25 september, 2017

EFT novice 25.9.2017 in o dedovanju

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

kdo se od koga ''naleze'' navdušenja?
Se ta sposobnost podeduje, in če se, kdo deduje od koga?
Je gen, ki skrbi za navdušenje, postavljen na stran v času, ko je skrb za golo preživetje velika, da ne rečem vseobsežna?
Jaz nimam niti enega samega spomina na svojo mami, ki je v občutku iskrenega navdušenja, niti enega.
Mnogokrat je bila vesela in pomirjena, ko je bilo delo opravljeno, znala se je iskreno in glasno smejati, pogosto je hrepenela po boljšem, da o sposobnosti za trpljenje in solze ne izgubljam besed.
A navdušenje, odprto, jasno navdušenje – tega pri njej nisem opazila nikoli.
Ga je kdaj čutila, pa ga (vsaj nam otrokom) ni pokazala, ker …?
Ga je kot otrok čutila, pa so ji povedali, da …?
In le od kje in od koga ga imam potem jaz?
In – le od kje ga ima zadnje čase tudi ona, ko me vsako leto enkrat konec marca pokliče in že po zvoku njenega glasu točno vem, predno mi pove – vrnila se je prva lastovka!!!
In potem obe glasno izražava vsaka svoje navdušenje, nič se ne ustavljava, glasni sva, ganjeni, veseli, mogoče celo malo solzni ob tem čudežu, ki ga vsako leto naredijo lastovke.
Včasih se prav vprašam - se je prelilo od mene k njej?
Se je samo zbudilo tam, kjer je čakalo ves čas?
Kdo torej kaj ''podeduje'' od koga in - kdaj?
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 25.septembra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v petek, 29.septembra ob 9h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika.
 
 
-          v ponedeljek, 2.oktobra od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vhod s strani. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 4.oktobra ob 17.30h v Ljubljani – EFT delavnica. Zaključeno za naročnika.
-          v četrtek, 5.oktobra od 15.30h do 19.30h v Ljubljani – AAMET mentorsko srečanje in izpopolnjevanje.
-          v soboto, 7.oktobra v Ljubljani – celodnevno AAMET mentorsko srečanje in izpopolnjevanje.
 
 
Pa še posebna najava – v četrtek, 30.novembra ob 19h v Ljubljani, v Cankarjevem domu (Linhartova dvorana), v sklopu pogovorov z naslovom Žarenje novih energij. Več na povezavi:
 
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pozdravljena, Pika,
se ti oglašam z enim utrinkom preteklega tedna. Sem imela kontrolno mamografijo (ker imam baje mal zmedene hormoneJJJ. Se spomnim sebe, ko sem prvič sedela v tisti čakalnici in me je bilo skoraj konec od strahu... tokrat pridem in me po enem času začne malce stiskat in začnem brez razmišljanja tapkat po prstih. Opazim, da me ena sočakajoča gleda v roke, se nasmehnem sama pri sebi, a se ne pustim motitJJJJ. In potem v tisti mali kabini zgoraj brez čakam na slikanje... mal grotesken prizor... ko se zagledam v ogledalu v tisti kabini, se skoraj začnem smejat. Ponosna naseJJJJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zdravo, Pika,
sicer imam "narejeno" samo predstavitveno delavnico eft metode pri tebi, pa imam vseeno eno zgodbico iz prakse. Sina (7 let) so sredi poletja pricele muciti nocne more zaradi nekega videospota, kjer se plisasti medvedek, ki pada s stolpa, pretrga na pol. No, ja, je pac obcutljiv... Ko se mu je omenjeni medvedek zacel prikazovati se podnevi in pogovor ni pomagal, sem se spomnila na tapkanje. Sin je bil za stvar in sva zacela. Naslednji vecer je hotel se enkrat in naslednji spet. Pri tretjem tapkanju mi je ze popravljal stavke: "Ne, ne zdi se mi vec grozen in strasljiv medvedek, reci, da samo se vcasih malo, mi je zdaj bolj smesen..." Kmalu je strah popolnoma izginil oz. ga zna drugace predelati.
Veckrat omeni, da mu je tapkanje res pomagalo. Zanimivo, otrok je se...
Pozdravcek,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ejla Pika,
to si pa napisala glih zame. Ravno o tem smo se na posebnih pristopih pogovarjale. Al smo samo tapkalci taki "zatezenci", da kar naprej nekaj poglabljamo in iscemo haha. Pa z leti spoznavam, da sem taksna kot sem in da to moje "tavanje in iskanje" ni nujno slabo. Ravno nasprotno...to je moja prednost in globina!!!  Ko najdes in se zaves lahko napredujes!!! In kaj je boljsega kot toJJJJJ.
Hvala, da si to ubesedila!!!
taptap
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
… Imam pa sedaj vsak dan tapkanje na sporedu, ker si je dragi razbil ramo in znižujeva precej trdovratne bolečine…
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ljuba Pika,
sobota je bila (zame) naporna, ampak poživljajoča, spodbudna, pa tudi razsvetljujoča. Posvetilo se mi je, da se nenehno trudim narediti vtis, biti v vlogi ene "breznapaknice", skratka kompletno vsakič povozim svoje bistvo, ko pridem med ljudi. To je tako kot včasih, ko so v revijah dajali nasvete, kako se prikupiš nasprotnemu spolu s čedno obleko, mejkapom, privlačnim nasmehom in vedenjem in besedami - skratka zmest človeka z neko podobo (utvaro) o sebi, ki je km daleč od resnice. Potem pa oba javkata, kaj se dogaja v njunem odnosu, da nič ne štima. Ti je jasno, kaj mislim, ne?
Za pravo srečo šteje pa edino pristnost. No, tam še nisem, ampak sem na poti tja...
Hvala še 1x in se vidimo, beremo...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Celo poletje sem razmišljala o tem, sestavljala koncepte v glavi in zavlačevala, ker se mi nikoli ni zdel pravi trenutek za pisanje. No, potem sem imela pa same sebe dosti in sem se odločila, da rabim eno brco v rit. Rabila sem samo 15 minut tapkanja na tole moje zavlačevanje, potem pa sem se usedla in zgodba se je v naslednjih urah kar izlila sama od sebe. Če to ni še en dokaz, da je tapkanje zakonJJJ.
Lepo se imej!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala ti za čudovito in srčno delavnico. Kot sem predvideval kar žariš. Verjetno bom potreboval kar nekaj časa, da uspem pretapkati otroštvo. Odlična tehnika za delo na domu. Zaviham rokave in začnemJJJJ
Vse dobro in se še vidimo,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika,
sobota mi je res koristila, eno je znanje, ki je koristno, drugo pa sproščeno vzdušje, zanimivi sogovorniki, že dolgo se nisem tako sproščeno počutila na izobraževanju.
Všeč mi je tudi lokacija in tudi premrzlo ni bilo.
Spet se mi je tapkanje odprlo in sem zadovoljna.
Hvala ti,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika živjo!
Meni je bilo sobotno tapkanje super. Ponavadi sem po celodnevnih tapkanjih zelo zelo utrujena, tokrat pa sem bila samo prijetno utrujena, umirjena, vse mi je bilo Ok. Če bi bila mačk, bi mogoče celo predla. Kdaj je minilo 10 ur našega druženja? Pojma nimamJJJJJJJ.
Lepo bodi,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Presenečena sem, kako močno čustva lahko povečajo bolečino, ki ima ali pa nima fizičnega vzroka. Če so težave s kolki, pomislimo na obrabo kolka, pri kolenih na težave s pomanjkanjem hrustanca, poškodovan meniskus itd.  Potem pa se pojavi še strah, da nas bo bolelo, če se nekontrolirano premaknemo in se vedno bolj kontroliramo, smo vedno bolj »zategnjeni«, bolečine pa vedno večje. To lepo opiše dr. Sarno v svoji knjigi »Ozdravimo bolečine hrbta«, v kateri vsaj dve tretjini bolečine pripiše čustvenim vzrokom. Čeprav smo večinoma prepričani, da je naša bolečina posledica neke okvare, degeneracije ali pa da so bolečine posledice neke nesreče, nekega giba, incidenta, dr Sarno ugotavlja, da to ne drži. Pravi, da je nesreča, incident ponavadi samo zadnja kapljica, ki sproži uničujoč krog bolečine, ki močno vpliva na počutje klienta in njegove cele družine, kadar bolečina postane kronična. Ker pa znamo tapkati, lahko »odpilimo« čustven del bolečine - in kaj ostane?
a)    vesel človek brez bolečin in bogatejši za spoznanja o sebi (čustva so bila 100% vzrok),
ali pa
b)   človek z veliko manjšo bolečino kot posledico fizičnega vzroka, vendar ima sedaj večjo kvaliteto življenja kot pred tapkanjem.
V obeh situacijah s tapkanjem samo pridobimo –ampak to smo že itak vedeli, ali ne?JJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
(še vedno izjemno hvaležna za tvojo pomoč pri tapkanju odvisnosti od cigaret, ki je le še nek daljni spomin ;=)))
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
in še – seznam tapkanj v skupini po Sloveniji, pod vodstvom mojih učenk in učencev, najdete na tej povezavi: (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
 
-       vsak ponedeljek (razen zadnji ponedeljek v mesecu, ki je namenjen gostovanju v krajih Savinjske regije in bodo lokacije sproti sporočene) ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena in hotela faraon. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki zaželjeni. Nujen točen prihod, ker se vrata šole ob 19h zapirajo.
-      vsak torek ob 18h v Novi Gorici (Rožna dolina), na lookaciji Vipavska cesta 114. Vodi Tanja Turnšek. Prijave na 040 900 472 ali ttanja1963@gmail.com. Prispevek;
-      vsak torek ob 19h v Tolminu. Lokacija – prostori Rdečega križa, Brunov drevored 23. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič. Več info na sara.tapka@gmail.com ali 051 801 136.
-       vsak drugi četrtek v mesecu (14.september, 12.oktober, 9.november, …)ob 11h v Grosuplju. Brezplačno. V Mercator centru Brvace. Vodi Helena Cesar. V sodelovanju z Zlato mrežo. Več na http://www.zarek-hc.si/Predavanja-delavnice/Preprosti-prijemi-za-dobro-pocutje;
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
 
-          v četrtek, 28.septembra ob 13h v Ljubljani – v okviru Festivala za tretje življenjsko obdobje v Cankarjevem domu – kratka predstavitev delovanja metode EFT. V sklopu DCA – MOL, 1.preddverje, prostor 2. Vodi Mojca L.Portir. Brezplačno;
-          v petek, 29.septembra ob 16h v Murski Soboti  – "Kaj smo že rekli takrat?" - samo za tiste, ki ste se že udeležili začetne delavnice, ki jo je izvedla Cvetka Horvat in se vam v zvezi s takrat pridobljenim znanjem porajajo še kakšna vprašanja. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki;
-          v soboto, 30. septembra od 9.30h do 17h v Trstu  – začetna praktična 6-urna delavnica Uporaba EFT metode. Vodi Barbara Žetko. Več na na www.eft-trieste.it/slo;
-          mama in jaz – septembrska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v ponedeljek, 25.septembra od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/.;
-          življenje kot igra – nehajte odlašati – ZDAJ! Vodi Berta Rebol. V Kopru v četrtek, 28.septembra od 17h do 21h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/;
-          v ponedeljek, 2.oktobra ob 18h v Lenartu – uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Lokacija – Knjižnica Lenart. Brezplačno. Vodi Mojca Zorman. Več info na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522. V istem prostoru bodo vsak ponedeljek ob 18h skupinska tapkanja;
-          v torek, 3.oktobra ob 18h v Murski Soboti  – "Tapkajmo SKUPAJ." . Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki;
-          v torek, 3.oktobra ob 18h na Ptuju – uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Lokacija – Fürstova hiša. Brezplačno. Vodi Mojca Zorman. Več info in obvezne prijave na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522. V istem prostoru bodo vsak torek ob 18h skupinska tapkanja;
-          v sredo, 4.oktobra ob 18h v Mariboru - uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Lokacija – Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Več info in obvezne prijave na mojca.zorman1@gmail.com ali 041 283 522. V istem prostoru bodo vsako sredo ob 19h skupinska tapkanja;
-          v soboto, 7.oktobra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – ''Dobro počutje v jesenskem času'', praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si ;
-          v petek, 13. oktobra od 17h do 20h v Trstu  – prva od sedmih delavnic S tapkanjem do uspeha. Potekale bodo enkrat mesečno od oktobra do maja. Vodi Barbara Žetko. Več na na www.eft-trieste.it/slo;
-          v petek, 20.oktobra ob 16h v Murski Soboti  – začetna praktična delavnica uporabe metode EFT.  Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki;
-          v sredo, 25. oktobra od 17.30h do 18.30h v Trstu  – prvo od sedmih skupinskih tapkanj. Potekala bodo enkrat mesečno od oktobra do maja. Vodi Barbara Žetko. Več na na www.eft-trieste.it/slo;
-          v soboto, 25.novembra v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – ''Vem, kaj je moje poslanstvo?'', praktične tehnike (EFT z vadbo) za ohranjanje harmonije. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si ;
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote23.september 2017, 18.november 2017, 27.januar 2018, 21.april 2018, 16.junij 2018, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 21. in 22.oktobra 2017, 9. in 10.decembra 2017, 17.in 18 marca 2018, 19. in 20.maja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 17. in 18.februarja 2018, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob sredah popoldan od 16.30h do 20.30h: 20.september, 11.oktober, 15.november 2017, …v Vitacentru Naklo pripravljamo najprej obnovitveno delavnico za vse, ki ste v preteklosti že opravili praktično delavnico in metode ne uporabljate toliko, kot bi si sami želeli:četrtek, 14.september ob 19.30h  http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: urnik še v pripravi.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT – urnik še v pripravi - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


---
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic