23 januar, 2012

EFT novice 23.1.2012 in se par stvari o 10.marcu

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
prijave za vseslovenski Dan za tapkanje, ki bo v soboto, 10. marca veselo prihajajo, počasi se bom lahko odločila, kako veliko dvorano bomo potrebovali.
Sprašujete me različne stvari – na primer:
-         bo kosilo vključeno v ceno? Seveda bo, postregli nas bodo kar tam, saj nas bo preveč za kakršenkoli lokal.
-         bodo delavnice potekale hkrati, se bo potrebno odločati med njimi? Ne, predstavitve se bodo nizale ena za drugo, tako da boste lahko na vseh.
-         Ali bodo vse enako dolge? Ne, ne bodo, odvisno od posamezne teme.
-         Ali bodo predavanja samo teoretična ali bomo tudi kaj tapkali? Seveda bomo ogromno (in predvsem) tapkali.
Še enkrat približen program:
S Samotom bova predstavila EFT v gibanju, s katerim sva bila povabljena na EFT Masterclass v Angliji / Berta bo predstavila, kako je vpeljala EFT ne samo v svoj razred na OŠ, ampak tudi med starše in ostale razrede na njeni šoli / Renata – kako tapkati v družini / Romana - kako ohranjati zdravo energijo v sebi / Breda – o njeni poti s fibromialgijo / Vlasta s svojimi uspešno ''shujšanimi'' klientkami – EFT in teža / Adil – EFT v policiji.
 
Sedaj pa še eno krasno spoznanje ene od udeleženk sobotne začetne EFT delavnice.
Po koncu delavnic je vedno tako, da nekateri udeleženci malo ostanejo in želijo še kakšen odgovor na svoja vprašanja.
Tudi v soboto je bilo tako.
Ampak ena od gospa je ostala samo zato, da mi je nekaj povedala.
Je rekla – dolga leta se že učim različnih stvari, berem knjige, mnogo znam, znanje tudi uporabljam. Ves čas pa sem imela občutek, da tega svojega znanja nimam na kaj postaviti, nikjer ni moglo ''stati'', kot da manjka temelj za hišo.
In sedaj čutim, da je EFT ta manjkajoči močen trden temelj, in vse bom lahko postavila nanj, in vse bo varno in trdno stalo.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-          v ponedeljek, 23. januarja od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih Gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 25. januarja od 18h do 20h v RIC-u Novo mesto – – tretja od šestih zaporednih EFT delavnic ''Trema pred nastopom – Strah pred….''. RIC je sedaj na novi lokaciji!
-          v četrtek, 26. januarja od 19h do 20.30h v Žalcu – skupinsko tapkanje
-          v soboto, 28. januarja v Ljubljani – celodnevni tečaj EFT 1.stopnja.
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk:
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ajdovščini
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ljubljani v Šiški www.odprta-pot.si
-          redna skupinska tapkanja v Mariboru – na različne teme – http://povezani.si
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v OŠ Malečnik. Predtapkanjem je vsakič praktična predstavitev za tiste, ki metode še ne poznajo (ob 17h).
-          vsako soboto od 10.30h do 11.30h v Trstu.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dnevni Martinin EFT blog: http://povezani.si/blog
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo Pika!
Poslušam tvoje DDV-je JJ. Zaenkrat težo in odlašanje. Super, mega zadovoljna. Prej sem poslušala Roberta Smitha in Brada Yatesa. Zares, tvoja delavnica ponudi več, v njej je pravo bogastvo znanja in izkušenj. Hvala ti, z mojo dojenčico bova še naprej poslušali Piko.... Ko tapkam me radovedno opazuje, in posluša ,...in je dobre volje, ... Seveda se dvd veliko vrti, ker vedno kaj pride vmes, tudi spanec.... Ampak mi je v užitek, in pomaga, da vsaj malo tapkam.....
Lep pozdrav in na snidenje!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Si zelo lepo napisala ponedeljkovo pismo. Tudi jaz se z enakimi mislimi oziram nazaj v leto in čutim tisto novo dobro, ki prihaja. Vse delavnice pred spoznanjem tapkanja, vsa razmišljanja, vse učenje pred, je zelo daleč in izgublja težo. Ker nekaj vedeti in nekaj res spremeniti, to je velikanska razlika. In to velikokrat slišim: pa saj jaz vse to vem, samo…
Uživaj v miru in lepih trenutkih še naprej in veselim se vseh naših, najinih skupnih poti v novem letu in naj sije med nami tisto, kar odrešilnega in prodornega nosimo v sebi, kot je zapisala meni in tudi tebi draga A. Rebula…se ti iz vsega srca zahvaljujem za vso silno veliko široko pomoč, podporo, razumevanje, sprejemanje in za tvoje veliko ljubeče srce, ki še kar raste… objem od mene!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika!
Moje tapkanje teže in samozavesti je bolj tako tako. Sem pa našla cel kup stvari, ki jih moram stapkat. Sem pa pomagala svakinji, ki je ležala v porodnišnici. Ta mala (54 cm, 4350 g) ni hotela piti, ona pa polne dojke. Sem tapkala in naslednji dan je svakinja veselo opisovala, kako je mala pojedla vse, najprej na eni dojki, nato še na drugi. Sama je to opisala kot čudež. Seveda ji za tapkanje (še) nisem povedala, ker je nejeverna in tapkanje zavrača.
LP
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
No, včeraj sem pa zjutraj spet naredila dva kroga na ne morem se lotit: itak ni možno, da bi se stvari lotevala pravočasno, z lahkoto (tale lahkota je prišla sama od sebe).... po točkah: itak ni možno, taka sem, ne morem z lahkoto, meni je težko, kdo bi pa bila, saj bi bila taka kot drugi uspešni, taka kot mama, taka kot mama pravi da moraš biti, nočem biti kot mama, nočem biti kot me mama hoče.... uf, od kod je vse tole prišlo????  pol pa še: ... hočem biti jaz, sploh ne vem kdo sem jaz.... pol pa solze solze....
Ampak sem tapkala zjutraj, pa mi je zmanjkalo časa. Mi je pa fino, da sem se spet vsaj malo lotila in pomaga, ne boš verjela JJJJJJ! Včeraj sem že naredila prvi mini korakec proti magisteriju in celo kot eno majhno skrito veseljce do študija občasno zaznam JJJ.
Hvala in en velik objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hello,
Pika, kaj vse sm si pritapka v življenje to je noro:
- najprej band s katerim smo imel lani okol 40 lepo plačanih špilov kar je za trenutne razmere waw
- potem se je moj komad uvrstil na kompilacijo "Imamo dobro Glasbo 2011" od Vala 202. izmed 270 komadov je prišel na kompilacijo 15ih JJJJ how about that,
- potem sem res full napredoval kar se kitare tiče (sicer mam kle še toook govna za stapkat da joj, morm še tapkat)
- potem sm si pa priklical celo gospoda -----, hehe tko da smo skupaj igrali za novo leto in ker mu je bilo všeč, smo sedaj njegov spremljevalni band in drug mesec damo ven njegov komad predelan po naše in gremo na Viktorje marca nastopat in potem hopefully gasa novim koncertom naproti.
Če bi mi en tole reku 2 leti nazaj bi se mu režu, zdej je pa to moja realnost postala in sm tako zelo hvaležen zanjo!!
papa
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
…. Zahvaljujem se vam tudi za ponedeljkove EFT novice. Komaj jih čakam in z veseljem prebiram. Veste, jaz sem bolj občasna »tapkalka«, ampak EFT deluje. Naj vam povem današnjo izkušnjo. Vnučka sem peljala k logopedu. V čakalnici se je kar naslanjal name, zehal in rekel, da ga boli glava. Začela sem mu tapkati karate točko na odpore in strah do logopeda. Pri logopedu je bil sproščen, sodeloval je in logoped ga je pohvalil, kako dobro napreduje.
Ga. Pika, še enkrat hvala in prisrčen pozdrav. Se vidiva še na kakšni delavnici.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika zdravo,
EFT počasi postaja moja vsakdanja aktivnost, saj mi je pomagala dvigniti se iz dna tudi s pomočjo Maje, ko sva individualno tapkali. Vse to pa mi je odprlo pot, da metodo EFT širim tudi naprej. Danes sem bila pri sodelavki, ki je zbolela za rakom in je kar hudo. Čisto spontano sva skupaj tapkali osnovni recept na vso muko, ki se ji dogaja. Po dolgem času je bila danes spet nasmejana in skupaj smo preživele prijeten popoldan. Hvala za vse ponedeljkove novice in pozitivno energijo, ki jo širiš... Fino bi bilo rečt še kakšno na cilje za 2012 - se pa z veseljem prijavljam za 10. marec 2012.
En ljubeč objem..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
To je tisto najlepše pri EFT-ju, da iz nas lušči vse tiste plasti, kot bi človek pucal nek spomenik in potem v nekem trenutku zasije zlato, tisto, kar smo v resnici in že od vekomaj, samo se že zgodaj začnejo nalagat plasti… in mi sladko in gladko dol visi, če grem po cesti in tapkam ali če sem kjerkoli in tapkam. To je moj način življenja, drugi kadijo, pa tečejo, jaz pa tapkam in to pišem tebi… Saj mi še ni prišlo v zavest, da se je to vse res dogodilo in da se mi dogaja, ampak nekaj pa moja zavest in moje telo in moje srce zelo dobro čutijo; SREČO, kaj sem jaz srečna da to vse vem in znam in te zelo in res zelo močno objemam, ker ti si me to naučila in me še učiš!!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika pozdravljena.
Včeraj sem se udeležila začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT, ki si jo imela v Ljubljani.
Na seminarju sem se super počutila, prijeten ambijent, sproščeno vzdušje in tvoj simpatičen šaljiv način predavanja...si polna energije, optimizma in dobre volje...ne spomnim se kdaj sem se nazadnje tako nasmejala....jasno sem na delavnici izvedela še precej novih dejstev in fint, ki jih bom pridno uporabljala pri svojem nadaljnjem tapkanju.
Za včerajšnjo delavnico se ti iskreno zahvaljujem, ker je bilo res nepozabno....hvala ti.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobote: 28. januarja, 21. aprila in 23. junija 2012, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: sobota in nedelja 24. in 25. marec 2012 ter 26. in 27. maj 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: 11. in 12. februar ter 16. in 17. junij 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 21.januarja, v Vitacentru 18.februarja, : eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 21.januarja, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFT – v torek, 17.januarja v Novi Gorici, v sredo 15. februarja v Nazarjah, …eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/, ki pa je v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic