23 november, 2009

EFT novice 23.11.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
pa smo dočakali prvi rojstni dan našega torkovega druženja. V torek bomo upihnili prvo svečko.
Dete počasi kobaca, govori še nič, počasi in okorno se začenja zavedati, kdo in kaj sploh je.
In vsi, ki pridemo, vsak torek opazujemo njegovo rast.
In se jo iskreno veselimo.
 
Tapkanje je zakon! 
:))))))))))))))))))))))))))))))))) 

malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Draga Pika, 

tako tvoje današnje sporočilo kot tudi moja prva izkušnja s tapkanjem sta me spodbudili, da napišem nekaj besed.

Kako lepo je, če si potem, ko globoko vdihneš in medtem poskušaš občutiti, v katero spodaj opisano skupino spadaš,

lahko pritrdiš, da v tretjo ... saj je vdih svoboden in se dviga tja, kamor bi sicer želeli, če bi imeli krila .

Prava radost je res nekaj, kar izvira iz nas. Začutimo jo lahko, če verjamemo, da smo vsi ljubljeni otroci vesolja in zaupamo,

da nas ta energija pelje vedno po pravi poti, četudi se nam dozdeva, da moramo preko ovir.. 

Konec tedna sem morala prevajati na javni prireditvi. Vedno, ko sem se spomnila te obveznosti, me je stisnilo v želodcu.

Zato sem prvič res pridno tapkala, vsako jutro, če je bila prilika, še preko dneva. In presenečeno sem ugotovila, že kar prvi dan,

da neprijeten občutek strahu zgineva. Sem verjela, da bo vse dobro in si dejala, pusti se presenetiti, morda bo v soboto tudi tako .

In res je bilo; počutila sem se odlično in delo sem opravila, tako, da sem bila sama zadovoljna.

Zato, dragi moji, ubogajte in verjemite v to orodje, ki deluje čudežno. Prikličite si z njegovo pomočjo radost!

Potem boste ugotovili, da bodo letošnji praznični decembrski dnevi najlepše darilo. 

Imejte se radi in uživajte! Draga Pika, tebi pa seveda zahvala, da nas učiš in pomagaš tapkati. Moja hvaležnost je velika. 

Pozdrav in objem,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo sonček!
Ma, ni mi dala žilica miru, da nebi odpisal na tokratni mail. Spodbudilo pa me je seveda razmišljanje mladeniča, ki piše o stanju njegovih misli in kam so ga pripeljale. Odličen šolski primer, ko se vprašamo zakaj se nam dogaja to in to. Pravzaprav smo vedno sami odlični režiserji dogajanja v sebi in okoli sebe. In ker je strah osnovno vodilo vseh neumnosti ga je potrebno v kali zatreti. Seveda ne vsega saj nam koristi in varuje pred neumnostmi, ki bi jih lahko storili. Temveč premagati tisti strah, ki ga producira naš ego, ko nam dopoveduje, da nas nihče ne mara, da smo grdi, debeli, presuhi, revni, neljubljeni, invalidi take in drugačne sorte. Našteval bi lahko še in še. In kaj je trden dokaz pisanja tega mladeniča. Da je vse v nas samih. Le želja po odstranitvi teh notranjih smeti mora biti dovolj velika, da se jih osvobodimo. S tapkanjem seveda. Pa ne vsega naenkrat. Pojdimo po stopničkah in se počasi vzpenjajmo v svoje novo življenje, ki je prečudovito, da bi ga kar tako prepustili tegobam, ki to niso. Vse so le globoko v nas zasidrane predstave o nečem, kar v bistvu sploh ni res. Povzpnimo se na prvo stopničko in že se kaže novo obzorje in olajšanje. 
Glede bližajočih se praznikov pa takole. Osnovno pravilo je: NE DAJTE SE ZMESTI OD PRONICLJIVIH TRGOVCEV! Prav ti nam želijo vnesti občutek manjvrednosti, ker si naj nebi mogli privoščiti tega ali onega. Prečistimo svoj odnos do vsiljivega dogajanja s tapkanjem in videli bomo, da nam sfižene ponudbe ne pridejo do živega. To potem prenesimo tudi na svoje otroke, da se ne bodo nalezli naših vzorcev. Bodimo mi-mi in ne mi-nekdo drugi. S tapkanjem spremenimo in spodbudimo pozitivni pogled na dogajanja in ne samo v decembru. Tako kot si zapisala draga Pika. Vsak dan naj bo Božič ali novo leto, ker si to zaslužimo. Darilo pa bodimo najprej sebi. 
Pozdravlja in objema te trden član tretje skupine!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.........kajti jaz se v resnici ne želim znebiti moje disleksije, ker sem se z njo že zelo lepo udomačil in me verjetno varuje pred nadaljnjim duhovnim - osebnostnim razvojem, ki ni mačji kašelj in samo zadovoljstvo in veselje, ampak so tudi novi neznani izzivi, ki so lahko veliko bolj zahtevni kot jih okušam danes zaplankan z disleksijo.

Zakaj je podzavesten odpor proti osebnostni spremembi tako močan? Podzavestno se zavedam (mo), vsaka sprememba osebnosti ali osebne rasti pomeni velik korak v neznano, neznanega pa se po naš ego po difoltu strašno boji.  

Pa imam spet kaj za tapkat.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
A veš, da te dojemam kot eno Piko Nogavičko. Kako nas zmoreš vedno tako radostna sprejet in trgaš z nami te elastike ali kar koli nas že vleče nazaj, ko si tako močno želimo naprej. Res je zadušljivo, ko ne dihamo za 10. Dihanje je najpomembnejša stvar, pa nihče ne pogleda svojega vdiha.
Super nas učiš, hvala ker si, močno se trudim z EFT tehniko in tudi širim informacije o EFT-ju. Na zadnjem srečanju sem bila vesela, ko sem med eftjevci vidla osebo, kateri sem povedala, da EFT ponuja rešitev težav. Za hobi se ukvarjam z masažo in veliko ljudi mi pripoveduje o takšnih in drugačnih težavah. Jaz jim vedno ponudim EFT. Sama se ne 
udeležujem pogosto srečanj, ker mi čas ne da. Pa pol kar sama mal potapkam, ampak se mi zdi, ko nas je vač v krogu, da kar neka sinergija kroži in je učinek še večji.
Draga Pika Nogavička, upam, da ne zameriš tej prispodobi, hvala ker nam daješ svojo radostno srce!
Lp!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika, lepo si tole povedala.  In: sem član tretje skupine. Ljubim druženje s sabo!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zadnja dva tapkarska doumka sta tale: 
- 1: končno sem začel razumeti razliko med težavo in izzivom. Težava je teža, ki si jo naložim. Ne glede na to, ali jo rešujem ali ne, je težka. Težka je za reševat in težka je za prenašat. In čeprav eno rešim me na ramenih čaka nova težava ali pa najdem nov problem - in teh se nikoli ne manjka, ležijo vsepovsod okoli - in si ga naložim kot novo težavo. Izziv je pa nekaj drugaga. Je problem ampak jaz se sam odločim ali ga bom ali pa ne reševal in do kakšne mere ga bom obdeloval. In ker si ga sam izberem je njegovo reševanje hec, je izziv, je fajn. In med reševanji izzivov lahko tudi počivam za razliko od težav, ki me težijo tudi ko bi želel počivatil. Čist en drug svet. In razumevanje se mi je odprlo v enem od nočnih nespečnih tapkanj. 
- 2: ko sem včeraj pešačil od službe domov me je naenkrat obšlo: "jebenti, jaz sem tako poln potlačenih čustev, psihičnih in emocionalnih traum, slabih izkušenj in  kar je še tega, da tega pucanja ne bo nikoli konc"; in sem začel takole po poti tapkati: čeprav sem tako poln potlačenih čustev, psihičnih in emocionalnih traum, slabih izkušenj in kar je še tega zajebanga sranja, da sploh ni čudno, da sem poln žalosti, strahu in besa in se sploh nisem mogel naučit bit ljubeč in prijazen in miren in entuzijastičen in vesel se sedajle odločim, da me popolnoma preplavi tisti drobec otroške radosti, veselja, prijaznosti in ljubeznivosti za katerega vem, da je še v meni" in potem sem naokoli po točkah izmenoma tapkal: "vse zajebane travme" in "preplavlja me moja otroška radost, veselje, prijaznost in ljubeznivost"; "vsa moja žalost, strah in jeza" in "preplavlja me moja otroška radost, veselje, prijaznost in ljubeznivost";  "vsa moje slabe izušnje" in "preplavlja me moja otroška radost, veselje, prijaznost in ljubeznivost" ... Ja, vem, ni specifičen dogodek, ja, vem, tudi malo ni po primerih opisanih na emofree strani, je bilo pa fino olajšanje. Kar preplavila me je sproščenost. In to sem lahko tudi takoj izmeril na odnosu hčerikice do mene (in obratno), ko sem prišel do vrtca. In zvečer pri večernih umivalskih in spatdajalskih opravkih in spet danes zjutraj pri vstajanju, urejanju in odpravljanju v vrtec. Uf, kok je laži žvet! 
Čau Carica!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zelo rada preberem te tvoje uvodne besede.  Super so, ker čutim, da za njimi stoji energija!
In me radosti, da je to možno doseči. 
Lp,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 23.januar 2010 ali pa sobota, 20.marec 2010 - vsakič od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.  Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 25.11., 9.12., 20.1., 3.2., 3.3. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.
- vsako drugo sredo - 2.12., 27.1., 10.2., 24.2. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji (04 25 19 558). Predhodne prijave so res zelo zaželjene.
- vsak drugi četrtek - 3.12., 17.12. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Po uvodni predsatvitvi imamo ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
- v četrtek, 26.11.2009 ob 17h v Ribnici. Delali bomo na povabilo Univerze za 3.življenjsko obdobje. Naslov: Miklova hiša v Ribnici.Udeležba je brezplačna.
- v petek, 4.12.2009 ob 18h v Kopru. Naslov: OŠ DUŠANA BORDONA, Rozmanova 21a, Koper (Semedela). Udeležba je brezplačna.
- v četrtek, 10.12.2009 ob 15.30h v Črnomlju. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
- v soboto, 12.12.2009 ob 13h v Ljubljani - Mavrična sobota.
- v sredo, 16.12.2009 ob 19h v Tolminu. Delali bomo v knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

v petek, 27.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Žalcu. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 10.00 do 14.00  v Krški vasi pri Brežicah. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 16.30 do 20.30  v Celju. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 30.1.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 5.2.2010 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

v soboto, 27.2.2010 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 30.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 6.3.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 19.11., 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju. V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:


Keep your friends updated- even when you're not signed in.

Windows Live: Keep your friends up to date with what you do online.

Arhiv EFT Novic