in namišljena usodnost (ki omogoča beg nekam proč). Se mi zdi, da je bila tema kot nalašč tudi za mojega moža, ravno v tem času, ko se sooča z možnostjo, da se vrne v stare, uhojene tirnice, ali pa se dokončno odloči, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo (oz. da se veseli, ker ne bo več tako kot je bilo).
ŠE ENKRAT HVALA TI.
Imej lepe dneve!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Aloha dear,
še enkrat hvala za včerajšnje tapkanje, da si me vodila v globino mojih podzavestnih vzorčkov, ki so mi nakreirali toliko neprijetnih situacij v življenju. Občutek krivde s katerim sem se rodila, ki mi ga je mama stalno poustvarjala in s katerim nas manipulira marsikdo ali marsikatera organizacija. Ugotovila sem kako se je ta bolezen razpasla in zastrupljala veliko področij mojega življenja in svojo nadaljevalno delavnico povzemam v tole, ker verjamem, da se bo še kdo prepoznal v tem, kako se "pomanjšamo", da bi bili sprejeti ali pa celo odobreni. Pomanjšamo se, da se prilagodimo množici in ne štrlimo ven.... potem pa jamramo, ker se v resnici želimo nekaj drugega. Nekoč sem ugotovila, da sem živela svojo veličino v svoji majhnosti - v junaštvu trpljenja. Klinc gleda spomenik junakom, jaz hočem živeti polno in uživati sedaj, od spomenika nimam nič.
 
Torej tole se je rodilo danes in tapkalo na sprehodu:
 
Opuščam in osvobajam se vseh občutkov krivde, če sem bolj zdrava in vitalna kot moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene zdaj in za vedno. Dovolim si biti popolnoma zdrava, vitalna in se počutiti dobro v svojem telesu, zdaj in vedno, četudi so ljudje okoli mene bolni, slabotni ali nemočni.
Opuščam in osvobajam se vseh občutkov krivde, če sem bolj srečna in radostna kot moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene zdaj in za vedno. Dovolim si biti srečna in radostna na vseh nivojih svojega bitja, zdaj in vedno, četudi moji starši niso, četudi so moji prijatelji ali ljudje okoli mene nesrečni, brezvoljni, prestrašeni ali depresivni.
Opuščam in osvobajam se vseh občutkov krivde, če sem bolj ljubljena in spoštovana, če imam lepše in polnejše odnose kot moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene zdaj in za vedno. Dovolim si biti globoko in iskreno ljubljena in spoštovana taka kot sem, zdaj in vedno, četudi se moji starši moji prijatelji ali ljudje okoli ne počutijo ljubljene, sprejete in spoštovane in živijo v konfliktnih odnosih.
Opuščam in osvobajam se vseh občutkov krivde, če sem bolje materialno preskrbljena kot moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene zdaj in za vedno. Dovolim si živeti v materialnem in duhovnem obilju, dovolim si biti bogata, zdaj in vedno, četudi moji starši niso, četudi moji prijatelji ali ljudje okoli mene niso ali živijo v pomanjkanju.
Opuščam in osvobajam se vseh občutkov krivde, če je moje življenje lahkotnejše kot je življenje mojih staršev, prijateljev ali ljudi okoli mene zdaj in za vedno. Opuščam vse občutke krivde, če materialno in duhovno obilje prihaja k meni na lahkoten način, četudi moji prijatelji ali ljudje okoli mene niso ali živijo v pomanjkanju. Dovolim si, da lahkotno preživljam izzive, ki mi jih življenje prinaša, zdaj in vedno, četudi se moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene mučijo in trpijo v življenju. Dovolim si, zdaj in vedno, da denar in drugo materialno dobro prihaja k meni na lahkoten način četudi se moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene mučijo za zaslužek za preživetje.
Opuščam in osvobajam se vseh občutkov krivde, če v polnosti živim svojo veličino in Boga v sebi, četudi tega moji starši, moji prijatelji ali ljudje okoli mene ne znajo ali zmorejo. Verjamem, da je Bog v vsakem in da se vsak lahko tega spomni in kreira svoje življenje. Spoštujem pa tudi to, da izbere življenje žrtve. Vendar si jaz dovolim in upam živeti v svojem polnem potencialu in sijati taka kot sem v svoji viziji in nameri. Vsak trenutek izbiram radost in ljubezen ne glede na zunanje okoliščine.
Še enkrat hvala. Moja zaveza je, da nikomur več ne pustim, da mi reže krila, tudi sama sebi ne in verjamem, da je tole tapkanje zadnje globinsko čiščenje samodestruktivnih samodejnih programov.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
VSESLOVENSKI DAN ZA TAPKANJE BO V SOBOTO, 10. MARCA 2012 od 10h do VEČERA
Dan, namenjen druženju in tapkanju, učenju in tapkanju, premikom in tapkanju – primeren za vse, ki se s tapkanjem ukvarjate ali redno ali občasno.
Preko celega dneva se bodo vrstila kratka predavanja in demonstracije, predavali bodo predvsem moji učenci in učenke, ki so šli skozi proces t.i. certificiranega izobraževanja za EFT izvajalce. Vsi bomo iz svojih izkušenj iskreno odgovarjali na vsa vaša vprašanja.
Pridružili se nam bodo nekateri gostje, znani Slovenci in Slovenke, ki tapkanje poznajo in uporabljajo.
Imeli bomo žrebanje super nagrad, knjig, tečajev, individualnih tapkanj, EFT potiskanih majic. Za kosilo bo poskrbljeno, postregli nas bodo kar na licu mesta.
Pa še kaj.
Bistvo je torej – ves dan v pravi družbi tapkanje, razmišljanje, poslušanje, tapkanje, uživanje.
Še enkrat približen program:
S Samotom bova predstavila EFT v gibanju, s katerim sva bila povabljena na EFT Masterclass v Angliji / Berta o svojih dveh letih z EFT-jem v šoli / Maša o kombinaciji uporabe EFT-ja in simbolov / Adil o uporabi EFT-ja v policiji / Renata – kako tapkati v družini / Romana - kako ohranjati zdravo energijo v sebi / Vlasta s svojimi uspešno ''shujšanimi'' klientkami – EFT in teža / Breda – Kako si z EFT izboljšamo počutje pri kronični utrujenosti in Fibromialgiji / …..
Cena bo namenoma zelo nizka, med 20 in 30 EUR za cel dan, samo za pokrivanje stroškov, dokler ne najdem primernega prostora je ne morem določiti natančno.
Prijavite se tako, da mi napišete elektronsko pošto.
Si predstavljate, kako dobro se boste počutili v soboto, 10. marca zvečer?JJJJ
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobote: 21. aprila in 23. junija 2012, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. marec 2012 ter 26. in 27. maj 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: 11. in 12. februar ter 16. in 17. junij 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 3.marca, v Vitacentru 18.februarja, : eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 3.marca, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFT – v sredo 15. februarja v Nazarjah, …eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/, ki pa je v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic