16 november, 2009

EFT novice 16.11.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
kako ste kaj v teh temačnih novembrskih dneh?
Zaposleni kot jaz?
Zaskrbljeni, ker se približujejo praznični decembrski dnevi in bo potrebno pripraviti vse potrebno - kupiti vsa darila - misliti na vse podrobnosti - in seveda na koncu blesteti?
Ali žalostni, ker nimate s kom iskreno ljubeče stopljeni deliti teh prazničnih trenutkov, in se to ob prazničnih dneh še posebej močno kaže?
Sem že bila član tako prve kot druge skupine in približno vem, kako je to...
Sedaj pa postajam član tretje - meni dosedaj neznane - skupine.
Člani te skupine poskušamo polno doživeti vsak trenutek vsakega dneva.
Ne glede na to, ali je prazničen ali deloven.
Ali smo sami ali s kom - ker se to itak vedno spreminja.
Čutimo, da je radost nekaj, kar izvira znotraj nas in ne nekaj, kar nam mora nekdo dati.
Čutimo, da smo vredni tega življenja in da so možnosti odprte na vse strani.
Verjamem, da vas je kar nekaj med bralci teh novic, ki se zavedate, da obstoja tudi ta skupina - in to me na vso moč veseli! Ker namreč veseli in radostni ljudje imajo v sebi nalezljivo privlačnost - magnet - moč.....
 
Tapkanje je zakon! 
:))))))))))))))))))))))))))))))))) 


malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala Pika, včeraj sem se po seansi počutila sijajno in umirjeno.
Moram reči, da sta mi zelo všeč tvoja naravna komunikacija in odprtost.
Bom redno hodila ob torkih, mogoče še kdaj ob ponedeljkih in tudi to bo koristilo.
Hvala in lep pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika pozdravljena!
Jaz sem novopečena EFT-jevka. V Celju sem bila na uvodni predstavitvi, stiskala sem si priročnik in ga predelala in moje navdušenje se še
ni poleglo. Imam sicer nekaj problemov s tapkanjem, kadar me hudo boli glava, ampak upam, da se bom toliko naučila, da si bom lahko sama pomagala.
Hvala in lep pozdrav iz Celja!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Lep (in vedno bolj vesel) pozdrav, Pika!
Zakaj vedno bolj vesel? Star sem 25 let in pred časom sem bil psihično in fizično čisto na dnu. Bil sem tako rekoč alergičen na svet, bolečine po vsem telesu, mali miljon simptomov, ki mi jih je povzročala kandida. Pomemben podatek pa je, da sem vedno slutil, da na moji čustveni ravni ni vse tako kot bi moralo biti, a si tega nisem vedel razlagat, še manj pa sem vedel, kako bi se na čustvenem nivoju spet spravil v harmonijo. No, tako sem neumorno, že skoraj bolestno brskal po internetu in s Stricem Google-om ugotavljal kaj mi je. Tako je bil enkrat rak, drugič celiakija, tretjič astma, spet četrti dan neke druge vrste rak, mislim, da sem bolehal že za AIDS-om, bronhitisom in še kaj bi lahko našteval. Hvalabogu sem med tem bolestnim iskanjem in tolmačenjem simptomov naletel tudi na stran z metodo EFT in tako sem še bolj začel vrtat v njo. Predelal sem tudi prvi del priročnika in EFT-am že dober mesec. Počutje v primerjavi s tistim obdobjem, s katerim sem začel moj e-mail, je, kot radi rečemo pri nas: 100 pa 1.
Hvala in želim Vam lep večer,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pozdravljena, 

lepe zgodbe in izredno dober občutek, kako si lahko  ljudje s tapkanjem na zelo enostaven način pomagamo.

Tapkam, tapkam skoraj vsak dan in se počutim tako, kot že dolgo ne!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Ker je moj dragi te dni v velikih stresnih dilemah in se kar redno potapka ali ga jaz SE VIDIJO ŽE NA VEN SUPER UČINKI. Čisto drug človek je venda na tem bo treba še delat.  .... vendar zadovoljen je in tudi mi okrog njega. ....  
Lahko bi ti pisala in pisala ... -- SKRATKA S TAPANJEM RES ODMAKNEŠ MARSIKAJ .. in tudi preprečiš da kaj sploh ne pride....
Topel pozdrav!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Draga Pika, sem še živa, čeprav ti si že dolgo nisem nič oglasila. Cela dva meseca sem okrevala po padcu in roka še sedaj ni čisto v redu.  Tudi rebra še bolijo, a vsakih toliko časa tapkam, pa mi gre bolje. Ko sem bila na bolniški, sem imela občutek, da mi prav nič ne more priti >do živegaSama sebi sem bila najbolj pomembna, imela sem se rada in tudi druge sem imela rada, žarela sem od srčne dobrote in toplote. Vse se je dogajalo z enim samim namenom, da bom čim prej zdrava in sposobna opravljati svoje delo, ki ga imam rada.

Bom videla, kako dolgo bom vzdržala in sama sebi verjela, da mi gre dobro in da mi prav nič ne manjka.

Tapkala bom še naprej, preden me odnese vsakdanji tok. Želim obdržati pozitivna čustva in verjamem, da mi bo to uspelo, tudi s tvojo pomočjo.

Pika, hvala ti za vsako pošto in pozitivno energijo, s katero se srčno razdajaš. Lepo te pozdravljam,

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 21.november 2009 ali pa sobota, 23.januar 2010 ali pa sobota, 20.marec 2010 - vsakič od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.  Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 5. in 6. december 2009 - ali pa 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 25.11., 9.12. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.
- vsako drugo sredo - 18.11., 2.12. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji (04 25 19 558). Predhodne prijave so res zelo zaželjene.
- vsak drugi četrtek - 19.11., 3.12., 17.12. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Po uvodni predsatvitvi imamo ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
- v petek, 4.12.2009 ob 18h v Kopru. Naslov: OŠ DUŠANA BORDONA, Rozmanova 21a, Koper (Semedela). Udeležba je brezplačna.
- v četrtek, 10.12.2009 ob 15.30h v Črnomlju. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
- v soboto, 12.12.2009 ob 13h v Ljubljani - Mavrična sobota.
- v sredo, 16.12.2009 ob 19h v Tolminu. Delali bomo v knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v petek, 20.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Idriji. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 27.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Žalcu. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 10.00 do 14.00  v Krški vasi pri Brežicah. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 16.30 do 20.30  v Celju. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 9.1.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 29.1.2010 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 30.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 6.3.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 19.11., 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju. V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:Windows Live: Make it easier for your friends to see what you're up to on Facebook.

Windows Live: Make it easier for your friends to see what you're up to on Facebook.

Arhiv EFT Novic