28 september, 2009

EFT novice 28.9.2009 in AAMET certificirani EFT tečaji v slovenščini

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
še vedno prihajajo vaša razmišljanja/izkušnje/pogledi/vprašanja na večno nerazrešeno hrepenenje po srečnem partnerstvu.
Sem prav presenečena nad številom odzivov. In mi to daje vedeti, da je očitno to trenutno točka, kjer se nas kar veliko ''počasi vrti na ražnju'' / ''kuha na šibkem ognju'' / ''medi v lastnem soku'' in predvsem - premleva in premleva vedno iste in že milijonkrat premišljene misli. In se vrti v začaranem krogu.
Zakaj je vedno kaj narobe?
Kako naj mu dopovem, kaj v resnici rabim?
Zakaj ne upa niti poskusiti resnične ljubezni in predajanja?
Zakaj se ob vsakem mojem poskusu resničnega pravega globokega zbližanja panično umakne?
Zakaj ni nikjer nobenega pravega moškega?
Kaj je narobe z mano, da privlačim same ''zgube''?
.........in podobno.....
Se spomnim svojih nekdanjih prepričanj o moških - in o sebi v zvezi z moškimi:
- moram biti privlačno oblečena, imeti urejeno frizuro in brezhibno postavo
- moram biti pametna, bistra, razgledana in imeti smisel za humor
- moram ga zapeljevati seksualno, da bom ostala zanimiva
- ves čas moram skrbeti, da mu ni niti za sekundo dolgčas - da se ves čas nekaj zanimivega dogaja
Je bilo kakšno vaše prepričanje podobno? Celo čisto isto? Zelo verjetno.
Resnica pa je po mojih izkušnjah taka - nič od zgornjega v resnici ne omogoči željenega - močne privlačnosti in občutka globoke povezanosti, po katerem hrepenimo.
Moški se v resnici odzove na nekaj čisto drugega.
Na kaj?
Na to, kako privlačne smo same sebi.
Na to, kako smo v globini popolnoma prepričane o svoji dejanski vrednosti.
Na to, kako se zavedamo, kdo v resnici smo - neznano, privlačno področje, ki vabi k raziskovanju.
To je tisto, kar je v resnici neustavljivo privlačno.
In ker smo bile (večinoma) naučene in vzgajane biti vse kaj drugega kot to, kar v resnici smo, je doseči to, da imamo v resnici globoko rade najprej same sebe, kar velik projekt....
Poznam eno fino metodo :):):):):)
 
Tapkanje je zakon! 

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:)
Pozdravljam sonce in žarke, ki jih oddajaš zato, da spoznamo, da smo sonce tudi mi sami! 
Kot ponavadi mi žilica ne da miru, da nebi komentiral napisanega. Počutim se kot bi bil pred tablo in "tovarišica" čaka na moj odgovor. Na to, kar si zapisala bi rad odgovoril malce drugače...... 
Stojim gol pred odprto omaro polno različnih oblek. Kar precej časa in denarja sem porabil za nakup različnih suknjičev, hlač, primernih kravat in srajc. Moram se obleči, če hočem oditi a toliko časa bom gol, dokler ne bom izbral. Seveda lahko namesto mene izbere tudi kdo drug a to potem ni moja izbira in v izbranem se morda ne bom počutil popolnoma svoboden. TOREJ IZBIRAM!
Seveda je vse to metaforika. 
Morda še majčken nasvet--ne umikajmo se žalosti, veselju, joku, strahu in podobnim všečnostim ali nevšečnostim, ki jih doživljamo skozi življenje. Le kako bi se borili ali pa jih vspodbujali, če jih ne spoznamo. Da je nekaj umazano ne bomo vedeli, dokler se ne umažemo sami. Potem pa vzamemo milo in umazanijo speremo iz sebe in pri tem ne doživljamo nobene tragedije-mar ne. Vem, da ni potrebno posebej poudariti kaj je umazanija in kaj milo kajne. Ker pa smo ljudje učeča se bitja se bomo v naprej skušali umakniti umazaniji in spodbujali veselje--res, nekaterim to ne uspe takoj--pa saj ni nič hudega v tem---v različnosti smo bogati! 
Kaj že---aja---tapkanje je zakon :) 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Moram pa ti priznati, da čutim pozitivne učinke najinega zadnjega tapkanja, čeprav je bilo zelo naporno in boleče. Čutim, da se me razpoloženje staršev ne dotakne več tako zelo, čeprav se z minljivostjo še vedno nisem čisto spoprijateljila. Ampak, verjetno je nekaj tega strahu v vsakem.
Upam, da se kmalu spet vidiva...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ljuba Pika, 

hvala ti za včeraj, po 7 dneh sem spala celo noč. in se zahvaljujem tudi sebi in tam zgoraj.

Tudi malo lažje diham, in že to, da nisem bila v tvojih očeh >utrgana>, mi je vlilo moči in poguma, da sem taka kot sem to vendarle JAZ. 

Objem,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hvala, Pika.
Ja,nekje je treba začet...  Se mi zdi, da sem se kar mal znebila strahu in jo kr pihnem:):) Ko sem pisala poročilo o praksi, sem najprej napisala vse kar sem lahko, pol pa kriza... komaj sem zdahnila mentorci, če mi lahko kej pomaga... in kaj sem pogruntala na koncu? Da tistga, kar sem dobila od nje, itak sama ne bi mogla "izumit" in je blo več kot normanlno vprašat, sam jst sem prej skor rodila:):) Tko da, ja, ena po ena... In ne vem, če je res:):), sam sem mal bl pogumna, zadnjič na torku mi ni blo nč kriza rečt, kaj sem vidla (sebe zvezano itd), in sploh se nisem sekirala, kaj kdo misli... finoooooo!!!! 
In na morju, usesort štorij, sama, u šotoru, dežju, z menstruacijo sem 3 dni tapkala na tvoje misli o moških - ženskah... in se osredotočala nase, kaj bi jst rada, in spucala mal tiste nesnage (kaj vse so mi nardili, me zavrnili, blabla...) in se mi zdi, da mi je šlo res dobro... sam ko sem blizu, se zgubim, ratam čist majhna punčka, padem u to "fotrovo" sceno in buhpomagej... ma sem sproti popravljala in sem prav mal ponosna nase:):):) ... zadnje cajte sem mela enih par "uvajalnih" tapkanj, s kolegico iz službe, pa s prjatlco .. ceucajt ve, kaj delam, no v torek zvečer me je prosila, da jo naučim tapkat... ne morem verjet, sem res vesela za obe!!!
Ah, loh bi še... ma gremo delat, tolk da veš, da je zlo pestro, ma krene!!  
Hvala ti ker me bereš in poslušaš in mi napišeš in zadost je že da vem da si, ker mi to tooooolk pomeni!!!!!!!!
Lepo lepo se imej, en velik objem od mene, 
*
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zivijo Pika,
še 2 dneva nazaj, se pravi pred udeležbo skup.tapkanja, me je mučil strah in tesnoba (v zvezi z mojim sluhom in piskanjem), tako da sem v povprečju spala po 2-3 ure na noč, pa še to sem se zbujala. Včeraj, po vadbi, pa sem zaspala že ob 22.00 in spala celih 8 ur pa še malček :) JUUUPIIII Poleg tega sem zjutraj precej bolje slišala in tudi piskalo mi ni več tako močno (če sem bila zunaj, le-tega sploh ni bilo moč zaznati). No, proti večeru pa mi je začelo spet piskat, tako da sem tapkala cca 15 minut in piskanje ni več tako močno :) 
Sem prav vesela, da poznam odlično orodje za samopomoč. 
HVALA! 
Lp,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja Pika,
od najinega zadnjega srečanja, sem veliko razmišljala o načinu svojega življenja in mojih reakcijah na določene dogodke s katerimi se srečujem, dan za dnem..  in ko ugotoviš, da smo res kot neke vrste najbolj razviti računalniki vseh časov  s katerim se današnji računalniki in vsi ki bodo še nastali sploh ne morajo primerjat, se zamisliš.
To, da se naši možgani  >sprogramirajo< ob nekem  dogodku,  kateri ti v realnosti sploh ni povzročal nekih čustvenih problemov,  v ozadju pa ti  je sprogramiral  življenje!

In sedaj si rečem, hvala bogu se je najdel EFT in Pika -  skratka temu lahko rečem - edini pravi ANTI VIRUS,  katerega pa  moramo aktivirati SAMI!!!
In  tu včasih, ne gre tako zlahka še posebno pri ljudeh kakšna sem jaz. Tako se trudim,  in najprej če le moram TAPKAM na to, kar sva med drugim midve takpale zadnjič.
Čeprav si ne dovoljujem, nočem, ne dovolim si .. in včasih sem prav jezna nase. .. Od zadnjič je dosti boljše, vendar še vedno ne steče tako kot bi moralo, še vedno sem, zagotovo nekje zablokirana  ali pa je ta moj ne dostop do same sebe tako okužen, da bom še rabila , da bom iskala nekaj .., pravo besedo,. da bo to sčistila, ..Verjamem da bom..... Full sem vesela,  kajti vsem, katere poznam z EFT jem in jih napeljem naj  poskusijo s tapkanjem, DELUJE,  čutijo razliko, manjšo bolečino,  izgine bolečina. inp. 
Veš,  vsak dan vzpodbujam vse živo,  skoraj ni človeka  da mu ne predstavim EFT  in vsi se obračajo name in me kaj sprašujejo kaj o tem, .( jaz jim pridno dajem tvoj e naslov).  Celo totalnim > nevernikom< sem dokazala da deluje. Z eno nonico sem se tako nasmejala,  ko sem pokazala kako to gre (drugače je srčen bolnik in je ful brez energije in volje) se je tapkala na to, da nima energije in na koncu je rekla EJ ŽENSKE JAZ VIDIM. Prej se ji je že cel dan meglilo pred očmi. Me pa vse v smeh, . in tako je poskusila še druga 80 letna gospa . Sedaj so mi že naročile priročnik in po vasi se  že se raznaša govorica o tapkanju.....
Srčen pozdrav,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živio draga Pika,
tudi na izletu sem si pomagala s tapkanjem. Imam namreč zelo občutljiv želodec, kar izbruhne na dan ob vsaki spremembi zunanjega
okolja. Sem tapkala kar med postanki busa (malo sem se odstranila od drugih), vendar nisem nič preveč skrivala. Najbolj pomembno je to, da je
meni pomagalo in sem se dobro oz. boljše počutila. HVALA ZA EFT IN TEBI LJUBA PIKA! Nato so me nekateri potniki - turisti kar vpraševali, kaj
je zdaj to (nekateri so si pa mislili svoje...hahhhaaaa). Sem jim lepo razložila in povedala zate. 
Sem ful vesela za to metodo in da sem te spoznala.
Bodi lepo. Želim ti uspešen, predvsem pa uravnotežen in prijeten teden!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!  
 
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 21.november 2009 od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.  Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 17. in 18. oktober 2009 ali pa sobota in nedelja, 5. in 6. december 2009 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.  
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12. 2009 ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave zelo zaželene, da bomo vedeli, kako veliko učilnico potrebujemo. Po Uvodni predstavitvi bomo ob 19h imeli enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.

- vsako drugo sredo - 30.9., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno    

- v četrtek, 1.10.2009 ob 17h v Krški vasi pri Brežicah - v Družbenem domu, nad trgovino in pošto. Predhodne prijave niso potrebne. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni

- v soboto, 3.10.2009 ob xxh v Ljubljani - v okviru Mavrične sobote. 

- v nedeljo, 4.10.2009 ob 10h v Ljubljani - na povabilo Društva zaupni telefon Samarijan.

- v torek, 20.10.2009 ob 20h v Ljubljani. Povabili so me iz Rotary kluba. Delali bomo v hotelu Mons v Ljubljani.   

- vsak drugi četrtek - 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. 2009 ob 17.30h v Žalcu - lokacije žal še nimam. Predhodne prijave niso potrebne. Po Uvodni predstavitvi bomo ob 19h imeli enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, če kdo ne zmore, lahko pride vseeno. 

- v petek, 13.11.2009 ob 17h v Črnomlju. Povabili so me iz Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni. Po tem predstavitvenem predavanju začnemo z redno EFT vadbo na 14 dni.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v petek, 2.10.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 3.10.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate. 

- v petek, 6.11.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 7.11.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 14.11.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 20.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Idriji. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 27.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Žalcu. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 14.11.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo.
Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 30.9., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 23.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 24.9., 15.10., 29.10., 12.11., 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek, 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. od 19h do 20h. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem.

Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki se bodo udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki bo oktobra v Angliji, je že aktivna, ogledate si jo lahko na tejle povezavi: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju - in zakaj ne ravno letos, ko bova med samimi svetovnimi zvezdami predstavljala novosti tudi dva ponosna Slovenca - midva s Samotom? Sedaj je ravno pravi čas za prijavo:):):):) 

V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.

 
Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih 4-urnih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni.....
 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.

 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: http://eft-slovenija.tk

Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.  

 

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.     

 
Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam!
 
Pika
 
P.S.: Pa še za zamudnike:
 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
 
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133
 
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/
 
 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan.....
 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:



Invite your mail contacts to join your friends list with Windows Live Spaces. It's easy! Try it!

Invite your mail contacts to join your friends list with Windows Live Spaces. It's easy! Try it!

Arhiv EFT Novic