30 november, 2009

EFT novice 30.11.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
v soboto dopoldan smo v prostoru, kjer smo imeli 4-urno delavnico, imeli posebnega, meni strašno ljubega gosta.
Nisem ga pričakovala, ni bil prijavljen, zato je bilo presenečenje še toliko močnejše.
Kdo je bil to?
Lep plapolajoč ogenj v kaminu:):):):):):)
Že od malega ogenj naravnost obožujem, pogled nanj mi takoj požene kri po žilah in ustnice priviha v vesel nasmeh.
Ogenj je živ, ves čas se spreminja, plameni se vrtijo po svoje, lahko jih gledam ure dolgo pa se ne naveličam.
In ob tem se lahko tudi grejem v toploti, ki jo ustvarjajo goreča polena.
Zame je to čista harmonija - ogenj skrbi za toploto telesa in duše hkrati.
In tako smo v soboto dopoldan tapkali v prostoru, ki ga je prijazno grel in razveseljeval ogenj.
Mene je njegova prisotnost še posebej razveseljevala.
Tako močno, da mi je kasneje ta dan ena gospa rekla - pa saj ti v očeh miglja pravi plamenček, kot ogenj!
Mi je bilo všeč - in upam, da sem ga uspela dati naprej skupini, s katero smo tapkali v soboto popoldan...
 
Tapkanje je zakon! 
:))))))))))))))))))))))))))))))))) 


malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pridno sem tapkala sebe in druge, tiste, ki so se pustili.  Res sm zadovoljna, da sem šla na oba seminarja.

Ena gospa je pa med pogovorom kar na enkrat planila v jok, jaz sem jo pa hitro začela tapkati. Ko je najhujša kriza minila, se je tapkala sama. Naslednji dan sva pol ljudi  poslali v PM, ti bi se prav zabavala, ko bi poslušala. Tako sva se smejali, da sva se komaj tapkali. Tapkanje je res zabavno, če uporabiš malo domišljije in nisi preveč zategnjen.

En TOPEL objem

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pika, zdravo!  

Hotel sem že takoj, ko sta s Samotom prišla nazaj, poslati čestitke, pa čas kar bezlja in evo, do sedaj ti nisem nič napisal.

Obema s Samotom vama čestitam za vajin uspeh v Angliji (saj mislim, da je to bil uspeh).

Lepo, da sem se spoznal in se srečal s tem na samem začetku in tako imel priliko videti, v katero smer se je to razvilo.

Tebi pa še posebej zahvala za tvoj prispevek k seznanjanju in širitvi EFT in tvoj pozitiven pristop k temu.

Saj si pravi sonček tapkanja v Sloveniji.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Draga Pika,
pred kratkim sem se drugič udeležila eno urne predstavitve in moram povedat,da se me je zdaj drugič zelo dotaknilo. Tapkam vsak dan in začutila sem veliko energijo in nek nov polet. Vse to so zapazile tudi sodelavke, da se z mano nekaj dogaja, zato sem jim razložila, kaj počnem. Ker je to poslušala tudi moja ravnateljica, je takoj namignila, da bi bilo super, če bi nam osebno pokazali to tehniko na eni od konferenc. Zdaj pa vas še enkrat prosim, če boste utegnili in si vzeli čas in nam vsem skupaj namenili kakšno uro. To tehniko bi želeli izvajati tudi z otroki, vsaj jaz sem se namenila. Upam, da bom znala jim uspešno predstaviti. V razredu imam kar nekaj otrok, ki imajo težave s koncentracijo. Draga Pika, zelo bi bila vesela, če bi se odzvali povabilu, čeprav se zavedam, da imate ogromno dela.
Lep pozdrav in tapkanje je zakon!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dobro jutro Pika!

To si pa tako lepo napisala.me veseli da nas je vedno več v tej tretji skupini -J.. 

Pozdrav in objem

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ojla Pika,
ja spet se ti javljam. Hvala za izčrpen odgovor. Simptomi so manj izraziti in redkejši, če pa se pojavijo, jih pač enostavno stapkam. Toliko o alergiji.
Pika, hvala ti za vse. (S)mej se.....

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ljuba moja Pika, 
najprej čestitam za Tvoje uspešno delo v Angliji. Malo kasnim, a za dobre želje ni nikoli prepozno.
Hvala, hvala za četrtkovo tapkanje. V petek zjutraj sem bila kot prerojena. Tapkanje je res zakon. 
Toplo Te objemam.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

.........nisem pridna v tapkanju, se mi je pa zgodilo, da sem se pred neko situacijo spomnila nate in se kar bolj na hitro potapkala;) -  pa je tudi taka, bolj instant varianta pomagala..zelo sem bila vesela...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Živijo Pika !!!!! 
Oprosti, ker se nisem prej javila imela sem zelllloo velike probleme. Sedaj so problemi odstranjeni. V mojem primeru sem spoznala kaj pomeni TAPKANJE in se vsem zahvaljujem da so me pripeljali do tebe Pika HVALA TI in še enkrat hvala. Zelo sem ti hvaležna za znanje ki ga razdajaš med vse nas. Hvala !!!!
Pika zelo lep dan ti želim in ti pošiljam topel objem!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
cestitke za prvi rojstni dan torkove vadbe.
Naj nagajivi, iskreni, vztrajni plamencek, ki se nahaja v vsakem otroku, raste in se razplamti. To zelim tvojemu "otrocicku" in vsem, ki se ga udelezujejo.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
ne bi verjela, če se to ne bi zgodilo meni. Ob 4 zjutraj me je med spanjem zagrabil krč v meča leve noge. Kriza! Grozen krč, grozne bolečine, pa nikogar, ki bi me zmasiral. Nisem se mogla niti premakniti. Čisto obupana in zmedena sem se začela v temi noro tapkati z vso silo, čeprav v resnici nisem verjela, da bo krč popustil, ampak to je bilo vse, kar sem bila sposobna takrat storiti. Pa se je zgodil čudež in krč je popustil. Res sem si oddahnila. 
Topel  objem,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Veš kaj sva še naredila, nekaterim našim kolegom, ki so anti bralci in ko vidijo da je full za brat sva poslala sinovo seminarsko o EFT.
Tako sem sigurna da bodo vzeli tudi ostalo gradivo, in spoznali EFT. Malo moraš biti lukav!!!  in če hočeš komu dobro se jaz spomnem čuda stvari, da ga obrnem...
Veš kaj je super, jaz imam bujno domišlijo za kake butaste pesmice.. in ko se tapkam sama ali z mulcem, damo  avtu musko na ful in spremenimo besedilo komada (ohranimo melodijo) in se tapkamo na komad. Pa malo gor pa dol po taktu, kot da bi na sebi igral ištument. ...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.....ja cajta pa nisem mela zato, ker sem šla v NM z eno prjatlco, ki je mela danes zagovor magistrske in tudi tremo...no pa sem sla tja, da sva odtapkali in je dobila skupno oceno 9, zagovor pa 8, kar je po moje odlično, ker res ni retorik. Pa še običajno tečni profesor je bil izjemno dobrohoten in prijazen...no, njega sem pa jaz tapkala med zagovorom :))))
Saj veš, tapkanje je očitno zakon :)))).
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 23.januar 2010 ali pa sobota, 20.marec 2010 - vsakič od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 25.11., 9.12., 20.1., 3.2., 3.3. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.
- vsako drugo sredo - 2.12., 27.1., 10.2., 24.2. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji (04 25 19 558). Predhodne prijave so res zelo zaželjene.
- vsak drugi četrtek - 3.12., 17.12. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Po uvodni predsatvitvi imamo ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
- v četrtek, 26.11.2009 ob 17h v Ribnici. Delali bomo na povabilo Univerze za 3.življenjsko obdobje. Naslov: Miklova hiša v Ribnici.Udeležba je brezplačna.
- v petek, 4.12.2009 ob 18h v Kopru. Naslov: OŠ DUŠANA BORDONA, Rozmanova 21a, Koper (Semedela). Udeležba je brezplačna.
- v četrtek, 10.12.2009 ob 15.30h v Črnomlju. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
- v soboto, 12.12.2009 ob 13h v Ljubljani - Mavrična sobota.
- v sredo, 16.12.2009 ob 19h v Tolminu. Delali bomo v knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 30.1.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 5.2.2010 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

v soboto, 27.2.2010 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 30.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 6.3.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.
  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno. 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju. V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno, je pa super, če je možnost pobiranja prostovoljnih prispevkov. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:


Windows Live Hotmail: Your friends can get your Facebook updates, right from HotmailR.

Windows Live: Keep your friends up to date with what you do online.

Arhiv EFT Novic