11 april, 2016

EFT novice 11.4. 2016 in tri super najave

Pozdravljeni vsi ljubi moji, 

najprej – ena od mojih učiteljic, angležinja Jaqui Crooks, vsako leto enkrat tapka z nami v Ljubljani in na Bledu.
Letos bo v Ljubljani v nedeljo, 8.maja – tapkali bomo ovire do boljših ''programov'' v zvezi z denarjem - Creating NEW Money programs - http://www.jacquicrooks.com/eft-masterclass-online---money-programs-and-how-to-create-healthy-ones.php?site=jcrooks, na Bledu pa od četrtka, 12.maja, do nedelje, 15.maja – Be Inspired! - http://www.jacquicrooks.com/inspiration!.php?site=jcrooks
Tapkanja pod njenim vodenjem vedno potekajo v angleščini brez prevoda, prijavite se lahko neposredno njej, lahko pa tudi meni.
 
Potem – založba Primus pripravlja izid knjige američanke Jessice Ortner z naslovom Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo.
Knjiga bo na voljo sredi meseca maja, za prednaročila s popustom in gratis poštnino je zadnji rok 15.maj, vse o vsebini in prednaročilu najdete na http://primus.si/izpostavljeno/tapkanje-za-uspesno-hujsanje-in-boljso-telesno-samopodobo.
 
In še – o tem človeškem globoko ukorinjenem občutku sramu, za katerega včasih niti ustreznih besed ne najdemo, samo čutimo, globoko in beleče, da nimamo nobene prave lastne vrednosti.
Sram naj te bo!, Kako te ni sram???!!!, Sramujem se te!! – smo pogosto slišali ob različnih priložnostih.
Pa take besede nahranijo, pomagajo, spodbudijo ali bolj obtežijo, zamorijo, utesnijo?
Ko tapkam z ljudmi, se ponovno in ponovno pokaže, da take besede naredijo razpoko – kot jo naredi sneg na mladi upognjeni jablanovi veji.
Ljudje s tako razpoko si nadenejo masko, ki na zunaj kaže, da je vse OK – uspeh, izgled, kariera, družina -, pod masko pa je resnica čisto drugačna.
In kot poškodovano jablanovo vejo ljubeče oskrbimo s cepilno smolo in oporo, da se zaraste, ljudje lahko tapkamo in zacelimo svojo razpoko – kajti pod masko smo bistveno lepši in bolj vredni vsega dobrega, kot si sploh lahko predstavljamo.
Brez oskrbe poškodovana jablanova veja lahko umre.
Brez oskrbe človeška maska, ki pokriva brezno pomanjkanja občutka, da smo vredni in unikatni, postane nevzdržna za vsakodnevno nošenje in ljudem, ki jim je na začetku življenje olajšala (navidezno), povzroča dodatno breme – in dodaten sram in strah, da jih bo pod to skrbno vzdrževano masko nekdo zagledal take, kot so.
Manca Kašir je januarja letos posnela krasno oddajo o sramu – lahko si jo pogledate na tej povezavi: http://4d.rtvslo.si/arhiv/cas-za-manco-kosir/174382051
Barbara Žetko, katere knjigo Manca v oddaji še posebej omeni, to soboto (16.aprila) popoldan v Ljubljani vodi tapkanje na to temo – toplo vabljeni.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-       v ponedeljek, 11.aprila od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-      v soboto, 16.aprila v Ljubljani – celodnevna AAMET 1.stopnja.
 
 
-       v ponedeljek, 18.aprila od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-      soboto, 23.aprila od 10h do 19h v Ljubljani – pogled v našo prenatalno karto z dodatkom tapkanja po sistemu ''Astrologija življenjske dobe’’ ('’Life Time Astrology’’), kot ga je postavil ameriški arhitekt in astrolog Taylor (Tad) Mann. V paru z Renato Čimžar, ki je vodila super tapkanje na vsesloveskem dnevu 12.marca. Podroben napovednik še pošljem.

 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hej Pika,
posebej hvala za sobotno delavnico! Ti pa nas res znas pripravit do tega, da globoko pobrskamo po sebi. Sem odkrila nove stvari, tokrat od mame in stare mame. Strahove, razocaranja, odmike v namisljeno realnost. Vse to se meni dogaja…pa ni moje… Nova snov za tapkanje JJJ. Se me je cisto dotaknilo, kako se zenska jajceca razvijajo toliko v nazaj, 2 generaciji prakticno.
V nedeljo sem sla na pohod na Kras in sem dvojno uzivala, se mi zdi, tako, lazja za nekaj kil bremen.
Lep dan se naprej,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ta vikend, ko smo delali drugo stopnjo, mi bo res ostal v spominu (pa verjetno še komu zaradi mojega prehlada, izstopanja pri vajah...). Običajno se ne želim izpostavljati oz. želim biti neopažena, bolj v ozadju. Zdaj sem dobila občutek, da ni nič narobe, če se včasih izpostaviš, še posebej, če se počutiš varno, tako kot pri tebi se, oz. zdaj vem, da ta zoprn občutek – strah pred izpostavljanjem lahko odtapkam. Nekaj tega je “odšlo” pri vaji Napis na zidu.
Ljuba Pika, hvala ti za vse, pošiljam ti velik objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
najprej bi ti rada povedala, da se tudi jaz strinjam, da je bila sobota čudovita. Vsako leto so predavateljice bolj sproščene in se vidi, da predavajo "iz srca". Jaz sem prav od vsakega predavanja nekaj "pobrala"...zdaj pa se je tega treba še držat oz. to v življenju upoštevatJJJJ. Tebe pa prav občudujem, saj organizirati tak dogodek zahteva veliko volje, energije, ...... in še marsičesa!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
..
Začelo se je s "potrebo po potrditvi" in "sovraštvom" do tistih, ki mi potrditve ne dajo. S tapkanjem po točkah je ratalo "sovraštvo do potrditve!". In je sledilo raziskovanje, kaj bi to pomenilo: potrditev bi zame pomenila isto kot toplina, naročje - torej sovražim toplino, naročje? Tisto, po čemer hrepenim? Kdo hrepeni? In prikazal se mi je 2 mesečni dojenček, ki v temnem kotu v svoji posteljici joka, a kljub izraženi želji po toplini nikogar ni...potem le še hlipa, potiho...in kmalu utihne, ostane brez glasu od OGROMNE BOLEČINE, prav v srčiki, v duši, ker je sam, pozabljen, zapuščen, ga nihče ne šmirgla, nikogar ne zanima, takoo zelooo sam - to sem bila jaz.
Tresočo, hlipajočo dojenčico, ki ne more dihat, sem vzela v naročje, jo božala, stisnila k obrazu, ji šepetala, da je ne bom več pustila same, da je moje naročje vedno odprto zanjo, da jo imam močno rada, da z njo delim vso svojo toplino, ljubezen - za vedno in je ne bom več pustila same,...in je zaspala, a se je v krčih zbujala - preverjala, če sva še skupaj,...ko se je naspala, sem jo vprašala, česa si želi. Dobila sem namig, da bi rada videla starša; kaj delata, da ne prideta do nje? Mami je ležala z odprtimi očmi, solzna, ker svoje dojenčice ni smela vzeti k sebi - zaradi očeta, ki ni dovolil, da se dojenčica razvadi z iskanjem pozornosti ponoči; oče je ležal poleg mami, z odprtimi očmi, ni mogel spati zaradi joka otroka - jezen, sprašujoč se, ali se je sploh pravilno odločil za pot življenja, ki se mu dogaja. In je dojenčica razumela, zakaj tak odziv obeh: mami je morala kot otrok matere s 5 otroki brez moža, ki je umrl v vojni, vedno ubogat (starejše, moške, avtoriteto) brez ugovorov, a z veliiiiko bolečine (zdaj ne le zaradi sebe, tudi zaradi dojenčice), a je ostala nemočna; oče starševske ljubezni nikoli ni zares doživel v družini z 12 otroki - kot za najmlajšega so zanj skrbeli starejši bratje in sestre, pri 14. letih pa je zaradi šole zapustil domačijo in se preselil v dijaški dom 150 km stran...torej nikjer topline... In ta dojenčica je želela pobožat oba starša, ker tako trpita, že vse svoje življenje (praktično od takrat skrbim za njun psihološki odnos - ne najdem drugega izraza), odpustila jima je, hvaležna, da je dobila od njiju možnost živeti. Od takrat dalje se je odpovedala svoji želji po toplini, da jo je lahko namenila, odstopila svojim staršem. Kakšna žrtev!! Po svoje nikoli ni(sem) izkusila otroštva...
Jok ob vsem dogajanju je bil tako silovit in glasen (zdelo se mi je, da slišim podiranje zidov kamnite trdnjave), da sem morala tudi bruhat...trajalo je kako uro (samo jok), vse skupaj pa okoli 2 uri. Iz celic telesa sem spuščala vse, kar je lahko šlo (žalost, strah, pred življenjem, ljudmi, občutek pozabljenosti, samote, zapuščenosti, bolečine zaradi nje, in jih natapljala z ljubeznijo in toplino in TOLAŽBO.
V življenju sem veliko prejokala, a vedno potiho, da me ne bi kdo slišal, še umaknila sem se vedno, da ne bi bila v napoto, da ne bi bila moteča (mogoče se spomniš, tudi tebi sem že kdaj rekla prav te iste besede). Občutke sem torej poznala in "vlekla" vse življenje...zdaj sem jih bila končno sposobna ubesediti, izvleči iz podzavesti.
Kot navadno po takih tektonskih premikih sem bila nekje do danes še "v stanju RESET", ki nima tako hitrega učinka kot na računalniku. Zdaj se postavljam nazaj, oz. na nove temelje. Verjamem, da bom v predelu prsnega koša za nekaj ton lažja, predvsem pa z drugačnim odnosom do sveta okoli sebe, da ne bom bežala pred njim, ga bom pa zaenkrat bolj opazovala. Še ne vem, kakšen bo moj novi odnos do sveta, a ga sprejemam. Če sem preživela zgoraj napisano, sem sposobna še česa.
Med besedilom ni "smeškotov" - se mi zdi, da nobeden še ne paše tja.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kar nekaj časa nisem nič tapkala, pa berem da nisem edina, ki jo daje ta nedelavnost. Sem pa začela zadnje dneve spet malo tapkati, na dih pa še kakšno malenkost, saj sem en dan premišljevala in se "spomnila", da se vedno kadar tapkam pa čeprav samo na dih počutim bolje - itak - kakšna veleumna ugotovitev, ha, haJJJ. Pa kar malo zavidam tistim, ki očitno kar disiplinirano pretapkavajo svoje probleme. Meni mora žal največkrat kaj konkretno "zagustiti", da uporabim svoje prste+EFT, drugače samo razmišljam o tem, kako BI bilo dobro, da BI kakšno zadevo pretapkala. Pri tem, da vem, da je bistvo v sedanjem trenutku, tisti BI pa mi čisto nič ne pomaga. Mogoče BI pa morala tale BI pretapkati, ha???
En lep vikend ti želim,
objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 15h v Tolminu. Dom upokojencev Tolmin, Gregorčičeva ulica 32. Brezplačno. Vodi Sara Kovačič (sara.tapka@gmail.com, 051-801-136).
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18.30h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-       vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsak tretji torek (19.april, 17.maj, …) ob 17h v Žalcu – Dobra energija - tapkanje in še kaj. Vodi Tanja Vovk Petrovski. Prostori društva Angel, Šlandrov trg 21. Prispevek 15 €. Prijave na: tanja.vovk.petrovski@gmail.com ali 031 440 868.
-       vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - Center Svetlobe, Lackova c. 78a. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo in četrto sredo (23.marca, …) ob 18h v Novem mestu, v Gasilskem domu Šmihel, Bajčeva 20, prostor RK, vhod pritličje na levi. Vodi Maja Fink. Zaželjen prostovoljni prispevek 3 EUR. Parkiranje je možno v bližnji okolici, samo pred gasilskim domom ne (gasilske intervencije).
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 19.30h v Ljubljani - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Vodi tatjana Kompan. 10 EUR oziroma 30 EUR za cel mesec. Obvezne predhodne prijave do torka zvečer na: tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       vsako tretjo sredo (20.aprila, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       vsak četrtek ob 10h v Mariboru – Center Svetlobe, Lackova c. 78a, prijave obvezne na 041 283 522 ali mojca.zorman1@gmail.com
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-       začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it .Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-      srednja šola - puberteta – aprilska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobote 16. ali 23.aprila od 16h do 20h, sobota 16.aprila od 9h do 13h, nedelja 24.aprila od 16h do 20h, četrtek 14.aprila od 16.30h do 20.30h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 aliberta.rebol@gmail.com
-       začetek v soboto, 2.aprila ob 17h v Ljubljani – sklop 7 delavnic Z EFT po osmih glavnih energijskih središčih – čakrah, ki delujejo in povezujejo različne ravni našega bivanja. Naslednja srečanja 9., 16., 23. aprila in 4., 7, 14, 21. maja. Vodi Tatjana Kompan. Za dodatne informacije in obvezne prijave - tatjana.kompan@naravno-svoja.si (040 221 196). Trajanje: 3 ure. Prispevek: posamezno srečanje 33 EUR. Udeležnci vseh 7 srečanj boste brezplačno prejeli enourno individualno srečanje - harmonizacija čaker z DOS DISKI (v vrednosti 44 EUR). Lokacija - Eternia studio, Erbežnikova 2, vhod z zadnje strani, kletni prostori. Informacija o lokaciji na: www.eternia.si/kontakt.html
-       od četrtka, 14.aprila do sobote, 16.aprila v Gornji Radgoni – Sejem MEDICAL - 1. mednarodni sejem sodobne medicine - Tapkanje s Cvetko Horvat (v hali A1).
-       v soboto, 16.aprila od 14h do 18h v Ljubljani – štiriurna delavnica Kako odpravimo SRAM. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
-       v nedeljo, 24.aprila od 14h do 18h v Ljubljani– štiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi: http://www.eft-trieste.it/slo
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic