17 september, 2009

EFT novice 17.9.2009

Pozdravljeni vsi ljubi moji,

najprej najnujnejše - članka o uporabnosti in dobrih učinkih uporabe metode EFT sta objavljena v septembskih številkah revij Zdravje in Misteriji. Mogoče vam bo z revijo v roki sedaj lažje o metodi EFT kdaj komu kaj več povedati :):):):) Pa še dobro motivacijsko branje so. Super članka! Super prostovoljki!

Potem pa - na prejšnje novice se usipa cel plaz odzivov - lahko jih berete spodaj. Očitno imamo na tem mestu (odnosi z nasprotnim spolom) vsi boleče točke. Verjetno bomo imeli v bodoče prav na to temo - strto srce/ne najdem pravega partnerja/lepijo se mi sami zgubljenci/ne morem ga pozabit/vse sem mu dala, on pa me je enostavno zavrgel kot ponošeno obleko/zakaj me ne mara/..... eno malo daljšo delavnico. Bo treba, vidim.

V prejšnjem tednu smo na vseh skupinskih tapkanjih - v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu - tapkali svoje občutke ob začetku šolskega leta - podoživljali slovo od svobode počitnic in se stežka, z odporom/grozo/strahom podajali v novo šolsko leto. Bilo je fenomenalno - bomo gotovo ponovili drugo leto! Ob tem smo se v torek pogovarjali, kako šolski sistem iz najbolj učljivih, radovednih, neuničljivo energičnih, nikoli utrujenih bitij na naši ljubi Zemlji - otrok - v parih letih naredi .... njihovo nasprotje. Tako pač je - to je trenutno stanje - in vsi se ga čedalje bolj zavedamo.

Jasno in živo se spomnim, kako mi je bilo v prvih razredih OŠ dolgčas. Knjige sem brala že pri štirih letih. Mi pa smo dve leti drgnili črke - brali besede - risali ravne črte v zvezek - zame takrat živ obup. In kaj sem naredila? Kaj smo VSI slejkoprej enkrat v šoli naredili - ma ne enkrat, večkrat! - ušli smo v blažen umik - v raztresenost - v nepozornost - v odsotnost. Nezavedanje sebe. Nezavedanje. In to vajo smo večkrat in zelo pridno ponavljali - in velja prepričanje, da je misliti težko, naporno, in od takrat mislimo, da je tisto, kar nas v šoli/službi utrudi - pozornost. Kakšna neumnost! Sploh ni res! Pozornost do sebe - pozorno opazovanje in zavedanje vsega, kar se dogaja - je po moje ena od stvari, ki nas lahko reši.....iz začaranih krogov....

Tapkanje je zakon!


:)))))))))))))))))))))))))))))))))
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena, Pika,
v soboto sem bila tudi jaz na tvoji delavnici. O tem kdaj kasneje, ker vtise, misli, občutke in še kaj ... še sestavljam.
Tapkala še nisem, a ostaja mi zaznava nečesa prijetnega, gladkega, svilenega, lahkotnega, svetlo modrega ... fin občutek.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
Na, s tem prispevkom si pa požgečkala tudi moški svet. Odlično razmišljanje. Prepričan sem, da ima tukaj vmes prste tudi čudovit planiski zrak hehehe. No šalo na stran. Saj prav upoštevanje oz. neupoštevanje tega kar si napisala za ženske-velja pa seveda tudi za moški svet ABSOLUTNO!!!.
Ja prav to je poglavitni razlog neprestanega gledanja v ogledala drugih ne pa v svojega. V svojem ogledalu vedno vidimo lastno resnico-te pa se običajno bojimo, ker ji ne moremo nasprotovati-je namreč neodtujlivo in nepremagljivo dejstvo.
Čudovit aksiom je: LJUBI SEBE V POPOLNOSTI IN ODPRLA SE TI BODO NEBESA!
To je edina resnica in ključ do vsega: prijetnih odnosov, zmanjšanega trpljenja, zdravja in še mnogo česa.
Hehe, ljubi moji, manjkajoče kamenčke za to pot pa nosimo v žepu. Saj vem, da veste: TAPKANJE. Pomagalo vam bo prebroditi tiste luknje na poti do LJUBITI SE V POPOLNOSTI za katere ste menili, da jih je nemogoče prebroditi. Pravzaprav je TAPKANJE gradnik med eno in drugo stranjo. Uporabite ga in iz dneva v dan ter z vašo vztrajnostjo bo nenadoma vse več cvetja okoli vas, tudi tistega, ki ga do sedaj niste videli. In še enkrat: napisano absolutno velja za oba spola-brez pardona. Pa veste zakaj: ZARADI RAVNOVESJA.
Verjemite mi-govorim iz lastnih izkušenj!
Ljuba Pika-mal me je spet zaneslo-ampak ti boš to razumela kajne-če pa ne pa uporabi tapkanje hahaha.
Rad te imam!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena,

zelo na kožo pisana mi je tudi tvoja današnja tema, odnos moški - ženska. Tudi pri meni je >vedno znova isto<>

Veselim se ponovnega srečanja s tabo in ti želim vse dobro,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
za najboljša pisma, ki jih lahko vsi prebiramo tu,
da bi nas čimveč zmoglo iz njih posrkati čimveč za sebe
" ZA SEBE", pa dajmo:
- RADA SE IMAM IN CENIM SE
- IMAM PRAVICO, DA ŽARIM V VSEJ SVOJI LEPOTI
- HVALEŽNA SEM, DA SEM
- VREDNA SEM SVOJE LJUBEZNI
- ZAME SE VSE ODVIJA PRAV
- V VESOLJU JE VSEGA DOVOLJ ZA VSE
Lp iz Dolenjske!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
še sem tu, samo noben torek mi ne znese, da bi se odpeljala v Ljubljano. Jutri tudi še ne, peljem moža k zdravniku. Tole ti moram povedati. Pred 10 dnevi ga je zbil z motorja kamion. Domov se je še nekako privlekel, a je bilo jasno, da moramo na urgenco. Moj mož je absoluten znanstvenik, ki verjame samo v tisto, kar je mogoče izmeriti in ponovno dokazati s poskusom. Končno se s tem ukvarja že vse življenje. EFT in podobne "pozitivnoenergijske" metode (njegova definicija) zavrača, iz vljudnosti drug do drugega sva opustila razprave na to temo. Ampak pazi: vso pot od doma do urgence je vneto tapkal po prstih ene roke. Palček, kazalček, sredinček, mezinček in nazaj - cele pol ure. In potem na hodniku urgence, kjer sva preživela nekaj ur. Sploh ga nisem vprašala, kaj dela, kaj bi ga dražila, saj ga je peklensko bolelo. Mislim, da se ni zavedal, da tapka; ga je pa očitno pomirjalo.
Lepo se imej, prisrčen objem!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala za današnjo pošto - sem je vesela...kot vedno, saj verjamem v EFT, v Tebe in v Sebe....
En velik HVALA za vso Tvojo pomoč, kajti vse je drugače...Jaz sem drugačna :)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ej, srce, to ti je ugotovitev stoletja!

Ampak ni lahko, saj imamo že v genih zapisane, da vse drugi, me pa pol nekje na repu, če sploh...

OBJEM!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še zdaj/ali pa šele zdaj za mano prhajajo razkritja najinega tapkanja...
Zgodilo se je veliko več in veliko globje, kot je zgledal na začetku, čeprav je bilo olajšanje že takoj očitno in bi bilo tudi "samo" to dovolj....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dobro jutro, Pika!

Ti moram takoj povedati, da sem zadnji dve noči ful spala, danes sem zaspala v sekundi!

Kako dober občutek je to!

Me je dojenček parkrat zbudil, pa sem zaspala nazaj brez problema, tudi ko gre mož v službo se zbudim, pa takoj zaspim.

In zjutraj komaj vstanem, nisem vedla, da bom kdaj tako vesela tega J

Prejšnji večer, ali je bilo že popoldne, ne vem, me je začelo nekaj stiskat, pa sem hitro zlaufala v spalnico, pa tapkala na temo, pa postlo, pa vse, kar me je morilo, zraven sem gledala svojo postlo in mojo posteljico, v kateri zdaj spi moj dojenček, in kmalu mi je fajn odleglo. Ne vem, ali sem še tapkala potem pred temo, vem samo, da me ni bilo več strah, pa tudi spat sem šla brez kepe v želodcu. Prvo noč sicer nisem tako hitro zaspala, danes pa.

Zdaj vem, da moram takoj stapkat, če me bo kaj morilo, karkoli.

Hvala, hvala, hvala za vse, nisem mislila, da je možno, pa je!

Vse dobro, najboljše ti želim,

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pika,

popolnoma se strinjam o tej ugotovitvi - dati najprej sebi.

To velja za vse stvari, za vsako področje, za vsako vrsto odnosa.

Tako kot žalostni človek ne more nobenega spraviti v dobro voljo (ker sam nima dobre volje), tako tudi nobeden ne more dati drugim ljubezen, če sebe ne ljubi. Prav tako, če sebe ne ceniš, te tudi drugi ne bodo cenili.

Vse se prične z odnosom do sebe in samo toliko, kakor imaš odnos do sebe, toliko bo tudi svet okoli tebe imel odnos do tebe.

To je osnovni zakon življenja in mnogi ga ne dojamejo. Če boš uspela preko načina EFT napeljati ljudi, da tako razmišljajo in potem tudi dojamejo - boš naredila resnično veliko.

Najprej SEBI DATI ljubezen, spoštovanje, radost, . in vse to se bo v veliki večji meri vrnilo kot velik uspeh in bogastvo življenja.

Lep, srečen pozdrav

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Živjo Pika!
E točno to, tudi sama se sprašujem, zakaj, zakaj in zakaj.... vedno se mi zjalovijo zveze oz. naletim na moške, ki jih kar hitro zavrnem. Kakšne afirmacije predlagaš, sama sem poskusila že vsemogoče in res, da sem prišla do zaključka, da moram najprej sebe sprejeti in imeti rada.
Kaj, ko bi v MB organizirala delavnico tapkanja s to temo, "kako se naj ženska sprejme, ozdravi svojega notranjega otoka in se začne imeti rada", saj veš skupina dela čudeže s tabo na čelu!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
AAMET (http://www.aamet.org/main.php) certificirani EFT tečaji v Sloveniji KONČNO V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1):
datumi: sobota, 26.september 2009 ali pa sobota, 21.november 2009 / vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2):
datumi: sobota in nedelja, 17. in 18. oktober 2009 ali pa sobota in nedelja, 5. in 6. december 2009 / vsak dan od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Za posebne želje v zvezi s prehrano (razne vrste vegetarijanstva, presnojedci, ...) bo poskrbljeno, če mi jih boste izrazili ob prijavi.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s podrobnostmi o hrani ter točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT:
- vsako drugo sredo - 23.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12. 2009 ob 17.30h v Mariboru - v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Predhodne prijave zelo zaželene, da bomo vedeli, kako veliko učilnico potrebujemo. Po Uvodni predstavitvi bomo ob 19h imeli enourno skupinsko tapkanje. Zaželjeni prispevek vsakega udeleženca 5 EUR - če kdo ne more, lahko pride vseeno.

- v sredo, 16.9.2009 ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno

- v sredo, 30.9.2009 ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno

- v torek, 20.10.2009 ob 20h v Ljubljani. Povabili so me iz Rotary kluba. Delali bomo v hotelu Mons v Ljubljani.

- v sredo, 21.10.2009 ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželene. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno

- v sredo, 4.11.2009 ob 19h v Naklem - Vita center. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so zelo zaželene. ttp://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno

Začetne 4-urne delavnice uporabe metode EFT:

- v petek, 18.9.2009 od 17.00 do 21.00 v Murski Soboti. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 19.9.2009 od 16.00 do 20.00 v Ljubljani. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 25.9.2009 od 17.00 do 21.00 v Izoli. Delali bomo v Kulturnem domu Cetore nad Izolo. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 2.10.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 3.10.2009 od 16.00 do 20.00 v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 6.11.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 7.11.2009 od 16.00 do 20.00 v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v soboto, 12.12.2009 od 16.00 do 20.00 v Naklem. Prispevek vsakega udeleženca - 50 EUR. Prijavite se po telefonu na njihovi recepciji. Predhodne prijave so obvezne. http://vitacenter.dev.si21.info/sl/Aktualno Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

- v petek, 18.12.2009 od 17.00 do 21.00 v Mariboru. Delali bomo v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Minimalni prispevek vsakega udeleženca - 40 EUR. Prijavite se tako, da mi napišete e-mail. Delali bomo intenzivno v manjši skupini - najprej malo teorije, potem pa veliko prakse. Delavnica je primerna tako za popolne začetnike kot za tiste, ki metodo že uporabljate.

Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe metode EFT:

- v soboto, 19.9.2009 od 10.00 do 14.00 v Ljubljani.

Za vse tiste, ki ste se udeležili kakšne od mojih začetnih štiriurnih delavnic. Mislim, da je že čas, da vas naučim kakšnih ''naprednejših'' postopkov, spretnejših pristopov, skratka - čaranja v najboljšem pomenu besede :))) Intenzivno bomo delali predvsem tri pomembne stvari:
- natančno in v globino sestavljanje pozitivnega dela pri uporabi Možnosti izbire
- iskanje naših globoko vsajenih prepričanj (ki se jih za povrh včasih niti ne zavedamo) in njihovo brisanje
- prekrasno, čarobno in delujoče EFT zdravilo za naše (najrazličnejše) odnose, v katerih smo in v njih poleg uživanja tudi trpimo.
Prijavite se lahko samo tisti, ki ste že bili na kateri od mojih štiriurnih delavnic. Prispevek: 60 EUR.

Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški.

Na vadbi ne razlagamo metode EFT, temu so namenjeni EFT Priročnik in delavnice, ampak samo tapkamo - in vsi stojimo pod istim slapom dobrih vibracij, čeprav pride vsak s svojo specifično težavo.
Dobimo se in delamo:
V Ljubljani: vsak ponedeljek od 19h do 20h v prostorih društva Altra, Zaloška 40, Ljubljana. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Naklem: v sredo 16.9., 30.9., 21.10., 4.11., 18.11., 2.12. od 18h do 19h v prostorih Vita centra, Naklo pri Kranju. Udeleženci plačajo prispevek 10EUR (pogoji Vita centra).
V Mariboru: v sredo 23.9., 14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12., od 19h do 20h v Mariboru, OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska 10. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.
V Novem mestu: v četrtek 24.9., 15.10., 29.10., 12.11., 26.11., 10.12. od 19h do 20h v prostorih RIC-a Novo mesto. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.
V Žalcu: z redno vadbo enkrat na dva tedna začnemo spet oktobra, datumi še niso točno postavljeni. Udeležba je brezplačna, prostovoljni prispevki zaželjeni.

Torkova ''EFT raziskovanja telesa v gibanju'' je relativna novost, s katero sva začela lani novembra v paru s Samotom Koprivcem. Je odpravljanje energijskih zamaškov na TURBO način, saj jih namensko iščemo in sprožamo z vodenim telesnim gibom - in kar je najlepše - jih nemudoma tudi odpravimo s tapkanjem.

Pristop je zbudil veliko zanimanje v Angliji, kamor sva s Samotom povabljena, da ga v živo predstaviva ljudem iz vsega sveta, ki se bodo udeležili vsakoletnega kongresa, imenovanega Masterclass. Spletna stran za EFT Masterclass, ki bo oktobra v Angliji, je že aktivna, ogledate si jo lahko na tejle povezavi: http://www.eftmasterclass2009.com/ . Udeležbo vsem resnim ''tapkalcem'' priporočam vsaj enkrat v življenju - in zakaj ne ravno letos, ko bova med samimi svetovnimi zvezdami predstavljala novosti tudi dva ponosna Slovenca - midva s Samotom? Sedaj je ravno pravi čas za prijavo:):):):)

V Ljubljani se dobimo in delamo vsak torek od 17.15 do 19.45 v Damara centru, Hubadova1. Priporočen prispevek je 5 EUR, kdor ne zmore, lahko pride vseeno.

Za tiste, ki ste že bili na kakšni od mojih 4-urnih delavnic - in se vam zdi, da bi potrebovali ''ponavljalni'' tečaj - lahko pridete ponovno za samo polovičen prispevek (če je seveda na delavnici še prostor - in običajno je vedno vsaj kakšno mesto prosto). Verjemite, da boste doživeli veliko novega - ljudje bodo drugačni kot takrat, ko ste bili prvič, jaz bom drugačna, vi boste drugačni.....

Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.

Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: http://eft-slovenija.tk

Obiščite tudi njeno prelepo odraslo sestro www.emofree.com , ki pa je v angleščini.

DVD-ji, ki so dobrodošlo dopolnilo EFT priročnika

Mnogi me po e-mailih sprašujete, kje bi se jih dalo dobiti. (Omenjeni DVD-ji so v angleškem jeziku!)

Vsak si jih mora naročiti neposredno na originalni www strani (https://www.emofree.com/EFTStore/), saj sem sedaj dosegla mejo 100 kopij, za kolikor Gary dovoli kopiranje.

Ogled kateregakoli kompleta DVD-jev, ki so trenutno na voljo, vsakemu od vas močno priporočam v ogled. Na njih so posnetki resničnih živih ljudi z resničnimi živimi problemi in na lastne oči se vsak lahko prepriča, kako deluje metoda EFT.

Praktične predstavitve delovanja metode EFT za skupine
Za vsakega od vas, ki je član kakšnega formalnega ali neformalnega združenja - če se vam zdi, da bi bili ostali člani veseli mojega enournega uvodnega predavanja - napišite mi. Kot vidite iz urnika, je takih predstavitev čedalje več in so vedno zelo toplo sprejete. Z moje strani je tako predavanje brezplačno.
Tako da - hvala vsem že vnaprej za napor organizacije - verjemite mi, ljudje vam bodo zelo hvaležni! Vi pa boste uživali (kot uživam tudi jaz).
Po moje bi metodo EFT moral poznati vsak živ Zemljan, saj je najlažja, najnežnejša, najhitrejša in najučinkovitejša od vseh metod za samo-pomoč.
Če imate kakšno svojo zgodbo, vprašanje, mnenje - napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
Vas vse ljubeče pozdravljam!
Pika
P.S.: Pa še za zamudnike:
:
link na prispevek (zdaj tudi na youtube tukaj http://www.youtube.com/watch?v=6jY8qSlIO2k ) v oddaji Vizita na POP TV (20.6.2009): http://poptv.si/multimedia/alergije/eft-metoda.html

link na oddajo dolenjskega TV kanala ''Vaš kanal'': http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_content&task=view&id=10484&Itemid=133

oddaja Sobotno popoldne na TV SLO1 - link je na vseh 37 minut, EFT pa je od 24. minute naprej... http://www.rtvslo.si/play/labirint-alternativa/ava2.31273605/

RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 24.11.2008 zjutraj:
http://www.rtvslo.si/play/rokovi-uroki/ava2.23456998/
Kot sem rekla pred kamero - strastno sanjam o dnevu, ko bo metodo EFT poznal in uporabljal vsak otrok - šolar - mladostnik - odrasel - prav vsak živ zemljan.....

Posnetek oddaje na RTV SLO - Dobro jutro v ponedeljek, 7.4.2008 - lahko si lahko ogledate ne tejle povezavi:
http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.13471856

Če posnetek ne dela, je potrebno naložiti Realplayer, ki si ga lahko brezplačno naložite na tejle povezavi:
http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative_Lite.htm

Arhiv EFT Novic