07 marec, 2016

EFT novice 7.3.2016 in o spodbudi

Pozdravljeni vsi ljubi moji,

pogosto sem čutila, da mi ni jasno, kaj točno naredi velika skupina ljudi, česar vsak posameznik ne bi mogel enako dobro sam.
Saj vsi vemo, da je skupina učinkovitejša.
Ampak zakaj?
In po drugi strani – zakaj nobena skupina na svetu ne more nič, kadar posameznik sam ne mrdne niti s prstom?
Seveda se mi taka moja razmišljanja vrtijo predvsem zato, ker smo tik pred 12.marcem, to je jasno.
Glede na to, da sem na svetu že kar dolgo in sem ''nagruntala'' in prebrala veliko, mi je bilo včeraj zvečer skoraj smešno, ko sem ob mozganju čisto drugih tem zalotila svoje možgane, kako so ''ujeli'' nekaj na tole zgornje razmišljanje.
Skupina, ki je vodena, sproži v tistih, ki so zraven, veliko in občutno spodbudo.
Meni je spoznanje všeč – enostavno je in resnično, mnogokrat izkušeno.
Se pravi – sobota, 12.marec - 5. Vseslovenski dan za tapkanje – dan za spodbudoJJJ.
Toplo vabljeni, da pridete zraven – prijave so možne do tega četrtka.
 
Tapkanje je zakon:)))))))))))))))))))))))))))))
 
 
na kratko o dogodkih v prihajajočih dveh tednih:
 
-       v ponedeljek, 7.marca od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
 
v soboto, 12.marca od 10h do 19h v Ljubljani – 5. Vseslovenski dan za tapkanje
 
-       v ponedeljek, 14.marca od 19h do 20h v Ljubljani –  redno enourno skupinsko tapkanje v prostorih gimnazije Moste. Prostovoljni prispevki.
-       v četrtek, 17.marca ob 19h v Vitacentru Naklo – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT. Obvezne predhodne prijave na recepciji Vitacentra (040 808 - 300 ali 04 25 19 558).
-       v soboto in nedeljo, 19. in 20.marca v Ljubljani – dvodnevna AAMET 2.stopnja.
 
malo motivacije - pisma bralcev - uporabnikov metode EFT:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
EFT zgodbe, ki jih piše ena od mojih učenk, Berta Rebol: http://eftzgodbezanavdih.blogspot.com/
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ojla, res je, da se že dolgo nisem dala "videt", a vseskozi spremljam dogajanje na tvojem prizorišču, pogosto s kom tapkam, a tudi jih veliko pošiljam na tvoje delavnice. Včasih se mora človek pač odločiti za področje, ki ga najbolje obvladuje, ker vsega ne zmore (ob vsem drugem imam sedaj že tretjo vnučko in se mojim vragcem z radostjo razdajam). A tole naše tapkalsko orodje je zakon, zato vedenje o njem z veseljem širim okoli, občasno pa rabim tudi pristni stik z dogajanjem v živo, da vidim ali sem še na pravi poti. Hvala da si!
Pozdrav,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika dober večer!
Moram ti povedati, da sem zelo vesela, ko imam kakšno fizično bolečino 😊 njo je tako lahko opisati, ji določiti jakost in jo odpraviti. Letos jih imam kar pogosto😊 EFT sem uporabila tudi na nekaj "zajčkih". Povsod uspešno. Ko mi 9 letni nečak, velik teoretik, za katerega veljajo samo dokazljive stvari rece, da je bolecina iz 6 padla na tri in potem na 0, sem se počutila kot zmagovalka. Takih Tomažev in Tomažkov je okoli mene veliko in tudi zato komaj čakam na nova znanja.
Omenila sem ti fizično bolečino. Tu EFT deluje TAKOJ! Ko pa tiste bolj globoke bolečine tapkam, se mi zdi, da se stvari odvijajo zelooo počasi. Razdelam vidike, tapkam, jočem, obupam, se zagozdim, diham, čakam, ... Včasih kasneje, čez kak dan ugotovim, da je šlo. Ampak zdi se mi, da je tega ogromno 😊 Kako super bi bilo, če bi se tega naučila kot prvošolka, tako pa moram sedaj kopati tja daleč nazaj…. In ko enkrat začneš, ni konca. A je to normalno? 😊 Spomnim se en kup detajlov, ki sem jih že zdavnaj lepo pometla pod preprogo…
In berem ... Ponovno Priročnik. Počasi, kot v šoli, pa 7 mostov in Kako je EFT spremenil moje življenje. Morda kje zasledim še kaj, da mi olajša tapkanje 😊
In ljudje me čakajo, da tapkam z njimi, pa jim pravim, da moram najprej 2.stopnjo opraviti, da jih ne "zašuštram" 😊 V resnici pa se bolj kot to bojim, da me kje počaka kakšen nepredelan vidik in se zjočem jaz.
Ok, malo sva poklepetali, več pa, ko se vidva! 😊
Lahko noč,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Spoštovana gospa Pika,
Zahvaljujem se Vam za odgovor pa tudi za vase novicke vsak teden, ki so res zegen. Prirocnik sem ze precitala in se bom sedaj se bolj potrudila, da najdem resitev zase. Zelim Vam se naprej uspesno delo, predvsem da bi cim vec ljudi spoznalo EFT. Ljudje bi bili dosti bolj srecni in zadovolni. Spoznavam pa, da so ljudje kar srecni v svoji nesreci in da lahko jamrajo.
Vas prisrcno pozdravljam,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Pika draga,
tudi tokrat se najdem v pisanju, ki ga objavljas od drugih. Prav neverjetno, leta ocitno nimajo veze, vsi smo vzgajani v nekem podobnem duhu, ki se verjamem, da vleče že generacije in generacije, čeprav bi hotela verjeti (in si s tem dati upanje, da ni vse kar se dogaja zanalašč), da bi vmes že kdo želel kaj spremeniti, če bi se dalo, in da bi ravnal drugače, če bi znal.
tako te prosim, da ce bos odgovorila gospe v zadnjem pismu, ki jo je vzgajala mama... in da je bila kriva za žalost v familiji ... te prosim, da poves tudi meni kako oz. s katerim drevesom naj začnem to podirati.
In isto je v meni ogromno groznih občutkov oz. čustev žalosti in strahu, krivde in nesprejemanja, kot pise gospa zgoraj. Še me čaka delo.
Objemcka,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Draga Pika,
hvala, za nasvete, za vse. Vem, da imaš ogromno dela, bi ti pa nujno rada povedala samo še to, kam me je zapeljala ta "navadna" pot… Tapkala sem včeraj na to mojo novo staro temo, prehodila kar nekaj postaj in se znašla na praznovanju mojega desetega rojstnega dne ... Še zdaj vidim, stojim ob svoji mami, ki sedi ob praznični mizi na dvorišču pri moji stari mami, objema me čez pas, jaz pa jokam in ji skušam dopovedati, kaj se mi je pravkar zgodilo ... Da me boli ... Nihče mi ne verjame ... Vidi se jim na obrazih, kaj si mislijo. Moji mami tudi. Smejejo se ... Posmehujejo. Jaz pa jokam ... Jokam ...
Draga Pika, ne morem verjet' ... Od takrat je minilo štiridesedet let!! In ves ta čas sem to nosila s sabo. Vsa ta dolga desetletja ... Še enkrat iz srca hvala.
Objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Barbara je napisala takole in se strinjam: Naš notranji glas postaja vse jasnejši, čim bolj počistimo svoja notranja čustva …
In pomlad se prebuja, prebujam se tudi jaz. Sem rabila pavzo, mogoče jo bom spet...
lepo bodi,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hej Pika.
Predno se vidiva 12. ti moram napisat še eno "poročilo". Moja hči je stara devet let in rada tapka in je želela, da naredim eno srečanje za njene prijateljice. In res, zberem pogum in rezerviram učilnico. Pa tamala pride domov in pravi, da so si njene prijateljice premislile, češ da se po glavi tepst pa že ne gredo, komu to sploh pade na misel.
In sem ji rekla, da midve bova tam in če kdo želi pridet, je dobrodošel. Ha Pika, prišlo jih je petnajst. P E T N A J S T ! A si lahko predstavljaš. To je bilo zame 45 minut švicanja. otroci so bili stari od 7 do 12 in smo se veliko smejali, tapkali, se malo pogovarjali, kako nam to lahko pomaga, zanimalo jih je, kako lahko tapkanje skriješ, da ga sošolci ne bi vidli, če bi tapkal pred kontrolno in potem smo se še pogovarjali ali se je sploh treba skrivat? In sem rekla, če ima kdo kakšen konkreten problem, da ga stapkamo. In en 10-letnik reče: jaz sem jezen, ker nisem dober športnik. In razočaran. Sem bila prav fascinirana, kako je enostavno izločil dve čustvi, izjasnil problem - in smo tapkali. Prej živahen in nagajiv mulc je bil zdaj tih, skoncentriran, povsem zbran.
In smo potem še predebatirali, ali je zdaj problem rešen - gre lahko ta fant zdaj na šolsko tekmovanje in zmaga? In ne, vsi so vedeli, da to ni tako enostavno in vsi so vedeli, da vse, kar je tapkanje spremenilo (ali pa naj bi spremenilo) je njegov odnos do problema, njegova jeza in razočaranje, za športne rezultate se bo pa vseeno treba potrudit.
Uau.
Bilo je... tako izpolnjujoče. Res. Bila sem neznansko hvaležna za izkušnjo.
Ampak potem mi pišejo mame - otroci so navdušeni, kdaj bo naslednjič? Mi pišejo neke druge mame - a imate res tapkanje za otroke, moj bi tudi prišel.
In jaz sedim, berem maile in ne vem, kaj naj si mislim. Zadeva je bila mišljena enkratno, usluga moji hčerii. Zdaj pa...??
Objem in hvala za vse,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ej .... tole od včeraj deluje .....
imam spet toliko idej in čisto noro .... Pika pomirjena sem sama s seboj .... ej vem da sem super .... hvala ti .... super si
objem,
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Sobota, 12.marec 2016 – 5. Vseslovenski dan za tapkanje v Ljubljani
 
Dan je namenjen predvsem druženju, ustvarjanju varnega prostora za rast in premike, zato je cena vsako leto simbolična - za pokrivanje stroškov hrane in najema dvorane.
 
Helena Cesar - dih – povezava s seboj in življenjem – uvodno tapkanje za ‘’segrevanje’’.
Renata Čimžar – prenatalnaastrologija – del kompleksnega sistema ''Astrologija življenjske dobe’’ ('’Life Time Astrology’’), kot ga je postavil ameriški arhitekt in astrolog Taylor (Tad) Mann. Pogled v našo natalno karto z dodatkom tapkanja je zmagovalna kombinacija za pomoč samemu sebi.
Barbara Žetko – sram. Presenetljivo največ odzivov prihaja na točno to poglavje iz njene krasne knjige 7 mostov po prstih: (http://www.buca.si/index.php?nav1=knjigarna&nav2=izdelek&id=4608), tako da je bila izbira na dlani. Nas je še česa sram? Nas je sram da nas je sram? Tapkali bomo to najpogubnejše in omejujoče čustvo in s tem odkrivali svoje skrite sposobnosti.
Berta Rebol – pričakujem. S tapkanjem lahko stopimo iz ujetosti v pričakovanja (in pogosto razočaranja) v to kar je. Odgovornost namesto krivde.
Snežana Krageljnimam časa za hitre odločitve. Kako si z EFT-jem pomagamo, kadar se znajdemo v dilemi. Telo nas v naših odločitvah lahko podpre, nam pokaže, ali nam določena izbira ustreza ali ne. Pozornost bomo usmerili nase in opazovali učinke tega vodenega tapkanja.
Tatjana Kompan - moj čustveni transakcijski račun. Ga kaj polnimo? Ali z njega predvsem dvigujemo? Kratko, enostavno tapkanje, ki gradi ljubezen do sebe in je primerno za vsak dan.
 
Letos vam pišem program samo do zadnje popoldanske pavze – zadnji dve točki bosta ostali za vse vas in tudi za ostale predavatelje - čisto presenečenje.
 
Tokrat presenečenji ne bosta šokantni kot predlani, pač pa izjemno prijetni in spodbudni.
Enega od teh dveh nastopov poskušam organizirati že par let, pa se datumi nikakor niso poklopili – do letos.
Drugi pa bo – kaj naj rečem – boste videli, slišali in čutili v živo na licu mesta.
 
Torej tako kot vedno dosedaj – prijazen dan za odklop, ogromno tapkanja med iskrenim zaziranjem vase, topla sveže pripravljena ekološka vege hrana za kosilo (kuha nam Maša iz Gurmame http://www.gurmama.com/), pecivo in kava popoldan, žrebanje super nagrad – in še kaj.
 
Nižja cena, ki je veljala za prijave do petka, 19.februarja – 35 eur, cena za vse ostale – 40 eur. Podrobnosti javim ob prijavi.
 
Z zbiranjem in registracijo bomo začeli ob 9h, vsak od udeležencev bo za dober začetek dneva dobil na licu mesta sveže zmiksan zeleni sok (smoothie) iz ekoloških sestavin (organizira tapkalka Katja Mrzel, Presnica - http://www.presnica.com/).
 
Množični dnevi za tapkanje so neverjetno blagodejni – deloma zaradi vodenega tapkanja, jasno – še bolj pa zaradi občutka medsebojne podpore ob tem. In objemov v živoJJJ.
 
 
in še – kaj se dogaja pod vodstvom mojih učenk in učencev (http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja )
-       vsak ponedeljek ob 18h v Mariboru v prostorih mestne četrti Center na Kacovi 1. Vodi Andreja Valcl (tel 031 299 882 andreja.valcl@gmail.com)
-       vsak ponedeljek ob 18h v Celju, na II. osnovni šoli - OŠ Slavka Šlandra, Ljubljanska c. 46, v učilnici zgodovine – šola je nasproti celjskega letnega bazena. Vodi Alja Inkret Muhek (aljainkret@gmail.com). Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 18h v Sevnici v posebni sobi okrepčevalnice Mica. Vodi Marija Bobič, 040 805 630. Odprta skupina za vse, ki čutijo potrebo po čustveni sprostitvi.
-       vsak ponedeljek ob 18.30h na Ptuju - (O)srečevalnica. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kranju. Lokacija – OŠ Franceta Prešerna Kranj. Vodi Urša Zakrajšek. Vse dodatne informacije na ursa.zakrajsek@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsak ponedeljek ob 19h v Kopru. Lokacija – Slikoplast Koper, ulica 15.maja 2. Vodi Zdenka Zupančič, 031 542 622, zdenka.brundula@t-2.net.
-       vsak torek ob 19.30h v Semiču, v spodnjih prostorih Brunskoletove hiše (Taborska ulica 8, 8333 Semič, vhod s cestne strani). Vodi Romana Potočnik. Prostovoljni prispevki.
-       vsak torek ob 18.30h v Murski Soboti. www.custvena-svoboda.si v prostorih LU MS. Vodi Cvetka Horvat. Obvezne predhodne prijave na 041-822-850.
-       vsak torek ob 18h v Cerknici. V prostorih na Bračičevi 20, pritličje (privatna hiša). Vodi Jelka Peček.
-       vsako sredo ob 18.30h v Logatcu. Vodi Maša Kandušer. V učilnici 16 na OŠ 8.talcev.
-       vsako sredo ob 17:30 v Ljubljani, v prostorih revije Misteriji, Zadobrova, Zadobrovška 88, mestni avtobus št. 12 in 25. Vodi Olga Gorkič. Zaželjene prijave na 051/604-386 ali na olga.gorkic@gmail.com. Prostovoljni prispevki.
-       vsako sredo ob 18h v Sežani. Vodi Ana Petelin Grubišič. Obvezne predhodne prijave na mail: ana.taptap@gmail.com ali tel. 031 335 515. Prispevek.
-       vsako sredo ob 18h v Mariboru - prostori Združenja Sowelu. Vodi Mojca Zorman. Prijave obvezne na tel. 041 283 522 ali mail: mojca.zorman1@gmail.com
-       vsako drugo sredo (13.januarja, 10.februarja, …) ob 10.30h v Novi Gorici – mesečno tapkanje za člane Unitri v prostorih VIRS (EDA center, učilnica P3). Vodi Mirjam Hojak. Brezplačno.
-       vsako tretjo sredo (20.januarja, 17.februarja, 16.marca, …) ob 19h v Grosuplju – center Žarek. Vodi Helena Cesar. Več na www.zarek-hc.si. 10 EUR.
-       vsak četrtek ob 8.30h v Ljubljani – DCA, Puhova 6. Za člane DCA. Vodi Mojca L. Portir.
-       skupinska tapkanja - vodi Renata Čimžar (041 665 297) - po dogovoru; lahko tudi na vašem naslovu. Poleg skupinskih vodi tudi individualna tapkanja na Gorenjskem (po potrebi vključimo pogovor na podlagi prenatalne astrološke karte).
 
 
-       začetek v soboto,17.oktobra ob 9.30 v Trstu – sklop 7 delavnic od oktobra do aprila - S tapkanjem do uspeha. Vodi Barbara Žetko. Za prijave info@eft-trieste.it .Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v torek, 8.marca ob 18h v knjižnici v Sovodnjah ob Soči - Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče. Brezplačno.
-       v četrtek, 10.marca ob 18h v Slovenj Gradcu – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v prostorih Čarnice, Ozka ulica 1. Vodi Mojca Zorman. Obvezne predhodne prijave na 041 2013 233.
-       v četrtek, 10.marca ob 18h v Mariboru – Uvodna praktična predstavitev delovanja metode EFT v klubskih prostorih Mestne četrti Center, Meljska c. 37. Vodi Andreja Valcl. Brezplačno.
-       v sredo, 16.marca ob 18h v knjigarni Libris v Kopru - Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče. Brezplačno.
-       osnovna šola – marčevska tapkanja po protokolu Pot do osebnega miru Gary-ja Craig-a, ''očeta'' metode EFT. V Kopru vodi skupino Berta Rebol. V prostorih Jezikovne šole Eurocenter, Kidričeva ulica 46. Izberete lahko enega ali vse termine – sobota 19.3 od 16h do 20h; nedelja 20.marca od 16h do 20h, četrtek 17.marca od 16.30h do 20.30h. Posamezno srečanje 20 EUR. Obvezne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
-       v petek, 18.marca od 16h do 20h v Kopru – začetna štiriurna delavnica. Vodi Berta Rebol. Prispevek 50eur. Obvezne predhodne prijave na 040 516 280 ali berta.rebol@gmail.com
-       v četrtek, 24.marca od 16.30 v Kopru– Oh, spet ta pomlad! Kako si pomagam s tapkanjem, ko me mučijo pomladanska utrujenost, brezvoljnost, alergije? Vodi Berta Rebol. Prostovoljni prispevki
-       v petek, 25.marca ob 18.30 v knjižnici v Komnu– Predstavitev knjige Barbare Žetko Sedem mostov po prstih - s tapkanjem do sreče
-       v soboto, 2.aprila od 9h do 13h v Trstu– Začetna štiriurna delavnica. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v nedeljo, 3.aprila od 10h do 18.30 na Volčjem gradu – Celodnevna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v nedeljo, 3.aprila od 10h do 17h v Ehrenhaussen/Avstrija – Sejem zdravja. Dogodki preko celega dne. Uvodna predstavitev delovanja metode EFT od 14.30 do 15.30. Lokacija Freizeitzentrum Ehrenhausen, Platscherstraße 280. Več informacij na: http://www.suedsteirischeweinstrasse.at/index.php?id=245&eventid=6628  in http://www.meinbezirk.at/leibnitz/lokales/traditionelle-gesundheitsmesse-im-freizeitzentrum-ehrenhausen-d1278366.html
-       v soboto, 16.aprila od 14h do 18h v Ljubljani – štiriurna delavnica Kako odpravimo SRAM. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it. Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
-       v soboto, 23.aprila od 14h do 18h v Ljubljani– štiriurna delavnica Harmonija prostora - Kako odpravimo nered in uravnovesimo prostor, v katerem živimo. Vodi Barbara Žetko. Prijave na info@eft-trieste.it.Več o dogodku na naslednji povezavi:http://www.eft-trieste.it/slo
 
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
SKUPINSKO VSESLOVENSKO TAPKANJE VSAK PONEDELJEK OB 20.00:
Kar nekajkrat smo izvedli skupinska tapkanja, ki so se rodila ob ideji o skupinskem tapkanju in kritični masi za spremembo. Občutek, ko končamo, je vsakič dober - tako da bomo s projektom kar nadaljevali. Odzivov na moje takratne novice je bilo več kot 500 - se pravi, da je somišljenikov dovolj za celo Slovenijo - januarja je v Sloveniji uradno prebivalo 2.046.976 ljudi - kritična masa je torej 143 ljudi za celo Slovenijo in 55 za Ljubljano.
Se nas lahko zbere toliko?
V duhu?
Oziroma - kot je super predlagala ena od udeleženk sobotnega tečaja EFT Prve stopnje - tisti, ki niste iz Ljubljane, se pojavite na spletni strani www.eft-slovenija.si/ in poglejte števec prisotnosti - da se boste počutili bolj povezane z ostalimi.
Torej - vsak ponedeljek točno ob 20.00 za dobrih pet minut.
Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:
 
AMET (www.aamet.org) certificirani EFT tečaji v Sloveniji V SLOVENSKEM JEZIKU!
Prva stopnja (popularno imenovana tudi Level1), traja en cel dan:
datumi: sobote16.april 2016, 11.junij 2016, vsakič od 10h do 19h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: opravljen moj začetni 4-urni uvodni praktični tečaj uporabe metode EFT
cena tečaja: 110 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju.
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Druga stopnja (popularno imenovana tudi Level2), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 19.in 20 marca 2016, 21. in 22.maja 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Prva stopnja (Level1)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 2.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
Tretja stopnja (popularno imenovana tudi Level3), traja dva cela dneva:
datumi: sobota in nedelja 27. in 28.februarja 2016, 18. in 19. junija 2016, vsakič od 10h do 18h
kraj: Ljubljana
pogoj za udeležbo: kjerkoli in kadarkoli opravljena AAMET certificirana Druga stopnja (Level2)
cena tečaja: 240 EUR. V ceno je vključeno lahko toplo vege kosilo, prigrizki in napitki med odmori in gradivo ter AAMET certifikat o opravljenem tečaju. Po končanem tečaju bo za pridobitev certifikata EFT izvajalca 3.stopnje potrebno opraviti vse obveznosti, ki jih predvideva AAMET. Vsi EFT izvajalci, ki bodo uspešno opravili vse obveznosti, bodo brezplačno navedeni na moji spletni strani (če bodo to želeli).
način prijave: pošljite mi elektronsko sporočilo s točnim imenom in priimkom udeleženca (udeležencev), jaz pa odgovorim s podrobnostmi o načinu plačila.
 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Začetne 4-urne delavnice uporabe  metode EFT v Ljubljani 19.septembra, 3.oktobra, 7.novembra, 5.decembra 2015 in 16.januarja, 6.februarja, 5.marca, 9.aprila, 7.maja, 4.junija in 2.julija 2016http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/zacetne-4-urne-delavnice-uporabe-metode-eft
 
Nadaljevalna 4-urna delavnica uporabe  metode EFT v Ljubljanispet jesenihttp://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/nadaljevalna-4-urna-delavnica-uporabe-metode-eft
 
 
Skupinske EFT ''vadbe'' so prilika za vse, ki bi si želeli malo zunanje pomoči v procesu spopadanja s svojimi energijskimi zamaški. http://www.eft-slovenija.si/index.php/koledar-eft-dogodkov2/enourna-skupinska-tapkanja
 
Individualne tapkalne seanse metode EFT: vsak, ki želi z mano delati individualno, naj mi to sporoči, pa se bomo natančneje dogovorili. ''Moji'' individualci trajajo 1,5 do 2 uri, s tistimi, ki vas poznam pa lahko delam tudi preko skypa (da odpade vožnja). Skype je neprimeren samo za prvi stik, ki mora biti zame še vedno oseben.
 
EFT mini delavnice na DVD-jih
Posnetih je 6 EFT mini 2-urnih delavnic: Trema pred nastopom, Težavni osebni odnosi, Odlašanje, Vsakdanji stres, Slabe navade in Željena telesna teža.
Na voljo so v kompletu, vseh 6 skupaj, zraven pa je priložen CD z besedili za tapkanje.
Posnetki so namenjeni tistim, ki se težko spravijo tapkat sami, kot neke vrste vodenje in pomoč. Ali ljudem, ki se delavnic v živo ne morejo udeležiti.
Cena za komplet je 29 EUR, poštnina je dodatne 3 EUR.
 
Slovenska www stran za uporabnike metode EFT, s katere si lahko brezplačno snamete celoten EFT priročnik v slovenščini: www.eft-slovenija.si Spletna stran ustanovitelja metode EFT, Gary-ja Craiga pa je www.garythink.com , seveda v angleščini.
 
Če imate kakšno svojo zgodbo, napišite mi! Z veseljem bom brala in tudi odgovorila na vaša vprašanja. Prosim vas tudi, da mi dovolite objavo vaših doživetij (seveda brez imen ali kakšnih konkretnih podrobnosti), saj so take zgodbe strašno močna motivacija za nas ostale. OK? OK!
 
Vas vse ljubeče pozdravljam,
Pika
 
Če še niste utegnili - zvočni posnetki vseh dosedanjih dnevov za EFT so sedaj v celoti naloženi na spletni strani http://www.eft-slovenija.si/index.php/audio-in-video-posnetki/audio-posnetki.
 
POVEZAVE NA NEKATERE TV POSNETKE in članke:
 
Časopis Dolenjski list - novembra 2014 smo takole tapkali v RIC-u Novo mesto:
studio 12, oddaja Zdravo življenje, april 2014
 
Val 202, 27.marca 2014 - z mano se je pogovarjala novinarka Danila Hradil Kuplen
http://val202.rtvslo.si/2014/03/tapkanje/ - poleg je tudi super fotka redakcije, ki tapkaJJJ.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo, 20.januarja 2014
napovednik za EFT je na minuti 13.15, sam prispevek pa od 35.50 naprej:
Naj kot zanimivost povem, da so ustvarjalci oddaje že en teden prej snemali tapkalce, ki so bili pripravljeni pred kamero deliti svoje osebne izkušnje s tapkanjem – in jih je pravo veselje gledati.
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 17.januarja 2014 sem bila gostja Zvezdane Mlakar
na začetku je najava, prispevek pa je potem od 14.20 minute naprej. Nama določenih menda 7 minut sva veselo raztegnili na – boste videli samiJJJJ.
 
članek v reviji Šolski razgledi - november 2013
 
Gea TV – 28.avgust 2013 - pogovor o EFT-ju z novinarko Jano Debeljak.
 
Časopis Dnevnik 29.avgusta 2013 - prva ocena naše skupne EFT knjige Kako je EFT spremenil moje življenje…in lahko tudi vaše.
 
TV kanal Preprosto naravno – januar 2013
V Brežicah smo posneli oddajo o metodi EFT za njihovo lokalno televizijo.
 
TV SLO1, oddaja Dobra ura z Bernardo v ponedeljek, 28.januarja 2013 – posnetek januarske bralne Kavarne Union, kjer je Manca Košir predstavila knjigo EFT za telebane (kavarna se začne na 12.50 minuti)
zanimiv utrinek s prireditve, kot jo je doživel in opisal eden od obiskovalcev Iztok Snoj: http://www.gore-ljudje.net/novosti/88293/.
 
Časopis Dnevnik – december 2012 - ocena ob izdaji knjige EFT za telebane.
 
TV SLO1, mladinska oddaja Dobra ura z Akijem v petek, 30.novembra 2012
EFT je od 19.40 minute naprej, v živo smo tapkali tremo
 
Dnevnikova priloga Zdravje, 16.avgust 2012:
 
Članek o EFT v Dnevnikovi prilogi Nika, 30.maj 2012:http://dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042532886
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 23.maj 2012 Predstavitev knjige EFT za telebane
EFT se začne približno na 46. minuti, knjiga mislim da pride v veliki plan tam okoli 50.minute.
 
portal Siol.net, 2.maj 2012 – intervju z mano
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 21.februar 2011 tapkanje z Zvezdano Mlakar na kajenje - EFT se začne nekje okrog 30.minute
in nadaljevanje – 7.marec 2011, od 7.minute naprej se Zvezdana in Gašper najprej pogovarjata o tapkanju, potem pa midve tapkava
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 24.november 2010 – oddaja o različnih načinih odvajanja od kajenja, tudi EFT seveda – posnetki prostovoljcev
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, 14.junij 2010 - EFT in hujšanje - EFT je od minute 34 naprej
 
studio 12, oddaja V ravnovesju, 28.maj 2010
 
TV SLO2, oddaja Mozaik, 28.julij 2009, EFT je od 4.33.minute naprej:
 
POP TV , oddaja Vizita, 20.junij 2009
 
Dolenjski ''Vaš kanal'', oddaja v Tomovi dnevni sobi, 18.5.2009žal posnetek ni več na voljo, arhivirani so samo posnetki od leta 2011 dalje
 
TV SLO1, oddaja Sobotno popoldne, 28.marec 2009 - EFT je od 24. minute naprej... http://4d.rtvslo.si/arhiv/labirint/31273605
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 24.november 2008
 
TV SLO1, oddaja Dobro jutro, Rokovi uroki, 7.april 2008
 
 


Če ne želite več prejemati EFT novic, kliknite this link
Če želite popraviti svoje podatke, kliknite this link

Arhiv EFT Novic