07 december, 2009

EFT novice 7.12.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
skoraj hkrati sta se zgodili dve TV oddaji - prva v okviru Dolenjskega obzornika na Vašem kanalu - 24.11. - prispevek o RIC-u je od 20.minute naprej, EFT in jaz pa od 23.minute naprej (je pa parkrat metoda EFT omenjena že prej). Povezava: 
http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=3341&Itemid=133

Druga oddaja pa je bila posneta za Murskosoboško televizijo AS - oddaja ima naslov Piškotki sreče - in je bila v tem času predvajana že velikokrat, ponavadi pred oddajo Gnes, ki je ob 9.30, 15.30, 18. in 20. uri. Za ta prispevek ni bilo postavljene fiksne ure - so jo dali na program, ko ''niso imeli programa''. Novinarka mi je obljubila posnetek po pošti, upam, da bo v takem formatu, da ga bomo lahko objavili na spletni strani.   

Tapkanje je zakon! 
:))))))))))))))))))))))))))))))))) 

malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravček,
najprej HVALA - tebi, Samotu in skupini, da sem postala lažja :) ko se sprosti taka navlaka, zamašek, blokada, ki se je sploh ne zavedaš, ki te omejuje in onemogoča, da si to, kar si...
Delček tega sem včeraj spustila in komaj čakam, da spoznam kaj vse me še čaka.
In na misel mi hodi le naslov knjige Milana Kundere "Neznosna lahkost bivanja" (pa čeprav knjige ne poznam, jo nisem prebrala in pojma nimam o čem govori :):):), super občutek!
Še enkrat naj hvala!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Zdravo Pika,
v soboto sem se v Celju naučila veeeliko novega. 
Takoj naslednji dan še preden sem se dobro zbudila - seveda klasika nedelja zjutraj, ko vsi pošteni ljudje spijo - me je zagrabil 1000% heksenšus - komaj sem vstala, da sem lahko šla še na WC. Gledala sem lahko le močno v desno, ker vse ostalo je bila ena velika huda bolečina, da sem samo javkala.
Ni mi preostalo drugega, kot da sem se začela močno tapkati in tapkati in tapkati in glej ga zlomka, po vsakem tapkanju sem lahko glavo za en cm obrnila v levo, ne da bi me bolelo. Seveda sem nadaljevala in se tapkala in tapkala in tapkala in tapkala ........ dokler nisem stanje spravila od 1000% na 10%. Tu pa se je stvar zaustavila in je nisem znala spraviti na 0%. Poskusila sem vse kar znam - no vsaj mislim da sem - pa ni šlo na 0%. Torej vprašanje je - kaj narediti da bo heksenšus čisto minil???
Pravzaprav  pa sem se ti hotela ZAHVALITI, KER SEM SE NAUČILA TAKO DOBRE STVARI, da sem si lahko pomagala v nedeljo zjutraj, ko živega boga (beri človeka) ni bilo nikjer, da bi mi pomagal in bi še danes trpela in javkala, če ne bi znala tapkati.
Tako se je ponovno izkazalo, da vsaka stvar pride ob svojem času. V soboto sem imela še nekaj drugih stvari in ko sem se odločala, kam bom šla, sem se odločila za tapkanje, kar se je izkazalo popolnoma pravilno, da sem sebe dala na prvo mesto, kar se mi je v nedeljo definitivno obrestovalo.
Pozdrav in objem

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pozdravljena Pika.
Ko tako lepo pišeš o občutkih pri ognju in vsem, kar nam ogenj daje, ti pošiljam pesem Svetlane Makarovič, ki jo pojemo pri zboru in je prav namenjena tvojim občutkom, samo tapkanje bi bilo potrebno vključiti in prijateljstvo bi bilo popolno.
Kaj misliš? No, najprej preberi pesem, pa potem povej! Ali pa tudi ne, važno je da čutiš!
Lep dan ti želim,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Draga Pika,
moj mlajši sin je posnel eno čudovito sliko, ogenj v naši krušni peči, v stari kmečki hiši. Pošiljam vam ga, z željo da vam polepša dan, morda vas tudi ogreje.
Tapkam, tapkam... in se spominjam tečaja.
Lep pozdrav

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hojla!
Hvala za odkrivanje preproste in tehnične poti kako sebe "spraviti v red".......  Se moram pohvaliti, da deluje.....  :-)
Hvala! Lep pozdrav!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ljuba Pika dobro jutro,
delavnica v petek je bila odlična kakor tudi vse prejšnje, ki sem jih obiskala. Vsaka prinese kaj novega in pripomore, da dopolnjujemo svoje znanje tapkanja.
Krasno je tapkati s Teboj ljuba Pika na enournih tapkanjih kakor tudi na delavnicah. V skupini je energija mnogo močnejša in je tudi tapkanje drugačno. Redno in vztrajno tapkam vsak dan in to ne samo enkrat. Danes zjutraj sem tapkala na moj ego, ki me hoče včasih kar nadvladat. No in po končanem tapkanju sem se čez nekaj časa hotela spomniti kaj mi je ego govoril, a veš da ni šlo!

Veselim se četrtka in tapkanja s Tabo.
Rada Te imam.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

..... mislila sem, da bom šla na šolanje za psihoterapevta, a sedaj vidim da je to brez potrebe, s tapkanjem rešiš vse - skoraj vse.... 

Hvala, da sem spoznala Piko Rajnar in me je naučila EFT -anja in si tako pomagaš sam.

Hvala Pika, hvala! 

TAPKANJE JE ZAKON !!!!!!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 23.januar 2010 ali pa sobota, 20.marec 2010 - vsakič od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 9.12., 20.1., 3.2., 3.3. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.
- vsako drugo sredo - 27.1., 10.2., 24.2. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji (04 25 19 558). Predhodne prijave so res zelo zaželjene.
- vsak drugi četrtek - 17.12. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Po uvodni predsatvitvi imamo ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
- v četrtek, 10.12.2009 ob 15.30h v Črnomlju. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
- v soboto, 12.12.2009 ob 13h v Ljubljani - Mavrična sobota.
- v sredo, 16.12.2009 ob 19h v Tolminu. Delali bomo v knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 30.1.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 5.2.2010 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

v soboto, 27.2.2010 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 30.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 6.3.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.
  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno. 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju. V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno, je pa super, če je možnost pobiranja prostovoljnih prispevkov. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:Windows Live: Make it easier for your friends to see what you're up to on Facebook.

Windows Live: Friends get your Flickr, Yelp, and Digg updates when they e-mail you.

Arhiv EFT Novic