05 oktober, 2009

EFT novice 5.10.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 
 
najprej najnujnejše - v ponedeljek, 12.10. ponedeljkova vadba v Ljubljani odpade - sem še v Angliji na EFT Masterclassu. Kjer s Samotom predstavljava najin torkov tapkalski način (Move'n'Tap). Me res zanima, kako bo slovenska ''pogruntavščina'' sprejeta v širši strokovni javnosti - sploh v očeh EFT mojstrov iz vsega sveta, ki res znajo ocenit, koliko je kakšen ''izum'' vreden in uporaben. Še vedno pa seveda velja - najpomembneje je, da tapkamo - pa kakorkoli, kadarkoli, s komerkoli že....
 
Ste kdaj pomislili, kako dobro bi bila rangirana in cenjena avtošola, kjer bi slušatelji na vožnje odhajali srečni in sproščeni, da ne rečem, da bi taki odhajali na izpit pred komisijo? Namesto znoja in treme prijetno pričakovanje in polno zavedanje svojih sposobnosti? Jaz verjamem, da je ideja zlata vredna - in vam jo dajem čisto zastonj:):):):):):):):)
 
Tapkanje je zakon! 

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Še enkrat bi se zahvalila za prijeten sobotni dan.

Po mojih zadnjih 14-ih čustveno napornih dneh je bilo to kar sem nujno potrebovala.

Odšla sem domov spočita, lahkotna in s prijetno toploto pri srcu. Bila sem v družbi lepih oseb in to je čudovito!!!!!! Življenje je lepo. Tapkanje je zakoooonnnn!!!!

Hvala, hvala in še enkrat hvala, da deliš z nami tapkanje!

L nedeljo želim!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena Pika!
Hvala ti za poslano in res je bil en izjemen dan. Vse je potekalo tako spontano, vse je bilo poskrbljeno za nas in to se vidi, da si vložila precej sebe v te priprave.
Hvala ti, da si začutila vse kar bi mogoče lahko bila naša motnja in da si vse tako mehko in strokovno izpeljala.
Z veseljem je delati pod tvojo " taktirko".
Še naprej veliko kreativnosti in se vidimo!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala lepa. Tudi jaz nislim, da je bilo prav super. Hčerki sem rekla, da bom na njej trenirala, pa se je strinjala.
Ko sem včeraj na pasjem sprehodu svoji sosedi z astmo ponudila, da jo potapkam, ker je stokala, da jo boli noga, ki je imela zlomljeno, me je lepo zavrnila: Ti kar sebe tapkaj. ....Pa sva bili zmenjeni. No, škoda, lahko bi jo tapkala na astmo, pa na zlomljeno nogo, pa na anksioznost, pa še kar nekaj bi našla. Neverjetno. Nekateri ljudje so pa res čudni!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dobro jutro Pika, 

tako zelo resnične misli, ki jih verjetno goji kar veliko žensk v odnosu do moškega - biti privlačna, najlepša, najboljša. -  za njega in za to ker je vsako od nas strah, da ga ne izgubim, da ne bom sama, da ne bo imel druge, da ... In tako kot praviš, nič od tega ne omogoči želenega... 

Verjetno je kar nekaj žensk v taki fazi kot jaz, ko sem dojela teoretičen pomeni vrednote samega sebe, biti privlačen sam sebi in sam sebe imeti rad. Sedaj pa je pred mano težko a prijetno delo, delo na sami sebi, da občutim tudi praktičen pomen vrednote samega sebe. Stopam po tej poti spoznanja tudi z metodo tapkanja, ki z vztrajnostjo dela čudeže. 

HVALA TI Pika za to! Lep dan ti želim,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sestrica moja,  
hvala za soboto!!! 
Radost želim!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tkole globalno gledan, je pa zadeva takale:
A si predstavljaš ograjen pašnik, na njem čredo podivjanih bikov in enega fantka, ki strašno previdno/nevidno stopa po pašniku in pazi, pazi, da ga kakšen bik ne opazi, začne preganjati, natakniti na roge in ga metati v zrak? No, potem pa si predstavljaj isto prizorišče in istega fantka, ki gre po travniku kot gospodar in vsakega bika, ki se vanj zažene, prime za roge, ga umiri, potreplja po vratu, mu reče: "že prav, že prav" in gre iz ograjenega pašnika na klop pred hišo, se poči na klop in občuduje svet okoli sebe. Taka je razlika med mojo notranjostjo prej in sedaj. In še na boljše kaže. 
Čauči bejba!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pika pozdravljena, 

moram priznati, da se spodnjimi ugotovitvami globoko strinjam in bi bili stavki lahko pisani tudi v moškem spolu. 

Ko gremo v zakon gremo v večini na popotovanje v popolnoma neznano. Smo kot žaba, ki se da v mrzlo vodo in se to  vodo  počasi greje - tako, da žaba zaradi vročine krepne namesto da bi preje skočila iz vroče vode. Mi pa vztrajamo v nekem razmerju, pa ne vemo zakaj, pa bi bilo večkrat bolje skočiti iz te vroče župe.  Zakaj vztrajamo v nemogočem razmerju je jasno: smo navajeni in poznamo domačo situacijo, v naprej vemo kako se bo kaka stvar odvila, pa če nam še tako ni po godu. Bojimo se tujega zunanjega sveta, bojimo se spremembe, ki jo od nas zahteva korak v ta zunanji tuji svet. Vsaka potreba po spremembi v začetku povzroča čustveno bolečino - strah, negotovost. Isto se dogaja, ko  se parimo v tej zakonski župi in se ne upamo osebno spremeniti in nekaj korenitega narediti. STRAH PREDSPREMEMBO JE TISTI, ki nas drži na mestu, v neukrepanju.  

Nekje globoko v sebi čutimo, da če gremo z drugim - drugo, da se bo vsa ta štorija ponovila.

Znano je psihološko dejstvo, če greš iz ene slabe zveze v novo zvezo, ki je v prvi fazi zaljubljenosti res zanimiva in izpolnjujoča, brez lastne notranje transformacije, bo ta nova zveza s časom postala v svojih osnovnih potezah podobna prejšnji zvezi.  Že Balašević je pel ''A ostalo su samo nianse''. 

Ker nas večina nima razvitega občutka, kako je živeti v svobodnem in uravnoteženem razmerju, kjer oba dva prispevata v razmerje in jemljeta iz razmerja manj kot sta prispevala, da razmerje kot celota lahko funkcionira. Nekateri pa priletimo v odnos in mislimo, da imamo samo pravice in nič dolžnosti in da iz odnosa lahko za sebe osebno jemljejo več, kakor prispevajo v odnos. Po nekaj letih se tisti, ki prispeva več utrudi in odneha, dostikrat pa tudi tisti ki prispeva manj misli, da mora dobiti še ve več in še bolj pritiska. Nastane popolnoma neuravnotežen odnos, ki ni več odnos ampak samo prepucavanje. 

Sedanje šole za duhovni razvoj, skozi katere sem šel tudi jaz, so precej usmerjene v osebni razvoj, beri ''bildanje'' lastnega ega, nič pa ne učijo o istočasnem uravnoteženju delovanja v družini, družbeni skupnosti.  

Ljudje se delimo v dve skupini in sicer:

V prvo skupino spadajo tisti, ki želijo biti uspešni in se zavedajo, da so za svoj uspeh odgovorni sami, ter so za svoj uspeh pripravljeni sami tudi nekaj narediti in to drugače, kakor so to delali do sedaj.

V drugo skupino spadajo ljudje, ki se v glavnem pritožujejo in iščejo izgovore za svoj neuspeh.  

Moram reči, da mi počasi uspeva prestopati iz druge v prvo skupino, najmanj pa na nivoju najbližjih odnosov. Zavedam se, da se lahko zgodi, da bom enkrat moral reči dost mam in se nehati pritoževati in storiti potreben korak, kajti ta korak je za mojo podzavest tako tuj, kot je tuja zima v Afriki.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sicer pa moram reči, da sva se že srečali na torkovi delavnici prejšnji teden; izredno prijetno dekle ste, pozitivna, topla, prepričljiva... tak je bil vtis naju obeh (sva bili s prijateljico - prvič). Hvala za sodelovanje; moram tudi reči, da sva obe še delali tudi doma in stvar res deluje. Sama sem prišla tudi zato, ker za svoje "paciente", ki jim lahko pomagam na fizičnem nivoju, iščem nekaj, kar potrebujejo tudi za dušo. In to je to. Čutila sem že prej, sedaj pa vem. Se že veselim naslednjega srečanja! Pošiljam pozdrave,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika, 
prvo moram reči, da si nisem mislila da me bo tapkanje tako sprostilo in rešilo vseh teh negativnih misli... Čeprav imam še velikoooo dela in ne vem kako bi vse to odtapkala....ena tema je ta o kateri si pisala spodaj... se preveč predam svojemu partnerju oz nimam dovolj samozavesti, zgubim sebe ampak ne namerno, podzavestno delam kar on želi (ta vzorec sem gledala pri celo življenje pri svoji mami) potem ko pa ni takšnega odziva nazaj, sem pa jezna, užaljena, žalostna da ni človeka/partnerja, ki bi tudi meni pomagal...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
po najinem skupnem delu v torek se počutim razbremenjeno, osvobojeno, v sebi čutim radost in igrivost malega otroka in veselim se življenja in izzivov ki so pred mano, in vse to skupaj je popolno nasprotje počutju ki sem ga občutila preje. Iskrena zahvala za pomoč! 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!   
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):   
datumi: sobota, 21.november 2009 od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT 
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.  Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.   
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):   
datumi: sobota in nedelja, 17. in 18. oktober 2009 ali pa sobota in nedelja, 5. in 6. december 2009 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana 
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)  
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.  
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila. 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:   

vsako drugo sredo - 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12. 2009 ob 17.30h  v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave so zelo zaželjene. Po Uvodni predstavitvi je vsakič ob 19h enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.

- vsako drugo sredo - 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželjene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno    

- v torek, 20.10.2009 ob 20h v Ljubljani. Povabili so me iz Rotary kluba. Delali bomo v hotelu Mons v Ljubljani. 

- v četrtek, 22.10.2009 ob 15.30h v Celju. Delali bomo v Sofijinem hramu na Muzejskem trgu 8 (nasproti študijske knjižnice ob Savinji), prvo nadstropje. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  

- vsak drugi četrtek - 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. 2009 ob 17.30h v Žalcu - v prijazni hiši na Hmeljarski 3. Lokacija: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=%C5%BEalec+hmeljarska+3&tab=maps Predhodne prijave niso potrebne. Po Uvodni predstavitvi bomo ob 19h imeli enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca je 5 EUR, če kdo ne zmore, lahko pride vseeno. 

- v petek, 13.11.2009 ob 17h v Črnomlju. Povabili so me iz Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj. Delali bomo v Kulturnem domu. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni. Po tem predstavitvenem predavanju začnemo z redno EFT vadbo na 14 dni.

- v sredo, 16.12.2009 ob 18h v Tolminu. Delali bomo v Knjižnici, v njihovi avli. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.

 

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT: 

- v petek, 6.11.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 7.11.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  

- v soboto, 14.11.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 20.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Idriji. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v petek, 27.11.2009 od 17.00 do 21.00  v Žalcu. Prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00  v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno  Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

 

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:  

- v soboto, 14.11.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

- v soboto, 19.12.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani. 

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
 - natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
 - iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
 
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

  

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo. Dobimo se in delamo:
V Ljubljanivsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 15.10., 29.10., 12.11., 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.  
V Žalcu: v četrtek 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12. od 19h do 20h v prijazni hiši na Hmeljarski 3Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
 

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem.

Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki se bodo udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki bo oktobra v Angliji, je že aktivna, ogledate si jo lahko na tejle povezavi: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju - in zakaj ne ravno letos, ko bova med samimi svetovnimi zvezdami predstavljala novosti tudi dva ponosna Slovenca - midva s Samotom? Sedaj je ravno pravi čas za prijavo:):):):) 

V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45  v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.  

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih 4-urnih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni..... 

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben. 

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: http://eft-slovenija.tk

Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.   

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.      

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine 
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno. 
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz). 
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč. 
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK! 
Vas vse ljubeče pozdravljam! 
Pika 
P.S.: Pa še za zamudnike: 
povezava na posnetek oddaje na RTV SLO2, ki je bila na sporedu v torek, 28.julija ob 20.30.
povezava na prispevek v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html 
povezava na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133  
oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - povezava je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej...  http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/ 
RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj: 
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan..... 
Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:  
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856
Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:


Keep your friends updated- even when you're not signed in.

Windows Live: Friends get your Flickr, Yelp, and Digg updates when they e-mail you.

Arhiv EFT Novic