20 februar, 2017

EFT novice 20.2.2017 in kako nas pricakovanja utrudijo

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

tole danes bo mnogim od vas verjetno zelo boleča tema – razmišljanje se mi je sprožilo po sobotnem seminarju v Metliki, ne tiče pa se izključno tapkanja, pač pa kakršnekoli spremembe ustaljenih družinskih aktivnosti in utečenih družinskih razmerij, pa kakršnakoli že so.
Tapkalci na začetku svoje ''tapkalske'' kariere mnogokrat, oh kako mnogokrat sprašujejo – kako naj za tapkanje navdušim otroke/partnerja/starše/sodelavce?
Pod tem vprašanjem se skriva tona različnih stvari – mislim pa, da večinoma nezavedno mislimo, da bi se vsi družinski člani nekako morali, po definiciji, navduševati nad istimi stvarmi kot mi, da bi nas morali podpirati pri naših poskusih spremembe, da bi nam bili dolžni pomagati.
Da imajo več težav kot jih imamo mi in bi bilo celi družini lažje, ko bi še ostali člani naredili kaj za to, da bi se težave zmanjšale.
Samo tako stvari v resnici ne gredo.
Ljudje se odločimo za spremembo zelo zelo zelo težko, najraje čisto, ampak res čisto zadnjo sekundo, če sploh.
In če naši družinski člani ne čutijo nobene najmanjše potrebe po spremembi, zakaj bi potem spreminjali karkoli?
Zakaj jaz čutim, da moramo tapkati vsi v družini, da bi potem nekako pomirjena s to novostjo tapkala tudi jaz?
Resnica je namreč taka, da je izpeljava nečesa novega, za kar se odločim jaz, najprej moja stvar – družinski člani pa največkrat čutijo mojo spremembo kot nekaj, kar – vsaj nekako - ogroža njihovo udobje in njihove koristi, vsaj na prvi pogled in na kratek rok.
Če že, si podporo lahko izberemo tam, kjer je na voljo – pri ljudeh, ki si z nami delijo naše poglede in so nam na nek način blizu.
In je potem družina predvsem vaja v tem, kako se sprememba pri enem članu (meni) odrazi pri vseh ostalih.
Če si seveda upamoJJJ.
Sobota, 11. marec - 6. Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani (prijave do vključno srede, 22.februarja prinesejo nižjo ceno udeležbe).
Dan za sprejemanje dejstva, da mogoče ostali družinski člani nikoli ne bodo tapkaliJJJ.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-          v ponedeljek, 20.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v sredo, 22.februarja v Ljubljani – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h).
-          v četrtek, 23.februarja ob 16.30h v Vitacentru Naklo – začetna praktična 4-urna EFT delavnica (od 16.30h do 20.30h). Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 300 ali 04 251 9558).
-          v petek, 24.februarja v Metliki – izobraževanje za ZIK Metlika.
 
 
-          v ponedeljek, 27.februarja od 19h do 20h v Ljubljani – redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Vrata točno ob 19h zaklenemo in jih ne odklepamo več. Prostovoljni prispevki.
-          v soboto, 4.marca na Jesenicah – izobraževanje vzgojiteljev, prijavljenih v katalog KATIS. Od 9h do 18h.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Video posnetek, ki ga je pripravila Barbara Žetko o svoji knjigi 7 mostov po prstih - s tapkanjem do sreče: https://www.youtube.com/watch?v=iXAW2hRg_m0&feature=youtu.be
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
prijavljam se na 6. vseslovenski dan za tapkanje. Mislim, da bo šel odlično (z roko v roki) z mojim študijem in odločitvijo o samostojni podjetniški poti. Veselim se dogodka, napovedane teme so odlične. Tudi tvoja tedenska razmišljanja so odličnaJJJ.
Velik objem,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala ti za vse spodbudne besede, vsak ponedeljek znova… Veš, kaj ne?, .. da jaz tudi pridem na tapkarski dan. Prosim, daj me na tvoj seznam. Lepo bodi… in.. ..uživaj v organizacijiJJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Z veseljem vsak ponedeljek prebiram zgodbe, ki jih objavljaš. Sama nisem preveč vneta tapkalka, čeprav imam pri sebi veliko za razčistit. Zato sem toliko bolj vesela, ko berem, da drugim uspeva. Mogoče bom tudi jaz enkrat v prihodnosti bolj zagnana in zaradi tega se prijavljam na vseslovenski tapkalski dan, katerega vedno z veseljem pričakujem.
Lep dan ti želim in veliko tapkalskih pozdravov,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga! Ja, težko je Tvoje vprašanje. Bolj normalno je, da se razdajaš družini. Pa res? Srce mi pravi, da ne. Bolj prav je, da kdaj pa kdaj poskrbiš zase. Pa ne znamo. Jaz sem vedno zadnja. Ko sem si lani vzela teden dni dopusta, sem od sestre slišala naslednji očitek: Zdaj se vidi, kakšna mati in hčerka si! Kako me je prizadelo, ker sem se zares čisto predajala. Vsak dan v šolo po vnuke, vsako soboto k staršem (oddaljenim 60 km) in nato vsako nedeljo kuhanje za 10 ljudi. Lepo vas prosim, potem pa ...celo s... Poskrbela sem za 7 dni oddiha. Ampak telefoni ti ne dajo miru. Mislim, da so telefoni prava zgaga. Lep pozdrav!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga moja,
kakšno ugodje je brati tebe in vse te čudovite odzive! Da ti dam še svojo advanced/instant izkušnjo EFT. Ugotovila sem namreč, da mi je včasih dovolj že samo pomislit na tapkanje in potem začnem avtomatično na stežaj (ampak res) zehat /zaenkrat še nisem bila zasačena/. In deluje, tudi to!JJJJJJ
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Poleg tega, da mi tapkanje koristi, pa sem odkrila še eno dobro plat: zdi se mi, da tapkanje deluje povezovalno v smislu, da se udeleženke seminarja pogosto pogovarjamo o tapkanju, si delimo izkušnje, se spodbujamo – vsekakor vpliva na pozitivno klimo v našem kolektivuJJ.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Všeč mi je tapkati, ker je to en kratek, a sproščujoč in uspešen trenutek v natrpanem vsakdanu in je samo moj.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Še nekaj bi omenila. Eno noč sem se zbudila in čutila tesnobo, močno bitje srca, … Zelo neprijeten občutek, ki je pri meni povzročil strah. To se mi še ni zgodilo. Zato sem se še v istem trenutku usedla na rob postelje in odtapkala en celotni krog. Tapkala pa sem na to: čeprav čutim tesno v prsih in me je strah, …. In med tapkanjem sem izlila vsa svoja počutja. Ob koncu sem se zelo umirila in zaspala nazaj.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hvala, Pika,
program za 11. 3. je SUPER. Seveda pridem tudi jaz, komaj čakam.
Bodi lepo,
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika!
Takole ti bom napisala v stilu EFT: Čeprav so mi operirali žile na desni nogi in so mi pred tem dejali, da to ni seveda nič, in čeprav je v začetku kazalo, da so imeli prav, in čeprav se je zadeva potem zakomplicirala, ko sem bila čisto sama in se je ulila kri, da sem končala sredi noči na urgenci, in čeprav me je bilo strah kot p... , čeprav sem doživela kar lep stres na samem, se imam seveda rada in se sprejemam, pa menim, da sem vse na koncu preživela s pomočjo vsega, kar si me naučila Ti in zato sem Ti neskončno hvaležna. Ni bilo lahko, bilo pa je bistveno lažje. Hvala Ti.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Sobota, 11. marec 2017 – 6 .Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani
 
Dan je namenjen predvsem druženju, ustvarjanju varnega prostora za rast in premike, zato je cena vsako leto simbolična - za pokrivanje stroškov hrane in najema dvorane. Za zgodnje prijave do vključno srede, 22.februarja je cena nižja.
 
Adil Huselja: Življenje med preteklostjo in prihodnostjo
Iz sedanjega trenutka in aktualnega dogajanja se umikamo bodisi v preteklost bodisi v prihodnost, kar pa nam preprečuje stik in povezavo s samim sabo in s svojimi občutki. Zaradi takšnega "vmesnega življenja" po nepotrebnem izgubljamo svojo lastno energijo.
(Adil je po poklicu sociolog, izvajalec 2. stopnje po predmetniku AAMET, soavtor knjige Kako je EFT spremenil moje življenje … in lahko tudi vaše, predavatelj in avtor strokovnih člankov o stresu in zdravem načinu življenja).
Urša Zakrajšek: Delam v skladu s sabo ali proti sebi - in ali se tega sploh zavedam?
V trenutku, ko sem se zavedla, da počnem nekatere stvari iz navade, ki je morda celo nastala zaradi prilagajanja drugim ljudem, in da to početje nima veliko skupnega z mojimi željami, mi je bilo jasno, da želim s tem prenehati. Ampak kako? Ugotovila sem, da bi bilo dobro najprej sploh vedeti, kakšne so moje želje, prioritete, kdo sem. Si to priznati. Povedati na glas. In potem aktivno preverjati, če si to, kar nameravam početi, kamor me vodi navada, želim ali ne, če to delam zase ali za druge. Morda celo proti sebi.
(Urša je po poklicu sociologinja, ki živi in vodi skupinska tapkanja v Kranju in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
Katja Lapkovski Kvas: Od zavisti do motivacije
Zavist je nelagodje, ki ga občutimo, ko nadarjenost, uspeh, sreča ali imetje nekoga drugega v nas vzbudijo občutke prikrajšanosti. Zakaj nekatere ljudi občudujemo in nas njihovi uspehi navdihujejo, medtem ko drugi v nas izzovejo negativna čustva? Kaj vse bi v življenju lahko dosegli in uresničili, če bi znali uspeh drugega pretvoriti v motivacijo za našo lastno rast?
(Katja je po poklicu prevajalka, ki živi in dela v Ljubljani in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET).
Maša Kandušer: Red/nered, življenje/smrt
Letos me je prešinila zanimiva zamisel. Ste se kdaj vprašali kaj ima skupnega red in življenje ali nered in smrt? Na vseslovenskem tapkalskem dnevu bomo skupaj raziskali ti dve nasprotji in tapkali svoje neprijetne občutke v zvezi s tem.
(Maša je po poklicu biologinja. Živi v Logatcu, dela v Ljubljani in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET, vodi redna skupinska tapkanja v Logatcu).
Barbara Žetko: EFT in tabu tema: spolnost
Ste že kdaj tapkali spolnost? Vas to straši ali vznemirja? Vas je sram? Kako lahko tapkate to temo, če vam je nerodno že samo izgovoriti besedo seks?
(Barbara je avtorica knjige Sedem mostov po prstih. S tapkanjem do srečeje in je EFT izvajalka 3.stopnje po predmetniku AAMET. Živi in dela v Trstu, občasno pa vodi delavnice tudi na Krasu in v Ljubljani).
Alja Inkret Koštrun: Občutki so moja osebna resnica
Poslanstvo pravde je zgolj delitev pravice, kot jo določajo papirnati zakoni in razume sodnik. Strah, tesnoba, sram kot občutki ob tem pa so povsem naša osebna resnica. Vsak dan se kot čisto običajni ljudje srečujemo z različnimi pravnimi situacijami, pa naj gre za konflikt s šefom v službi, za prometni prekršek ali pa za enostaven nakup avta, ki se nato sprevrže v obup. V vseh teh situacijah se pojavijo neprijetni občutki, ki v nas naredijo negativne odtise. Kako se bom rešil teh negativnih občutkov? Ideja: na sodišču domuje pravica, ki me bo rešila. Pa je to res? Bo sodnik razrešil tudi moje negativne občutke in občutek tesnobe? Ali se s sodbo tudi dokončno razrešijo vsi moji občutki?
(Alja je po poklicu odvetnica. Živi in dela v Celju in je EFT izvajalka 2.stopnje po predmetniku AAMET).
 
Posebni gost, Zvonko Pukšič: EFT, ljubezen in jaz – kako s pomočjo EFT metode skozi labirinte in pasti uma prodreti do lastnega bistva in zaživeti v naravnem stanju – zavedanju čiste ljubezni in zavedanju globoke povezanosti vsega, kar obstaja.
Kakšna je resnica o življenju? Vsa resnica se skriva v ljubezni. Ko spoznaš pravo in resnično brezpogojno ljubezen, takrat spoznaš vso resnico o življenju. O slehernem delčku življenja. Resnico o sebi, o svojem telesu, o svojem zdravju, o čudovitih notranjih močeh, ki so ti dane… In do tega spoznanja ti lahko pomaga tudi EFT metoda.
(Zvonko Pukšič izhaja iz prejšnjega tisočletja. S telesom je biokmetovalec (http://www.moja-biodezela.com/ ), z dušo pa raziskovalec naravnih zakonitosti, orodij, ki jih Narava - Vesolje ponuja človeku, da bi le ta zaživel radostno življenje po svojih željah, polno obilja na vseh področjih).
 
Torej tako kot vedno dosedaj – prijazen dan za odklop, ogromno tapkanja med iskrenim zaziranjem vase, topla sveže pripravljena ekološka vege hrana za kosilo (kuha nam Maša iz Gurmame http://www.gurmama.com/), pecivo in kava popoldan, žrebanje super nagrad – in še kaj. Z zbiranjem in registracijo bomo kot vsako leto začeli ob 9h, s programom pa ob 10h in končali tam nekje okrog 18h.
Množični dnevi za tapkanje so neverjetno blagodejni – deloma zaradi vodenega tapkanja, jasno – še bolj pa zaradi občutka medsebojne podpore ob tem. In objemov v živoJJJ.
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Lenartu - Knjižnica Lenart. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com..
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 19h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici v prvem nadstropju. Šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Koštrun (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-      vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zupancic.zdenka51@gmail.com.
-      vsak ponedeljek nekje v Trstu in okolici. Vodi Barbara Žetko. Urnik in lokacija po dogovoru. Prostovoljni prispevki. Za dodatne informacije info@eft-trieste.it
-       vsak torek ob 18h na Ptuju - Fürstova hiša. Vodi Mojca Zorman, obvezne prijave na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Velenju – v prostorih knjižnice OŠ Šalek. Vodi Adil Huselja. V okviru študijskega krožka Univerze za tretje življenjsko obdobje. Več info na 041 445 052 ali okpersona.sp@gmail.com.
-      vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. Vodi Cvetka Horvat. Več informacij na spletni strani www.custvena-svoboda.si/dogodki
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 19h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer (031 456 958). V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako drugo sredo (9.novembra, 14.decembra, …) ob 10.30h v Novi Goricimesečno tapkanje za člane UNITRI Nova Gorica. Prostori Medgeneracijskega središča. Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak četrtek ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) – zaključena redna skupina v okviru Ljudske Univerze Radovljica, ostale skupine po dogovoru. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem, za lažji dostop do skritih vzrokov težav po potrebi ali želji v delo vključimo pogled v astrološko karto po metodi astrologa Tad Mann-a, Astrologija življenjske dobe.
 
 
-          v sredo, 22.februarja od 19h do 21h v Grosuplju – moč spomina in pozornosti - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24.februarja ob 16h v Murski Soboti  – predstavitev EFT metode v prostorih Hiša Sadeži družbe. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          od rojstva do šole – februarska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. Vodi Berta Rebol. V Novi Gorici v petek, 24.februarja od 17h do 21h, v Ljubljani v soboto, 25.februarja od 9.30h do 13.30h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          življenje kot igra – prva ljubezen – ljubezen do sebe. Vodi Berta Rebol. V Kopru v ponedeljek, 20.februarja od 16.30h do 20.30h, v Ljubljani v soboto, 25.februarja od 16h do 20h. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com. Več informacij na http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/, kjer so objavljene točne lokacije in tudi cene.
-          v sredo, 1.marca ob 17h v Murski Soboti  –"Kaj smo že rekli takrat?" - samo za tiste, ki ste že bili na moji delavnici in se vam v zvezi s takrat pridobljenim znanjem porajajo še kakšna vprašanja. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
-          v sredo, 8.marca od 19h do 21h v Grosuplju – pomladno prebujenje - mini EFT delavnica / skupinsko tapkanje. Vodi Helena Cesar. 15 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v soboto, 19.marca v Ljubljani – v okviru prireditve Sobota zame – Prebujeni v pomladni čas, predavanje in mini delavnica metode EFT. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si .
-          v ponedeljek, 20.marca ob 19h v Grosuplju – brezplačna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si .
-          v petek, 24.marca ob 17h v Grosuplju – začetna praktična EFT delavnica. Vodi Helena Cesar. 40 EUR. Več na www.zarek-hc.si
-          v sredo, 1.marca ob 17h v Murski Soboti  –"Kaj smo že rekli takrat?" - samo za tiste, ki ste že bili na moji delavnici in se vam v zvezi s takrat pridobljenim znanjem porajajo še kakšna vprašanja. Vodi Cvetka Horvat. Več o dogodku na naslednji povezavi http://custvena-svoboda.si/dogodki
 
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote24.september 2016, 19.november 2016, 28.januar 2017, 22.april 2017, 17.junij 2017, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 22. in 23.oktobra 2016, 10. in 11.decembra 2016, 18.in 19 marca 2017, 13. in 14.maja 2017, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja xxxxxxx (datume še določim),  vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT: v Ljubljani ob četrtkih popoldan od 16.30h do 20.30h: 15.september, 13.oktober, 10.november, 7.december 2016. V Vitacentru Naklo od 16.30h do 20.30h: čet 22.september, sreda 19.oktober, sreda 30.november 2016. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Tematske EFT delavnice – EFT za boljše počutje in več energije v Ljubljani: od 15h do 20h, sobote 8.oktober, 12.november, 17.december 2016.
 
Uvodne enourne predstavitve delovanja metode EFT: v Vitacentru Naklo ob 19h: sreda 14.september, sreda 5.oktober, sreda 9.november - http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/uvodne-prakticne-predstavitve-delovanja-metode-eft
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


--
Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic