12 december, 2011

EFT novice 12.12.2011 in DVD-ji so res sli na posto

Pozdravljeni vsi ljubi moji,
 
najprej o DVD kompletih – večina naročenih je že v poštnih vozilih in bodo danes/jutri pri vas.
Ostali bodo šli na pošto danes, in potem naprej sproti kot si jih bo še kdo naročil.
In seveda osebno na EFT delavnicah tudi, to je jasno.
In kaj sedaj, ko je ta projekt uspešno za nami?
Najprej se moram pošteno naspati, ker je bilo te dni spanja ali nič ali komaj za vzorec.
In človeško telo na dolgi rok tega ne prenese prav dobro.
In jaz imam resen namen ostati s svojim telesom v dobrih odnosih.
Zelo resen namenJJJ.
Ker prav gotovo to ni bil zadnji tak projekt, ki sem se ga lotila, ne da bi v resnici vedela, česa se lotevam.
Imam vsaj dva podobna na zalogi.
Ampak še nista za objavo.
Najprej spanjeJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
na kratko o dogodkih ta teden:
-          v ponedeljek, 12. decembra od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih Gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 14. decembra od 18.30h do 20.30h v Kočevju – mini 2-urna EFT delavnica ''Stres'' s poudarkom na stresu med in po praznikih. Prijave po telefonu 01/89 38 700 ali na mail tatjana.romih@sent.si
-          v četrtek, 15. decembra od 19h do 20.30h v Žalcu – skupinsko tapkanje
-          v soboto in nedeljo, 17. in 18. decembra v Ljubljani – dvodnevna EFT 2.stopnja
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk:
-          vsako sredo ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Logatcu
-          vsak torek ob 18.30h je enourno skupinsko tapkanje v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si
-          vsak ponedeljek ob 19h je skupinsko tapkanje v Kopru
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ajdovščini
-          vsak torek ob 19h je skupinsko tapkanje v Ljubljani v Šiški www.odprta-pot.si
-          redna skupinska tapkanja v Mariboru – na različne teme – http://povezani.si
-          vsak torek ob 18h je skupinsko tapkanje v OŠ Malečnik. Pred tapkanjem je vsakič praktična predstavitev za tiste, ki metode še ne poznajo (ob 17h).
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dnevni Martinin EFT blog: http://povezani.si/blog
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
težko se spravim k pisanju ampak drugače hodiš pogosto z mano. V temu obdobju leta se mi vedno odpirajo tiste stare rane. Se pozna tapkanje, kajti veliko blokad in nepojasnjenih dejan se mi je odprlo, zato sem vesela, da bodo končno tisti DVD ji, pa sem ravno zadnjič razmišljala ali si pozabila na nas. Ker, ko slišim tvoj glas mi je vse tako enostavno, preprosto, beseda in misli gredo kar same na plan. Naj ti še povem kako sva šle ti in jaz na maturo, tapkala sem celo pot, parkirala avto in tapkala naprej, vse do predavalnice. Po končanem izpitu pridem na parkirišče pa nisem vedela, kje sem pustila avto ampak matematiko pa sva super naredile. Tudi ko sem šla na strokovnega sam tapkala prej in potem vso pot in sem vso energijo usmerila v to, da naredim. Pa se mi vsi čudijo, kako da nisem živčna pa odgovorim, ne ker to je že opravljeno.
Super si in sem zelo vesela, da sva se spoznali ter da me tvoja energija pomirja...
Lp in le tako naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hmm, če lahko še kaka vrstica. Že kar nekaj časa razmišljam o vseh težavah, ki me pestijo. In prav tako dolgo razmišljam o tem, da pa bi bilo treba spet malo EFT v akcijo spraviti. In torej, ker se nič ne zgodi po naključju, pač pa z določenim vzrokom, so današnje novice tista "brca u rit", ki sem jo potreboval, da se spravim v akcijo.
Hvala ti za vse in hvala, da si!
Lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, hvala za vse, res je dober občutek, ko se prepustiš tistim pozitivnim občutkom. Jaz sem se tako počutila še zjutraj, kljub temu, da sem vstala zgodaj in šla v službo na svoj 55. rojstni dan. Prav pomislila sem, da sem se nazadnje tako dobro počutila, ko sem bila še otrok in sem se veselila svojega rojstnega dneva. Pa letnica sploh ni pomembna, pomemben je samo občutek zadovoljstva, ko te nič ne skrbi, ko veš, da bo vse ok, da imaš moč in sposobnost soočiti se z ovirami na svoji življenjski poti. Počasi se res daleč pride, sploh če uporabljaš eft.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo!
Jaz se ti bolj poredko oglašam. Vsak teden pa redno berem tvoje novice in novice naših kolegov tapkalcev. Vesela sem,da nas je vedno več. Jaz sem bistveno boljša kot sem bila v časih, ko sva skupaj tapkali. Draga Pika, hvala ti za vse kar počneš dobrega za nas. Tapkanje je res zakon. Želim ti zdravja in zadovoljstva, veliko uspehov in sreča naj te spremlja kjerkoli si. Lupčki in objemčki!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
s vsem spoštovanjem... ampak komercialist pa nisi (6 DVD za 29,00€ aloooooo) saj nisi pokrila niti nastalih stroškovJJJ???
Lepo se imej, ampak tapkanje je zakon.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, hvala za vse, krasno bitje si, je užitek delati s teboj!
Pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
hvala za vsako ponedeljkovo pošto ki jo nestrpno pričakujem. Všeč so mi tvoja razmišljanja, prav tako pa odzivi uporabnikov, ki jih objaviš. Kolikokrat se najdem tudi sama med temi odzivi. Metodo šele spoznavam. Prebrala sem tudi priročnik, je pa res da je v živo to čisto nekaj drugega.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljeni,
ker meni prebiranje vaših zapiskov dviguje motivacijo in vzdržuje kontakt s tapkanjem, vračam s tem zapiskom.
Najprej HVALA sama sebi da sem bila pripravljena, da sem naletela in spoznala EFT (na celjskem sejmu). Še sedaj ko ga že nekoliko poznam in prakticiram mi je kot tehnika smešna in me je sram da bi me kdo videl ali me slišal ga izvajatiJJJ. Bila sem na samo enem predavanju v živo- 4 ure - takrat ful navdušena....potem me je počasi malček minilo...in sem tapkala tu pa tam. Zelo malo....Sama pri sebi sem razmišljala na kaj vse bi lahko tapkala...in ugotovila, da lahko 10 let samo tapkam na vse kar se mi je nabralo.
To pa je itak nemogoče. Potem sem pa zabredla v tako blokado, in v neko sranje, da se nisem vidla več ven. Take negativne misli so se mi porodile, da si že nisem znala skorajda več pomagati, sem že čutila fizične bolečine na moje glupo razmišljanje o sebi....toliko se mi je porušilo vse...in me je bilo strah, na smrt strah... Pa sem poskušala tapkati...malček med šihtom, samo to ne gre...polna pisarna ljudi pa telefon ki zmoti... po šihtu hitim v trgovino pa po otroka in pol itak ni šans tapkat ker se ne da… in potem je večerja pa otroka dat spat in približno ponovi vse drugi dan..torej kdaj tapkat? Pa sem brskala po netu da dobim nekaj kar bi me vodilo, res je ogromno o tem napisanega, pa sem našla besede za tapkat in to v ANGLEŠČINI. Pa jaz to sprintam. In en večer, ko me je bilo res že strah vsega dogajanja z mano dam otroka spat, pa zaspim z njim zraven, pa se čez 2 urci zbudim in grem da si umijem zobe pa pogledam kaj je po tv...nič pametnega...pa grem spat...pustim prižgano luč in malček berem knjigo...eno res GROZNO FANTASTIČNO...sem jo dobila za darilo za rojstni dan -"MOČ". Pol ko že dobim toliko informacij, da mi je dovolj, neham in vzamem sprintan list z angl. besedami za tapkati, vstavim noter svoj problem in tapkam. Včasih tudi kaj nisem prav dobro razumela pa kr tapkam, eno uro sem tapkala dokler nisem prišla od 8,5 do 1, potem sem čutila da mi je dovolj in ob treh popila malo vode in zaspala.
In sem končno opazila malček izboljšanje svojega stanja naslednji dan, v glavnem me ni bilo več toliko strah svojih misli - negativnih...nisem jim dajala več pomembnosti da se moram bati slabih posledic. Včeraj pa sem si vzela 2 urci popoldne ko je šel mali na popoldanski počitek, jaz pa pred net raziskovat o EFTju. Ker v slovenščini ni nič posebnega v obliki videov za tapkat...sem tapkala na angleške posnetke...in sicer na splošno o LJUBEZNI, pa tudi o ZDRAVJU... NEVERJETNI REZULTATI ko sem šla v dnevno kjer je bil moj dragi....to je noro.....HVALA vsem, tistim ki te videe delijo z vsemi....ISKRENA HVALA!!!!!!!
želim vam lep dan,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
živjo Pika,
jst sem včer skor polovico dneva tapkala, da sem spet eno "porcijo" kuk tuk rasfukala... ma nam odnehala, pa kaj pol, če je zajebanu!!!!!
objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Na znam izraziti zahvale za tvojo pomoč s tehniko EFT. Povedati moram, da sem se s to tehniko prerodila, postala veliko volj samozavestna, strahovi, ki so bili v meni prisotni od otroštva takšni ali drugačni , so enostavno izginili. Umirjena sem, kar  pred tem nisem bila nikoli. Za tehniko EFT sem se prvič seznanila preko revije Viva, nato preko tvoje spletne strani, nazadnje pa sem bila v spomladanskem času prisotna na vašem predavanju v Slovenj Gradcu. V vaši napovedi bo predavanje v SG ta teden. Z veseljem se bom udeležila.
Pika, najlepša hvala za pomoč, ki jo širite po vsej Sloveniji, verjamem, da vam je vsak, tako kot jaz neizmerno hvaležen.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
zadnjič sem bila prav vesela, da sem ostala na skupinskem tapkanju. Tako sem se odlično počutila, da se prav veselim tega decembra, čeprav ga prej sploh nekako nisem zaznala, da je že tu. Počutim se odlično, vse mi je tudi nekako bolj jasno, kar neke uvide dobivam v svoje življenje. Več ko se vidiva…
Objem
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo, jaz sem pa nova tapkarca, se šele učim, sem bl nerodna, pa bo, najprej so se mi sinusi odprli, pa zeeeehaaam JJJ, torej, sem na pravi poti....nekaj že dogaja,
Hvala in en velik objemmmmm!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
sodelavka mi je napisala mail, kako je bilo v soboto MEGA in da bo sedaj zares vsak dan tapkalaJJJ
Že večkrat sem ti hotela napisati o svojih premikih na bolje, a sem si rekla: še malo počakaj, da bo za teboj daljše obdobje pozitivnega razpoloženja in dogajanja...Zadnja dva meseca res lepo potekata: zmanjšala se je napetost (beri mobing) v službi, sodelovanje v timu je že skoraj zglednoJJ. Tudi v privatnem življenju stvari napredujejo... Seveda je veliko čustev še za predelati, a nisem več nemirna, pod pritiskom in v strahu, dobro spim. In kaj počnem? Vsako jutro s sinom v avtu tapkava: že vnaprej se zahvaljujem vesolju za pozitiven dan in pozitivne misli, za dan brez jeze in konfliktov, ker potem se dobro počutim, sem vesel, zadovoljen ipd. Imava točno določeno lokacijo (ulico), kjer se začneva tapkati in če kdaj še ne začnem na določenem mestu, me sin takoj spomni... To je postal najin jutranji ritual! Res super, da je tako dobro sprejel tapkanje in v šoli tudi še nadaljujejo.
Lepo se imej.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
…Zdaj sem začela s tem in zelo resno mislim nadaljevati, vsako skupinsko tapkanje je močnejše, vsaka nov stvar me naredi bogatejšo, dobro je skratka da ostanem NOT. Tako mislim in čutim!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
najlepša hvala in lep pozdrav, sem zelo vesela, da sem te spoznala, ker mi EFT velikokrat pomaga.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika,
ko sem prebirala tvoje tedenske novičke, sem se popolnoma našla v 6. pismu, kjer gospa opisuje svoje nezadovoljstvo, nesposobnost, nevrednost, premišljevanje kaj bi, če bi ...ja, ja pismo kot bi ga pisala jaz sama. Vem da moram jaz tudi še veliko postoriti in odtapkati razne stvari iz sebe, zato te prosim za DVD, da bom imela tudi doma pomoč in neke vrste vodenja, saj sem vedno v dilemi če pravilno tapkam.
Tebi Pika pa želim v Novem letu 2012 veliko zdravja, sreče in Božjega blagoslova, da boš še naprej za nas tak sonček kot doslej. Hvala Ti za vse in lepo pozdravljena.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena:)
Čeprav imam za sabo samo 4-urno delavnico tvoje šole, se pridno in vztrajno tapkam. Tapkanje me v nemirnem obdobju pomiri, obenem mi da novih moči in energije, ko mislim, da sem že vsa utrujena in izčrpana. Že se veselim novega znanja, ki ga bom uporabila s pomočjo DVD - jev.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena ga.Pika!!
Zelo sem se razveselila te vaše tokratne pošte, to pa predvsem zaradi novice o DVD-jih!!! Ker so mi te predstavitve, predavanja in tapkanja predaleč (sama zaradi težav z nogami tako daleč ne vozim, drugih pa nočem obremenjevati), sem kompleta zelo vesela, saj bom lahko videla in slišala, kar sem do zdaj samo brala in sama poskušala.
Rada bi naročila ta komplet mini delavnic!
Hvala in lep pozdrav!!!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo: www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek
 
AMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobote: 14. januarja v NM, 28. januarja, 21. aprila in 23. junija 2012, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: sobota in nedelja 17. in 18. december 2011, 24. in 25. marec 2012 ter 26. in 27. maj 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3):
datumi: 11. in 12. februar ter 16. in 17. junij 2012, vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri predpisane opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
podrobnosti o vsebini tečaja: www.eft-slovenija.si/joomla-license/eft3stopnjaaamet
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabemetode EFT v Ljubljani 21.januarja, v Vitacentru 18.februarja, : eft-slovenija.si/index.php
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabemetode EFT v Ljubljani 21.januarja, eft-slovenija.si/joomla-license/nadaljevalna4urna
 
Uvodne enourne predstavitvedelovanja metode EFT – v torek, 17.januarja v Novi Gorici, v sredo 15.februarja v Nazarjah, …eft-slovenija.si/index.php
 
Skupinske EFT ''vadbe''so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini:
www.eft-slovenija.si/ Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.eftuniverse.com/, ki pa je v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE:
 
Tole je povezava na posnetek tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 31.minute.
 
in nadaljevanje - od 7.minute naprej:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v sredo, 1.12.2010 - EFT in odvajanje od kajenja
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na oddajo na TV SLO v ponedeljek, 14.6.2010 - EFT in hujšanje -
http://tvslo.si/predvajaj/dobro-jutro-2-del/ava2.73041801/
EFT je od minute 34 naprej
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Sporočam ti, da smo pravkar objavili
oddajo o metodi EFT.
Povezava: http://www.s12.si/zdravo-zivljenje/v-ravnovesju/985-v-ravnovesju-metoda-eft
Jaz sem prebrala prvi del priročnika in se že veselo tapkam ter širim navdušenje nad EFTjem. :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
- povezava na posnetek oddaje Mozaik na RTV SLO2, ki je bila na sporedu 28.7.2009 ob 20.30.
 
- povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV 20.6.2009: http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html
 
- povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'' v Tomovi dnevni sobi 18.5.2009: http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
- oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 – povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic