19 december, 2011

EFT novice 19.12.2011 in ne bojte se uporabljati jeznih besed med tapkanjem

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
tako doživeto napisanega ''jeznega'' tapkanja kot je bilo tole zadnjič pa že dolgo ne.
In pokaže točno tisto, kar ves čas razlagam na vsaki svoji delavnici.
Da moramo biti spoštljivi do resnice svojega telesa.
Do resnice svojega občutka.
Ker kaj se zgodi, ko si končno upamo odpreti vrata do svoje resnice?
Ne zgodi se smrt telesa, ravno obratno, natančno ravno obratno.
Telo se prerodi in se osvobodi.
Se pravi praktično – med tapkanjem uporabljamo besede o občutkih, ki jih v resnici čutimo.
Pa četudi so mogoče skregane s tem, kako mi MISLIMO da bi morali čutiti.
Tole je konkreten praktičen življenjski resničen primer:
 
Ampak, delal sem pa tudi še dodatno. In bila je sprememba v počutju, bistvena!
Recimo, bil sem totalno znerviran, tesnoben, dejte mi Helex... In sem potem tapkal na čisto konkretni dve situaciji:
- moja punca me zapušča, sfukal se mi bo... Nej gre... Let go...
- Una prasica (bivša partnerka) me noče poklicat, noče se zment, prasica, kuzla...
In sem tapkal dobre pol ure na vsako in nisem preveč opisoval situacije, ampak v glavnem govoril samo tisto zgoraj.
Rezultat:
- tesnoba je zginla
- obe situaciji vidim bolj megleno
- moja punca me je poklicala in rekla da me ima rada
- bivša partnerka me je poklicala in sva se pogovarjala
Seveda ostaja strah, kako bo vnaprej, koliko časa bo to trajalo, še vedno ne kipim od življenjske energije...
Ampak, sprememba je bistvena!
Kaj praviš, a? JJ
 
Se pravi – besede kot pot do osvoboditve, ne same sebi namen.
Ja, je včasih težko, itak.
Ampak ko med tapkanjem uporabiš resnično besedo danega trenutka, je pa to kot dinamit.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-          v ponedeljek, 19. decembra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih Gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki. Danes zadnjič letos, ker je potem stavba zaklenjena – počitnice!.
-          v torek, 20. decembra ob 18h v Ljubljani – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v okviru festivala 365+. Prostovoljni prispevki. Lokacija: Tržaška 2. Več o festivalu na spletni strani http://www.365-fest.com/
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk:
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ajdovščini
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ljubljani v Šiški www.odprta-pot.si
-          redna skupinska tapkanja v Mariboru – na različne teme – http://povezani.si
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v OŠ Malečnik. Predtapkanjem je vsakič praktična predstavitev za tiste, ki metode še ne poznajo (ob 17h).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dnevni Martinin EFT blog: http://povezani.si/blog
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo draga Pika, Pikica,
ful se veseliva DVD-jev in upam, da se uspemo tudi videti. Ti se pa predvsem naspi in spočij, da boš za praznike lahko crkljala svoje bližnje. Škoda, ker s hvaležnostjo ne moreš plačevat računov, ker bi bila že zdavnaj bogata!!! Hvala ti za vse. Se tipkamo. Lep pozdravček,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
….ker sem prejetega že poklonila prijateljici, ki ga je res nujno potrebovala. Na tečaj ali delavnico ne bo šla, ker je zdravnica in jo skrbi, da bi izgubila avtoriteto, če bi jo kakšen pacient videl. Halo? Jo bom spomnila, naj še to odtapka.
Lahko noč,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
sem se kar malo izgubila, ampak če od mene ni pošte, to ne pomeni, da nisi kar naprej v mojih mislih...Danes me je ganilo, ko je ena tapkalka napisala, kako sta vidve naredili matematiko...Res, na tak način si ti z nami - hvala ti za to.
Zadnjič mi je prijateljica, ki ima hude težave z zdravjem in partnerjem povedala, da je bila na izobraževanju, kjer so imeli en "šnel kurz" iz tapkanja...je rekla, saj ne vem, če deluje, ampak Pika pa človeka spravi v dobro voljo in v akcijo...res je faca...nisem mogla drugega, kot da sem se z vsem srcem strinjala z njo. Je vprašala, če naj poskusi še s tem, ker sta medicina in alternativa nemočni, ona pa niti na sprehod ne more več, pa športnica je; veš, da sem rekla, naj poskuša še in še, enkrat bo prebilo...potem me je pa spomnilo na to, da jaz zadnje čase nisem tako vzorna tapkalka, da bi bila lahko komu za zgled...kar nekaj motovilim in tapkam mal eno, mal drugo, mal nič...kot da se nič ne premakne...al pa ni čas ta prav. Opažam pa, da me je določenih stvari vedno manj strah - rezultati včasih ne pridejo, ko jih pričakuješ, pol pa se zgodijo take tihe spremembe, ki jih ne bi niti opazil, če si ne prisluhneš. Na primer, včeraj me je kolegica "snela" na hitro in me povabila na koncert na drug konec Slovenije - pred časom ne bi šla, bi našla miljone izgovorov; včeraj pa sem prav začutila, da si to moram podariti - sebi in njej - in sva šibali in se imeli lepo lepo. Pa še prvič v lajfu sem se sama v Ljubljano peljala - nič strahu, nič razmišljanja - kaj bo, če bo...kar šla sem. Še ena mala zmaga.
V službi je pa tudi zanimivo - na novem delavnem mestu UŽIVAM - se kar boji človek včasih to priznati, ampak lagat se pa ne sme, a ne. Delo je bilo prva dva meseca peklensko; vse novo, znanstvena fantastika, učila sem se na deseto potenco, sanjala službo vsako noč, tapkala pa tudi...tudi na tiste hecne - pa kaj mi je bilo tega treba. Pa še sodelavka nam je nagajala, polena pod nogami vsak dan, ampak smo vse preskočili. Ne rečem, da ni še vedno naporno, ampak tim v katerem delam, je sanjski - 4 ljudje, vsak na svoj način pelje zadeve k istemu cilju - še nikoli se nisem v službi počutila tako sprejeto in tako varno. In ker tako zelo zaupam v naš tim, se vsi problemi dajo rešit, vedno najdemo pot ven in vedno nam pride nekdo naproti.
Zdaj si želim samo, da bi se mi tudi doma to posrečilo - da bi se še v odnosih z možem lahko tako odprla, se počutila tako varno - še ne znam, ne vem, kako naj se lotim, katere besede naj uporabim, katerega problema naj se najprej dotaknem. Najbrž bi morala najprej tapkat na to, a ne? A vidiš, kako se ideje porajajo, že samo ko ti pišem.
DVD-jev se veselim; upam, da se vidiva kaj v Naklem, praznike tudi težko čakam, ker imam kopico načrtov z mojo družinico, knjigami in okoliškimi gmajnami.
Če se pred prazniki ne vidiva, ti želim blagoslovljen božič in vse dobro, objemam te,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Danes delam z ljubo mi prijateljico, ki me je prosila, da zanjo sprašujem določene stvari preko nihala in poglej: na njeno zadnje vprašanje ali naj si pomaga sama, pozvoni, poštar prinese tvoje DVD-je in naenkrat sva obe vedeli: to je ta samopomoč! Naključij ni, vse je samo NA KLJUČ JE.
Topel objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In sedaj, ko sva ravno na "liniji", naj se ti iskreno zahvalim, ker si, in ker si takšna, kot si! Hvaležna sem za dan, ko si mi napisala mail, da si me pogrešala na predstavitvi......Sem se namreč prijavila in potem spet našla tisoč izgovorov, da me ni bilo....Od takrat je skoraj dve leti in ti in tapkanje sta skoraj vsak dan z menoj. Veliko sem že "pospravila", pa še vedno ne zmanjka. Me pa tudi zelo zanima nadomestno tapkanje, tako, da ko boš imela to temo, bi se z veseljem udeležila.
Lepo te pozdravljam in ti želim vse dobroJJ Se vidimo.
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ko pomislim nate in na vse kar delaš, mi je kar toplo pri srcu! Zato le pazi nase! JJ
Vesel december ti želim!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
In še to: v četrtek sem ponoči do pol treh zjutraj tapkala eno staro sranje na temo ljubosumja. Moža ni bilo, službena zabava, mene je metalo (pa še tik pred polno luno smo bili), pa sem si rekla, a me bodo vse življenje rukali eni glupi stari scenariji, ki niso niti moji? In sem stapkala ljubosumje na popolno izginotje, in ko je mož prišel z žura, sem bila skulirana za znoret!!! Ga je kap, ker je vedno dobil na vratih eno histerično ženo z vsemi groznimi črnimi scenariji v njeni blond glavi, hehehe. Tapkanje je ZAKON!!!!!!!
Rada te imam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, živjo!
Sem prostovoljka na SOS telefonu, ki je poslušala tvojo enourno predstavitev EFT metode tapkanja. Ker si mi tako blizu, te kar tikam. Vem, da ne zameriš, gospodičnaJJ
Rada bi ti sporočila mojo nadvse pozitivno (ja kakšna naj bi sploh še lahko bila) izkušnjo. 15 let se že otepam hudih glavobolov. Akupunktura je bila tista, ki mi je frekvenco in bolečino zmanjšala. Da bo pa po treh serijah tapkanja, glavobol izzvenel, sorry, kljub moji pozitivni naravnanosti do metode, nisem pričakovala. Danes se je zgodilo prav to. Prebrala sem prvi del priročnika, ga osvojila, ponavljala in že bila deležna tako osupljivega rezultata. Rada bi se udeležila še kakšnega tvojega seminarja oz. skupinskega tapkanja. Sem srečnica, ki je imela možnost spoznati tebe in metodo EFT.
Bodi uspešna in zadovoljna še naprej.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Suuuuuuuuper, ravno prav bodo prišli. Grem namreč na potovanje in me zelo skrbi pot. Se namreč bojim zaprtih prostorov pa še kar resno okvaro hrbtenice imam tako, da bo do odhoda tapkanje na prvem mestu!!!!
NAJLEPŠA HVALA
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
seveda te bereva in sva še vedno s teboj. Žena malo več tapka, jaz malo manj, ampak to je sekundarnega pomena. Bistvo je, da tebi gre naprej, da pomagaš ljudem, ki iščejo pomoč zase v smislu, da lahko pomagajo sebi in drugim. Na ta način si jim dejansko odprla pot k sebi, spoznavanju samega sebe, kar je najpomembnejše za vsakega posameznika na tem svetu. Če se je vsak sam pripravljen soočiti s seboj in v sebi odpraviti slabosti že avtomatično pomaga vsakemu na tem svetu. To pa je zame bistvo - spreminjaj sebe v pozitivno smer in tako boš spremenil okolje okoli sebe v pozitivno smer in svet bo vedno bolj pozitiven - prijazen posamezniku.
Še kar tako naprej!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
se ti oglašam z zamudo ... pestro pri nas v službi, pa moram zato trojno tapkat ves čas, hehe...
Tapkanje je pa zakon vseh zakonov; še nikdar nisem toliko tapkala, zehala in se navdušeno čudila rezultatom! Pika, ti si NAJBOLJŠA "STVAR", ki se mi je zgodila v letu 2011! In tako vidim, da sploh ni bilo tako zelo zanič leto. Nasprotno; naporno že, a s pomočjo eft čistim iz sebe prastare strahce in strahooooooove! Carica si!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
prej se mi je utrnila ena ideja med tapkanjem. Ko si govorila, da je fajn, ko minejo prazniki, in se vrnemo v službo, tam vsaj vemo zakaj se gre..... in se mi je potegnila vzporednica z vikendi. Veliko ljudi se tudi za vikende zgubi (vem, govorim iz lastnih izkušenj, dogajalo se je tudi meni. zdaj hvala bogu oz. nekaterim spoznanjem, ne več, ali vse manj), ko jim nihče ne usmerja življenja, ko sami sebe ne znajo/mo postavit v prostor in čas, ko nam nihče ne odreja časa in dihanja..... in se pričnejo prepiri, nekateri enostavno že v petek popoldne zbolijo, se skregajo doma (ko bi že imeli čas bit skupaj, pa ugotovimo, da niti ne vemo kako bi to naredili, kaj so to sploh odnosi ...., ampak to je že druga tema).... in čeprav mukoma, se prevlečemo čez vikend, in čeprav se jezimo, da je spet ponedeljek, začuda potem zjutraj v ponedeljek, življenje postane spet "normalno".....
lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
LEPO POZDRAVLJENA DRAGA PIKA.
MINILO JE KAR NEKAJ ČASA KAR SI BILA NA SKUPINI V NM (ŽENSKE OBOLELE Z RAKOM DOJKE), VČASIH TAPKAM, NI MI PA ŠE PRIŠLO V KRI , KOT SE TEMU REČE, ŽELIM PA SI, DA BI MI NOVO LETO, KI PRIHAJA PRINESLO PRAV TO TAPKANJE, ZATO SEM SE ODLOČILA, DA NAROČAM CD-je. VESELA SEM BILA NAJBOLJ, KO SEM LAHKO NEČAKINJI POMAGALA PRI IZPITIH NA FAKSU. ZDAJ SEM PA JAZ NA VRSTI, KER MORAM TUDI NA SEBI KAJ NAREDIT. VESELIM SE VSAK PONEDELJEK TVOJIH NOVIC, HVALA TI DA SI. VELIKO NAREDIŠ ZA VELIKO NAS, ZA VSE SPLOH NE VEŠ, DELAJ DOBRO ŠE NAPREJ, MISLI PA TUDI NASE, KER TE VSI ŠE TAKO POTREBUJEMO.
ŠE ENKRAT HVALA, PAZI NASE IN MIR V SRCU V TEH DNEH , KI PRIHAJAJO TI ŽELIM.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Hvala za tvoje ponedeljkove maile, ki so super vzpodbuda za akcijo. Res je tapkanje zakon!
In pravkar mi je prišlo na misel, da bodo tvoji DVD-ji izvrstno božično darilo meni dragi osebi, zato en komplet naročam:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Jutro!
Sem že začela in to ravno s tremo. Super je!!!! Se mi zdi, da mi je na različnih področjih prišlo do živega. Kar nekak sem bila po tapkanju bolj sproščena. Že velikokrat sem ugotovila, da mi mogoče takoj ni bolje (razen dihanja) ampak, da se spremeni 5 do 10 min po tapkanju. Sicer do faze, da se mi stvar ne zdi pomembna pride takoj ampak občutek sproščenosti pa nekoliko kasneje. Ali je to sploh možno?
Lep dan vam želim
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika! Tako sem vesela, sem ga maloprej dvignila na pošti in se pripravljam, da ga po končanem dnevniku pogledam in seveda tapkam. Še enkrat najlepša hvala in srčno upam, da bom sedaj uspela - motivacija je sedaj močna. Se javim, ko bom imela konkretne rezultate. Sem pa pri prebiranju tvojih pošt vedno vesela in se vedno znova kaj novega naučim, predvsem me pa fascinirajo ljudje s svojimi afirmacijami, prav neverjetni so...Men to manjka, no mogoče se bo pa le odprlo...ker kadar preveč mislim na afirmacijo, ne gre...Včasih pa pride spontano in takrat mi vedno uspe. Še enkrat najlepša hvala in lepo nočko in dober počitek za nekaj časa.... Hvala!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
Dobila. Najlepša hvala. Presenečena. Presenečena predvsem zato, ker sem mislila, da so brezplačni kompleti za tiste, ki se redno udeležujejo tvojih delavnic. Zame - skeptika, ki vrta za ozadjem - bi bila bogata nagrada že, če bi dobila posnetek tiste, ki sem se je udeležila. Če pa vzamem na znanje, da se menda nič ne zgodi tja v tri dni, bom sedaj imela obilo priložnosti ugotavljati zakaj deluje - ker deluje vsekakorJJJ
Z zadovoljstvom ob opravljenem delu in z zdravjem izpolnjeno leto ti želim,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tudi vam lepe praznične dni.
V tem turbulentnem času sem OK. Če pa ne štima popolnoma se zgodaj zjutraj na poti v službo ustavim, sprehodim po neobljudeni poti in malo odtapkam. Pa največkrat sploh ni važno na kaj...lahko je samo na trenutno počutje, ali pa da se mi nič ne da... se mi zdi da je dovolj že to, da elektrika steče...
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…(sama sicer nisem prav posebej nadarjena za take vrste pisanje kot ga berem na EFT novicah, vendar preberem vse in mi je vsakič znova všeč, ko se spomnim, da se katerikoli problem lahko reši (ali vsaj zmanjša) s pomočjo EFT. Tako sem trenirala za maraton 21 km v Ljubljani in ne glede na to, da sem imela vmes diagnosticirano borelijo (kar bi me prejšnja leta odvrnilo od vztrajanja na treningih) sem že med treningi tapkala in nato še pred maratonom in prvič v življenju uspešno, popolnoma brez problemov pretekla 21 km (1x 14 dni pred maratonom in še 1x na maratonu) in lahko rečem, da je bil to eden najsrečnejših dni v mojem življenju (mogoče se sliši smešno, ampak res sem si želela tega, zelo močno).
Zadnje čase sem to lepo navado kar malo opustila, se pa velikokrat spomnim na to in upam, da me bo pamet kmalu znova obiskala in da bom to metodo ponovno začeli uporabljati v moje dobro in dobro mojih bližnjih.
Upam, da bodo DVD lahko v pomoč.
Lp
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Sporočam ti, da veselo tapkam vsak dan po nekaj rund. Ne morem reči, da so se mi zgodile neke drastične spremembe, spremembe pa so. Novico, da obstaja EFT veselo sporočam dalje in priporočam, da si zadevo ogledajo na tvoji spletni strani. Pri zadnjem začetnem tečaju, si že imela dve, ki sem jih prepričala, da je vredno obiskati tvojo delavnico.
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Lep pozdrav!
Že dolgo se nisem oglasila, pa vedno, ko preberem novice, si rečem, zdaj pa bom tudi jaz nekaj napisala, tako da mi je zdaj končno uspelo. Hotela sem ti samo napisati, da sem zelo vesela, da sem se lani udeležila delavnice v MB, ker me EFT res »gor drži«. Veš, če bi bilo v Sloveniji več takih Pikic, kot si ti, bi bilo življenje prelepo. Naj ti še samo voščim: želim ti res lep Božič, ter srečno in predvsem zdravo (kar z EFT-jem ne bo težko, haha) Novo leto 2012 in upam, da se vidimo na kakšni delavnici v MB.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobote: 14. januarja v NM, 28. januarja, 21. aprila in 23. junija 2012, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: sobota in nedelja 17. in 18. december 2011, 24. in 25. marec 2012 ter 26. in 27. maj 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: 11. in 12. februar ter 16. in 17. junij 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 21.januarja, v Vitacentru 18.februarja, : eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 21.januarja, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFT – v torek, 17.januarja v Novi Gorici, v sredo 15.februarja v Nazarjah, …eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/, ki pa je v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic