09 november, 2009

EFT novice 9.11.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
tale zgodba bo danes namesto mojih uvodnih filozofij. Je veliko veliko boljša, in ko sem jo brala, sem jokala od same hvaležnosti - jokala kot dež... 
Draga Pika, 
v torek ko smo šli v eno sliko, primer kjer smo bli prepričani, da delamo prav, oziroma čist nč narobe, pol pa smo bli čist zavrnjeni, sprejeti kontra našim pričakovanjem... in smo pol pogledali, kaj smo takrat napisali na svoj zid... in probali to pravilo zbrisat in napisat novega... je meni tako lepo "ratalo" da se mi še zdej mal smeje:):):):):):) 
Sem šla v sliko, ko sva enkrat z mamo šle k neki njeni kolegici (k sem jo srečala sam takrat ma nikdar pozabla). Tam sem se v sobi igrala z njeno hčerko, mame so ble v kuhinji. Spomnim se sam enga velicga medveda... Z mamo sva prnesle piškote, k jih je ženska odprla in so bli v sobi, kjer sva se igrale. Bistvo: ta ženska me je okregala na koncu, da sem pojedla vse piškote, češ da to ni lepo, da sva jih z mamo prnesle kot darilo alkajjazvem...
In... na mojem zidu  je s črnimi pisanimi črkami pisalo "Jaz sem neprimerna". Vidla sem se, kako stojim tam, z nogami na X, stisnjena vase in z glavo obrnjeno v tla... Še preden smo začeli tapkat na brisanje, sem pravilo z velikim črnim križem prekrižala, pol pa začela brisat... Pol sem napisala novo pravilo z velikimi tiskanimi črkami vseh barv, okrašeno z rožicami in smajlijem na koncu: "JAZ SEM PROW SUPER. TUD KO POJEM USE PIŠKOTE:)" No, in pol sem zraven vidla še en velik bel zid in nanj z enakimi barvnimi črkami napisala: "JST SEM SONCE. JST SEM ZVEZDA. JAZ DIHAM.".... tega se spomnim...
In pol sem zagledala en kup črnih črk, kako so letele tja na en kup in zraven sem vidla šifro 142:), kar po klasifikaciji blaga, ki jo pri delu uporabljam, skrajšano pomeni "ODPADNO BLAGO":):):):):):), hehe :):):)
 
Brisanje starih pravil, večinoma jih itak spada pod "odpadno blago", je zakon!!!!!!! In pisanje novih, je moja (na žalost) tazadnja pridobljena pravica, ki pa upam da me bo prpeljala do čist taprave revolucije (znotraj mene, seveda:):)... 
Hvala ti, caramia, za VSE, en velik objeeeeeeeeem,
 
Tapkanje je zakon! 
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
I loved meeting you and Samo at the Masterclass, I want more...
Thank you so much for the great presentation, love Ranjana
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena draga Pika, 
v ponedeljek me je na tapkanju zelo presenetil podatek, da te ljudje veliko sprašujejo, koliko časa bodo še morali tapkat in ali bo že kmalu konec.
Jaz razmišljam takole, pa ne vem ali je to res: da smo ljudje energija, to je razvidno že iz tega, da nam lahko posnamejo EKG in EEG in še duge podobne reči.
Torej vsak človek vibrira na določeni frekvenci, ki se seveda neprestano spreminja, saj je vse povezano s trenutnim razpoloženjem (misli, čustva). Torej četudi bi nam uspelo porezati vse korenine našh travm in sijajno očistiti naše energetsko telo, se še  vedno gibljemo v prostoru, kjer se srečujemo z raznimi energijami  in vse enkrat bolj, enkrat manj vplivajo na naš tok. Tako sklepam, se lahko teh BZZZZZZZ-jev, o katerih v priročniku govori Gary Craig, tekom dneva kar nekaj nabere in EFT je kot metlica, s katero vse reči zelo enostavno in hitro počistiš. Takoj ko začutimo neko nelagodje (čeprav ga največkrat ne znamo ubesediti, ker je mešanica različnih čustev) se potapkamo in čudežno deluje.
Jaz EFT razumem tako, ti pa mi prosim povej če in kje se motim.
Hvala ti za vse, kar si me naučila in me seveda še boš!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
... Veš, se mi spet zdi vse preveč neverjetno, da bi bilo res, zdaj, ko sem ven iz tega, ko skušam dojeti razumsko, ampak ko sem tapkala, se mi je zdelo pa tako resnično. Je res, da pri tapkanju razum dela čisto štalo? Skuša nekaj po svoje tolmačiti, išče opravičila 'ne, to ne more bit res, to si samo domišljaš'.
O tem sem razmišljala zjutraj, ko sem se zbudila, da sta tle dve ravni (kar je itak logično, ampak mi je šele sedaj res potegnilo), tista razumska in podzavestna in po mojem prek razumske težko prideš v podzavest, ker ima svojo logiko. Tja lahko prideš samo prek tapkanja. Zato je po mojem brez veze, da z razumom iščeš razloge za nekaj, kar se dogaja v podzavesti, ker te razum hitro spelje na napačno pot.
Tega dogodka se ne bi spomnila, če bi ga iskala z razumom, saj spominjala sem se ga, nisem pa vedela, da ima tako težo zame...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
nimaš pojma, koliko pozitivne energije začutim, ko berem tvoje vrstice...to je tok fajn, poznati te :)!
Te toplo objemam in pošiljam jutrišnje sonce, da te poboža,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
imam dobre izkušnje s tapkanjem proti smrčanju, vendar pri meni je pomagalo komaj 4. dan. 
Pred spanjem sem tapkala nekaj dni zapored, ker najprej ni bilo učinka.
Malo še za hec, če bi slučajno pomagalo. PA JE!
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika, dobro jutro, hvala za prijetno predstavitev metode EFT, mislim da je padla na "plodna" tla!
Imej se lepo, več o vtisih udeležencev Ti napišem prihodnji teden!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika pozdravljeni,  
letos sem na otoku Pašman spoznala novo prijateljico, ki je hodila k vam na tečaj in na skupinska srečanja. Poslala mi je vaš e-mail naslov, s priporočilom, da je njej z EFT in z vašo pomočjo uspelo priti do nove službe, ki ji popolnoma ustreza. Sama sem na isti poti kot je bila ona, s tem, da sem EFT uporabljala, ko sem delala izredno težek izpit in ga potem po čudežu tudi naredila. Od takrat naprej priznam ga nisem več uporabljala in sem malo pozabila na to. Zdaj že dober teden sama doma tapkam in moram priznati, da se počutim notranje veliko bolje, kot sem bila prej.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NAUK:
Če se le da, se nikoli ne predaj malodušju, ker vedno obstaja rešitev!
Bodi odprt in rešitev pride sama od sebe. To je zakon življenja in energije. Če ne verjameš - potem pa tapkaj!
l.p.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 21.november 2009 ali pa sobota, 23.januar 2010 ali pa sobota, 20.marec 2010 - vsakič od 10h do 18h 
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.  Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 5. in 6. december 2009 - ali pa 20. in 21.februar 2010 - ali pa 22. in 23.maj 2010 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti izpit in poslati tri opise primerov tapkanja. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli). 
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 11.11., 25.11., 9.12. ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.

- vsako drugo sredo - 18.11., 2.12. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželjene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno    

- vsak drugi četrtek - 19.11., 3.12., 17.12. ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Lokacija: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=%C5%BEalec+hmeljarska+3&tab=maps Predhodne prijave niso potrebne. Po Uvodni predstavitvi bomo ob 19h imeli enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, če kdo ne zmore, lahko pride vseeno.

- v petek, 13.11.2009 ob 17h v Črnomlju. Povabili so me iz Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni. Po tem predstavitvenem predavanju začnemo z redno EFT vadbo na 14 dni.

- v petek, 4.12.2009 ob 18h v Kopru. Naslov: OŠ DUŠANA BORDONA, Rozmanova 21a, Koper (Semedela). Udeležba je brezplačna. 

- v soboto, 12.12.2009 ob 13h v Ljubljani. Mavrična sobota. http://www.karmaplus.net/content/view/8/5/

- v sredo, 16.12.2009 ob 19h v Tolminu. Delali bomo v Knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v soboto, 14.11.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 20.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Idriji. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 27.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Žalcu. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 10.00 do 14.00  v Krški vasi pri Brežicah. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 28.11.2009 od 16.30 do 20.30  v Celju. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 9.1.2010 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 29.1.2010 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 14.11.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 9.1.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 6.2.2010 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 11.11., 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 12.11., 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 19.11., 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem. Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva bila s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki so se udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki  je bil oktobra v Angliji: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju. V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:Windows Live Hotmail: Your friends can get your Facebook updates, right from HotmailR.

Keep your friends updated- even when you're not signed in.

Arhiv EFT Novic