14 april, 2016

Posebne EFT novice za soboto, 23.aprila

Pozdravljeni,
 
kot sem obljubila v ponedeljek, pošiljam napovednik celodnevnega tapkanja, ki bo v soboto, 23.aprila 2016.
 
Ko je Renata Čimžar na letošnjem marčevskem Vseslovenskem dnevu za tapkanje vodila tapkanje ''predrojstnih hiš'' iz naše podzavesti (prenatalna strologija), sem si takoj tam na licu mesta želela, da bi imeli za tako tapkanje več časa.
 
Da bi šli prav lepo, zbrano in počasi čez ti dve tretjini naše ''življenjenjske'' karte – ker dogodkov, ki so se nam zgodili od sedmega leta naprej, se pa že čisto dobro spomnimo in jih učinkovito lahko (in tudi jih) tapkamo – ali sami ali v paru z izkušenim EFT izvajalcem.
 
Prenatalna astrologija je del kompleksnega sistema ''Astrologija življenjske dobe’’ ('’Life Time Astrology’’), kot ga je postavil ameriško-danski arhitekt in astrolog Taylor (Tad) Mann. Sistem je novejši, star dobrih 30 let, in v svojem pogledu združuje astrološka (vpliv planetov na naša življenja), medicinska (fizični razvoj dojenčka v maminem trebuhu, rojstvo, sam telesni razvoj) in psihološka (stopnja razvoja zavesti v mesecih nosečnosti, rojstva in kasnejšega življenja) dognanja o človekovem razvoju.
 
Ta pogled nam bo Renata najprej podrobno teoretično razložila, podkrepila s konkretnimi primeri, da bo ''učna snov'' jasna vsem udeležencem, glavno pa bo seveda to, da jih bomo skupaj potem tudi potapkali.
 
Renata se s tem sistemom že dalj časa podrobno ukvarja in nam bo lahko dajala super iztočnice.
 
Pomembni sklopi pred samim rojstvom so štirje, dva sklopa po rojstvu pa sta po pomembnosti takoj zraven:
 
-       spočetje do 7.tedna nosečnosti
-       od 7.tedna do 28.tedna nosečnosti
-       od 28.tedna do 17.tedna pred rojstvom
-       od 17.tedna pred rojstvom do rojstva
-       od rojstva do 7.meseca starosti
-       od 7.meseca do 20.meseca starosti
 
Naj samo povem – sama sem že parkrat tapkala tedne do trenutka, ko je moja mami zanesljivo vedela, da je noseča. Kako je sprejela možnost (slutnjo) mojega obstoja? In – kako je to zaznamovalo mene, mojo usmeritev v svet (ta se ujema z maminim počutjem v tistih tednih). Zanimivo je seveda to, da se teh tednov zavestno ne spomnimo, imamo pa jasne telesne odzive.
 
To je samo eno od mnogih obdobij, ki ga bomo tapkali v soboto. Šli bomo lepo počasi in postopoma. Vsak bo seveda dobil podrobno gradivo za kasnejšo uporabo doma.
 
O sistemu si lahko malce preberete že prej, če vas zanima:
 
Kdaj: sobota, 23.april od 10h do 19h z daljšim odmorom za kosilo
Kje: v Ljubljani, lokacija bo izbrana in prilagojena številu prijavljenih
Predpogoj za udeležbo: predhodno znanje tapkanja, se pravi enkrat v preteklosti opravljena 4-urna praktična EFT delavnica plus pretapkan običajen in že dobro znan protokol spočetja in rojstva – ali z Jaqui na Bledu, z mano v Ljubljani, z Berto na Obali oz. s komerkoli od mojih izvajalcev, ki to znajo in redno uporabljajo. Ta dan namreč ne bo primeren za začetnike v tapkanju.
Cena: 65 EUR za prijave do vključno naslednjega ponedeljka (18.aprila), kasnejše prijave 80 EUR.
 
Vsa tapkanja bodo potekala v varni skupini, pod mojim osebnim vodstvom.
 
Prijavite se tako, da mi napišete mail. Vsi, ki ste se prijavili takoj v začetku meseca marca, ste že prijavljeni in mi svoje prijave ne rabite pošiljati ponovnoJJ.
 
In ja, seveda, čisto za konec se bomo povezali s svojim neuničljivim prekrasnim bistvom, po protokolu, kot sva ga ustvarili z Jaqui Crooks in ga prav gotovo že poznate, prav poseben učinek pa ima, ko po njem tapka skupina po celem dnevu tapkanjaJJ.
 
Pika
 

 



Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic